štvrtok 23. februára 2012

London 27.

Vaše komentáre  mi dodávajú tak strašne veľa pozitívnej energie... neviem čo povedať... obyčajné ĎAKUJEM mi príde príliš suché... Strááááášne stráááášne veľmi vás zbožňujem...♥ 

K novej poviedke som sa zatiaľ nedostala, ale ak ju začnem písať, najprv sa musíme na "porade" dohodnúť o kom, o čom a tak. Ale to má čas... :) tak čítajte.. a kritiku dole! 

 Viem hučím veľa, ale to ja rada :D ak máte nejaký nápad na logo blogu, alebo pozadie kľudne návrhy.. myslím že by to chcelo zmenu, nie? 

-> Christine <-

Nevládala som viac,  s vôňou domu na mňa znova dopadli všetky problémy. Nebola tu Carmen a jej smiech, chýbalo mi Louisove objatie. „ Ty ale vyzeráš..“  Vzal ma ruky, jeho náruč nebola bezpečná, necítila som sa tak. „ Daj ma dole...“ Nemohla som sa hýbať,  nechcelo sa mi. Hlava sa mi krútila ako na kolotoči. „James! Daj ma dole.“  Neodpovedal, ticho kráčal hore po schodoch k mojej izbe.  „ Nerob sa že nepočuješ..chcem ísť dole.“ Ak by som nevládala prejsť, preplazila by som sa. Všekto by bolo lepšie ako jeho ruky. „ Čuš lebo zobudíš celý dom a bude zle.“ Zložil ma na posteli, vrátil sa k dverám a zatvoril ich. Uštipla som samú seba, teraz sa musíš prebrať a vyhodiť ho von!  „ Choď preč... chcem aby si išiel preč..“ Posadil sa vedľa mňa a začal mi vyzliekať sveter, nebránila som sa. Chcela som, ale moje svaly nespolupracovali s hlavou. „ James ďakujem ti za pomoc ale choď preč.“   Pri pomyslení na to najhoršie mi po 
lícach stekali slzy, nechcem ho tu. „  Vypadni!“  Vyzul mi lodičky,  rozopínal nohavice. „ Vypadni!“  Prečo práve teraz keď chcem kričať nejde to?  Zasmial sa a díval sa na mňa veľkými hnedými očami, počkať nemal modré oči? „ James?“  Prinútil ma ľahnúť si a zakryl ma dekou, nevoňala za mnou, som vôbec doma?  „ Nie je ti zle?  Christine?“ Mierne mnou potriasol tak som otvorila oči. „ Nie je mi zle! Chcem spať, prečo to robíš?“  Smial sa, tichým tlmeným smiechom mi podal pohár a prinútil ma napiť sa. „  Christine? Nebudúce nepi bez  nás prosím ťa.“ Zaostrila som, nebol to James? „ Ako som sa dostala tu?“   Odložil pohár a pohladil ma po líci. „ Spi Christine ráno ti to vysvetlím.“  James? Jeho ryšavé vlasy neboli ryšavé a voňal jemne.



-> Liam <-

Pozbieral som ju, uložil do svojej postele. Musel som jej zapchať ústa aby bola ticho, inak by zobudila Louisa a ten by mal výčitky.  Cestou zo štúdia sme sa zhodli na to, že kým sme nebývali vedľa Christine mala celkom v pohode život,  teda aspoň ju neprenasledovali novinári a jej otec bol tiež mimo hry.   Louis plánoval stretnutie, chcel aby sa stretla s Davidom a porozprávali sa. Tento nápad sa mne nepáčil, malo by to byť spontánne a nie silené stretnutie.  Má ju rád, ale nedokáže racionálne rozmýšľať.  Danielle dnes večer nemala čas, pretože natáčali nový videoklip.   Zayn fajčil nočnú cigaretu, pridal som sa k nemu. Na terase vedľa sedela Ria, a tvárila sa fakt zúfalo. Preskočil som múrik a posadil som sa k nej. „  Odpočívaš?“    Bola úplne iná ako jej sestra, oči mala tmavomodré a blond vlasy jej kopírovali sánku. „ Určite sedím v tomto počasí len tak vonku.“ Zasmiala sa, bola iná taká drzá ale úprimná.  Dnes neprešlo, ale bolo vlhko. „  Tak potom čo tu robíš?“   Podala mi kovovú misku s menom ich kocúra VIKTOR. Písmo bolo jemne vygravírované čiernou farbou. „ Stratil sa, chcela som ho nájsť predtým než sa Christine vráti, tretí deň nie je doma.“  Pamätal som si kocúra s ktorým som sa zoznámil hneď prvý deň skoro zožral Kevina.  „ Vráti sa..uvidíš.. a kam šla Christine?“  Nebolo zvykom že ona niekam šla bez Louisa, alebo že vobec niekam šla. Odkedy ju poznám bola zapichnutá v atelieri alebo vo fotkách.  „ Išla do  baru toho na 82. ulici. Ale nemala som ti to povedať,  čiže o tom nevieš.“  Objal som ju okolo ramien, páčia sa mi dievčatá ktoré nejačia keď nás vidia. „   Pôjdem ja sa vyspať ráno odchádzame.“ Vymánila sa spod mojej ruky. „ Liam  daj tu na ňu pozor prosím ťa.“ Usmial som sa a Ria zmizla vo dverách.

