sobota 3. mája 2014

Fight off your demons 61.


Nomôžem uveriť tomu, že je na 60. časti "osem" komentárov !! Som tak hrozne štastná !!! Dakujem za všetko !! ♥ Barby ♥

„Ako to?“ Opýtala som sa doktora. V očiach som mala slzy, ktoré mi ani neviem kedy začali stekať po tvári.
„Maternica slečny Casio nepracovala dosť dlho a zvyčajne sa to po pár rokoch napraví. Potom prídu príznaky ako bolesti v bruchu, zvracanie alebo zimnice.“
„Napraví? Samo?“ Nechápala som a nespustila oči z doktora. „Povedali mi že už nikdy mať deti nebudem, ja proste...nechápem.“ Vydýchla som.
„Vôbec vás neinformovali?“ Pokrútila som hlavou.
„Tak to musel byť zlý doktor slečna Casio a vy ste už dávno mali prísť na prehliadku.“
Prísne na mna zazrel.
„Ja viem, ale bola som zaneprázdnená.“
„Kedže sa Vám maternica napravila, a mohlo to byť omnoho menej bolestivé, pretože ak by ste prišil k nám, dali by sme vám lieky a nemuseli ste trpieť, ale chcel som povedať že sa vám to napravilo a pohlavným stykom ste docielili tehotenstvo. Predpokladám že Pán Payne bude otec.“ Kurva! Ved on je tu! Hned som preskočila očami na neho, sledoval doktora a pomaly prikyvoval. Bol úplne bledý, ako stena. Ježiši len nech sa mi tu nezloží. Bože chce on vôbec dieťa so mnou? Opustí ma? Povedal že nie, ale to si myslel že deti mať nemôžem.
Očami preskočil z doktora na moje brucho a znovu na neho.
„Slečna Casio, dnes Vám nasadím potrebné vitamíny a na kontrolu prídete na mesiac.“ Och bože kým mi písal recept Liam bol ticho. Bože ved on ma určite nenávidí.
„Tu máte, sestrička Vám to dá, len ju poproste aby ste nechodili až do mesta do lekárne.“ Doktor na mna žmurkol, och Payne... a jeho konexie.
„Vdaka.“ Povedala som, postavila som sa a prešla k dverám kde stál Liam. Otvoril mi dvere a nechal ma vyjsť prvú.
„Sestrička? Pán doktor povedal že mi dáte lieky.“ Podávala som jej papierik. Pozrela na sa bledého Liama a na chvíľku sa vzdialila. Cítila som jeho pohľad na sebe, ale bála som sa mu pozrieť do očí.
„Tu máte slečna Casio.“ Prišla naspäť a podala mi vitamíny. „Tu máte napísané dávkovanie. Dovidenia.“ A už kráčala preč. Zradkyňa! Nechala ma tu s ním samú.
Bez rozmýšľania som vykročila a on šiel za mnou. Podľa mna ani nechápal čo sa deje, kde ideme, alebo čo sa stalo. Prešli sme cez celú nemocnicu k parkovisku, kde bol vysmiaty Asthon.
„To som rás že ste v poriadku slečna Casio.“ Jemne som sa usmiala.
„Dakujem.“ Šepla som a nastúpila dozadu. Liam urobil to isté, no najprv pozrel na Asthona ktorý pochopil že už má držať hubu.
Zapla som si pás a čakala. Asthon vyštartoval a ja som bola kľudnejšia. Keby ma chcel zabiť, nemá šancu. Asthon by ho zastavil, alebo nie? Bože môj ved ešte pred pár hodinami mi povedal Liam že bol za Bradom. Videl ho... Chcela by som ho vidieť a napľuť mu do očí! Hajzel jeden! Zruinoval ma... Ale čakám dieťa. Liamovo dieťa, aké by malo mať meno? Bude to dievčatko? Och chcela by som chlapčeka, alebo nie? Dvojičky, určite dvojičky. Ruku som si zložila na brušku a bez rozmýšľania som sa zasmiala. Ups! Pozrela som na Liama, ktorý prudko otočil hlavu ku mne a sledoval raz mňa, raz moje bruško.
Zdalo sa mi to ako sekunda ked Asthon hlasno zakričal, Liamove oči sa rozšírili ked odo mna odtrhol pohľad pozrel sa smerom k čelnému sklu a ja som počula písať gumy.

