piatok 9. mája 2014

Fight off your demons 63.


Ahojte :) 
Neviem ako začať ale asi by bolo najlepšie keby som sa podakovala. Dakujem za Vaše komentáre a za podporu! Všetky som usilovne čítala a milujem ich! 
Ospravedlnujem sa za chyby, lebo v poviedke je ich asi 1 000 000 :D Nikdy som nepovedala že mám rada slovenčinu, takže myslím že to ma ospravedlnuje. 
Na otázky v komentároch že či niečo píšem, odpovedám áno. Ale už to tu pravdepodobne dávať nebudem. Neoznačujem seba ako nejakú bloggerku a už vôbec nie že by som dobre písala. Bella bola len nápad, ktorý sa mi vydaril a ja som zato veľmi rada. Milovala som to a milujem to lebo ked som to písala zabudla som na všetko okolo seba. 
A áno, Jaja píše pokračovanie príbehu  :) Ona sa musí rozhodnúť sama či to bude dávať na blog, ale ja myslím že áno:) 
V nedeľu Vám pridám poslednú časť a rozlúčim sa s Vami :)  (Táto ze znovu krátka, čo je mi ľúto) Vaša Barby ♥ 


„Ďakujem Vám za stoličku.“ Postavila som sa a Liam ma ihneď chytil za ruku.
„Naši ľudia k Vám prídu do pár minút a všetko zariadia.“ Liam prikývol a vyšli sme von.
„Nemožeš byť milší?“ Nechápavo sa na mna otočil, akože nevie o čom rozprávam.
„Je to obchod s nábytkom Isabella.“ Privrel oči. „A oni nemajú stoličku?“ Zasmiala som sa.
„Asthon? Ideme domov, Isabella si ide pre veci, dnes bude spať u jej rodičov.“ Čože?
„A to si mi chcel kedy povedať?“
„Teraz, nebudeš doma ak u nás budu iný chlapi a budú robiť neporiadok, budú tam rôzne výpary a prach. Nie, nie, nie...“
„Liam. Už prestaň.“
„Ja len...“
„Nie, ja viem že sa bojíš, ale nemusíš to preháňať. Všetci dobre vieme že chceš mať všetko v poriadku, ale ono to v poriadku je láska a ja ťa milujem ale ty to neskutočne preháňaš.“
„Takže nechceš ísť spať k vašim?“ No, ked nad tým tak premýšľam, jeden deň bez jeho šialenej starostlivosti nie je až tak zlý nápad.
„Pôjdem.“ Usmiala som sa. „Ale sľúb mi, že sa budeš chovať normálnejšie.“ Prikývol, ale nič nepovedal takže som vedela že nebude. Vedel to aj Asthon, ktorý sa na mna pozrel v zrkadle a uškrnul sa. Od vtedy čo som tehotná s ním mám veľmi dobrý vztah a o Marii sa nevyjadrujem, lebo ona stresuje presne tak ako Liam. Tá žena je jedná úžasná osoba a ja som si ju zamilovala ešte viac.
Kým som si pobalila všetky veci ktoré som potrebovala bol skoro večer a chlapi tam už boli. Objala som Liama, dala mu pusu, povedala som mu že ho milujem a nechala Asthona aby ma odviezol k nám. Mama a otec boli šťastný že som tehotná a že budú mať vnúča.

„Tak dobre mami, idem spať.“ Usmiala som sa na mamu a dala som jej pusu na čelo.
„Lubim ťa.“ Povedala mi, čo nemala, lebo som mala slzy na krajíčku. To tehotenstvo ma zabije.
„Ja teba viac.“ Otec už dávno zaspal na gauči a ja som odpochodovala do mojej izby. Zababušila som sa perín a čakala na spánok, aj ked bolo len osem hodín.
Pokoj od Liama som samozrejme nemala, lebo okolo pol deviatej mi zvonil prichádzajúci hovor na skype. Zasmiala som sa a zdvihla som mu. Bez slova sa na mna díval ako zaspávam.
„Milujem ťa.“ Šepla som. On síce niečo povedal späť, ale to som už spala.

