nedeľa 22. apríla 2012

London 53.


Predposledná... pre Vás.. enjoy! 

-> Liam <-

Kým som si ľahol, kým som si našiel polohu a v momentke keď som zatvoril oči počul som kroky. Spálňu mala mama dole, no kroky sa ozývali na schodoch. „ Mami?“ Neodpovedala,
postavil som sa a s čudným pocitom som kráčal k schodisku. Na treťom schode, tak ako ja, keď som bol malý sedela Christine. „ Prečo nespíš?“ Chcel som byť zlý, hnusný vrátiť jej to. V šere som videl ako si pretrela čelo. „ Prečo si klamal mame?“  Počula ma. V tejto chvíli som jej chcel vidieť do tváre, ako sa asi tvári? „ Neklamal som Christine si chorá..“ Ostalo ticho, až neskôr sa ozvala. „ Viem.“  Zosunul som sa na posledný schod a čakal čo sa bude diať. „ Vieš, tak potom v čom som klamal?“ Nechápal som. „ V tom že ju miluješ a nikdy neopustíš, aj keď spravila chybu.“ Tie slová, jej hlas a vôňa. Postavil som sa a pevne som chytil zábradlie. V tme a tichu som sa musel nakloniť, aby som ju videl až tak že sa nám dotkli nosy.  Minútu, dve až tri som sa jej pozeral do očí. Pár krát žmurkla,  postavila sa k dverám ku mne do izby. „ Môžem?“Opýtal som sa a nasledoval som ju dnu. Prikývla a posadila sa na zem. Miloval som tie chvíle doma,keď sedela na zemi a smiala sa zo Zayna a Harryho.  Posadil som sa do tureckého sedu a znova som sa vpil so jej krásnych očí. Bála sa, bál som sa aj ja. Boli len dve možnosti ako to dopadne, dávno som bol rozhodnutý. Vedel som čo chcem spraviť, čakal som len na chvíľu ako je táto. „ Prosím povedz niečo.“ Šepkala, jej vlasy voňali dažďom zmixovaným s mojím parfémom. „ Čo chceš počuť Christine? Máš nejaké konkrétne požiadavky?“ Líca sa jej leskli slzami a ja som si spomenul na sľub keď sme odchádzali na turné pred pár mesiacmi a zaprisahal som sa, že zabránim tomu aby plakala. Musí byť šťastná. Dokážem to ešte splniť?  „ Ty vieš čo chcem počuť, alebo nie? Kľudne to zval na seba. Tráp sa zato, že som ťa podviedla! O to horšie mi bude. Ale to ja som bola neverná! Ja som sa vyspala s Louisom!“ Kričala, musel som ju zastaviť, mama spí a vedľa ma izbu Ruth. „ Pssst sklapni.. a počúvaj ma.“ 

Malo to len maličkú chybičku, kázal som jej aby ma počúvala a nevedel som čo jej poviem. „  Christine .. stále sa pýtam prečo si bola neverná. Každý hrá sám za seba, ale my dvaja nie. Ja ťa potrebujem aj keď..“ Jedným prstom som jej dvihol bradu. Oči sa jej leskli, ale neplakala.  Nemal som slová, obtrel som svoje pery o jej. Zastonala, ale nereagovala. „ Liam.. nerob to.“  Teraz ma naštvala. Postavil som sa, zatvoril som dvere aj okno, aby ma nebolo počuť na celú ulicu a spustil som. „ Nebudeš mi hovoriť čo mám robiť! Nerobí to ani moja matka! Spravím čo chcem ja! Chceš to aj ty, nehovor mi že nie! Pretože ťa poznám, predtým som videl v tvojich očiach len sklamanie ale teraz vidím lásku. Prečo nebojuješ? Prečo mi nepovieš že to s Louisom bol len skrať a ty ma miluješ?“ Postavila sa a kráčala ku dverám. Chce odísť teraz v noci? Keď som kvôli nej zobudil celý dom a budem to musieť vysvetľovať mame? „ Odchádzam pr..“ Potiahol som ju za pravú ruku, prudko otočil a zozadu som ju pritlačil na seba. „ Čuš konečne a pobozkaj ma.“ Hnevala sa, vždy ma poslúchla prečo nie aj teraz? Nechty zaryla do mojich ramien. Au. „ Pusť ma Liam James Payne odchá..“ Jazyk som jej strčil do úst a do bozku som sa vložil tak ako nikdy. Celú svoju lásku, hnev, nenávisť ale aj odpustenie a milovanie.

o 5 rokov..

