sobota 29. septembra 2012

I bet..... ( Stavím sa, že..)


Nová jednodielka - znova Barb a Zayn :) Píšem onich často ako ste si mohli všimnúť. Pretože Barb a jej hlava je niečo neuveriteľné.. a bez nej by som nemala nápady, o čom písať... :)  komentár?  


 Zayn 

„ Malik mohol by si prestať štekať po všetkých okolo seba!“  Napomenul ma už po tisíci krát dnes Harry.  Nechcel som byť zlý, šlo to samo.
„ Nebudem sa ti ospravedlňovať Harold, nemáš ma provokovať.“ Odvrkol som a spokojne som ďalej poťahoval z marlborky.  Nechal ma tak, odišiel za ostatnými  dnu do baru oslavovať Joshove narodeniny.  Ostal som  pri zadnom vchode sám. 

 Ublížila mi viac ako som si myslel. To dievča, ktoré som tak miloval ma sklamalo.  Perrie Edwards  a jej modrý prenikavý pohľad očí  som si predstavoval stále, keď som bol sám v mojej mysli. Tvrdila, že ma ľúbi. Presviedčala ma o svojich citoch a ja hlupák som jej uveril. Skočil som na každé jedno slovíčko o láske, skočil som na sladké rečičky a jej city Nemal som to robiť.  Ona ma sprevádzala po toľkých akciách a prezentovala sa ako moja priateľka. Po nociach sa stretávala s Tobim Casperom a podvádzala ma.  Na hotelovej izbe bozkávala mňa a oddávala sa mi celým svojím srdcom a pritom určite myslela na neho. Potajme si písali správy a stretávali sa.  Ja som sedel sám a trápil sa kde je moja láska.

„  Zayn poď dnu prosím, dáme si štamperlík a zatancujeme si!“  Strhol som sa za ženským hlasom a v tme som zbadal kučery. Danielle, Liamova priateľka ma prišla presviedčať.
„ Nechce sa mi Dan.“  Vytiahol som si ďalšiu cigaretu a pripálil som si. Danielle sa oprela o tehlovú stenu a pripito sa usmievala.
„ Prosím Zayn, Liam nechce piť a ja sa potrebujem zabaviť.“  Celú vetu pripito zaspievala a z ruky mi ukradla cigaretu.  Potiahla si dva krát, zahasila ju a ťahala ma dnu. Alkohol  mi nedovolil odporovať jej.  Zastavili sme až pri bare, kde stál už dobre podnapitý Harold a práve do seba  lial už asi dvadsiaty decák teqily.
„  Malllííííííííííík !!!!!!!“  Zreval na celý bar a pohárik ktorý držal v ruke mi vtlačil do dlane.  Ďalší podal Dan a znova začal kričať.
„ Na všetky ženy tohto sveta!“ Obrátil som do seba obsah poldecáku a natiahol som sa po ďalší. Danielle zmizla niekam za Paynom a my s Harrym sme ostali sami dvaja.