Liam

„Ashon kurva pridaj! Asthon ja si myslím že to je plodová voda, do riti. Kurva Isabella, bolí ťa niečo?“ Sedela so mnou vzadu a nič nehovorila len prudko dýchala.
„Som v po-hode.“ Pokrútil som hlavou.
„Kurva rýchlo Asthon, čo ak sa niečo stane? Pane bože mal by som vôbec nadávať ked už o chvíľku príde na svet? Má sa to? Nebude mať z toho traumu.“ Bella vedľa mna sa zasmiala, aj cez kontrakcie ale bola ticho. Hladil som mu po spotenom čele a upokojoval ju.
„Rodííííííme! Rordíííííííme!“ Kričal som na všetky strany. Samozrejme Asthon už volal do nemocnice, ked začala mať Bella kontrakcie takže všetko bolo pripravené.
Sestričky ju dali na vozík a išli s nou niekam preč.
„čo to ...“
„Podte Pane, idete na sálu?“ Kurva. O tomto nikto nič nehovoril, alebo áno? Ja neviem.
„Idem.“ Prikývol som a šiel za sestričkou.

Bella kričala a zatínala nechty do mojej kože, ale potom som uvidel malého človiečika, ktorého držala sestrička v náručí. Nakoniec prišla ku mne, pozrel som na Bellu, ktorá sa zničene usmievala a slabo prikývla. To malé dieťa stále plakalo.
„Je to dievča, Pane.“ Povedal ktosi a ja som nastrčil ruky aby mi ho podala.
Nechápavo som civel na tú najkrehkejšiu vec akú som kedy mal v rukách a vedel som že je moja. Moja malá dcéra. Najkrajšie dievča, aké som kedy videl.
„Ahoj.“ Povedal som a dieťa prestalo plakať. Pomrvilo sa a urobilo pár nezrozumiteľných zvukov.
Prudko som sa nadýchol a pozrel na Bellu.
„Aké bude mať meno?“ Znova sa ma ktosi opýtal.
Stále som pozeral Isabelle do očí. Ona chcela Vivien, alebo Claire. Ja som chcel Isabellu.
„Blair.“ Odpovedal som na vyslovenú otázku, Bella sa na mna prekvapene usmiala a nadšene prikývla. Bola unavená. Blair som dal sestričke a dal som Belle pusu na čelo.
„Milujem ťa.“ Povedal som jej najvážnejšie ako som vedel.  

5 komentárov:

  1. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    Čo viac dodať? :3
    Love Xxx

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Na jednu stranu tě chápu, že to nechceš zveřejňovat, ale prosím nepodceňuj se!! Opravdu píšeš neskutečně, příběh má hlavu, patu, zápletku, rozluštění..je v něm láska,sex (a sexy Liam :D <3) ale prostě fakt skvěle píšeš! Takže pochopím, když nebudeš chtít zveřejňovat další povídku, ale pokud si to rozmyslíš, budu jenom ráda, protože jak jsem řekla, fakt si mi několikrát pomohla překonat moje stresové stavy! :* xx..a tento díl...simply amazing!! as usual :) nejlepší "rodímee" :D LOL :D to mě dostalo..prostě Liam!
    tak jo, měj se hezky, ráda jsem četla tvoje příběhy, ať se daří, a pokud se rozhodneš psát dál a zveřejnovat, určitě to budu číst!! trust me :) (stejně tak budu číst i to co bude psát Ajč samozřejmě :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. úplné totálne úžasná časť :3 :3 milujem ich...och a Blair je krásne meno (hoci som si hneď spomenula na GG :D :)
    Škoda že už je len jedna časť :) príbeh mi bude chýbať a teším sa hlavne na príbeh o Blair.
    Ale ty by si mala aj naďalej zverejňovať, lebo píšeš úžasné a vôbec nie nudno :) :) Ale rob ako uznáš ty za vhodné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. megááááááá užásnééééééé!!! na tvoj blog som narazila len pred nedávnom a konečne som dočítala všetky časti :) píšeš skvelo :) ... a bola by som veľmi rada aby si pokračovala

    OdpovedaťOdstrániť