piatok 5. apríla 2013

Another world 16.


  Prosím Vás, ak by som pridala niečo čo sa opakuje -> napíšte mi do komentára .. mám v  tom chaos -_- 

Zayn

„ Robíš si srandu však?“
„ Nie pripáľ mi a nerob okľuky Malik, nemám čas. Musím si stihnúť umyť zuby a potom ísť za Danielle.“
„ Môžem si tento okamih aspoň zvečniť fotografiou?“  Zabŕdol som, hoci odpoveď bola jasná.
„ Šibe ti?  Ešte aby sa dostalo do médii, že dokonalý Liam Payne fajčí tak sa môžem rovno pochovať.“ Zamračený sa zasmial a s profesionálnym  výrazom vyfúkol dym z pľúc. Čo od neho človek môže čakať?  

Minút ubiehali a aj napriek odhodeniu ohorkov do koša sme obaja ostali na balkóne.   Ticho prerúšali autá parkujúce v dvore,  zvuk fľašiek cinkajúcich v taškách, pripravených zrejme na párty a miestami bolo počuť mňaučenie hladnej mačky.
„  Teba niečo trápi Li.“  Šepkal som do ticha.
„ Nenazval by som to trápením, len veľmi často uvažujem o veci do ktorej ma nič.“   Otočil som sa k zábradliu oproti nemu, začína sa tu vážna debata, chcem mu vidieť do očí.
„  Hovor ja som tu a počúvam ťa.“   Liam bol nápomocný, dokonalý otecko ale ak sa niečo dialo v jeho hlave nebol z tých, ktorý o tom rozprávali. Náš vzťah bol viac ako bratský, ale   on bol ten kto pomáhal.
„ Neviem či sa ti chce počúvať ma..“  Vzdychol hlasnejšie ako inokedy a na plastovej záhradnej stoličke sa zosunul nižšie.  Neodpovedal som, len s mierne nadvihnutým obočím som mu naznačil aby začal.
„  Stále pozerám na Chloe a na Darcy, neviem prečo ale miestami mám pocit, že Niallovi závidím to ako sa k nemu Chloe správa. Ja viem, že za to ako to medzi nami zvláštne iskrí môžem ja, pretože som hnusný ale závidím mu.  Ako ho Darcy objíma, akokeby bol jej otec. Páči sa mi ak príde ku mne, cítim tak zvláštny pocit.   Zároveň keď vidím ten pohľad Chloe keď sa v miestnosti zjavím aj ja, niekedy mám pocit že ma chce zabiť, inokedy zas, že chce aby som ju objal a už som si všimol ako na mňa zazerá keď sa hrám s Darcy, keď s ňou aspoň chvíľku nie je Niall.“  Počúval som ho pozorne a vydedukoval som len jedno.
„ Liam ty žiarliš.“   Bola celá moja odpoveď.  Nervózne pokrútil hlavou a vošiel do obývačky.
„ Sú to výplody mojej fantázie, idem Zayno, zajtra na skúške.“  Potľapkal ma po ramene a zmizol vo dverách. 

 Len čo s dvere na mojej izbe znova zatvorili a ja som ostal sám, vyzliekol som si tričko a poriadne som sa pozakrýval. Oči sa mi zatvárali sami, myslel som na Lee a jej bozky, noc strávenú spolu a potom na ďalšie turné čo nás čaká.  Na Liama a jeho dedukcie, čo ak by sa zamiloval do Chloe?  Môj telefón začal vibrovať, nepozeral som na číslo volajúceho, len som stlačil zelené tlačidlo a priložil som si čiernu mašinku k uchu.
„ Zayn?“  Nerozmýšľal som, len som odpovedal.
„ Počúvam.“
„ Nemôžeme pokračovať.“
„ Konečne sa niečo pohlo a ty mi povieš toto.“
„ Ja mám priateľa.“ Spomenula Jeremyho.
„ Nie si s ním šťastná.“
„ To ty nemôžeš vedieť.“
Na malý moment sme sa obaja odmlčali, povzdychol som si.
„  Strážim dnes Darcy, prídeš?.“ Navrhol som.
„ Nie je to dobrý nápad.“
„ Prečo?“  Naozaj som bol zvedavý.
„ Nepamätám si na noc s tebou, to, že som ti dala svoj medailónik nič neznamená. Ja si to nepamätám.“  Konečne som od nej počul niečo dlhšie, konečne som počul jej hlas.
„ Pripomeniem ti to?“
„ Ako?“
„ Len mi to dovoľ a ostatné nechaj na mňa.“ Odpovedal som s úsmevom.
„ Mám priateľa, proste to nechaj tak.“
„ Nenechám Lee, teraz keď som ťa našiel  po tých rokoch.“  Bol som príliš tvrdohlavý
„ Bola to jedna noc ktorú si nepamätám, kašli na to.. ahoj.“  Dopovedala, nepoložil som však slúchadlo. Počúvala ma, dodal som len jednu vetu „ Ja budem bojovať, až kým si nezískam tvoje srdce,  pretože už mi patrí len si to musíš priznať.“ Potom sa ozval  rušiaci tón, zložila.

