utorok 14. februára 2012

London 9.


 Želám Vám krásny Valentínsky deň !! Užite si to, všetci zaláskovaní ale aj nezadaní... <3

-> Louis <-

Celé dni ma prenasledovala veta Nenávidím ťa!  Naozaj to tak bolo? Poslúžil som ako hračka?  El je nádherná žena, s dobrými vyhliadkami do modelingu. Ale prečo práve ten blbec Jesse?  Prečo s tým že mi dáva kopačky začala až po krásnom dni. Prečo som kúpil prsteň?  Toľko vecí sa mi prehrávalo v hlave.  Harry si dnes moju náladu všimol, znova bola na bode mrazu. Včerajší koncert, ktorý bol totálne úžasný a po dlhom čase som si to užil aj ja. Trochu mnou síce šklbalo keď sme dospievali posledný song a v prvej rade som si všimol Danielle  začal som dúfať že tam El nieje. Nebola, ale aspoň som prišiel na to prečo je Liam dnes taký vysmiaty. 

Naill volal Christy že sa vraciame na pár dní domov, sedel som od neho o pár metrov ďalej ale aj tak som počul jej radosť.  A tešil som sa aj ja. Keď som bol  vedľa toho malého stvorenia môj život sa mi zdal úplne iný. Smiala sa z mojej mrkvy a spolu so mnou rýpala do Harryho a jeho 32 ročnej ex.  Po nekonečnej autogramiáde, rozdaných milíon podpisov a tisíc fotiek sme konečne išli domov.

S hlavou položenou na Harryho kolenách, nohami na Liamovi  som hádzal kúsky čokolády do Zayna. Tie ktoré nechytil, zjedol Naill. Bolo to zábavné. Josh náš osobný šofér nás viezol domov.   „ Louí? Ja síce viem že sa Christy teší najviac na mňa, ale mohol by si za ňou ísť  najprv sám.“ Skonštatoval Naill.  Škaredo som na neho zazrel. Strávil som síce s Christine viac času ako zvyšok skupiny, ale to ešte nič neznamenalo. Áno mám ju rád, ale na viac sa nezmôžem. Nie po tom čo mi spravila El.

Josh odparkoval, pár paparazzov nás očakávalo priamo pred dverami.  Liam so Zaynom odpovedali na otázky. V izbe som pred odchodom nechal strašný bodrel, a nik ho za mňa neupratal. Nemám tu s kým byť a rozprávať sa tak načo.   Pár minút som stál v izbe a spomínal. Stále spávam s plyšovým medveďom od nej, stále mám jej fotku na stole. Potriasol som hlavou, nesmiem na to myslieť. V celom dome bolo až príliš zvláštne ticho, vysvetlenie som ani nemusel hľadať, stačilo sa pozrieť na gauč.   Zayn, Liam s Harrym a Naill všetci spolu na malom gauči, ako sardinky ale zrejme sa im spalo dobre. Mali totálne spokojné výrazy. Navliekol som sa do tmavomodrého svetra a vchodové dvere som zatvoril tak aby som spachtošov nezobudil.   Christy práve odomykala dvere na ich dome,  tak som sa prikradol a zakryl som jej očká. „ oooo Naill čakala som že prídete ale takto..“   Jednou rukou som ju chytil za pás a otočil ju k sebe. Stála príliš blízko, voňala po jarných kvetoch. „ Kde sú ostatní?“  Opýtala  sa ma, tón jej hlasu bol tak zvláštne zafarbený. Nechcel som nejaké nové podozrenia, ani novinky v médiách. Zatlačil som ju jemne dnu a zatvoril som dvere. Objala ma. Jej objatie nebolo také ako keď ma objímala pred chlapcami po večeri, alebo pri lúčení sa. Na krku som cítil jej dych.  Čokoládové vlasy  voňali ako mentolka. „ Chýbala si mi.“ Odtiahla sa a usmiala sa tým svojím úsmevom. „ Naložím ti obed? Ale len pod podmienkou že mi všetko porozprávaš, chcem vedieť všetky detaily z koncertu.“   Prikývol som a nasledoval som ju do kuchyne. „ Ako si vedela že som hladný?“  Opýtal som sa a napravil som vlas ktorý jej vyčnieval. „ Vidím ti to na očiach..sú také... také...“ Nikdy sa na mňa nikto nepozeral takto.   Zahanbene sa začervenala a posadila ma za stôl, zatiaľ čo ona sa otočila a čosi robila  ja som sa zadíval na jej zadok. Chrumkavý.  Zasmial som sa sám nad sebou a radšej som jej začal rozprávať o koncerte.