„ Pozri sa na tú bábiku Malik.“  Ukazoval na dievča stojace pri bare.   Krátke blond vlasy mala zvlnené tak ako Perrie.  Úzke rifle, krátke biele tričko, vestička a čierne lodičky.  Na blond kučerách mala klobúk a hlaso sa smiala spolu s kamarátkou.
„ Ideme za ňou!“  Vyhlásil Harry a otočil sa k barmanovi.  Vypýtal si ďalšie štyri teqily a dve posunul mne.
„ Nejdeme! Pozri sa ako vyzerá.“  Pretočil som pohárik hore dnom,  v žalúdku som pocítil chvenie a prijemné teplo z alkoholického opojenia.  Milujem ten pocit, nemilujem ženy a nechcem žiadnu. Vôbec nie takú, ako tá, ktoré vyzerá ako moja bývalá.
„ Bojíš sa Malik? Kedy sa konečne uvedomíš a začneš si užívať?  Pozri sa na ten chutný zadoček!“ Smial sa a prstom ukazoval rovno na tie dievčatá.
„ Nejdem tam Harry, mali by sme ísť domov, máme už dosť.“ Miesto počúvania ma sa vybral rovno k nim.
„ Harry nerob to! Nechoď tam!“  Kričal som, zastavil som ho v polovici cesty.
„ Prečo Malik vysvetli mi to!“
„ Pretože vyzerá ako Perrie.“ Jedna veta by mala stačiť. Omyl.
„  Nie je to preto, lebo vyzerá ako ona. Ty sa bojíš, v tomto bare by si nezbalil ani chlapa a nie to ešte dievča.“ Vyhlásil s dokonalým presvedčeným.
„ No tak netáraj! Ideme!“ 
„ Dokáž to! Pozri sa na tamtú!“ Ukázal smerom niekde za mňa. Pomaly som sa otočila  Harry ma chytil za ramená. Začal mi šepkať do ucha. 
„ Je pravý opak tvojej Perrie pozri sa.  Dlhé čokoládovoorieškové vlasy.  Sivá mikina, rifle a presne také isté nike tenisky ako máš ty Zayn. Je to tvoja kópia. Ideš. Dávam ti  dva týždne na to aby si ju pretiahol a nevyužívaj to, že si Zayn Malik dobre?“   Počúval som pozorne každé jedno Harryho slovo a myslel som na to, že má pravdu. Potrebujem si dokázať ako dostať babu do postele.
Jemne ma štopol smerom k dievčatám stojacim trochu ďalej od nás.  Neregistroval som hudbu okolo mňa, hluk či cigaretový dym, len som kráčal za svojím cieľom.  Zastal som sa pred nimi a síce nerád ale počúval som o čom sa bavia.

„ Pozri sa  Finn nemá to cenu ostávať tu. Sú tu samé deti alebo opití idioti!“  Mračilo sa hnedovlasé dievča.   Chlapca stojaceho vedľa nich som si nevšimol.  Kopa svalov, modelovská tvárička a drahé oblečenie.
„ Chcem tu ostať! Chcem tancovať! Prosím, prosím len trošičku, pol hodiny a pôjdeme domov. Môžeš si vypiť ja budem šoférovať. Len ťa prosím baby sprav nám radosť.“  Najprv som si myslel, že kučeravé dievča vedľa mojej obete je Liamova priateľka. Mýlil som sa však.  Vlasy mala väčšie a jej prízvuk nebol britský. Nie sú to Angličanky?  O to to bude ľahšie. Obeť odpovedala nahnevane.
„ Nie Jaja, som unavená, ráno vstávam do práce. Ostaň, Finn ťa potom dovezie domov.“ Kým  jej odpovedala otočila sa ku mne a prebodla ma pohľadom. 


Páči sa? :) Absolútne nemám čas sa Vám venovať :( Mám rozpísaný článok, možno ho dnes v noci dopíšem... je toho veľa..  k téme - Payzer is over - no chcete aby som sa vyjadrila?

- Ajč -

7 komentárov:

  1. božeee dokonalé to je :) hej možeš sa k tom vyjadriť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ooo super zápletka, bude ju chcieť len dostať do postele, ale pod Barby-iným čarom sa isto rozleje!! juchú!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Paráda :)) ! Baby kamoška začína s blogom a píše fakt dobrú poviedku prosím vás mrknite sa. http://somethingendssomethingbegins.blogspot.sk/ Díki :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. milujem vaše jednodielovky :DD a o to viac, keď ste vy ako hlavné postavy :) teším sa na pokračovanie :) xx *K*

    OdpovedaťOdstrániť
  5. krása, krása, krása... je to úžasné :* :*

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Zase to bude ten tvůj typ 'jednodílek'? :) Super, těším se na další část, tvoje příběhy o Barby a Zaynovi jsou úžasné :) A tvůj názor na 'Payzer is over' by jsem si ráda přečetla ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. chceme ďaľšiuuuuuuuuuuu!!! prosííím :))

    OdpovedaťOdstrániť