piatok 15. novembra 2013

Fight off your demons 10.


Anonymka ďakuje za komentáre :) Ste úžasné !



Liam

Cítil som niečo, nejaký pohyb a niečo na líci. Otvoril som oči a najprv som nič nevidel, lebo bola tma. Potom si moje oči zvykli a zadíval som sa na dievčinu, ktorá spala vedľa mňa. So ženou som už nespal veľmi dlho a štetky tu spávali pravidelne no nikdy nie takto. Nikdy tu nikdy nikto nespal bez toho aby som s ním nemal sex celú noc. Ona tu ležala a nič som s nou nemal.
„Bella?“ Opýtal som sa úplne potichu. Oči mala pevne zavreté, spala?
Bola otočená tvárou ku mne, pozeral som sa na ňu a rozmýšľal. Je divná, krásna a niekedy sa mi zdá že aj hanblivá. Také ženy nepoznám, nemal som priateľky, neviem ako sa k ním chovať. Vo filmoch si dávaju kvety, čokolády a iné hlúposti. Jediná žena ktorej som dal kvety ja je moja mama.



Isabella

Rýchlo som pevne zavrela oči a dúfala som že ma nevidel. V tme nebolo vidno že mi horí celá tvár.
„Bella?“ šepol do ticha, snažila som sa dýchať pravidelne. Už bol ticho, no cítila som na sebe jeho pohľad. Chcela som otvoriť oči ale neviem ako by som mu vysvetlila ten dotyk na jeho sánke. Nechcem aby vedel že sa mi ten chlap páči a že sa ho už tak nebojím.
„Tak krásna, mladá dáma.“ Hovoril očividne s úsmevom.
Cítila som ako podvihol ruku, ale zaváhal. Sľúbil mi že sa ma nedotkne a ja som začínala mať hlúpy pocit.
Pomaličky mi jemne prešiel po spánku a vyžehlené vlasy ktoré mi trčali založil za ucho. Už dva roky sa ma takto nikto nedotkol. Pocítila som že mi jemne prešiel po vlasoch, potom sa zasmial na nejakom súkromnom vtipe a otočil sa na druhý bok. 
Rýchlo som otvorila oči, nechápala som. Páčilo sa mi to a cítila som sa dobre. Nebála som sa, aj ked jeho veľká ruka by mi mohla ublížiť. A veľmi, tým som si istá. Odrazu ma premohol spánok a ani neviem ako som zaspala.

Liam

Ruky som vystrel až na kraj postele a hlasno som zívol. Kurva! Zobudil som ju? Úplne som zabudol že je tam. Pohľad mi padol na nu. Spala ako zabitá. Perinu mala skopanú až k zemi, trčali jej nôžky a moje tričko s batmanom mala vyhrnuté hore. Trčalo jej bruško, chcel som po nom prejsť jazykom a trošku sa pohrať. Chýbal mi sex. Chcel som vziať jej ruky a dať jej ich za hlavu, potom jej dať dole to skurvené tričko a ošukať ju. Musel som sa pozrieť inam , aby som to neurobil. Mobil mi ukazoval sedem hodín. Najtichšie ako som vedel som sa presunul do kúpeľne. Tak som zo seba zhodil všetky veci a osprchoval som sa. Umyl som sa a pohľad mi padol na čiernu vec, ktorá bola položená na novom uteráku.
„A kurva.“ Povedal som bez dychu. Bola to jej čipkovaná košieľka. Vzal som ju do rúk a prešiel som nej prstami. Tak hebká a krásna. Mala ju oblečenú a teraz má len moje tričko. Preglgol som a najrýchlejšie ako som vedel som sa obliekol. Vypadol som z domu, nasadol som do môjho Lamborghini a letel som smerom na mesto. Prepáč Bella.
Šiel som rovno do firmy a bol som tam do tretej, tento mesiac je rušný a stále telefonáty mi už začali liezť krkom, tak som všetko prepol na Abby. Celý deň som sa rozhodoval nad tým či to mám urobiť alebo nie.
Vyšiel som von z kancelárie.
„Abby idem, keby niečo volaj mi, ale bol by som rád keby si všetko zapísala a riešiť to budem zajtra.“ Nový zamestnanci na celom oddelení už sedeli na svojich miestach. Všetci pozerali s rešpektom, všetci vedeli čo sa stalo s tými starými, ktorých som vyhodil. Ale mal som istotu, že títo už zakukovať nebudú.

