nedeľa 6. apríla 2014

Fight off your demons 53.

Nová časť :) Mna sa veľmi páči... Ooooch :))))) Barby ♥


Celý deň bol ticho  a večer sme obaja sedeli pred telkou, každý na jednom konci. Bolo to hlúpe, ale aspoň som vedela že je tu.
„Hovor so mnou.“ Povedala som mu ked vypol telku.
Bez slova šiel hore do pracovne. Kráčala som naštvane za ním.
„Liam prosím! Prosím, hovor so mnou.“ Zaspal pri stole a otočil sa.
„A čo chceš vedieť?“ Nebol nahenavný. Prvý krát v živote sa mi zdalo, že nevie čo ma povedať.
„čo? Ako to môžeš povedať? Chcem vedieť všetko! Chcem aby si mi odpustil a aby si ma dotkol!“ Kričala som, slzy mi stekali po tvári. Bola som nehnevaná, chcela som len aby sa so mnou bavil.
„Bella nemám ti čo odpúšťať.“ Povedal a pohol sa k stolu, kde vzal do ruky nejaké pepiere.
„Tak prečo si tam prišiel? Prečo si mu zabránil aby to urobil? Prečo si sa obťažoval Liam? Ked sa so mnou teraz nebavíš a ja chcem aby si sa bavil. Krič na mna, kľudne mi povedz všetky nadávky sveta, len mi niečo povedz!“ Nevládala som z dychom. Utrela som si slzy. „Prosím. Tak prečo?“ Šepla som.
Papiere lietali všade dookola ako ich hodil do vzduchu. Oprel sa rukami o stôl, mne chrbtom.
„Liam, prosím.“ Prudko zhodil zo stola lampičku a pár vecí.
„Prečo?“ Zakričal a otočil sa ku mne. „Kurva! Prečo? Prečo som ťa tam nenechal? Prečo som prišiel? Prečo som kurva najebaný?“
„Lebo ja ťa kurva milujem Isabella! Milujem ťa chápeš? Milujem a tebe všetko! A ten skurvysyn vyjebaný kokot ťa chcel znásilniť! On ti chcel ublížiť a tebe nikdy ubližovať nebude! Nidky! Kurva! Do riti kurva, ved som ho skoro zabil! Mal som ho zabiť.“ Prudko som sa nadýchla. Priskočil ku mne a vzal mi tvár do veľkých dlaní. Skoro som odpadla. Konečne. Jeho dotyk.
„Ja ťa milujem .“ šepol a som skočila do jeho náruče. Rozplakala som sa.
„Aj j-a ťa mil-ujem.“ Hladil ma po vlasoch. Och bože! Bože!
„Ja viem Isabella.“ A konečne ma pobozkal. Bozkával ma nežne, jemne a romanticky. Rukami prechádzal po mojich vlasoch a ramenách a späť. Trvalo to dlho. Nevideli sme sa mesiac, takže tento bozk nám to vynahradil.
„Bella. Moja Bella. Nikdy nikomu nedovolím aby ti ubližoval.“ Povedal to pevne, tvrdo ako skala. Toto je Liam ktorého milujem.
„Vážne ma miluješ?“ Potrebovala som to počuť znova.
„Milujem. Myslím to smrteľne vážne. Si jediná žena ktorú som kedy miloval, aj ja milovať budem.“ Vzal moju ruku do dlane a priložil si ju na hrud. Srdce mu bilo ako šialené.
„Mám tu len teba Bella. Po celý ten čas som to cítil, cítil som že si niečo viac. Len ľutujem že som si to uvedomil až ked si odišla. Znovu.“
„Už nikdy neodídem. Prisahám ti.“ Tentokrát som ho pobozkala ja. Tak silno aby vedel aká veľké je moja láska k nemu. Cítila som jeho prsty v mojich bokoch.
„Prosím Liam pomiluj ma.“ Šepla som mu do ucha.
„Nie. Dnes nie.“ Povedal. Konečne sa usmial a vzal ma do spálne. Lahli sme si, a hodiny sme sa pozerali jeden druhému do očí.  Až kým som nezaspala.