-> Louis <-

Eleanor mi strčila do ruky mop a vedro s vodou a letela dnu za plačúcou Eloise. Prečo sme jej preboha dali meno Eloise? Koho to bol nápad? Tak krásne dieťa a také meno. Naštvato som žmýkal to chlpaté čudo, ponoril som ho do vody a začal šúchať zem. Doprava, doľava a znova doprava.  Prvý schod, potom druhý. Zabratý do myšlienok som automaticky žmýkal, pridal trochu prášku na čistenie dreva a znova. „ Pozri sa ako je pod papučou, musí umývať schody a pozri sa čo má oblečené.“  Hlas za mnou sa začal chichotať. Jedným okom som omrkol čo mám oblečené. Eleanorine legíny a prúžkované tričko, je na tom niečo zlé? Mám rád obtiahnuté nohavice! Neprestávali sa smiať, mop som ponoril do špinavej vody a kým som sa otáčal triasol som ním, tak aby boli mokrý. „ Na tu máte vy mrkvy! Preboha Zayn ako to vyzeráš!“ Zhrozeným pohľadom ma prebodol ale potom pristál na mojej hrudi. „ Tomlinson pozri sa na seba, pozri sa čo s tebou to manželstvo robí! A to sme sa nevideli len mesiac!“ Jeho smiech neustával, pošúchal som mu vlasy a odtlačil som ho nabok. „ Tanya srdiečko poď ku mne.“  Vyzerala tak milo, stále usmiata ako slniečko, len bola o máličko väčšia.  Čupol som si k jej brušku a objal som ho. „ Ahoj krsniatko, ako si mi za ten mesiac vyrástlo.“ Ticho som sa mu prihováral a pritom som Tanyu hladil po brušku, ona sa smiala. „ Tommo som zvedavá či ju budeš pestovať keď sa narodí.“ Zvážnel som, vtisol som jej bozk na líce a rozosmial som sa. „ Tanya ja pestujem mrkvu! Ale o svoje druhé dieťa sa postarám neboj sa.“ Jedným oknom som mrkol po Zaynovi,  pyšne sa škeril  až kým sa prudko neotvorili dvere na našich vchodových dverách. „ Dad! Somebody needs help!.“  Moja dcéra. Najkrajšie stvorenie na planéte Zem.  Vyletela von s obľúbenou frázou ju tu určite poslala Eleanor. Veľkými očami po mame skúmala čo sa deje vonku a keď zbadala Zayna hodila sa mu okolo krku. Nevídali sa tak často, ale on bol jeden z tých strýkov, ktorých Eloise milovala. Celú našu svadobnú cestu s El bola malá Eloise u Tanyi a Zayna. Vrátili sme sa po dvoch týždňoch a museli sme jej do izby kúpiť zrkadlo a jej prvý lak na vlasy. Niežeby predtým nekradla mame laky, ale teraz utekala ku každému autu a kontrolovala svoju ofinku v každom späťáku.  Tanya sa zvítala s Eleanor, k malej Eloise pribehla na dnešnú noc moja mama aj s dvojičkami. V našom novom dome, ktorý sme od chalanov dostali pred rokom, ako svadobný dar bolo dosť miesta. Dievčatá sa tu vyšantili, Eloise mala spoločnosť a mama mňa. Odľahlá časť Londýna, zelené parky a hlavne žiadny paparazii.