Nasadol som do auta a šiel som rovno na hlavú k Bridge Street do brookynu.
Volá sa Catherine a bola to vysoká 28 ročná, čiže o 6 rokov staršia dáma, ktorá ma niekedy obšťastňovala. Potreboval som to, chcel som len sex. Nechcel som chodiť okolo horúcej kaše, tak som jej hned zazvonil a ked otvorila hned som sa na nu vrhol, vyzliekla mi sako a potom rozopla nohavice. Zosunula sa dolu na kolená a začala robiť jednu z mojich najobľúbenejších činností. Chytila môj penis do rúk a hned mi jemne olízla špičku. Stvrdol, vzpriamil sa a už ma nič nezaujímalo.

Počul som ako mi zvoní mobil, ale nechal som to tak. Začal som prirážať ešte tvrdšie až kým nekričala moje meno tak, že ju počul celý Brooklyn.
„Liam, kedy prídeš znovu? Už si mi chýbal a nestačí mi že prídeš raz za čas.“ Hovorila ked som si obliekal boxerky.
„Hovoríš to ako keby si šukala len so mnou a čo tí desiati iní?“ Zasmial som sa a už bola ticho.
„Vezmem to? Alebo to vyhodíš ty?“ Vzal som do ruky použitý kondom, hanblivo sa zasmiala.
„Takže ho vezmem, nebudem ti robiť problemy.“ Povedal som, lebo som vedel že ešte má nejakú stretávku a nijakého chlapa by nepotešil kondom v koši, ked si ide zašukať. Zazvonil mi mobil.
„Ano Maria?“
„Pán Payne, vaša priateľka Bella bola von...?“ Hovorila rozrušene.
„Kde von?“  Prerušil som ju.
„Len na záhrade, prechádzala sa a potom som ju stratila z očí. Nevedela som ju nájsť, ale potom som ju videla ako uteká do svojho domu. Plakala a zamkla sa tam, neotvára mi ani ju nepočujem.“ Hovorila rýchlo.
„Už idem Maria.“ Povedal som jej a nečakal som na odpoved, zrušil som a vbehol do auta. Čo sa zasa kurva deje?
Išiel som domov rýchlo, keby ma policajti nepoznali už by som nemal vodičák.
Robotníci už pri dome neboli a plot bol presne tak ako som si to predstavoval. No vykašlal som sa nato a išiel som rýchlo pred dom. Maria vybehla z domu.
„Pán Payne. Pán Payne.“ Kričala. „Je tam už zavretá dlho, neviem čo mám robiť.“ Prikývol som a vybehol dnu.
„Isabella!“ Kričal som pri dverách jej spálne. „Isabella otovor! Lebo uvidíš!“ Už bol som nervozny. „Dávam ti 10 seknúd Isabella!“ V duchu som počítal do desať.
„Ako chceš.“ Povedal som si, vyzliekol sako a rukávy na košele som vyhrnul.
„čo idete robiť?“ Opýtala sa ma Maria.
„Chod dolu Maria a buchot si nevšímaj.“ Povedal som hrubým hlasom, nenamietala.
Ešte raz som skúsil otvoriť, ale stále bolo zamknuté.
„Ak si pri dverách odstúp.“ Zakričal som a ramenom som celou silou vrazil do dverí. Nepovolili.
„Kurva.“ Povedal som viac nemej pre seba, nikdy by som niečo také neurobil, ale bál som sa. Čo ak si ublížila? To ma vyhecovalo. Znovu som ramenom vrazil do dverí a pánty povolili. Na tretí krát dvere vyleteli z pántov a tresli o zem. Nevšímal som si to a hned som sa obzeral po spáli.
„Kurva Isabella kde si?“ Kričal som. Prehľadal som celú izbu a šatník, nebola tam. Stíchol som a počul som vzlyky.
„Bella?“ Chcel som otvoriť kúpeľnu, alebo bola zamknutá.
„Kurva otvor to, lebo prisahám že ma už naserieš!“ Skríkol som no neotvorila. Na kúpeľni mala sklenené dvere. No rozmerovo bol veľká a podľa vzlykov som predpokladal že je až niekde vzadu. Vyzliekol som si košeľu a omotal ju okolo pravej ruky.
„Ustúp!“ Zakričal som a celou silou som tresol rukou do skla. Pocíti som jemné bodnutie pri lakti, ale nevšímal som si to. Namiesto toho som našiel jej oči. Hned sklopila pohľad. Sedela na zemi, opretá o stenu, kolená mala pri sebe a ruky položené na tvári.
„Bella?“ Jemne som sa opýtal, hnev vyprchal. „Si v poriadku?“ Hned som prekročil pár krokov a kľakol som si k nej. Bál som sa jej dotknúť sa jej.
„Povedz mi kto ti blížil?“ Začala plakať ešte viac.
„Neplač prosím.“ Povedal som a naklonil sa k nej. „Prosím.“  Šepol som, rukou som jej zotrel slzy a ona sa mi hodila do náručia. Neprivinul som si ju k sebe. Nevedel som či môžem a nechcel som, cítil som zo seba pach ženy. Pach Catherine. Čo som to urobil? Ved ja som porušil môj sľub k nej. Ja kokot. Si kokot Payne.