Zobudili sme sa narovnako a celý deň sme boli doma. Len sme sa bozkávali a usmievali jeden na druhého.
„Sľúb mi niečo.“ Prehovoril Liam, ked sme už boli v posteli. Bola už noc a my sme sa rozprávali.
„čokoľvek.“ Usmiala som sa a pritisla k nemu ešte tesnejšie, aj ked to už asi nebolo možné.
„Už ma nikdy neopustíš.“ Hovoril slabo, potichu.
„Liam už nikdy. Ver mi že už to nikdy neurobím.“ Prikývol.
„Mám pre teba zopár vecí, ktoré ti chcem povedať. Sadni si.“ Sadla som si do tureckého sedu a zapla som lampičku. Jeho ruku som zvierala v mojej malej dlani a hrala som sa s jeho prstami.
„Počúvam.“
„Rozmýšľal som a prišiel som na pá vecí, ktoré by som chcel zmeniť.“ No nazdar, dalšie pravidlá.
„Nemôžeš fajčiť, to už vieš.“ Uložil sa tak, aby na mna lepšie videl a pokračoval.
„Môžeš piť, ale len raz za čas.“ Skoro mi padla sánka. „Len jeden pohár vína, lebo ako som zistil, ked si opitá si veľmi nepríjemná.“ Pri spomienke ked som mu povedala tie hrozné veci sa bolestivo zasmial. Pichlo ma pri srdci.
„Možeš chodiť von, ale ja by som preferoval keby to boli len ľudia rovnakého pohlavia ako si ty.“ Žmurkol na mna a ja som sa zasmiala.
„Dobre. Rozumiem. Žiadni chlapi, len ženy.“
 „Môžeš chodiť do servisu, ale ako som povedal len ak ťa tam aj späť odveziem ja alebo Asthon. A tak isto som rozmýšľal, že tam dáme kameru.“ Podvihla som obočie.
„Liam...“ Nenechal ma dopovedať ako stále.
„Neprotireč mi Isabella.“ Povedal tvrdo. „Proste len pre bezpečnosť. Len aby sme videli kto tam príde a odíde, pre nič iné.“ Namietanie by nepomohlo. Ani prosíkanie. A už vôbec nie hádka, ktorú za žiadnych okolností nechcem, tak som prikývla.
„A môžeš sa obliekať ako chceš.“ To ma zaskočilo.
„A to prečo?“ Nechápavo som pokrútila hlavou.
„Už nie si moja spoločníčka, vlastne si ani nikdy nebola.“ Zamyslel sa a ja som nechápala. „Ked si tu ostala tak som ti povedal že budeš moja spoločníčka, pamätáš sa?“ Prikývla som a usmiala sa nad spomienkou. Pane bože... Koľko sa toho zmenilo.  „Si moja priateľka a ja ťa milujem, takže si môžeš dať na seba čokoľvek.“ Mäklo mi srdce. Och Liam...
„Samozrejme že hocičo, čo bude v norme s mojou žiarlivosťou.“ Dodal hravo.
„Ešte niečo?“ Opýtala som sa pobavene.
„Ano. To je tá najdôležitejšia vec.“ Významne so odkašľal. „Musíš sa so mnou milovať aspoň raz denne.“ Prižmúril oči. „Najlepšie by to bolo aspoň tri krát, ale raz je minimum.“ Zasmial sa. Všetky svaly v podbrušku sa mi zopli a dych zastavil. Pozrela som sa na hodinky na mobile.
„Ale tento deň už končí... O necelú hodinku je polnoc.“ Usmiala som sa, oči sa mu rozšírili a sánka zopla. Oči mu blúdili po mojom tele.
„Ale najprv...“ Začala som. Nechcela som vyvolávať hádku, ale musela som to vedieť.
„Ano?“ Posadil sa.
„Liam, vtedy ked som prišla opitá...“ Pokrútila som hlavou nad hroznou spomienkou. „Vedel si že som bola s Dukom, ako?“ Zazrela som na neho spopod mihalníc, ako sa tváril.
„Volal mi Duke, že ste v bare a že si opitá. Že mi to chcel oznámiť, lebo asi sa o teba bojím.“ Hovoril.
Pre boha... „On ti volal?““ Prikývol.
„Povedal že ťa odvezie. Myslel som že ho zabijem. Keby som vedel kde ste, prisahám že by som ho šiel zabiť.“
Vzala som do ruky jeho prikrývku a potiahla ju z neho.
„Ešte jedna vec.“ Usmiala som sa.
„Po sexe ma necháš spať v tomto.“ Ukázala som na jeho tepláky, ktoré mal oblečené. Jednoducho sa zaškeril a prikývol.
„Moje batmanovské?“
„Hej a potom mi ich necháš, chcem ich. Páčia sa mi.“ Hned si ich vyzliekol, ostal nahý. Podal mi ich.
„Sú tvoje.“ Usmial sa a vzal ma za ruku. Potiahol. Cítila som ako sa opieram o jeho rastúceho kamaráta. Usmiala som sa, ked mi do zubov vzal spodnú peru a potiahol.

4 komentáre:

  1. sdkjfhnaliejkfbhadsojfh preboha živého ! Barby toto je to najkrajšie čo sa stalo v celej poviedke. Milujemt o ako píšeš! Mishel

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ďakujem za túto časť, tak strašne ma potešila, nádherná je ♥♥♥♥♥
    Liam je tu neuveriteľný ♥
    Love Xxx

    OdpovedaťOdstrániť
  3. TOP!, TOP!, TOP! povídka :) Opravdu je nejlepší ze všech, které čtu. Jak dějem, tak stylem psaní, tak i tím, jak často přidáváš :) Absolutně nemám jedinou výhradu, proti této povídce. Snad jen to, že už bude končit :( Bude mi taaak moc chybět. Jak Liam, tak Bella a všechno kolem nich. Opět jeden ze skvělých dílů, které mám tak ráda. To jejich usmířování <3 <3 <3 Kolik nám ještě cca zbývá dokonce? :(

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Luxus, luxus :)) aww nemam slov peckaa a strasne se bojim dne, kdy to ukoncis, protoze mi fakt pomahas prezivat hroznou dobu uceni pred maturitou :) takze diky za to :* dneska zase paradni dil, ach ty Liamovy conditions :D a ty batmanovske teplaky to si zabilaa :D bozi :)

    OdpovedaťOdstrániť