Na tento večer som sa tešil dlho. Nový manažér skupiny One direction Gemma Styles nám nariadila dva mesiace voľna. Vydali sme už šiesty úspešný album a pesnička Sombody need help bola na najvyššých postoch v celosvetových rebríčkoch.  Naložil som svoju manželku do auta a znova som sa pousmial na myšlienke „ moja manželka“  za rok som si na to nezvykol, stále mi to prišlo smiešne. So Zaynom s Tanyou sme sa mali stretnúť u Harryho, tak ako so všetkými chlapcami.  Milované, krikľavo oranžové porsche som odstavil vedľa Hazzovho mercedesu pred hlavným stanom a bez klopania sme s El vošli dnu.

-> Niall <-

„ Čo takto 15. september?“ Listoval som v kalendári  a druhou rukou som Carmen škrabkal po stehne. „ Horan počúvaš sa? Je to o dva týždne!“ Nechápem čo stále rieši. „ Blondýna ja viem keby je 15. september ale ja už dlhšie nevydržím chcem ťa vidieť v bielch podväzkoch.“ Uštipla ma do ramena a kalendár hodila cez pol izby. „ Niall prosím pobozkaj ma lebo som znova hladná.“ Hladná, nadržaná a krásna! Moja Carmen. Náruživo som ju bozkával, alebo skôr ona bozkávala mňa. Skláňala sa nado mnou, jej na pážatko ostrihané vlasy ma šteklili po nose.  „ O hodinu máme byť v hlavnom stane.“ Oznámil som jej pomedzi bozky, trhlo ňou. „ O HODINU?!“  Netušil som ako, len viem že mi hlava padla na prázdny gauč a počul som ju utekajúc zo šatníka kričať „ Niall najedz sa aby si im nevyjedol celú chladničku! Nech sa za teba nemusím hanbiť! Ja sa musím pripraviť!“ Rozrehotal som sa „ Carmen, oni ma poznajú, vedia čo príde!“  Napriek protestom som otvoril chladničku. Bola celá plná!  Syry, kuracie mäsko, šalát, veľa mlieka k oreo keksom, šunka, saláma a nejaké drobnosti. Pomarančový džús a cola. Všetko v XXL baleniach, no dá sa nemilovať ju?   Zjedol som skoro všetko čo bolo v chladničke a nemusel som to variť. Carmen docupitala po pol hodine a so smiechom ma poslala obliecť sa.  „ Niall Horan ako dokonalý gantleman. Milujem ťa ty žrút, poď ideme im oznámiť tú novinu!“  Viem ako ju vytočiť, tak som sa zahral na hlúpeho.
„ Akú novinu Carmen?“  Zasyčala a škrabkanie po mojom krku vystriedali ostré nechty.
„Novinu o tom, že budem pani Horanová.“  S tlmeným smiechom sme nastúpili do taxíka.

-> Zayn <-

Vždy keď som vošiel do spálne pohľad mi padol na zbalenú tašku. Dnes sme prišli z dvojtýždňovej dovolenky na Slovensku a moja modelka mala rodiť presne o 16 dní, asi sa zbláznim.  Do izby som si šiel pre bundu, no prepadla ma Tanya. „ Zayn si bledý, nie je ti zle?“  Posadil som sa na postel a opatrne som ju stiahol na svoje kolená.  Sedela tak naširoko, s nohami od seba že som sa musel zasmiať. Len pokrútila hlavou a prstami mi prebehla cez vlasy. „ Bojím sa, čo ak sa..niečo..“ Pokrútila hlavou a pobozkala ma. „ Nie Zayn, budeš otec o pár dní a ver mi nič sa nepokazí ani nestane. Malá sa narodí ako zdravé a krásne palestínske dieťatko s tvojou farbou pokožky a mojími očami a kvôli Liamovému twitovaniu to bude skôr vedieť celý svet ako môj brat na Slovensku.“ Pravou rukou som ju objímal, ľavú som položil na bruško a malá reagovala hneď, kopla tak silno až Tanyi skrivilo tvár. „ Nekopaj mamičku láska moja, stačí že som ju kopal v noci ja.“  Prstami som prešiel po jej hladkom líci a ona sa usmiala. „ Milujem ťa viac ako si to dokážeš predstaviť.“  Žiarila ako hviezdička na nočnej oblohe. „ Ja viem, miluješ moje dokonalé ja a moje krásne telo.“ Za túto vetu som si vyslúžil tehotenský buchnát do ramena a sladký bozk.  Malý byt v centre Londýna, ktorý sme si kúpili keď Tanya otehotnela sme ruka v ruke opúšťali krátko pred pol piatou.  Louisa som videl dnes po mesiaci, teším sa na ostatných chlapcov a Liama. „ Zayn poď lebo prídeme neskoro!“ Náhlila ma keď som stál pred zrkladlom s hrebeňom v ruke.  Položil som ho, objal som ju okolo guľatého pásu a privolal som výťah.