-> Christine <-

 Pred Louisa som položila tanier, mištičku s mrkvovým šalátom  a pohár sódy. Oblial ma pocit šťastia.  Viktor sedel na parapete s hypnotizoval Louisovu vidličku. Ten ho pre istotu ignoroval.  Prežúval a medzi napchávaním sa mi rozprával o koncerte. „ Ja si ten pocit stáť tam na pódiu neviem predstaviť, musí to byť super.“ Prikývol a vložil si do pusi ďalšie sústo.  „ Opísať sa to nedá, je to tam.. úplne dokonalé..“ Zbystrila som – zvoní mi mobil!  Letela som hore do izby a za mnou kocúr. Volala mi babička. „ Srdiečko kedy ma prídeš pozrieť?  Teraz, keď je Ria preč cítim sa opustene.“ Prišlo mi jej ľúto, vážne ju zanedbávam. „ Prepáč mi to babi, prídem dnes večer, donesiem ti niečo?“  v telefóne som pocítila jej úsmev. „ Nie, alebo vieš čo? Prines šľhačku spravíme si  palacinky.“  Našťastie som nemala program na večer a fakt som ju dlho nevidela. „ Dobre babi tak večer, ľúbim ťa.“  Zložila som, hodila mobil na posteľ a skoro som sa zabila na kocúrovi! „ Parchant!“ Zahrešila som a pobrala som sa späť k Louimu.  Prekvapil ma pohľad na neho. Sedel na stoličke a na nohaviciach mal rozsypané zemiaky. Kľudne ich napichoval na vidličku a ďalej jedol. „ Toto je čo?“ Zasmiala som sa. „ Tvoja mačka, letela za tebou tak že vysypala môj obed.“  Viktor vedel čo spravil preto nezliezol späť dole so mnou.
 Louis sa smial, ale potom zvážnel. „ Christinne toto mi budeš musieť vyprať. Sú to moje obľúbené nohavice.“  Aj po toľkých týždňoch som mala problém rozoznať kedy Louis žartuje a kedy je vážny.   Fajn daj si dole nohavice.“   Tentokrát zrejme nežartoval, dojedol posledný zemiak  a začal sa vyzliekať.   „ Riadny blázon.“ Konštatovala som a spolu sme sa smiali.  Počula som otvoriť buchnúť dvere, potom buchot a v dverách kuchyne stál zvyšok mojich kamarátov.  Naill sa začal rehotať. Samozrejme u nás sa neklope, u nás nefunguje zvonček a oni si zvykli proste vojsť dnu. Stála som v ruke s Louisovými nohavicami, on len v boxerkách.  Trápne ticho prerušil až Zayn. " Čo sa to deje?" ...


Páči sa? :)    



6 komentárov:

  1. Veľmi pekné :))) Ešte jednu časť :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dnešný deň som mala super, no tento diel ma rozveselil a urobil ho ešte lepším. Ďakujem ti za to a teším sa na pokračko :) Oooooch Loui ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. bolo mi potešením :) ale ďakujem ja, za to že to aspoň niekto číta

      Odstrániť
  3. dokonalosť sama :) ani dychat nemozem tak sa smejem a mamka že čo sa tak smeješ :))))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Niall aký zlatý, že sa Christy teší najviac naňho.. :D

    OdpovedaťOdstrániť