    Darcy mala svoj drobné nôžky preložené cez moje, na bruchu som mal balíček gumených medvedíkov. Obaja sme sa napchávali a zapíjali sme to pomarančovým džúsom.
„ Za toto nás tvoja mama zabije.“ Skonštatoval som a pridal som zvuk na práve začínajúcej rozprávke o Barby a jej kráľovstve.
„  Idem otvoriť niekto zvonil!“ Vyletela z gauča a mojím bytom preletela ako víchrica.
Po niekoľkých minútach  sa vrátila a šťastne  sa posadila do kresla oproti mne.
„ Kto prišiel?“ Modlil som sa aby to nebola nejaká fanatická fanúšička ktorá zneužila moju dôveru v toto dieťa.  Pošťastilo sa a osôbka ktorá po Darcy vošla do dverí mi vyčarovala ešte krajší deň.   Síce sa mračila a jej plné pery boli stiahnuté do prísnej čiarky bola nádherná.
„ Prišla si.“ Ozval som sa, balíček cukríkov hodil na stôl a vybral som sa jej vziať kabát.
„  Som síce tu, ale nie kvôli tebe ale kvôli Darcy.“ Otočila sa k malej, tá jej venovala úsmev a vyskočila aby ju mohla objať.  Dovolil som svojej mysli na malý moment predstavovať si nás troch ako šťastnú rodinku.  Lee ako mama malej Darcy, ja ako otecko ktorý zarába peniaze a malá ako najdokonalejšie stvorenie na svete. 
„ Ideme sa hrať?“ Pýtala sa Darcy Lee, sedeli spolu na zemi.

Kým dievčatá poodkladali hračky do veľkej tašky ktorú Darcy priniesla so sebou, zohrial som im polievku a naložil som im.
„ Večera!!“   Obe sa nahrnuli, posadila sa na jednu stranu stola a spoločne sa pustili do   vývaru. Chutilo im, Darcy papala veľmi šikovne a kým som aj ja jedol očami som skákal z taniera na Lee.  V bielom tričku a čiernych vyhrnutých nohaviciach, ktoré dopĺňali vysoké tenisky, teraz ležiace niekde v obývačke, som z nej nemohol odtrhnúť pohľad.   Všimla si ako sa na ňu pozerám a zastavila s lyžicou pred ústami.
„  Deje sa niečo?“    Pokrútil som hlavou a obtočil som prsty okolo tých jej na lyžičke.   S plamienkami v očiach  ma nechala vložiť jej lyžicu do úst a potom dobrovoľne lyžicu pustila a nechala ma kŕmiť ju.  Jedna lyžička, druhá a potom aj tretia až som zacítil kopanec priamo do píšťaly. 

6 komentárov:

  1. Jáááááááááj také ňam a zlaté a ňuňu ! :D Čo bude nasledovať ? Bude aj malé Zaynčatko ? Teším sa na ďalšiu ;) xxxx

    OdpovedaťOdstrániť
  2. som omámená :)) neviem či som ti to už písala, ale milujem tvoje písanie Ajč!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Úplne nádherná časť, super, ako to tam opisuješ a tá predstava, že by mal dieťa, ach krásne, si šikovná, len tak ďalej ... Danka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Woow krásne :) teším sa na pokračovanie -N

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Je to úžasný! Ty umíš naprosto dokonale psát o Zaynovi! A jen ta představa, že se stará o malou holčičku je úžasná, ještě s těmi tvými opisy atd. :) Ach, skvělé! Love you :) :*

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Milujem tvoj štýl písania, úplne úžasné :) teším sa na ďalšiu ^^

    Klaudi

    OdpovedaťOdstrániť