piatok 18. apríla 2014

Fight off your demons 57


Nech sa páči ... Oooooch ako by som chcela mať prázdniny :) Užite si časť a dakujem za komentáre :))) ♥ Barby :)

Liam

„Zobudil som ťa?“ Opýtal som sa.
„Nie, nespala som. Čakala som na teba.“
„Bella...Ja...“
„Nie, nič nehovor.“ Musel som ju prerušiť.
„Ja...Proste viem že som to hovoriť nemala a že som ťa zaskočila. Nechceš sa viazať a ja to chápem, chápem že nechceš, len som dúfala že...“ Nedopovedala lebo som k nej priskočil a vzal jej hlavu do dlaní. Nič som nepovedal, nevedel som nájsť slová.
„Pil si?“ Opýtala sa a ja som prikývol.
„Liam...“
„Ticho, nič nehovor a počúvaj ma.“ Zúžila oči, bola nehnevaná.
„Ano pil som, bol som dolu v bare a potom sa prejsť na pláži. Proste som si potreboval prečistiť hlavu.“
„A prišiel si na niečo?“ Opýtala sa ticho. Ešte pevnejšie som jej vzal hlavu do dlaní a prsty som vložil do jej ešte mokrých vlasov.
„Je mi ľúto že som to vôbec povedala. To o tom že by sme museli byť spolu....a....“
„Tak si ma vezmi.“ Povedal som pevným hlasom. Kurva určite som jej to mal povedať inak. Kurva!
Nechápavo na mna hľadela a mal som pocit, ako keby ani nedýchala.
„čo?“
„Počula si ma.  Chcem ťa. Milujem ťa. A chem aby si bola moja navždy, proste si myslím žeby sme mali byť spolu a milujem ťa tak ako ešte nikdy nikoho... A viem že ty mna miluješ tiež a neviem ani čo to tu proste hovorím, ale viem že to myslím vážne.“ Bože, kurva do riti hlas sa mi trasie ako osika! Do riti ved som ju práve požiadal o ruku.
Čakal som na jej odpoved, ale nič neprichádzalo. Bola ticho. V očiach mala slzy a ja som nevedel čo kurva robiť.
„Bella?“ šepol som.
Čakal som dalšie sekundy, ale zdalo sa mi že sú to hodiny.
„Bella ja som ťa tu kurva práve požiadal o ruku a ty si ticho.“
„M-Myslíš to vážne?“ Opýtala sa nakoniec.
„Samozrejme že to myslím vážne, všetko čo poviem myslím vážne Isabella. Vezmeš si ma ? Chcem ti dať všetko na svete a chcem aby si bola tá najšťastnejšia žena pod slnkom. Odpovedz mi, lebo toto hrozne zraňuje moje ego.“ Na sekundu som zavrel oči a hned ich aj otvoril.
„Vezmem. Liam James Payne jasné že si ťa vezmem.“ Povedala a usmiala sa od ucha k uchu, čo kontrastovalo z jej slzami na tvári.
Nežne som sa prisal na jej plné pery a priľahol ju.
„Povedz že ma miluješ.“ Povedal som jej rýchlo.
„Milujem ťa.“ Odpovedala.
„Ešte raz.“ Cítil som jej úsmev a čakal som.
„Milujem ťa Liam.“ Ruky zložila na moje strnisko a šúchala ho rukami.
Rukami som hladil dokonalo oholená stehná, čo ju prinútilo vzdychať.
„Kurva Bella.“ Šepol som jej som jej stiahol dolu košielku.
Pery som priložil na jej bruško a prebozkával som ho, potom celé jej prsia. Viem že to miluje ako sa moje tvrdé chlpky na tvári šúchajú po jej hladkej pokožke.
„Liam...“ šepla do ticha.
Prebozkával som jej celú sánku, zatiaľ čo ona pretiahla tričko cez moju hlavu a potom sa pustila do gombíku od riflí.
„Chcem ťa.“ Šepol som jej do pier a pevne zavrel oči ked som ucítil jej teplú ruku na mojom pohlaví. Prechádzala nou hore-dole čo ma privádzalo do šialenstva.
Tvrdo som jej vložil jazyk do úst a prechádzal som po jej pere. Kusal som ju a potom fúkol.
„Ked neprestaneš urobím sa.“ Ruku zložila preč a laktami sa oprela o posteľ.
Odklonil som sa on nej, rukami som jej roztiahol nohy a palcom som prešiel po klitorise. Hlavu zaklonila dozadu a zakričala ked som urobil znovu. A znovu. Už som do dlhšie nemohol vydržať, tak som sa nato vysral a naklonil sa nad ňu. Prešiel som po jej vstupe a jemne zasunul. Zavzdychala a rukami prechádzala po mojich chlpkoch na hrudi. Rukami kopírovala svaly na bruchu a ja som prirážal tvrdšie a tvrdšie.  Bella kričala a stále hladila moju teraz už lesknúcu sa pokožku.
Stačilo pár prírazov a dosiahla svoj orgazmus, prirazil som ešte raz nadoraz a urobil som sa hlboko v nej. Padol som na nu a ona ma jemne škrabkala po vlasoch.
„Milujem ťa.“ Povedal som jej a pozrel jej do očí.
„čo ťa prinútilo požiadať ma o ruku?“ Opýtala sa ospalým hlasom.
„Dám všetko zato aby som každé ráno videl tvoj úsmev, to mi stačí.“ Usmiala sa a zaspala v mojom náručí.
O pár minút som zaspal aj ja a svínalo sa mi o dievčati, ktoré sa staralo o naše deti. Pripravovala ich na prvý deň do školy a bola hrozne štastná. Bola to moja Isabella.

