pondelok 6. augusta 2012

Amy, who lives next to you? 37.


Manažéri 1D mali veľké problémy vysvetliť fanúšikom vsťahy medzi Louisom a El, medzi mnou a Niallom. S Jennifer sa na niekoľko dní stala hviezda. Zahrala úbohé dievča, ktoré údajne už dlho otravujem a neviem pochopiť, že ona ľúbi niekoho iného. S El, Danielle, Carrie a Sarou sme sa na všetkom tomto chaose dobre smiali. Stretávali sme sa tak často, ako to len šlo, vždy bola sranda, skončili sme ako dobrá päťka. Čas ubiehal, chalani odohrali ďalšie koncerty a postupne sa blížil čas ich príchodu domov. O štyti dni. O tri dni. Zajtra. Dnes. Dnes sa vráti. Konečne. Chýba mi.

Zazvonil mi mobil a pri mene na displayi som sa pousmiala. Úsmev mi však zamrzol na perách, keď mi oznámil, že príde až o deň neskôr. Vysvetlil mi, prečo, ale zabudla som to v tej sekunde, ako sa to dostalo do mojich uší. Jediná podstatná vec pre mňa bola, že nepríde dnes, ale zajtra. Aby som zabránila depresii dostaviť sa, zdvihla som telefón a zavolala Sare, ktorá bola o dvadsať minút u mňa. Smiali sme sa ako vždy a pomaly som zabudla na človeka, ktorý mi najviac chýbal. Začula som zvonček a v naivnej nádeji, že je to on, že to bol len hlúpy fór, príde dnes a prekvapí ma som utekala k dverám. Nebol to on. Samozrejme. Za dverami stál Harry. Premočený stratený Harry. „Je u teba Niall?“ spýtal sa, a keď som záporne pokrútila hlavou, chcel odísť. Rukou som ho zastavila a vtiahla dnu (ľahké to zrovna nebolo, chlapec neváži desať kíl). „Takto nikam nepôjdeš,“ oznámila som mu, „sadneš si k radiátoru, tu máš deku a ja zatiaľ idem k Niallovi pre nejaké suché oblečenie,“ začala som rozdávať inštrukcie a skôr, než stihol namietať, zavrela som za sebou dvere (úplne som zabudla na Saru, ktorá bola stále u mňa v byte, no čo som to ja za kamarátku?) a prešla k susedným dverám, kde som zamierila rovno šatníka.

Chcela som len vziať jedno tričko a nohavice, ale keď som vošla a zo všadial bolo cítiť jeho typickú krásnu vôňu, nešlo to. Prehrabávala som sa v jeho veciach, až som konečne po desiatich minútach usúdila, že by som niečo asi mala priniesť Harrymu. So sivými teplákmi a tmavomodrým tričkom som vyšla zo šatníka. Potom ma však napadlo, že by som mu mala doniesť aj nejaké iné oblečenie, a tak moje nekonečné prehrabávanie sa pokračovalo. Rozhodla som sa mu doniesť aj nejaké boxerky a ponožky, a práve v zásuvke so spodným prádlom som strávila najviac času. Poobzerala som si všetky jeho kúsky a rozmýšlala, ktorý by Niallovi (mne) najmenej chýbal. Po nekonečnej dobe som vybrala dosť oblečenia a s plnými rukami, sama neviem, ako, som zamkla. Až keď som stála na chodbe, niekoľko metrov od môjho bytu, uvedomila som si, že som Harryho a Saru nechala samých u mňa, aj keď sa vôbec nepoznali. Keď tak nad tým rozmýšlam, vôbec neviem, aký ma Sara na Harryho, a vlastne celkovo na One Direction názor. Len dúfam, že to spolu nejak prežili.
Vošla som dnu a to, čo som uvidela, by som určite nečakala, hlavne nie od šťastne zamilovaného Harryho. Niekoľkokrát za sebou som rýchlo zažmurkala, no obraz nezmizol. So Sarou sedeli spolu, milimetre ich delili od seba. Obaja zakrytí pod hrubou vzorovanou dekou, v tesnom objatí popíjali zo šálok niečo, z čoho sa parilo. Jemným zakašlaním som dala najavo svoju prítomnosť, nechcela som ich vyrušiť. Pozreli sa na mňa a zbadala som začínajúcu červeň v ich lícach. V duchu som sa zasmiala a bez slov som podala Harrymu oblečenie a veľký mäkký uterák. Poďakoval a zmizol v kúpelňových dverách. Sara ma “nenápadne“ obišla a sadla si na posteľ. Len nech si ani náhodou nemyslí, že sa vyhne otázkam!
„Sara,“ začala som pomaly a ticho, aby Harry v kúpeľni nepočul. „Nie, ja ti to vysvetlím,“ prerušila ma, „nechcem, aby si sa na mňa hnevala, je to tvoj a Niallov kamarát a... prepáč.“ Povzdychla som si, tak som to predsa nemyslela. „Sara, prepáč, nechcem, aby si si o mne myslela, že som nejaká mrcha a neprajem ti šťastie. Si najúžasnejšie dievča na svete, jediná osoba, ktorej som mohla veriť. Ak chceš niečo s Harrym, budem vám to veľmi priať. Len sa o teba bojím, nechcem, aby ti ublížil. Nepozeraj tak na mňa, nechcem ti tvrdiť, že je nejaký sviniar, len by si mala vedieť, že má priateľku...“ ďalej som sa nedostala, pretože sa stalo niekoľko neočakávaných vecí naraz. Sara na mňa pozrela zlomeným pohľadom a z kútika oka sa jej vykotúľala slza. Zároveň sa roztvorili kúpeľňové dvere a k nám vošiel Harry. „O čo ti ide?!“ spýtal sa ma nahnevaným tónom, aký som uňho ešte nepočula. A potom pristúpil ku mne a spravil niečo, čo by som od neho nikdy nečakala. Sledovala som jeho ruku, pristála na mojom líci a ja som zacítila silnú bolesť. Podvedome som cúvla niekoľko krokov dozadu, až kým mi posteľ podrazila nohy. Sara sa pokúsila vyhodiť Harryho, ale nebolo treba, odišiel sám. Po líci sa mi spustili slzy. Nie pre jednu hlúpu facku, ale pre to sklamanie, že bol toho schopný. Nechápala som, čo som mu urobila, veď mal Caroline a boli spolu šťastní. Aspoň vyzerali. Ja som to len chcela povedať Sara, aby to vedela a on jej neublížil. Tak ublížil mne. A ja som bola tomu veľmi rada, takto to bolo lepšie. Sara ma objala a spolu sme predýchavali posledné udalosti a sklamanie.

