utorok 25. septembra 2012

She knows my name 9. The End


Trošičku som to skompletizovala :3
Neodpovedala mi, miesto toho jemne pootočila hlavu ku mne a spojila naše pery. Súhra, boj a vášeň sa spojila do nádherného bozku. Trval niekoľko minút. Zrazu som sa cítil ako muž, ona bola žena a vedel som, že toto neostane len pri bozkoch. Vytiahol som ju bližšie k sebe, bozkával ju na pery tak drsne ako som to len dokázal. Sama sa nadvihla, nenechal som si teda ujsť príležitosť, chytil som ju za boky. Pochopila ma, obkročmo si mi sadla tvárou v tvár na kolená a zadívala sa mi do očí. Aj v tme som videl ako si z vlasov sťahuje gumičku, rozpletá vlasy a keď sa naklonila bližšie ku mne, jej pramienky ma pošteklili na ruke. Tým že som ju držal za boky, tričko mala jemne vyhrnuté, prstami som prechádzal po hladkej pokožke jej chrbta. 

 „ Ľúbim ťa.“ Tieto dve slovíčka zo mňa vykĺzli veľmi ľahko, ani som si neuvedomil ako. Usmiala sa a prisala sa mi na pery. Jazykom vplávala do mojich úst, pohrávala sa s mojimi perami a prsty zabárala do mojich vlasoch. Len čo sa odtiahla, pár krát sa nadýchnuť využil som situáciu a začal som perami láskať jej krk. 
„ Aj ja ťa ľúbim Zayn Malik. Nevieš si predstaviť..ako.“ hovorila do ticha, pritiahla si ma k sebe a nechala sa bozkávať. Ľúbi ma! Ona ma ľúbi! Najkrajšie stvorenie na svete ma ľúbi! Tešil som sa, vášeň vo mne sa stupňovala a začalo a to prejavovať aj navonok. Nebol som si istý, či nebude Barby vadiť ak jej dám dole tričko. S menším zaváhaním ale predsa len som jej ho opatrne pretiahol cez hlavu a rýchlo som ju pobozkal. 
Moje tričko nasledovalo hneď za tým jej. Očami zašla k môjmu novému tetovaniu a hneď po ňom aj prešla prstom. 
„ Čo to znamená.“ Pod kľúčnu kosť som si dal spraviť nápis po arabsky šťastne narodený. 
„ Šťastne narodený.“ Odpovedal som jej, oči sa jej rozžiarili, široko sa usmiala a znova ma začala bozkávať. Mal som studené prsty od stresu, prechádzal som nimi Barby po stehnách a lýtkach. Zašiel som až k zadočku, pohladil som ho jemne a cez tenučkú látku som cítil, že Barby nemá nohavičky. Pod mojím dotykom sa zatriasla a prsiami sa pritisla o môj hrudník. 
„ Môžem?“ Opýtal som sa nebadane, keď som prstami kopíroval zapínanie jej podprsenky. Cez bozky na môj krk povedala áno tak som ju rozopol. Skončila niekde za gaučom. Bozkával som ju po kľúčnej kosti, prstami som vchádzal do šortiek. Barby mala zaklonenú hlavu a jemne vzdychala. Keď som sa presunul k jej prsiam a začal som zvádzať boj so sebou samým pretože už určite cítila akú hrču mám v nohaviciach, bozkával som ich, prechádzal som jazykom po jej bradavkách. Chutila tak sladko. 
„ Ideme... do... idem do... ideme do izby.“ Zašepkala, ale ja som namietal. Stiahol som ju späť na seba a začal som ju bozkávať na pery. Jemne som Barby položil na gauč a opretý o jednu ruku som ju priľahol, nie celou váhou. Na hrudi som cítil jej mäkké, pevné prsia. Vzrušovalo ma to ešte viac, alebo sa to viac nedá? Na svojom zadku som pocítil jej ruky, stiahla mi nohavice a prechádzala po boxerkách. Nemohol som to viac vydržať, začal som ju cez šortky jemne hladkať po lone, slastne vzdychala. Užívala si to tak ako ja. Moje boxerky hodila za hlavu a dlaňou začala masírovať Malika juniora. Bola to taká slasť, že som v momente prestal rozmýšľať. Bozkával som ju na prsia a rukou som vkĺzol pod šortky. Naozaj nemala nohavičky. Rozkoš, ktorú mi spôsobovala som jej oplácal hladkaním, oblizovaním a nežnými bozkami. Kým som jej šortky stiahol, nadvihla sa na rukách a zakrútila panvou, vnikol som do nej jedným prstom. 
„ Zayn.. chcem..“ šepkala, prisala sa na moje pery a vychádzala v ústrety mojej ruke. Páčilo sa jej to veľmi. 