„Pán Payne všetko som vám poslal, môžem ísť?“ Prikývol som, zažratý prácou. Neznášam to...Tieto dni... Všetko treba riadiť, vybavovať, lebo Chavier je neschopný. Buchlol dvermi a odišiel, bol som tu sám. Videl som Asthona ako sedí pri jeho stole a číta noviny, zaujímavý chlap ten Asthon. Nikdy sa mu nechce spať? Alebo čo?
Pozrel som sa na mobil. Pol desiatej večer, Isabella už určite spí.
Usmieval som sa ako debil, včera nám prišli papiere z adopcie, na ktorých stálo : SCHVALENE.
Bella plakala a plakala a ja som len utišoval a utišoval. Nechápem prečo posledný čas toľko plače, stále ked sa to týka mna alebo adopcie plače. Vždy plakala pri filmoch a tak, ale teraz je toho moc. Myslím že to je preto, lebo je stále doma. Caroline a Zayn sú tu v New Yorku takže sa vídajú stále, chodia na kávy a bavia o babských veciach. Začala chodiť k mame a otcovi, čo sa mi veľmi nepáči. Je to veľmi zlá štvrť a bojím sa, aby sa jej tam niečo nestalo. Už teraz mám pre očami ako tam zastaví s tou jej Panamerou, potom  vystúpi a všetky oči ju sledujú ako korisť, takže som radšej ked prídu jej rodičia k nám.
„Kurva.“ Zasmial som sa, ani som si nevšimol že stískam hrany stola. Som skurvene žiarlivý a až príliš ochranársky idiot. Znovu som sa zasmial, a hned mi zazvonil telefon.
„Cau Payne.“ Zaynov prijebaný hlas sa niesol celou miestnosťou.
„čo je?“ Zaškeril som sa.
„Mám ho.“ Povedal ráznejšie. Postavil som sa tak prudko, že stolička hlasno kresla o stenu. Ashoton bol tiež hned na nohách a už už sa chystal za mnou, tak som mu rukou ukázal že je všetko v poriadku.
„Kde je?“
„Je tu v NY v Bronxe. Ked si si myslel že si videl hrozné veci, mal by si vidieť kde býva ten skurvysyn Brad. Teraz je mimo, podľa mna má kšefty – peniaze, drogy možno biele mäso. Všetci ho poznajú pod prezývkou Ducky, alebo čo.“
„Dokedy je mimo?“
„Ešte dva dni.“
„O pol hodinu som pri tebe, pôjdeme tam.“
„Jasné, má Asthon nejakú zbraň?“
„Nie.  Ale ja áno.“ Sekol som a zložil. 

3 komentáre:

  1. Híííííííííí!
    Najprv úplne sladučké, keď ju KONEČNE požiadal o ruku a teraz toto... Payno v akcii, to bude skvelé!
    Júúj, teším sa, že si pridala, toto je úplne božské! ♥ :3
    Love Xxx

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ano,anooo!! Vezmou se, vezmou se! Hehe, úplně happy jak dva grepy. I když je to fanfiction,připadá mi to tak reálné a přirozené. (Achjo,jsem fakt jak děcko. :D - ale líbí se mi to!!) :) Fuuu těším se na další část, přesně, nejdřív takové sexy a sladoučké, a pak se BigPayno začne vybarvovat. Jsem zvědavá, jak to nakonec dopadne. Jestli to ještě nějak zamotáš a překvapíš nás, stejně jako s tím, že to byl ve skutečnosti Duke. ;) :*
    So keep writing! Cant wait. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. On ju požiadal o ruku !!! <3 To je bomba. Ach Payne v akcií, to znie napínavo, som zvedavá. Ináč fantastická časť! ... Danka :)

    OdpovedaťOdstrániť