nedeľa 12. februára 2012

London 5.

->Louis<-


Kráčam studeným Londýnom. Námraza na chodníku ma núti premýšľať o každom ďalšom kroku, každom našliapnutí na zem. Štípu ma oči, a omŕzajú mi prsty na rukách. Zvláštne mi príde hlavne to že medzi ukazovákom a palcom ma páli malá krabička. Krabička ktorú nesiem svojej milovanej.  Zrazu sa zastavím a môj pohľad upúta nadpis kaviarne -  Ell´s caffé. Vojdem dnu, ovalí má sýta vôňa kávy. Po zazvovení zvončeku na dverách sa slečna s dlhými čokoládovými vlasmi otočí a ja v nej spoznám svoju milovanú. " Ahoj anjelik môj."  Inak sa predsa ani nedá nazvať.  Zlom prichádza až vtedy keď sa zamračí a svojím jemným hlasom zotrie všetko čo som očakával. " Louis vypadni! Nenávidím ťa!" Krabička skončí vo vrecu kabáta. Otočím sa a vyjdem von. Prečo to tak bolí? Prečo to robí? " Eleonor láska prepáč mi to."  Zašepkal som, aj keď to nebolo potichu.


" Louí..bro vstávaj! Mrkvaaaaa!"   Otvoril som oči, snívalo sa mi s ňou. Snívalo sa mi s Eleonor. " Už som hore." Harryho pohľad ma prebodol ako ostrie noža, pozná ma príliš dobre vie že sa niečo deje. Musím to zahrať lepšie. " Ty kučeravý korunovaný káčer nebuď ma!"  Osotil som sa so smiechom, blbé bolo len to, že Harry sa nesmial. " Vyklop to, čo je? Čo ti má El prepáčiť?"  Ako sa z toho teraz vykrútim? " Vieš naposledy sme sa trochu pohádali, nemám z toho dobrý pocit." Zdvihol obočie a hodil po mne vankúš. " Louis oblbovať môžeš niekoho kto ťa nepozná, vždy keď ste sa s El pohádali skončili ste to udobrovacím se.." Musel som ho zastaviť lebo mi zapichoval nôž ešte viac do srdca než bol. " Harold! Fajn tak sa stalo zopár vecí, porozprávame sa o tom potom." Potľapkal som ho po ramene a vybral som sa do kúpeľne. Nemôžem ho teraz pred nahrávaním novej pesničky znervózňovať. Poviem mu to neskôr. Chcel som to povedať aj Christy, to dievča mi padlo do oka až tak že sa mi páči.  Zayn ma z kúpelne vyhodil tak som  vyšiel von. Hmla sadala  na zadnú záhradu. Kevin tu nebol, dokonca ani jeden z jeho bratov.


Stál som s bosými nohami na studenom mramore a prehrával som si stále dokola tú istú situáciu. Eleonor, nádherná ako vždy. Predomnou mrkvový koláč s pudingom, kŕmim ju. Celá večera bola v romantickom šate. Držali sme sa za ruky a kŕmili jeden druhého. Vo vrecku som mal odložený darček. V zamatovej červenej škatuľke sa ukýval strieborný prsteň s malým diamatovým kamienkom.  Viem všetci by mi na toto povedali že som mladý, mám pred sebou celý svoj život a El taktiež.  Nebol to zásnubný prsteň, ale páčil sa mi tak som ho kúpil. Bol ako Eleonor - krehký ale vyleštený, dokonalý.  Sedeli sme za stolom, jedol som  a rozprával som jej ďalší zážitok z koncertu. Položila mi prst na ústa. " Louis môžeš ma vypočuť prosím ťa?"  Nebolo veľa chvíľ kedy sme sa my dvaja rozprávali o niečom vážnom, aj keď náš vzťah nebol vzťah dvoch 15 ročných detí.  Výraz jej tváre prezrádzal práve to - vážna téma. " Chcem ti povedať.. vieš Louí hovorí sa mi to dosť ťažko, poznáš ma a vieš aká som. Nerobím chyby ale aj ja som len človek ktorí potrebuje lásku.  A je mi to veľmi ľúto že sa to stalo práve nám dvom." Usmieval som sa a čakal, milujem ju teraz v tejto chvíli cítim že ona je tá pravá. Bude to moja mrkvová princezná.  Pustila moju ruku a pozerala sa priamo do mojích očí. " Louis ja ho ľúbim, on mi dáva to všetko čo si mi ty nedával. Mám ťa rada to je samozrejmé. Stále budeš môj najlepší priateľ ale Jesse mi proste dáva niečo iné niečo krajšie. Chápeš ma Louis?"  Díval som sa do jej nádherných očí ktoré patrili len mne, niekedy. Jesse je predsa jej manažér. On ju miluje a ona mu lásku opätovala. Sedel som ako kamenná socha..


"  Louis!!!! Ideme!"  Zatriasol mnou Liam. " Choď sa obliecť, Harry s chalanmi už odišli, rýchlo!"   Bol som tak ponorený do svojich myšlienok že som zabudol na skúšku. Liam ma počkal pred domom. Harry sa zrejme nepochválil tým čo som mu povedal pretože Liam rozprával o Danielle a El ako doteraz. Všetko bolo v poriadku a ja som im nedokázal povedať to že som sám. Viac nezadaný. 


Hypnotyzujem telku :)   Neviem, zrejme táto poviedka nemá zmysel.. a mám zo seba lepší pocit keď píšem Louiho pohľad,  neviem prečo.   Dáme dneska ešte jednu?

6 komentárov:

  1. MUSIS dat este jednu!!! Ja nezaspim!! To je prekrasne... OMG!! ♥♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Je to úžasné =) práve som to začala čítať a strašne sa mi to páči <3 konečne niečo o Louisovi <3 <3

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Je to úžasné =) práve som to začala čítať a strašne sa mi to páči <3 konečne niečo o Louisovi <3 <3

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Harry a Louis akí úžasní priatelia... :-)

    OdpovedaťOdstrániť