 Keď ma nad ráno zobudil buchot dole pri dverách, hneď som zletel dole.  Zapchal som jej ústa  a odvliekol ju do postele, vyzliekol z mokrých vecí. Vôbec mi nešlo do hlavy že ma volala James. Protestovala,  nechcel som jej ublížiť mám ju predsa rád.   Kričala po mne, zatínala päste.  Keď sa mi pár krát pozrela do očí, zastonala. „  Christine? Nebudúce nepi bez  nás prosím ťa.“  Musel som sa smiať. Bola smiešna, keby Louis vedel že spí v mojej posteli zabil by ma, ale ani jemu by nespravilo dobre deň pred koncertom takéto halo. „ Spi Christine ráno ti to vysvetlím.“  Pozakrýval som ju, k posteli som položil červené vedro, keby niečo a odišiel som do obývačky.  Niekto šramotil v kuchyni, našiel som tam Harryho s pohárom mlieka v ruke. „  Louis spí?“   Zase behal po dome nahý, musím mu povedať že Christine je tu. „ Hej, oslintáva mi vankúš, nie je jej zle?“ Aha, tak nie som jediný, ktorý vie že máme návštevu. „ Zobudili sme ťa? Neviem prečo nešla domov, ale som rád že je tu mám zlý pocit.“  Prázdny pohár položil do dresu. „  Kričala po tebe meno James, tak sa volá ten chlap čo s nimi teraz býva nie?“ Ublížil jej?  Ticho som precedil cez zuby „ Nesmie s ním ostať sama, vezmeme ju so sebou.“  Samozrejme Harry súhlasil, vedel že Christine pre Louisa znamená veľmi veľa.   Ustlal som si na gauči,  snívalo sa mi s Danielle mojou krásnou špagetkou.


-> Christine <-

 Zo spánku som sa prebudila s pocitom niekto sa na teba pozerá, rob sa že tu nie si!  Tuho som držala zalepené viečka. Čo sa to včera stalo? James ma vyzliekol a.. a..  NIE, určite teraz ležím vo svojej posteli a na mňa sa díva Viktor,  všimne si že dýcham inak  a za malú chvíľku mi začne oblizovať tvár, s cieľom vyhnať ma z postele rovno ku chladničke s mliekom.   Privoňala som k vankúšu, voňal za chlapom, ale nebola to Louisova vôňa. Opatrne som otvorila oči.  Nedívala sa na mňa mačka,  ale dve veľké čokoládové očiská a obrovským úsmevom. Ležal na kraji posteli, hlavu si podopieral rukou. V tom momente mi odľahlo „ Dobré ráno Mr. Payne.. som neuveriteľne šťastná že ťa vidím." 

8 komentárov:

  1. oooo už zase jedna úžasná časť! :) a akú kritiku do komentárov? predsa nemáme čo kritizovať! :) skrátka perfektnéé ;) a ja tiež rada hučím, zo toho si nič nerob :DD YBF (Your Biggest Fan)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jééééjo :D :D :D Bože fajne, dobrý diel :) Odľahlo mi, že je to Liam a nie James... Bála som sa :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ooch.. ja nedýcham.. priznám sa že na tejto poviedke som si vybudovala istú závislosť.. :) a prosím ťa aká kritika?! je to úplne skvelé :) Louis, Liam, Zayn, Niall a Harry.. prečo mám pocit, že Liam bude baliť Riu? :) a ešte raz: úžasné!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. aaa užasna časť! :D joj jaka som rada že nakoniec klopala vedľa do domu :) :D ale vieš ako si ma preplašila tym začiatkom? :O fakt som si myslela že to je James..toto mi viac nerob! :D -Raduliatenko-

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nádherné =D fakt som sa bála zo začiatku keď ju "James" niesol ale potom sa mi uľavilo =D musím uznať máš neuveriteľný talent veľmi sa teším na ďalšiu časť A naschvál si vynechala 27 kapitolu??


    ----Kika----

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja sa zbláznim. Som na tejto poviedke závislá !:D.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ĎAKUJEM vám kočky ! :) bez vás by nemalo to písanie zmysel :)

    nevynechala som to naschvál, už to idem opraviť, pomýlila som sa :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Je to krásná povídka,jsem absolutně závislá na ní,je to úžasně napsané!Doufám,že přidáš novou část co nejdříve:)Hodně štěstí s psaním dalších kapitol:) -Káča:)-

    OdpovedaťOdstrániť