Isabella

Zobudila som sa sama ako prst, kde doriti išiel? Mária mi povedala že do práce a že tam bude asi dosť dlho, tak som sa poumývala, najedla a išla som sa nejsť. Mária mi chcela urobiť ranajky, ale presvedčila som ju že si ich urobím sama, nie som neschopná. Za sebou som všetko umyla a pozerala som telku. Pri tom zaspala, zobudil ma až hluk stojov, robotníci pracovali na tom jeho oplotení. Nemohla som spať a hodinky ukazovali skoro tri hodiny. Idem sa prejsť, samozrejme len tu, popri dome. Aj tak som chcela vidieť záhradku a chcela som si sadnúť na lavičku pod veľkým stromom, ktorý mal rúžové kvety. Obliekla som si len biele tričko a nohavice, obyčajné úzke, aspoň niečo normálne. Pretože v tej skrini dokopy nič nebolo.
Ked som sa prechádzala rozmýšlala som nad tým prečo som v noci išla k nemu a nad tým ako sa ma dotkol. Bolo to príjemné a nebála som sa jeho dotyku. No stále ked zvýšil hlas, zatriasli sa mi kolená a mala som zlý pocit. No jeho dotyk bol tak krásny, nechcel mi ublížiť. Už dva roky nikomu neverím. Len Caroline.
Sadla som si na lavičku k tomu stromu a postrehla som že celé dva domy sú veľmi veľké, ani som si to nevšimla. A to nehovorím o záhrade, ktorá bola obrovská, najbližší susedia boli veľmi daleko, ale ich dom som videla. Alebo možno bol aj ten Liamov. Neviem, nečudovala by som sa ak áno.
Vadili mi hlučné stroje ktoré pílili kvádre dreva na stlpy. Robotníci sa približovali a boli čoraz bližšie. Nebála som sa, ale bola by som radšej keby tu bol Liam, aj keby bol len v  dome, vedela by som že som chránená. Teda, aspoň by som mala ten pocit. Väčšina robotníkov na tomto svete po ženách píska a kričí hlúpe poznámky, no títo boli veľmi slušný. Určite už dostali inštukcie.
„Dobrý.“ Slušne sa mi pozdravili ked boli už pri mne. Len som prikývla a rozmýšlala dalej.
O niečom debatovali, nepočúvala som ich. No odrazu ma striaslo, žalúdok sa mi nadvihol a oblial ma studený pot.
„Brad, nemôžeš sa trošku viac snažiť?“ Opýtal sa akýsi chlap.
„Nie, ja to robím po svojom a nikoho nie je kurva čo dotoho. Nestaraj sa do mna, jasné?“ Ten hlas. Naskočili mi zimomriavky a nemohla som sa pohnúť. Ten hlas, ktorý mi nedá poriadne spávať. Ten hlas ktorý počujem, stále ked sa pozriem do tmy. Ten hlas chlapa, ktorý mi zničil život.
„Ahoj slečinka.“ Povedal mi ten hlas ale neodpovedala som, nemohla som, zasekol sa mi hlas. Chcela som sa postaviť, ale nemohla som, sedela som tam chrbtom tomu najväčšiemu strachu, ktorý ma kedy prenasledoval. Bála som sa, veľmi. Bol to on.
Pomaly som otočila hlavu a pozrela som sa na neho. Blond vlasy mal nagelované. No ja som sa mi mohla pozrieť len na ruky, len tie ho mohli odhaliť.
