streda 15. februára 2012

London 14.


Kočky moje v prvom rade - Vám patrí veľké ĎAKUJEM!  krásne sa to číta, som veľmi rada že sa vám to páči :)  Na dnes je táto posledná...

 Ale inak ak sa tu niektorá vyznáte v blogoch, potrebujem pomoc :) ako príspevok napísať tak aby bol v kategórii?   A  ako mám vytvoriť zoznam príspevkov aby boli pokope? Viete mi niektorá pomôcť?  Vopred Ďakovala a DOBRÚ NOC :o)


-> Louis <-

„ Louis som taká rada že ťa vidím.“ Objala ma. Voňala parfumom ktorý som jej dal ja. Mala na sebe blúzku ktorú som jej vyzliekol pri prvom milovaní.  Pohľadom som zašiel k Zaynovi smutne na mňa pozrel a pokrútil hlavou. „ Viem bola som tu včera Louis, ale chýbal si mi.“ Čo má toto znamenať?  Chytil som ju za zápästie  a prudšie som ju posadil na gauč. „ El toto nebudeš robiť, budeš si musieť vybrať buď ja alebo Jesse, so mnou sa nebudeš hrať.“  Sklopila oči a otočila sa k Zaynovi. „ Ja som ti to hovorila, vedela som že ma vymenil za tú susedu.“ Jej slová ma tak rozhnevali. Zayn sa posadil k nej a objal ju. „ Nič si z toho nerob, on je zamilovaný.“ Podrýpol do mňa. Toto síce bolo u neho normálne, ako to otočiť na srandu? „ Zayn čo keby si sa o El a to decko postaral ty?“ Nechutne som to okomentoval a vyšiel som na zadnú terasu.  Na trávnik padalo svetlo z Chrstininho okna. Je v izbe moja maličká.  Vrátil som sa späť dnu už kľudnejší. Liam prišiel ruka v ruke s Danielle do obývačky. „  Eleonor tešila som sa na teba.“ Dan objímala El a ja som strácal nervy.  Prečo sa do pekla tvária že je všetko tak ako bolo? Nič tak nie je! všetko je inač! Moje vnútro doslova kričalo.  Cítil som sa ako bábka. Liam sa na mňa pozrel, pohľadom  ma ukľudnil a posadil si Dan na kolená.   „ Vyzeráte tak šťastne ako my dvaja že Loui?“ Pokrútil som hlavou. „ Musím vypadnúť, El o mesiac sa uvidíme, ak by nastali nejaké komplikácie len v tom prípade sa za mnou  zastav inak ťa v tomto dome nechcem vidieť!“ Liam sa zamračil. „ Louis ale hrubý nemusíš byť.“ Neodpovedal som mu,   smädný a hladný som  vyšiel von.   Je mi jasné že Eleonor má v mojich priateľoch tých svojich, ale toto robiť nebude. Nezvládnem to. Christy mi otvorila dvere v zelenom svetríku a tmavých nohaviciach.  Objal som ju a prsty som zakrútil do jej vlasov. „ Chýbala si mi.“  Jej tlmený smiech sa ozýval mojím svetrom. „ Nesmej sa je to pravda.“ Pozdvihol som jej prstom hlavu, v očkách mala slzy. „ Prečo plačeš láska?“  Cez slzy sa usmiala „ Bojím sa.“ Vzlykla si, pritiahla si ma bližšie a začala ma bozkávať. Cítil som všetko – vzrušenie, lásku, smútok ale aj strach. 

Niekoľko hodín sme sa prechádzali studeným Londýnom.  Christy som vyrozprával celý príbeh. O sestre, o tom aká je moja mama, ako som sa tešil z každého úspechu v Xfaktore.   Priznal som sa že som sa zaľúbil do jej krásnych očí a úprimného úsmevu. Smiala sa stále a ja som sa musel smiať tiež.  Jej príbeh bol trochu viac smutný ako môj. Síce mala svoj svet – dokonalé fotografovanie, dobrú školu a pár priateľov na ktorých sa mohla spoľahnúť, kompenzoval to všetko otec, ktorý ju opustil a pred tým matku každodenne bil. Objímal som ju dlho.  Troškou mnou šklbalo keď mi prstami prehrabla vlasy, ale potom sa smiala tak že mi to nevadilo.  Moja princezná ma ale zo sna zobudila, opýtala sa ma čo chcela Eleonor keď sa zjavila včera vo dverách.  Všimla si že som zosmutnel, prečo práve toto je na mne tak vidieť.  „ V podstate nič,  rozprávala mi o novom priateľovi.“  Chytil som ju za ruku a kráčali sme ďalej – smerom domov. „ Louis, chcela som sa ťa opýtať stále si celý svet myslí že chodíš s El, ja viem že som sama povedala že je skoro, ale nebudú z toho ak nás niekde uvidia paparazzi nejaké neprijemné články? Nemusí sa jej to páčiť.“  Odrovnala ma,  čakal by som všeličo. Dokonale chápavá a pozorná. Stáli sme už pred jej domom. Vedľa na schodoch nášho domu sedel Harold,  Christy si ho zrejme nevšimla pretože tomu nevenovala pozornosť. „  Porozprávam sa s El,  môžem?“ Slušne som sa opýtal a pobozkal som ju znova.  Dnes to bolo štvrtí krát čo som cítil jej zamatové pery. „ Dobrú noc.“ Odomykala dvere, čakal som. „ Dobrú noc princezná.“ Venovala mi sladký úsmev a po chvíľke bolo z domu počuť tlmený smiech. 

„ Nehovor mi nič, viem... ale musím to vyriešiť sám Harry. Dnes nebola vhodná chvíľa povedať jej to.“  Posadil som sa k nemu na prvý schod. „ Mám ju rád, je to jedna z mála báb ktoré sú také..normálne.“  Potešil ma, niežeby mi záležalo na tom čo si chalani myslia ale predsa bývali sme spolu pod jednou strechou. „ Poď Harry dáme si mrkvový džús a nakopeme Louisovi zadok vo futbale.“ So smiechom sme vošli domov. 

3 komentáre:

  1. Kokos, o čo tej Eleonor ide? Veď má toho svojho Jesseho tak nech si dolieza za ním! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. jak moze louis nakopat louisovi zadok vo futbale ??? :D Gabča

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To hovoril sám na seba, vieš že sám seba si nakope :D

      Odstrániť