-> Harry <-


Ja jediný som ostal bývať v hlavnom stane. S Riou sme tvorili pár už 5 rok, päť rokov sme denne odolávali náporu paparazzov a pretĺkali sa spolu nočným Londýnom.  Do ich domu sa nasťahovala babka, bývala v izbe Christine, keďže tá bola preč. Dnes, po mesiaci voľna mi ráno zavolala Zayn „ Kocúrik ahoj, prídeme večer aj s chlapcami, môžeme?“ Prehodil som si cez vankúš hlavu a telefón som držal ďalej pri uchu. „ Nie Zayn, nemôžete ja tu bývam.. somár jasné, stále to bude hlavný stan, stále ste tu doma.“ Z druhého konca som počul kričať Taanyu. „ Musím ísť uvidíme sa, a poprac.“  Nechutne sa zasmial a telefon pípol.  Neostávalo mi nič iné len čakať na svojich bratov a ich polovičky a Liama.  Zapol som MTV a privrel oči, tak ako vždy, keď som nemal čo robiť.  Hlas Caroline Flak sa predieral do mojej zaspatej hlavy.

Harold Edard Styles (23)  si so svojou priateľkou Riou Carrter užíva slnečné lúče Mexika! Po zistení viacerých faktov sme sa dopátrali k pikoške  Ria Carrter (21) nezaostáva za svojimi kamarátkami a pyšne  ukazuje svoje tehotenské bruško.

Vyprskol som smiechom, áno sme v Mexiku ale hlavne že vonku prší. Riuške som napísal správu „ Chalani prídu, čakám ťa o 3 pôjdeme do obchodu.“ Odoslal som a kým som sa obliekol a zišiel dole do kuchyne, Ria tu už bola. „ Hazza videl si správy dnes? Bola tam Caroline.“ Do dlhých hnedých vlasov som jej vtisol bozk a vzal som kľúče od auta.
„ Neznášam Caroline Flak.“  Smiala sa so mnou ale pred nákupom mi prikázala zabočiť na prázdnu cestu k ich chatke. Žmurkla na mňa tými svojimi mihalnicami a  z vrecka vytiahla balíček žuvačiek. Vonku bolo ticho, len dáž´d dopadal na kapotu auta a listy v leste šušťali. „ Zlatko máš tie nové žuvačky z reklamy?“ Najprv na mňa nechápavo pozerala a potom jednu vybrala z balíčka a podala mi ju. Červený obal som prá krát otočil v prstoch  až potom som zbadal názov DUREX. S nezáujmom som zatiahol ručnú bruzdu na aute a vrhol som sa na jej pery. Kondómy Skittles? Ria je dokonalá a  ani nemusíme byť niekde v Mexiku. 

42 komentárov:

  1. trenuješ! :D ja idme na majstrovstva Europy dala som to! :) tak nenapinaj,ešte zajtra nejdem do školy a možem tu počkať! by the way kedy bude amy,who lives next to you?:)) ...plavkyňa

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty tak naťahuješ , ja chcem vedieť čo je s Liamom !! :D Aaaaaaa ! ! :D
    A je to super ! Ako vždy :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. <3 nehnevaj ma, to somm si nechala do poslednej časti :)

