štvrtok 16. februára 2012

London 15.


-> Christine <-

Celú noc som nemohla spať! Prehadzovala som sa nabok, na brucho – na chrbát a stále dookola.  Po prehratom boji s mojou posteľou som zapla  notebook, twitter. Prelistovala som pár strán noviniek, trochu ma zaskočil Harryho nový tweet „Robí chybu za chybou – príde o to najcennejšie.“  Spozornela som viac, okomentovala to Eleonor  „ a netrpí tým len on.“ Celé sa mi to zdalo čudné, často som sa s Harrym rozprávala niežeby El nemal rád, ale nesúhlasil s jej konaním ba priam ho vytáčalo že sa správala k Louisovi ako k nejakej hračke. Samozrejme, o tomto nik nevedel celý Londýn bol v tom že Louis s El tvoria šťastný pár.  Nemám to prečo riešiť, ja viem ako na tom som a Louis si poradí.   Prestalo ma to baviť tak som noťas vypla a tmavým domom som sa zošuchtala do kuchyne.  Viktor ležal schúlení do klbka na gauči, sladko priadol.  Spravila som si horúci čaj, ulahodil mi natoľko že som sa vybrala späť do postele. Stihla som spočítať dni ktoré ostávajú do návratu mojej rodiny, boli presne tri a potom som hlboko zaspala. 

Ranná smska od Louisa bola milým prekvapením „ Dnes je dlhý deň, ale dúfam že večer stráviš v mojom náruči, ľúbim ťa L.“  Do agentúry som sa dnes vybrala pešo, cestou som si kúpila kávu, zavolala som Carmen a ona s mojím pozvaním na obed súhlasila.  Veľkým prekvapením bol môj šéf, dostala som za úlohu do konca prázdnin spraviť portréty hviezd. Najprv som začala uvažovať o nejakých športovcoch, no potom som to vzdala s myšlienkou  na 1D a predstavila som si ich ako modelov. Musím ich spracovať!  Po veľmi výdatnom obede sme s Carmen prebehli pár obchodov. Neskoro večer som  domov vláčila päť tašiek plných nových vecí a môj spokojný úsmev sa rozžiaril keď som pred vchodom zbadala Louisa. Trošku som sa obávala reakcie Carmen na chlapcov, ale hádam to všetci prežijeme zdraví. Keď ma Louií zbadal pribehol a vzal mi tašky z rúk.  Carmen nedýchala, taký teda mala výraz. „  Dobrý deň pani suseda, nevideli ste tu niekde môjho Kevina?“ Rozosmial sa, s mojimi taškami  sa točil ako kolotoč, prestal až keď si všimol dievča vedľa mňa.  „  Louis môžem ťa predstaviť mojej najlepšej priateľke? Toto je Carmen – a toto je veď vieš ..Louis.“ Carmen vlepila Louisovi pusu na líce a očervenela. On sa len smial z môjho žiarlivého pohľadu. Zachichotala som sa  tiež a odomkla dvere, konečne som mohla ťažkú tašku s fotobookmi hodiť na zem. „ Christine  Naill objednal nejaké jedlo poďme, teda poďte k nám.“  Otočila som sa k kamarátke, tá s neviditeľným výskotom a radosťou prikývala. „ Dobre, ale budete slušní!“   Vo dverách sa objavil Harry s jeho veľkými kučerami a to už Carmen neodolala. „ Híííííííííí toto je úplne perfektné!“  Vtiahla som ju dnu, usadila do ich obývačky a prikázala som im správať sa slušne.  Obkolesili ju ako  deti novú atrakciu na ihrisku. Louis ma za rukáv ťahal hore po schodoch, protestovať som nemohla, nemala som totiž kedy. „ Hmm Tomlinson ty si si upratal izbu.“ Nestihla som dopovedať a ležala som na jeho posteli a on na mne.  Pusinkoval ma, a moje tričko bolo nejakým zázrakom vytiahnuté vyššie. „ Louií nemôžeme, máme dole návštevu po prvé.. po druhé stále nie si single“  Áno bola som do neho šialene paf, on bol dokonalý a jeho bozky ma za tých pár dní dostali do slepej uličky ale na toto máme čas. Zamračil sa ľahol si tak, že jeho hlava ostala na mojom holom bruchu a začal si spievať.