Keď už som cítil, že je dostatočne pripravená natiahol som sa k nohaviciam na zemi. Zadné vrecko, peňaženka, priehradka na drobné – kondóm. Zachytil som pohľad čokoládových očí, prikývnutie tak som si ho natiahol a znova som svoju krásku priľahol( hahahahah rým! :D) Chcel som do nej vniknúť pomaly a pritom sa jej dívať do očí, no Barby to urýchlila. Hneď panvou prirazila tak, že som sa v nej ocitol celý. Nechty zabárala do mojej pokožky. Škrabala ma, určite tam budem mať červené škrabance. Zosúladili sme sa na vlnu vášne, prirážal som, Barby krútila bokmi pritom ma bozkávala a jemne vzdychala. Cítil som, že to na mňa ide. Cítil som, že Malik junior už viac nevydrží a prichádza na šťastný vrchol. Ešte som do Barby dva krát poriadne prenikol a vlna rozkoše ma zavalila. Šťastie, pocit dokonalosti a nádherná žena. 
„ Môžem ti niečo ukázať?“ Opýtal som sa. V tom tichu som doslova kričal, aj keď som šepkal. Chcel som Barby priniesť na vrchol tak ako seba, kľakol som si k gauču a potiahol si ju bližšie. Najprv som do nej vnikol jedným prstom. Bozkával som ju na vnútorné strany stehien, na podbruško až k lonu. Potom som pridal druhý prst a cítil som ako mi Barby vplietla prsty do vlasov. Sama moje ústa nasmerovala k prstom a do dráždenia som pridal aj jazyk. Netrvalo to dlho. Až keď moja princezná povolila stisk mojich vlasov, videl som ako ju obliali kvapôčky potu, zaklonila hlavu a sama sa dostala k orgazmu. 
„ Až teraz ideme do postele.“ Vzal som ju do náručia, vyniesol na druhé poschodie a tam mi ukázala izbu. 
Uložil som ju na posteľ, ľahol som si k nej. Barby sa pritúlila k mojej nahej hrudi a šepkala. 
„ Zayn bolo to dokonalé. Milujem ťa.“ Cítil som sa tak šťastne, hladil som ju po dlhých vláskoch, prstami som prechádzal po jej nahom chrbte až k zadočku a späť. Zaspali sme spokojne, ona v mojom náručí a ja s nosom zaborením do jej vlasov. V tom momente som bol presvedčený o tom, že ma miluje takého aký som. 


Zobudil som sa na bozky. Jej pery sa tisli na moje, jazykom mi prechádzala po nose a pritom sa potichu smiala. 

„ Nebuď ma chcem spať.“ Zahundral som a pritiahol som si jej krehké telo bližšie. 
„ Malik za hodinu sa vrátia naši a otec ti už volal dva krát.“ Hovorila, nakláňala sa nado mnou a šteklila ma vlasmi po hrudi. 
„ Prečo si mi to nepovedala? Och ty malá potvorka!“ Snažil som sa tváriť vážne, no trhalo mi kútikmi úst. 
Barby prehovorila vážne, zatlačila ma späť, keďže som sa chcel postaviť z postele a nadvihla obočie. 
„ Povedz mi Pakistanec, však som nebola prvá?“ Jej otázke som najprv nepochopil, potom som sa zaškeril a nahodil som grimasu. 
„ Ale posledná!“ Pobozkal som ju jemne, s láskou. 


Som polovičný Pakistanec. Môj otec je moslim a matka Angličanka. Nikdy som sa za to nehanbil, som hrdý a pyšný na celú svoju rodinu. Chcem aby ma všetci rešpektovali a akceptovali moje názory tak ako ja akceptujem ich. Milujem katolícke dievča s veľkými hnedými očami, ktoré mi ukázalo, že strach nie je všetko, treba bojovať a každý dosiahne to čo chce. Hranice našich síl nie sú obmedzené, len stačí chcieť.

The End

6 komentárov:

  1. koniec?? škoda :/ bolo to naozaj úžasné, sú spolu straše zlatí, geniálny príbeh :) píšeš naozaj skvelo :*

    OdpovedaťOdstrániť
  2. 'Treba bojovať a každý dosiahne to čo chce. Hranice našich síl nie sú obmedzené, len stačí chcieť.' krásně řečeno :) Jaji, miluju tvoje povídky, jsou tak nějak jiné, a právě proto tak krásné. Každá povídka má originální nápad, je originálně napsaná a já dokážu jen tupě zírat na obrazovku a číst a číst a nemůžu se odtrhnout :) Ľúbim ťa :*

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Aw. :') nádherné! Úplne úžasný príbeh! Milujem to, je mi ľúto, že už je koniec! :') Dokonalosť! xx

    OdpovedaťOdstrániť
  4. OMG, škoda, že už je koniec :( ale za to krásny koniec :)) xx *K*

    OdpovedaťOdstrániť
  5. kráááása :) je to úžasný koniec :) len škoda že koniec :))x

    OdpovedaťOdstrániť