piatok 24. februára 2012

London 28.


ĎAKUJEM  slniečka moje vaše reakcie sú úžasné a ja si ich vážim,

 piatok aj vy máte takú radosť ako ja?  Dnes prednáška nie je, a ja môžem ísť oslavovať :)

Ráno som strávila hraním sa s blogom, tak páči sa vám takýto vynovený?  Trošku som to poupravovala... mne sa páči, ale tým obrázkom na boku neviem prísť na chuť, musím si len zvyknúť čo už :)  Hore na lište je odkaz Príbeh? tam nájdete pokope všetky časti.

 Užite si víkend, ak mi niekto nezmení plány ďalší diel bude ešte dnes, uvidíme.. len vás prosím neseďte doma za počítačmi - keď je vonku tak teplo :)   Zase kecám, pardon... enjoy !  ( akú chuť som na čokoládu dostala milka..hmm mňam ) 

Arash feat. Helena - Broken angel  si vypekám od rána :D

-> Christine <-

„ Včera, to si bol ty? Žiaden James? Vie Louis že som tu?“  Vydýchla som a znova som sa celá uvoľnila a spustila som hlavu na vankúš.  Liam sa stále usmieval ako slniečko. „ Nevie že si tu,“ Na chvíľku sa odmlčal, ale pokračoval „ James ti ublížil?“  Vedela som že práve toto sa ma bude pýtať, tak zlé to bolo včera? „ Neublížil mi.. snívajú sa mi čudné sny odkedy býva u nás.“  Neveriacky prižmúril oči a posadil sa. „ Ak by sa niečo stalo povieš mi to?“  Istota z jeho očí priam sálala, prikývla som. „ Áno, ak sa niečo bude diať budeš to vedieť ako prvý.“   Znova sa rozžiaril a z nočného stolíka mi podal novučičkú zubnú kefku. Vzala som si ju „ Môžem použiť sprchu?“  Natiahla som si úzke kávove nohavice, Liam ma vytiahol z postele a dal mi pocítiť silu jeho ramien. Pošepkala som mu tiché „ Ďakujem.“  Stlačil ma.


-> Louis <-

„ It´s time to get up in the móóórning.“  Spieval som si už od rána.  Christine dnes oznámim že proste ide s nami do Dublinu, a protestovať nemá cenu. Ale najprv to musím povedať Liamovi, Harrymu, Naillerovi a Zaynovi.  Za prvú spriaznenú dušu som si vybral Liama, nezaoberal som sa klopaním proste som otvoril dvere na jeho izbe.  Christine? Liam? Ona má rozopnuté nohavice? „  Heeej čo..to?“   Zamrzol som, ona a Liam? „ Zlý vtip?“ Pustila ho a pricupkala ku mne. „ Louis  vysvetlím ti to..“ Otočil som sa a odišiel, na dverách v izbe som skrútil kľúčik.   Za dverami zaklopkal Liam „ Louis otvor ! Hneď!“   Zo skrine som vytiahol kufor a začal som do neho hádzať veci. „ Mrkvička otvor, Christine odišla domov.“  Po tejto vete som mu dvere otvoril. Smial sa, on sa smeje zo mňa? „ Čo je smiešne?“ Opýtal som sa a pokračoval som v balení. „  Louis šibe ti? Zdupkal si ako keby sme v tej izbe niečo robili.“ Pozrel som sa na neho pohŕdavo, neviem čo si mám myslieť fakt. „  Prečo mala rozopnuté nohavice?“ Zastavil som sa s očami na ňom. „ Pretože v noci prišla opitá, vzal som ju dnu a práve pre toto tvoje vystrájanie som ju nechal spať v mojej izbe, ako si sa vyspinkal?“  Teraz som sa musel zasmiať, som ja ale zmätkár. „ Liam ale Christine a opitá?“ Tieto dve veci proste dokopy nešli. „ To si musíš zistiť sám prečo, a chceme aby šla s nami do Dubilnu.“ Použil slovo chceme? Kto chce? „ Rozprával si sa o tom s Paulom?“ Kufor som nechal kufrom a posadil som sa. „ My chceme.. no tak vylezte vieme že počúvate.“  Spoza privretých dverí vyšli Zayn, Harry aj Naill.  Ako prvý sa ozval Harry „ Louis myslím že to bude dobré ak vypadne z domu, ten James je divný.“  Takže nie som jediný, kto si to všimol. „ Viete ako vystrájal keď nás načapal v posteli? A to sme nerobili nič.“ Všetci sa zasmiali. Zayn vytiahol z môjho napoly zbaleného kufra trenky v malými mrkvičkami. „ Na toto ju chceš zbaliť? Na mrkvu?“ Vytrhol som ich, a nasadil som mu ich na hlavu. Zatváril sa zhrozene a s ženským jačaním si ich strhol z hlavy.  „ Ty mrkvový kráľ toto si nechaj na pokrytie tej buriny tam dole.“  Smiech a bitka ktorá nastala nemala konca. Harold sa snažil ju zastaviť. „ No tak chlapci ja si myslim.. myslím si...“   Nailler začal súhlasne kývať hlavou ako n gumičke a drgol do mňa. Zastavil som sa, zadíval na Harryho a dodal „ Harold ty myslíš?“  Začal som sa rehotať.