Na druhý deň prišiel Niall a po zvítaní sa sme mali ísť k chalanom, aby sa zvítali všetci spolu, samozrejme, aj s priateľkami. Boli sme posledná dvojica, ktorá dorazila a rovno sme sa k ostatným usadili na gauč. To bolo všetko. Viac sa nedialo, viac-menej sa nikto s nikým nerozprával, vládlo trapne ticho, no nenašiel sa nikto, kto by ho prerušil. Všetci boli so všetkými pohádaní. Ja ani Niall sme sa nerozprávali s Harrym, kôli tej facke, on sa nerozprával so mnou kôli Sare a s Niallom len z princípu, lebo bol so mnou. Niall bol naštvaný na Caroline, pre to, čo mi napísala po Louisov fóre na twiter. Vlastne, za to boli na Caroline nahnevaní všetci, len Harry sa jej zastával a bol naštvaný na všetkých. Carrie sa opäť pobila s El kôli topánkam a tak sa navzájom nerozprávali. Kôli tomu sa spolu nerozprávali ani Zayn a Louis. Danielle sa nebavila s nikým z nich, pretože vždy bolo na nej ťahať tie dve od seba a už ju to nebavilo. Louis bol nahnevaný na mňa kôli tomu fóru, na Nialla tiež a my sme sa zas hnevali naňho pre jeho fór. El bola s ním a teda sa nebavila so mnou ani Niallom. Danielle sa nebavila s Niallom, lebo sa pri obede pohádali, keď chcel, aby mu nabrala štvrtú porciu. Liam so Zaynom sa zas pohádali, keď chceli obaja byť pred tým istým zrkadlom. A tak sme sedeli a pozerali do blba.

Nakoniec sa Liam rozhodol aspoň zapnúť telku, keďže z nás nikto nič nepovie. Len čo na obazovke naskočil obraz, všetci sme otvorili ústa. Len Caroline zapišťala a vybehla preč. Jediného Harryho to trápilo, bežal za ňou a my sme si všetci dali High Five. Potom sme opäť pozreli na telku, kde zaujímavý program pokračoval.

10 komentárov:

  1. panebožeeeee ..Kika prosím ta ..založ si svoj blog ..všetky ti tam budeme chodit :) lebo teraz ked sem "Ajč "chodí raz za 2 týždne a zabúda nám sem dávat tvoje časti ..fuuu ..napínavé ..nevydržím čakat další týžden na novú čast :)) je to skveléééé :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kika má svoj blog :) spoločný so mnou ale tam sa Amy nepridáva :) prezradím, že ďalšie časti sú tiež úžasné :)

      Odstrániť
    2. ja viem že tie časti budú určite úžasnee ..preto sa mi nechce čakat dokým si na nás Ajč spomenie .:/ :)) ..hod sem link na blog prosím .:))

      Odstrániť
    3. To je to, že mi to nejde :D klikni na moje meno Maruš and Kikuš a tam to je :)

      Odstrániť
  2. KOKOS!! hazza jej dal facku ? pfu..sila...
    Ale toto hádanie ja som na zemi..:D ako si to napísala? :D nechápem :D a potom koniec? What the hell? :DD vysvetlenie v ďalšej časti poprosím rýchlo!!xxx

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ááá!! nádhera!! dievča, ty píšeš dokonalo!! chcem ďalšiu časť!! je to parádne!! :) dúfam že Harry a Sara budú spolu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Hazza jej dal facku?? :OOO dokonalé Kikuš!!♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ako jej mohol dať facku? :O čo mu ruplo v tej peknej hlave? Ha, Kikuš celé to je krásne ale stále si neviem vysvetliť tu jeho reakciu :D a práve som zistila, že máš blog:-O idem pozrieť, okamžite :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Harry? a Facka!?! On by si jednu zaslúžil za tú starú onú!! Ja som mimo toto by som nečakala, pekne sa to zamotalo a too, že je každý pohádaní s každým tomu ešte pridáva!! ja nechápem to ako môžeš tak neskutočne písať!! Milujem to !! :**

    OdpovedaťOdstrániť
  7. absolútne súhlasím so Zuzkou.. a viac slov k tomu nemám.. ústa dokorán, srdce bez tepu a.. tvár bez farby.. perfect ;) xx

    OdpovedaťOdstrániť