sobota 27. apríla 2013

Everything will be fine 2.


 Píšem - píšem o život ..  zajtra bude pokračovanie (pikantné)  +  tento týždeň aj  AW .. už je rozpracovaný :) Máte sa ako? 


Len čo som vyšiel z štúdia a nasadol som do auta, bez akejkoľvek kontroly som telefón hodil niekam dozadu aj s mikinou, zo zadného vrecka nohavíc som vytiahol krabičku cigariet a jednu si pripálil. 
Okienko na svojej strane som stiahol a na automatickej prevodovke zaradil spiatočku, auto pomaly cúvalo až kým.. WHAT THE HELL !? Vystúpil som, cigaretu zahodil a keď som za svojím čiernym ferrari uvidel stáť jej auto tlak sa mi zdvihol ešte viac. 
„ Nabúral si mi auto.“ Ležérne sa opierala o predné dvere a vlasy mala prehodené cez rameno. 
„ Oba autá sú napísané na mňa, poisťovňa nám to nepreplatí.“ Šepkal som zachrípnuto, na perách som stále cítil chuť cigariet. 
„ Spravila som to naschvál, naschvál som sa postavila za teba úplne tesne.“ Odpovedala príliš sebavedome, nechápajúc prečo to robí, prečo ma takto provokuje som si povzdychol a vrátil sa späť do auta. Len čo som nastúpil a znova naštartoval počul som pridávajúci sa plyn a náraz plechov. Nádych, výdych Malik. Naozaj mi práve nabúrala celý zadok? Nestihol som vystúpiť, ale počul som klopkanie opätkov a keď sa jej nevinný a zároveň ospravedlňujúci úsmev zjavil v mojom otvorenom okienku prišiel som na spôsob ako vyriešiť naše spory. Proste to musím spraviť. Musím. Natiahol som ruku a okolo prstov som si obmotal jej koniec vrkoča. 
„ Tak a teraz ma počúvaj, počkáš ma tu a potom uvidíš.“ Pustil som ju, vystúpil som z auta a nervózne som vletel späť do štúdia. Liam sedel s priateľkov na kolenách na čiernej sedačke a usmieval sa. 
„ Beriem si tvoje auto.“ Rozprával som trochu hlasnejšie než obvykle. 
„ Zavolaj prosím odťahovku, vonku stoja dva rozbité autá.“ Vzal som si jeho kľúče a vypadol som.


 Hrubo som jej stisol zápästie a ťahal som ju k autu, neprotestovala poslušne cupitala za mnou.   Občas som silnejšie trhol pretože som jej telo chcel cítiť bližšie pri sebe, cukla sa a naďalej ma nasledovala.  Potichu som jej otvoril dvere a kým nasadla pohľadom som skĺzol po jej chrbte, zadočku až cez dlhé nohy obuté v lodičkách ktoré som jej kúpil na narodeniny. Boli čierne, saténové a cez opätok sa tiahol rad diamantov.  Mala ich rada, a to aj ja – v pamäti som mal zarytý posledný striptíz ktorý mi v nich tancovala. Nasucho som prehltol, zahľadel som sa maličkej do očí a s neoblomím výrazom som jej zatvoril dvere.  

Kým som sa rozhodoval akým smerom ísť, neprišiel som na nič tak som nás proste odviezol domov.   V aute bolo ticho, Barby sa so mnou bála rozprávať ale mohol som si za to sám, nahnevaným výrazom som po nej pokukoval. Ak sa ona môže tešiť na nejaké stretnutie s Klausom, alebo ako sa volal – trochu ju potrestám. Ešte chvíľočku sa budem veľmi hnevať.