-> Christine <-

Reagovala by som tak isto ako Louis? Stála som tam ako trúba skoro vyzlečená a objímala som Liama. Áno aj mňa by to naštvalo. Hneď ako som prišla domov strčila som do seba dve tabletky proti bolesti hlavy a pohár ľadového džúsu. Opatrne som prezrela dom, našťastie som tu bola sama. Na chladničke bol napísaný dlhý zoznam, začala som teda čítať

Christine, dávaj tu na seba pozor ! Vrátime sa v sobotu o týždeň.  Chladnička je plná ale postaraj sa o to aby mal James vždy teplú večeru. Ak sa Viktor neobjaví do dvoch dní, choď to nahlásiť do útulku.  Na tvojom aute bude jazdiť James, natankuj mu plnú nádrž. 
                                                                                                                                  Mama, Ria 

 No zbohom, pomyslela som si a papier som skrčila a hodila do koša. Nie som žiadna slúžka, nespomenula jedno jediné pekné slovíčko – nebudem to robiť. Celý týždeň mám rannú službu, poobede vytiahnem Carmen s foťákom niekde von, a večer strávim zatvorená v izbe. Fakt super program.  Súrne som potrebovala sprchu, vyzliekla som sa a vliezla som do hry môjho tela s veľkými kvapkami horúcej vody.  Vanilkový sprchový gél pôsobil blahodárne, prestala ma boliesť hlava a pomaly som začínala uvažovať nad ľahkým obedom.   Neunúvala som sa obliekať sa, veľká biela osuška zakrývala všetko čo bolo treba, vlasy som nechala voľne vyschnúť.  Ozvalo sa klopanie, potom sa dvere otvorili. „ Christine?“  Už ho prešla zlosť na to čo som ani nespravila?  Keď ma zbadal usmial sa. „ Nehneváš sa viac?“ Namietala som, objatie som odmietla. „ Zle som si to vysvetlil, prepáč mi to.... tvoja mrkvička bude potrebovať spoločnosť na celý týždeň.“ Už som mu raz vysvetľovala že nemôžem ísť, mám prácu. „ Louií čo moja práca..“ Prerušil ma „ To som vybavil, šéf ti dá na celý týždeň voľno a fotky si tiež už odovzdala.“  Začala som si hrýzť spodnú peru,  on je blázon. Chytila som ho za ruku, ako dieťa a prešla do obývačky.  Sadol si, mňa stiahol na svoje kolená a prsty pomaly rozčesával mokré pramene mojich vlasov. „ Nenechám ťa tu s Jamesom...“ Sklopila som oči, Jamesa sa nebojím, len mám strach pred tým čo sa môže stať.  Prstami  ma uchopil za sánku, otočil mnou tak aby sa mi znova díval do očí a priblížil svoje pery k mojím na pár milimetrov. „ Nebojíš sa, si veľká ja viem..ale chcem ťa mať pri sebe.“ Neodolala som a začala som ho bozkávať. Cukrík ktorý mal v ústach som teraz cmúľala ja, ešteže som si stihla umyť zuby. Povolil osušku a rukami skúmal celý môj chrbát. Oprela som sa o jeho rameno, manipuloval mnou. „ Tomlinson toto nie je fér... zvádzaš ma len aby som povedala áno...“ Privinul si ma tuhšie a zaspieval „ Choď sa obliecť miláčik ideme na výlet.“  So smiechom som mu zdrhla hore na poschodie, prišiel za mnou a moje balenie sme skĺbili s hraním sa na psa a mačku.  Chytal ma, ťahal za uterák a vlasy a ja som lietala z jednej strany izby na druhú a hádala som potrebné veci do bielej tašky.  " O hodinu odchádzame makaj cica!" Kričal po mne celý ten čas Louis....

13 komentárov:

  1. Zpříjemnila jsi mi hodinu IVTka. Děkuji ti! :D
    A opět úžasný díl :D A večer to moc nepřežeň ;) :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dommy_xxx:Mne si spríjemnila celý deň:)..teším sa na večer.:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Je to krásne ale to nie je nič nové =D a mimochodom tie obrázky na boku sa mi páčia aj celá vynovená stránka =D

    ----Kika----

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásne zábavná časť :)

    *AĎUŠ*

    OdpovedaťOdstrániť
  5. jeejky :) to je aka zlata časť :) ..aa stranka pekna :) a tie fotky na kraji.. <3 Lou ! a Liam :) ach :DD -Raduliatenko-

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Do-ko-na-lé :) nič iné to ani nevystihuje, iba ak ďalších pár prídavných mien ;) a stránka je tiež super :) -YBF

    OdpovedaťOdstrániť
  7. milujem tú poviedku! :) úplne úžasné! :) ja mám len zlý pocit z toho Jamesa..

    OdpovedaťOdstrániť
  8. úžasné!! včera som to začala čítať! je to proste super! kedy bude ďalšia časť??

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak úžasné to nie jeee zas nepreháňajme :) ale ďakujem, časť zajtra.. :)

      Odstrániť
  9. Super :) prosim pozri moj bol www.storyonedirection.blog.cz :)

    OdpovedaťOdstrániť