      Odstrániť
  3. TO CO JE??? Tak ja tu citam ako pako uz sa tesim, nech sa dozviem co sa stalo a furt Niall, Zayn, Harry a Liam nikde. Stretneme sa my a Liam. Vsetci a Liam. Christine je teraz prec... bla bla KDE JE SAKRA!!! :D :D :D teraz sme v strasnej pozicii. Prajeme si dalsiu cast, aby prislo rozuzlenie, na kt vsetci cakame, LENZE to uz bude posledna cast :(( ale tato cast bola bomba. Neviem si predstavit Liama, ako tam v noci na nu zjape. Harlow

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dokonalá, tak ako všetky. Ale nevyzerá to na HappyEnd. :/ No, som zvedavá :) -Patrícia

    OdpovedaťOdstrániť
  5. sa teším na ten koniec( nie preto lebo to je koniec) ale preto lebo sa na to jednoducho teším =D ... Vynikajúce to je zatiaľ =D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ZABIJU TĚ! A MYSLÍM TO SMRTELNĚ VÁŽNĚ! -.- :D Wendy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. potom sa ale nedozvieš koniec :D

      Odstrániť
    2. Já si to domyslím :DD Budou spolu žít v malinkém domečku někde za sedmero horama,budou chovat růžové poníky a mít kupu dětí :D

      Odstrániť
    3. och :D ale to ptoom nebude moja hlava vieš :D

      Odstrániť
  7. ked nás už takto natahuješ ..a vtejto časti Liam nebol ..tak dúfam že posledná čast skončí hepyendom :DDDDD ak nebudú spolu tak uvidíš !! si ta nájdem a neželaj si ma :D .D ale nie .dúfam že to skončí pekne ..:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. bude bude :) žiaden straaach, to by som Vám neurobila ;)

      Odstrániť
  8. mňam mňam mňam.. :) moju reakciu na Malikovcov, Horanovcov a Tomlinsonovcov si videla :) moju reakciu na Stylesa nepotrebuješ :) trepem? no a :D to by som nebola ja :D
    okay nas5 k téme.. :) ja ťa (aj London) žeriem.. prečítala som si to včera (niekoľkokrát) dnes (to isté) a budem to čítať, pokiaľ tu nebude koniec.. vlastne to budem čítať aj potom :) ♥ mňam zlatko.. krásne to je :) xxxxxx

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) moje babatko, nečítaj to dookola lebo ti prepne :D koniec dnes, môže byť ? :) ♥modelka xxx

      Odstrániť
    2. a budem :P od začiatku ♥ ti dám modelku kráska :-* ;) kedy bude zase nejaký skypecall? :) aj s web? .. dnes? dnes?? pfúú.. fajn ale happyend? že? bude bude ;) xxxxxxx

      Odstrániť
    3. jééémine :D aaale ja sa musím učiť :( uvidíme, budeš tu večer však? :) bude aj keď taký v mojom podaní :D

      Odstrániť
  9. ooch tak ma štve, že to je už predposledná časť.. milujem túto poviedku aj keď tak často nekomentujem.. vlastne skoro vôbec, tak mi to prepáč :D si úžasná.. tvoje opisy.. och ja ťa milujem! ;) :-*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kaitlin - ty ! nová časť bude kedy? som závislá na tvojej muche :D ♥ moje dievča xxx

      Odstrániť
    2. zajtra bude ;) si závislá? tak ako sa volá to, čo prežívam ja? ;) xxx

      Odstrániť
  10. waaaa :) to je dokonalé !! Ja ťa obdivujem nenormálne :) xx <3 škoda že už je koniec, ale teším sa na to nové :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Kondómy Skittles :D hh :D NIe toto mi nemôžes spraviť že je to predposledná časť :D V tomto by si mohla pokračovať stále :D Geniálne :D Niesi Einsteinova (nwm jak sa to píše) dcéra? alebo aspoň rodina? :DD trepem ja viem :D ale proste dokonááále :D -saa-

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. niesom :D to znamená že okračovať nemôžem :D prpeáč :D :**