Liam

Auto prudko zastavilo.
„Kurva.“ Asthon nás kontroloval v spätnom zrkadle, no môj pohľad hned prešiel na Isabellu. Hľadal som na nej škrabanec, alebo modrinku. Dieta... Držala sa za bruško a vystrašene na mna pozrela.
Otvoril som dvere na aute. „Sed.“ Prikázal som jej.
Žltý skurvený ford! Vodič, asi 25 ročný kokotko vystúpil, evidentne pod vplivom.
„Prešiel si na červenú?“ Môj hlas zachrapčal, pod nátlakom agresivity vo mne.
„Hej...Po piče, to som nechcel. Sorráč kámo.“ Urobil som k nemu dva kroky a chytil ho za krk.
„Tak počúvaj ty skurvysyn pojebaný ja niesom tvoj vyjebaný kamarát aby si mi tu hovoril kokotiny. Vidíš tam to auto kurva?“ Mladý chlapec sa pozrel cez moje rameno na čierne audi a prikývol.
„Sedí tam kurva moja tehotná priateľka a ty si do nás skoro narazil. Vidíš kurva na akej strane sedí?“ Znovu prikývol, čím na vytočil ešte viac.
„Takže je ti jasné že keby sa tá tvoja skurvená hlava nerozhodla zastaviť, tak by sa jej mohlo niečo stať?“
„A-ano Pane, ja som nechcel. Ja som...“
„Nehovor na mna kurva, lebo prisahám že ťa tu zabijem holými rukami ty idiot pojebaný, teraz vypadni to toho tvojho šrotu, zaparkuj tvoj skurvený zadok  a vytriezvy.“ Ruku som pustil z jeho krku, automaticky si po krku prešiel, bol ten stisk až tak silný?
„O-ospravedlnujem sa slečna.“ Pozrel za mna, otočil som sa.
No kurva, ona vystúpila.
„Povedal som že máš sedieť.“ Povedal som rýchlo.
„No...Chcela som len zistiť  čo sa deje.“ Kývol som jej aby nastúpila. Počkal som kým si sadla a rýchlo som jej zapol pás. Potom som na nu pozrel. Bola tak krásna a ja tak hrozne zmetený. Pobozkal som ju na čelo, zavrel jej dvere a prešiel na druhú stranu.
„Ideme.“ Oznámil som Ashonovi a ten sa rozbehol domov.

Sadol som si za stôl a pred tým zamkol dvere na pracovni. Celú cestu som s nou neprehovoril.
„Kurva.Kurva.Kurva. Kurva.Kurva.“ Hlavu som si chytil do dlaní a zatriasol nou. Panebože, kurva ja budem otec? Rýchlo som otvoril zásuvku a hľadal tam Marlborky, ktoré som mal odložené presne na takéto prípady.  Zapálil som si a nechal som dym aby sa prepletal vo vzduchu a aby zaplnil celú miestnosť.
„Kurva, Liam.“ Šepkal som do ticha.
Som na toto pripravený? Nikdy som nechcel deti. Ale milujem ju. Milujem ju a viem že s nou chcem byť do konca života, takže ... Ved aj tak sme si chceli nejaké adoptovať. Ale to nebola moja krv! Čo to bude? Myšlienky mi skákali ako o život z jednej a druhú.
Chlapec? Naučím ho všetko o obchode a bude pokračovať v mojej práci? Nie... Kurva... Nie... Ja neviem ... Nie ... Dievča? Malé hnedovlasé hnedooké a krásne ako ona? Budem ju musieť voziť do školy? Alebo Asthon? Kurva NIE! Je to moje dieťa, ja ho budem voziť do školy! Žiaden Asthon... Ešte by sa mu niečo stalo? Čo ak sa mu niekedy niečo stane? Ježiši... Toho kto mu ublíži zabijem. Prisahám bohu že ak niekto niekedy ublíži môjmu dieťaťu... Bella...
Och... Dal som do popolníka už dávno vyhorenú cigaretu z ktorej som si asi dva krát potiahol a vyšiel von z pracovne. Dvere na spálni mala zavreté. Spí? Počul som zvuk. Nespí.
„Zhlboka sa nadýchni Payno.“ Tri...Dva...Jeden... Potiahol som kľučku.

10 komentárov:

  1. Oooooo be ne ne to tak nemohlo skoncit taky napinat :D uzasna cast :D uz na neviem dockat dalsej :D Mia

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Toto je úžasné ♥
    Neviem sa dočkať ďalšej, lebo tak si to ukončila... :)
    Per - fect ♥
    Love Xxx

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zbožňujem Liama :D Je taký smiešny, keď rozmýšľa a všetky myšlienky sa mu chcú dostať z hlavy naraz :D a tá autonehoda, no ja som sa už zľakla, že sa niečo vážne udeje ...uff odľahlo mi. Bombová časť, teším sa na pokračovanie ... Danka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Och.. Úžasne dokonalé!! :))) Payno. Payno.. Ty si ale debil.. :D Oni budú mať dieťa! AAA!! :D To je také. Super!! :) och.. Teším sa na ďalšiu! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja nechapu, ze k ostatnim dilum je tak malo komentaru. Pritom ta povidka je skvela a stoji za komentare. Ja jdu zitra na prijimacky na uni, takze tento novy dil si prectu behem zitrka a taky napisu my opinion. ;) :*

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Keby ma chcel zabiť, nemá šancu. --> Výborné myšlenky, když zjistíš, že čekáš dítě s někým koho miluješ a on miluje tebe :D Bella pobavila! Skvělý díl, naprosto, super, super, super! Doufám, že další bude hned zítra, protože s takovým koncem nevydržím čekat!!! Honeeeem :-*

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krasne! Omlouvam se, ze nekomentuji, ale hltam kazdou cast! ❤️

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nádherné. Tuto povídku miluji. A už se těším na další díl.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Aa takze pisemna z cestiny uspesne za mnou a muzu jit cist! :) Wow Barby uplne si me dostala! ;) Neskutecne to opisujes! A fakt nechci konec..:(( Liam je takovy zlaty i Bella. Proste jsem si na ty dva tak zvykla, ze uz uplne patri do meho zuivota a pomahaji mi prezit. Vim ze si tady uz neco naznacovala ale planujes nejakou dalsi povidku? :) thanks for the answer ;) ♥
    Bojim se sem prijit priste, ze uz tady bude posledni dil u ktereho budu jistojiste brecet. Ale co life goes on..jeden krasny pribeh skonci a druhy jeste hezci zacne :* hopefully

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Dvojičky, dvojičky, dvojičky!! <3 *K*

    OdpovedaťOdstrániť