Nebolo to ľahké, ale mal na sebe len tielko. Zvažovala som každý pohyb, keby sa mi pozrel do očí, neprežila by som to.
Ešte trošku som pootočila hlavu. Jazva sa mu tiahla cez od zápästia, mala asi 5 centimetrov. Automaticky som dala pravú ruku v päsť, je to on. Slzy sa mi navalili do očí a keby som nesedela zosypala by som sa na zem. No nemohla som tam byť, musela som ísť preč. Predstava že je blízko mňa niekto, kto mi urobil zo života peklo a kto zapríčinil to, že nemôžem mať deti ma desila viac ako čokoľvek iné na tomto svete. Opatrne som sa postavila, urobila som štyri kroky a potom som sa rozbehla k domu, cez slzy som nič nevidela. Ale bežala som dalej, akoby to bola posledná vec, ktorú urobím. Rýchlo som vyšla hore schodmi, zamierila som do spálne. Zamkla som ju a potom som vliezla do kúpeľne, ktorú som zamkla tiež. Ruky som si skryla do dlaní a až vtedy som si dovolila plakať. Plakala som veľmi dlho, naposledy som tak plakala pred dvomi rokmi. Od vtedy som ho videla prvý krát. Myslela som si, dufala som že zdochol ako pes, ale on žije.
„Slečna Casio.“ Počula som Mariu ako na mna kriči, ale nechcela som jej otvoriť.
Bála som sa tak veľmi, že ma napadlo že vezmem nôž a zabijem ho. Ale nedokázala by som sa na neho pozrieť.

Presedela som tam dlho, no slzy som utíšiť nemohla a potom som to počula, počula som jeho hlas. Jediný hlas, ktorý som počuť chcela a jediný hlas ktorý ma donútil zdvihnúť hlavu. Bol to hlas Liama, chlapa ktorý sa ani nesnaží a robí ma šťastnou. 

7 komentárov:

  1. Nevěřím, že můj komentář bude už zase na prvním místě :D Chodím sem i třikrát denně a sleduju, jestli je nový díl a vyplatilo se!!! :D Báječné, ale potřebuju víííc!!! :D Chci další díl!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Úzasná poviedka. Strasne rada ju cítam. Prosím len rýchlo dalsiu. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nemám slov, mrzí ma, že Liam porušil svoj sľub, dúfam, že to nejako napraví a v budúcnosti si rozmyslí, čo urobí ;) Teším sa na pokračovanie ! ... Danka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Neuveriteľné! Rýchlo ďalšiu, úžasné! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Táto poviedka to je ako droga!!! ááá rýchlo si poprosím ďalšiu "dávku" :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Veľmi dobre sa to číta, a autorka je špička za nápad!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ulalá, prídem na blog a vidím DVE ČASTI!!! Vianoceeeee :D
    "Ja kokot. Si kokot Payne." --> mega kokot :D

    OdpovedaťOdstrániť