utorok 14. februára 2012

London 12.


Na dnes to je odo mňa všetko, pekné sny :) a nebojte sa začne sa to zamotávať.  

Oni sa ľúbia!!!!! :)

-> Louis <-

Liam to chlapcom povedal. Prišli domov a prvé čo bolo objali ma. Liam mi poradil, že Paulovi by som to mal povedať sám, keď sa na to budem cítiť.  Samozrejme všetci mi pripomenuli že nemám zabudnúť na nové CD, treba ho dokončiť aby sa mohlo vydať. Musím predsa pracovať, aby som uživil svoje dieťa. Znova som ich objal, keď si išiel Zayn zapáliť mal som nutkanie spraviť to tiež, ale našťastie prešlo ma to. „ Vlastne by som mal byť šťastný budem otec.“  Povedal som im miesto popriania dobrej noci a zatvoril som dvere mojej izby.   Nevedel som ani kde mám mobil, telku som nezapínal len som sedel a pozeral sa do steny, dlho.  Naill si nechal otvorené dvere bolo počuť jeho chrápanie.   Mám El rád, ale to čo som cítil už nie je také ako vtedy. Čo mi na toto povie mama?  Musím sa o nich postarať, Jesse predsa nie je otcom toho malého. Ten vznikol z lásky.  Lásky ktorú teraz necítim.   Pred pár hodinami som si myslel že som sa pozbieral  a mohol by som pomaly budovať vzťah k žene ktorú som stretol.  Ona jediná mi pomohla dostať sa z tej bolesti, jej karamelové oči mi dodávali silu a uistili ma vždy keď som zapochyboval.  Nikdy nevytiahla nič nevhodné, chápala ma.  Teraz ale stojím pred veľkým rozhodnutím, teda nie nie je to rozhodnutie. Budem otec. 

„ Klooop klooop“ Niekto zaklopal na dvere.  Cez úzku škáru strčil dnu hlavu Harry. „ Prečo nespíš Harold?“   Hlas mi zlyhával a triasol sa. „ Nebudem spať keď sa ty trápiš Louí.“  Odrovnal ma a posadil sa ku mne na posteľ. „ Louis netešíš sa?“ Opýtal sa ma. „ Pýtaš sa ma presne to, čo Eleonor. Teším sa pretože to dieťa vzniklo z lásky.“  Usmial som sa, ale necítil som sa šťastne.  Harry položil svoju ruku na moje rameno. „ To je pekné, ty je ale nemiluješ Louis.“ Možno má pravdu, možno som idiot. „ Ja ju musím milovať, čaká dieťa Harry – so mnou.“  Prikývol a začal sa prechádzať po izbe. Prešla minúta, dve.. tri potom som si ľahol, Harry stále pochodoval. „  Louis ako môžeš tak pokojne ležať?“  A čo mám dopekla robiť? Znova som sa posadil. „ Harold nepomáhaš mi, čo je? Čo chceš riešiť? Rozprával som sa s El, vyriešili sme to postarám sa o dieťa, jej dám nejaké peniaze nechce so mnou bývať. Miluje Jesseho.“  Konečne som to celé povedal nahlas. Bolelo to ešte viac.  Harry sa zastavil a pozeral na mňa. „ Počúvaš sa? Toto je všetko pekné, nádherné správaš sa zodpovedne ale povedz mi čo Christy?“  Christine, moja najlepšia kamarátka akú som mal.  „ Keď som s ňou mám pocit že ju poznám roky Harry.“ Prikývol a usmial sa.  „ Bože Louis ty si nechápavý!“  Zachmúrene som sa na neho pozrel.  „ Nechápavý?“ Nerozumel som mu.  Poťukal sa prstom po spánku a zdvihol obočie. „ Louis ty ju ľúbiš.“ Čo to povedal?  Čo ju? Postavil som sa. „ Harry zopakuj to prosím ťa.“    Ukázal mi všetky zuby svojím úsmevom. Nechápal som ničomu. „  Louis Tomlinson je zamilovaný do Christini – a nehovor mi že to tak nie je. Ona ťa totálne hltá pohľadom a ty sa usmievaš ako blbec ešte väčší než si.“  Má pravdu, on má pravdu!!!! „ Harold! Ja ťa zbožňujem, ale ty si myslíš že po mesiaci by ma ona ľúbila.. no mala rada?“  Postavil sa k oknu a otvoril ho. „ Vnímaš ma?  Som si istý že ťa má rada.“   V momente som sa začal obúvať. „ Kam ideš Louií?“  zaškeril som sa. „ Idem za Christy!“    Potlačil ma späť na postel „ Braček, najprv by si jej mal povedať o El.“ Zamrazilo ma, zabudol som. Nesmie sa mi stávať že zabudnem na to že budem otec, toto viac nie je sranda. „ Zabudol som, pôjdem ráno.. máš pravdu.. Harry ďakujem.“  Objal ma, mám toho najlepšieho priateľa na svete.  A potom ďalších troch blbečkov bez ktorých by som už nevedel existovať.     Zaspával som s myšlienkou že ráno musím vidieť Christy. Chcem jej povedať že ju ľúbim. 

4 komentáre:

  1. ach! kliknem na tvoju stránku a 4 nové časti, najkrajší valentínsky darček! :D Milujem Louisa a milujem, že sa vie rozveseliť aj z úplných blbostí! Krásne! <3 <3 :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. potešila som? mňa to teší ešte viac :))) ďakujem :) on je proste bláázon :D

      Odstrániť
  2. Máš talent :) Krásne to je. Len tak ďalej! :))

    OdpovedaťOdstrániť