-> Louis <-

Bruško mala teplé, nevadilo mi ani len to že chalani sú dole s Carmen. Pôsobila ako celkom milé dievča.  Christy som jednou rukou hladkal po ramene. Prstami mi vchádzala do vlasov, namotávala ich, proste sa hrala. „ Prečo mi to robíš?“ Prerušil som ticho. Zmätene na mňa pozrela, tak som sa prevalil aby som ležal vedľa nej, chytil som ju za ruku. „ Hráš sa tu na zvodnú, a potom ma odbiješ ako starú mrkvu.“   Rozžiarli sa jej oči, pritisla sa ku mne tak blízko, teplo jej tela ma dráždilo ešte viac.  Ruku som položil na jej zadok. „ Ty si nezbedník.“   Jej bozky boli také vláčne a chutili sladko.  Hrýzla ma do krku, jej vlasy ma šteklili na bruchu. Ja nemám tričko? Zasmial som sa tak zdvihla hlavu a zazrela na mňa.  Keď som sa na ňu teraz díval, chýbala jej jedna jediná vec – krídla. Inak by bola dokonalý anjel.  „ Máš aj ty taký ten pocit dokonalosti keď si uvedomíš že sa deje toto všetko?“ Prikývol som a potiahol som ju za ramienko podprsenky ktoré nezbedne odkrývalo tričko  „ Ľúbim ťa viac ako si vieš predstaviť, len  mala by si ešte niečo vedieť. Sú veci ktoré sú len medzi mnou a chlapcami ale je tu pár detailov, dobre nie sú to detaily. Proste ti musím vysvetliť pár vecí ktoré sa stali.“  Svoj zvodný postoj spustila, posadila sa a čakala. Bál som sa, teraz jej to poviem a ona mi zdrhne. „ Louis poď sa pozrieť na chvíľu dole.“    Povedal Liam cez dvere, pozrel som sa na Christy, naznačila mi aby som šiel.  Schody som bral po dvoch, na poslednom sa mi šmyklo a zletel som.   S rehotom som vošiel do obývačky. Chalani boli nacapení na telke.  Blonďavá reportérka stála vedľa Eleonor, pripravená na rozhovor. Zatajil som dych.   Titulka pod obrazom mala názor -  ELEONOR PREZRÁDZA TAJOMSTVO!  Teraz sa môžu stať len tri veci,  Reportérka sa jej opýta na lásku a El odpovie že miluje svojho manažéra. Opýta sa jej na mňa a Eleonor povie, že spolu čakáme dieťa alebo  sa neopýta na nič a El to proste vyklopí von. Zayn pridal zvuk na čiernom ovládači.  

„ Dnešným hosťom v mojej večernej šou je Eleonor Calder, priateľka jedného z najznámejších chlapcov 21. storočia.  Tak Eleonor prezraď nám ako sa máš?“ Jej úsmev ma prekvapil, nebýva jej ráno zle? „ Ďakujem, všetko je v poriadku môj život začína byť pestrý ale ja som spokojná.“  Tuhla mi krv v žilách kedy sa toto skončí? Po pár otázkach som začal dýchať normálne nespomenula nič čo som si myslel že povie.  Na koniec mala niečo pekné odkázať svojím fanúšikom. Otočil som sa a kráčal som pomaly k schodom. Televízia bola tak nahlas že kričala na celý dom. „ Veľmi pekne ďakujem za podporu,budem ju aj naďalej potrebovať. Tak tu je sľúbené prekvapenie – som tehotná, áno Louis Tomlinson bude otcom.“ Prudko som sa otočil späť k obrazovke. Toto nemôže byť pravda.  Vchodové dvere tresli ako keby bol veľký prievan, toto som pokašľal.  Viac slov El som nevnímal, nevnímal som chalanov, nevnímal som nič. 

10 komentárov:

  1. ach mrcha ta El! ..prečo mam taky pocit že nakoniec ona tehotna ani nebude alebo ak bude tak to male nebude Louisovo? :D -Raduliatenko-

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to je len pocit :D prekvapenie bude :D

      Odstrániť
    2. ach ne :D prekvapenia nemam rada :D bude dnes ešte jedna časť? :D -Raduliatenko-

      Odstrániť
    3. pracuje sa na tom :) taká polhodinka ešte

      Odstrániť
  2. Grrr , to decko nemože byť Louisovééé !! :DD
    Ďalšiu čásť ! ;DD

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja mám pocit, že nás naťahuješ schválne! El je mrcha!!! V tejto poviedke ju neznášam a pritom ako real postavu ju mám rada. Ako... Toto Lou ťažko vysvetlí Christy, čo? Teším sa na pokračko.
    btw: ty si z Popradu? Či sa mi to len zdalo?? :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nemôže byť predsa všade dobrá!? :D a ona je dobrá a má sakra šťastie :) áááno ánooo Poprad :)

      Odstrániť
    2. Hmm.. Máš fcb? Mám ťa v priateľoch? Mám meno Diana Dudová (Di Dudová)... Pridáš si ma? :) Pls...

      Odstrániť
  4. "Ja nemám tričko?" :D To ma dostalo :D:D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj, az teraz som nasla tento tvoj pribeh o chalanoch a mozem ti povedat, ze fakt, fakt mas talent holka. Mam este jednu kamaratku co pise poviedky o nich, ale na teba nema, si uzasna, a len v tom pokracuj, krasne sa to cita :-)

    OdpovedaťOdstrániť