Len čo sme nastúpili do výťahu rozhovorila sa.
„ Zayn mrzí ma to. Mohol by si sa prestať hnevať?  Tú schôdzku zruším a poviem Ajč, že si dám na pár dní voľno.“
„ Nie.“ Bola moja odpoveď.  Zamračila sa, bolo to však moja Barby.  Dokázala byť veľmi vytrvalá.
„ Prečo nie? On Klaus je starý kamarát a nič viac, dlho sme sa nevideli.“ Štebotala pozerajúc sa na môj profil. 
„ Neruš to, nahrávame nové CDéčko aj tak budem od rána do večera zatvorení v štúdiu.“ Zamračila sa, povedal som somarinu pretože väčšina pesničiek už bola dávno naspievaná, treba už doladiť len detaily a ona to vie.
„ Prosím...“ zašepkala a ja som na vyhrnutol rukáve svojej košele pocítil jej prsty.
„ Nechcem sa o tom baviť, som unavený.“  Odsekol som znova.
„ Zayn nemáš na čo žiarliť on je gay.“  ČO JE ? Toto je vtip?  Tlak mi stúpol, v hlave sa vyskytla myšlienka na cigaretu na našom balkóne.
„ GAY? To už trápnejšiu výhovorku si si nevedela vymyslieť?“ Zaškeril som sa fakt hnusne, pootočil sa k nej. Nie, nie, nie nech to nerobí. Slzy v jej veľkých očiach mi podkopávali plán byť zlým chlapcom.
„ Nerev nemáš na to dôvod.“  Sekol som ešte raz a sledoval ako sa dvere na výťahu otvárajú.

Zložil som si v tichosti bundu, vyzul topánky a s čistými trenkami som prešiel do kúpelne. Voňavý, oholený a čiastočne mokrý som sa po chvíľkovej sprche vrátil do spoločnej spálne. Ležala na brušku, s rozpätými rukami a nebyť takejto situácie  pohladil by som ju po zadočku v krátkej košielke a ľahol si k nej. Teraz, takto nahnevaný som zvládol len vziať si perinu a vankúš a presťahovať sa na gauč.

V noci sa mi sníval zvláštny sen o tom ako som sa vozil v svojom nerozbitom ferrari pomedzi ulice Londýna a rozmýšľal, ale či som na niečo prišiel si nepamätám.  Zobudili ma až vzlyky prichádzajúce zo spálne.   Vletel som tam, maličká ležala na posteli a plakala.
„ Honey už som pri tebe, pokoj.“ Zovrel som ju v náručí a pritúlil k sebe.
„ Z-z-zayn toto.. ja .. mrzí..“ Plakala, jej veľké krokodílie slzy zmáčali moje pyžamo. Vpýjali sa do látky a rozplývali ako moje láska k nej.
„ Nechaj to už tak,  nejako to bude.“  Prsty som zaplietol do jej vlasov, omotávajúc si ich okolo dlane ktorú som si potom priložil k nosu a privoňal. Bola to jej typická vôňa zmiešaná s pánskou kolinskou – mojou. 

11 komentárov:

  1. Kráásna časť, ach ten Zayn, juuuj teším sa na pokračovanie a aj na AW, píšeš fantasticky ! ... Danka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jak je možné, že cokoli ty napíšeš, to je naprosto dokonalé?! o_O Nepobírám...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne :)))) aj keď nesúhlasím, podarených dielov/poviedok je málo :)

      Odstrániť
  3. fakticky fajnovo pises :D dzana

    OdpovedaťOdstrániť
  4. boože to je také dokonaléé :) až motýliky v brušku mááááám :3 fakt :) užasné to je :)) dokonalé :)neskutočne sa teším na dalšiu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Chcem dalšiu!! ♥ Dokonalosť! A Malik...ach! :D Dalšiu, dalšiu, dalšiu! ;) Milujem ako píšeš! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Oooo to je úžasnééé *__* na viac sa nezmôžem <3
    Klaudi

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Aaach boze to je dokonaleeeee <3 a mam novu drogu :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. užasne ! ako všetky časti :)prepaž ze to tu davam ale ak by sa niekomu chcelo može navstivit moj blog http://somethingmorethanlove.blog.cz/

    OdpovedaťOdstrániť