      Odstrániť
  12. Ach D.o.k.o.n.a.l.o.s.ť...ty tam Liama a Christie nedáš...vrr...ani mi nehovor že toto je predposledná...keď sa na to pozrem,je mi do plaču :( :(...a kedy bude posledná?? na to sa budem museť psychicky pripraviť...ako ťa poznám,dáš tam taký opis, že vyplačem niagarské vodopády...:) v každom prípade sa teším na tú poslednú fenomenálnu časť.....a kedy bude?? :)
    Eli :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. posledná - štvrtok večer ;) nee plakať sa nebude no taak :) keep smile

      Odstrániť
  13. aké pekné páriky povznikali, teda, skôr sa zachovali, ale predstava Louisa ako umýva dlážku v LEGÍNOCH, no nerehoc sa ako debil, to nejde =D kde ty na to chodíš?? =D najviac som zvedavá na párik, ktorý tu nie je, ale fakt sa veľmi bojím, že nebudú už spolu =( to by som nezvládla, to ma odvezú(takým čiernym autíčkom s nápisom POHREBNÁ SLUŽBA) tak na to prosím pri písaní pokračka mysli =D viem, už trepem =D ale nech to skončí akokoľvek (nemysli si, že ti týmto dovoľujem nedať ich dokopy :D :D) stále to bude najúžasnejší príbeh o 1D =D bude mi brutálne chýbať =(




    ----Kika----

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. však? :D chcela by som ho vidieť :D :D uvidíš Kikuš, čoskoro... mám suseda čo má, pôjdeme v tom aute spolu :D

      Odstrániť
  14. to vážne? to vážne? to nemyslíš vážne! prídu ostatní, ich polovičky a Liam?!! A Christine? Bože :( som taká smutná z toho, že bude koniec :( celú časť iba kukám ako puk, že čo sa stane... mám taký pocit, že som aj popreskakovala vety, ale nech :D asi si to budem čítať stále dokola, kým nedáš ďalší diel :) inak, kedy bude? :P no, potom ti napíšem dlhší komentár ;) I love yoou♥ xxx

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. neesmieš byť smutná Katie, everything bude fajn :) štvrtoooooook :D ♥ xxx

      Odstrániť
  15. Och..TO FAKT?? PREDPOSLEDNA?? žartuješ?? briliamtná! phenominiall! a už neviem aká...v tom by si mohla pokračovať stále!! D-O-K-O-N-A-L-A! ILY ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  16. ja to dookola čítam :D :D toho romantika Horana a nadržaného Stylesa :D :D :D ňuňáčik Louinko v legínkach :D :D chcem ho vidieť :D :D :D :D no a k Malikovi sa radšej nebudem vyjadrovať, lebo by ma Tanya asi zabila :D veď ona už ťažko znášala len to, keď som ho videla polonahého :D žiarlivec jeden :D :D :D a teším sa ♥dokonalého♥Mr♥Payna♥♥♥♥♥ ... och, škoda, že už bude koniec :O ale som neskutočne zvedavá :) :D ... Zlatino a nezabudnite volať na ten skupinový hovor :D :D :* Love ya♥ :*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ♥ nezabila.. nesmie sa rozčulovať je tehotná! :D ♥ bude bude..ale nebude dokonalý :P áno, cez víkend girls, jo? ♥

      Odstrániť
    2. :D :D tehuľka :D to je pekné pomenovanie :D teším sa :* ♥

      Odstrániť
  17. nehanbíš sa ?? takto super to napísať ?? :D ja si to skopúrujem a budem tomať ako pozadie na pracovnej ploche aby som toto dokonalé dielo mohla čítať dokola !! :D perfektnáááá ja neviem čo iné povedať ;)
    Peti =)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a kedy bude posledná časť ? vieš aby som si zaobstarala 100 balíčkov servítok :D lebo keď čítam všetky časti tak pri niektorých plačem aj keď to nie je koniec =D

      Odstrániť
    2. I am so sorry, nechcela som aby ste plakali :( ale som rád, že sa páči... netreba vreckovy, neboj sa ♥ 1 000 x píšem koniec bude vo štvrtok :) xxxx

      Odstrániť
    3. Ďakujem :D ale to plakanie je v dobrom pretože je to krásne :D a ja som taká že aj keď niečo povieš tisíc krát ja sa ťa to spýtam zas :D

      Odstrániť