nedeľa 23. septembra 2012

Oznaaam >.< + jednodielka od Nataly !


 Taký názov ... haha ... 

 od Nataly - ktorá píše novú poviedku... -> jednodielka.. ČOSKORO !  tu je malá ukážka... 


'Počkej, stůj. Já ti to vysvětlím. Není to tak, jak to vypadá.' vyběhl za tebou ven, bosý běžel po mokrém chodníku, triko měl oblečené obráceně a v proužkovaných boxerkách působil směšně. Ty jsi na smích ale neměla ani pomyšlení, do očí se ti draly slzy, které jsi nedokázala zadržet. Nedokázala jsi v sobě skrývat zklamání a bolest, kterou ti způsobil pohled na Alexe, který si ve vašem bytě užíval s nějakou černovláskou. Bylo ti z něho špatně, na vysokých podpatkách jsi málem zakopla, ale odhodlaně jsi běžela, dokud jsi přestala slyšet jeho zoufalé volání. Otočila jsi se a zjistila, že už za tebou neběží. Vzdal to, srab! Podle cedule s názvem ulice jsi zjistila, kde jsi a vydala se doprava a odtud tobě velmi dobře známou cestou. V tuhle chvíli jsi nepotřebovala nikoho jiného než svojí nejlepší kamarádku. Jedině ona ti vždy dokázala pomoct, jedině ona při tobě vždy stála, jedině jí jsi se vyplakávala na rameno. Roztřesenou rukou jsi zazvonila a čekala. Dveře se otevřely. ' Barby, co se ti stalo?' Ve dveřích stál Zayn a na tváři se mu vytvořila divná grimasa. Musela jsi vypadat zuboženě, vlasy jsi měla mokré od deště, tvář zase od slz a řasenku určitě rozmazanou pod očima. Zayn poodešel ode dveří a ty jsi vešla dovnitř. Ucítila jsi známou vůni smíchaných pánských parfémů. Tu vůni jsi milovala, ten dům byl vlastně tvůj druhý domov. 'Dani není doma?' sedla jsi si na pohovku a na Zayna koukla tázavým pohledem. 'Není, kluci odjeli i s Dan, jsem doma sám. Není mi moc dobře.' Až teď jsi si všimla hrnečku z horkým čajem a rozválené deky na pohovce. 'Promiň. Nebudu tě rušit. Přijdu až se Dani vrátí.' pomalu jsi se zvedla a zamířila ke dveřím. Ucítila jsi, jak tě chytl za ruku. 'Počkej, nemusíš odcházet. Co se stalo?' otočila jsi se. Byl u tebe tak blízko, jeho tmavé oči tě probodávaly. Byl v nich vidět strach, měl o tebe strach. Naprázdno jsi polkla. 'Alex mě podvedl.' ta slova ti uvízla v krku, zakoktala jsi se. Nechtěla jsi tomu pořád věřit. Zayn byl u tebe tak blízko, že jsi slyšela, jak s údivem vydechl. Znovu ti po tvářích začali stékat slzy. Jeho ruce tě uvěznili v objetí. Chvilku jsi mu plakala do tmavého svetru a on tě jen tiše uklidňoval. Trochu jsi se odtáhla, vaše rty od sebe byly takový kousek. Díval se ti do očí a rukou tě hladil na zádech. Byla jsi to ty, která už to nevydržela. Vaše rty se spojily v nádherný polibek. 'Všechno bude zase dobrý, uvidíš.' zašeptal.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - cvaaak cvaaak ....pokračujeme

Pýtali ste sa ma 1 ooo krát  ,, Kedy bude princezná?" - Neviem, netuším..  znova je rozpísaná. spisovateľský blok v tejto poviedke pretrváva a ja  neviem čo s tým. Fakt so sorry,  ja sa budem snažiť, pre Vás.. uvidíme :)  

Fungujem na twitteri, ak niečo.. alebo na emaily... píšte, alebo tu :) to si najskôr všimnem .. 

Začína ďalší týždeň,  škola/robota a doma. Pokračovania jednodielok budú určite..ostatné je vo hviezdach :) 

 ešte som chcel !!!! BABY !  http://throughtthepinkglasses.blogspot.sk/
- Maruš a Kikuš blog dávam znova do pozornosti ! 
- dokonalé! Jednu poviedku poznáte, AWLN2Y ! Bola tu na blogu.. a všetko ostatné čo  
  baby píšu je úplne úžasné! 
- Moja srdcovka - SHE IS MINE ! klik - prečítať - okomentovať ! :) ľúbim to :) 

Jednou vetou - (pretože viem, že ty to čítať budeš!)  Možno sa to zmenilo, ale stále ťa ľúbim !  A stále budem .. pretože práve TY si mi S. dala do života veľmi veľa... a viem, že ťa potrebujem.. aj keď som idiot. Prepáč mi to, mrzí ma to...Nikdy nebudem tie 2 roky ľutovať, nikdy.. aj keď viem, že ja môžem za túto zmenu, tvoj hnev a sklamanie :( Som sprostá krava, ktorá dopláca na svoje chovanie... ja viem.. prepáč... 


1 komentár:

  1. Nataly píšeš božsky !! :* strašne moc sa mi to páči :)) ...Ajč ?? Ja ti to musím znova povedať, že ťa milujem !! :) ...ďakujem, ďakujem, ďakujem za všetko :)) ...najviac lúbim keď si píšeme ;D ...že sa Shi is mine ! páči niekomu kto písal také dokonalosti ako London, a 1DP ...tak to naozaj hreje pri srdiečku :) ...a síce neviem, o čo v poslednom odstavci ide... neverím ti, žiadne také že si krava ! ...úžasná si, aj keď možno s chybami... tie máme všetci ;)

    OdpovedaťOdstrániť