sobota 23. februára 2013

Another world 12.

 :) 
 Posledný twitcam s Didou a Baškou zo Slovenska -   http://twitcam.livestream.com/dxcrv

časť 18 + !!!!!! ( haah)


Chloe

 Držal ma tak blízko pri sebe, voňal tak dokonale a jeho veľké ruky ma zvierali ako kliešte ale ja som ho necítila. Šepkal mi do uška nádherné slová o vzrušujúcej noci ale ja som ich nepočula, vyzeral ako Boh ale ja som ho nevidela. Chlapec, ktorý si ma už raz získal ma pozoroval tak ako ja jeho. Tancoval s jasným záujmom dostať  sa ku mne, ukradnúť ma jeho  kamarátovi, ale keď už bol úplne blízko zamrzol.   

Strapaté dievča stojace pred ním nevyzeralo veľmi nadšene, prebodávala Liama pohdľadom a mne ho na chvíľku prišlo naozaj ľúto. Ale len na chvíľku. Bola to snáď jeho priateľka?  Otočila som sa k Andymu, ako sa mi dlhovlasý chlapec predstavil a Payna som viac nepozorovala. Nemienim sa miešať do jeho problémov, ako povedal Niall.  Niall? Kde je?

Pohár ľadovej vody schladil moje rozhorúčene telo, dodal mysli trochu triezveho opojenia a mohla som sa vybrať pohľadať  blondiaka. Dostala som sa na poschodie, tu žiadna party nebola, len ticho a zrazu som počula krik.
„ Liam s Danielle, nevšímaj si to.“ Zľakla som sa, no uvedomujúc si, že počujem kamarátov hlas sa môj tep opäť znížil.
„ Prečo sa hádajú?“ 
„ Neviem, ale mali by sme...“  Nedopovedal, dvere na izbe sa rozleteli a strapatá Danielle letela dole schodmi. Kam sa tak ponáhľala? Hneď o niekoľko sekúnd z izby vykukol Liam.
„ Niall ona je opitá a chce šoférovať.“  Povedal trpiteľsky, prosebným pohľadom sa zahľadel na Horana,  otočil  sa a schody dole bral po dvoch.  Znova sme s Niallom ostali stáť sami.
„  Si v pohode?“  Bol opitý tak ako ja, ak nie viac.   
„ Vyspala si sa s Liamom?“ Rýpal, prečo do mňa rýpe keď chcem byť milá ale vlastne nechcem a túto časť svojho života nerozoberám s nikým a už vôbec nie s kamarátom otca mojej dcéry?
„ Nie je to tvoja vec, odchádzam.“ Plánovala som, bola som rozhodnutá, že idem preč ale on bol rýchlejší a silnejší ako ja.   Pevne ma uchopil za ruku, pritiahol k sebe a tvrdo, násilnícky ma pobozkal.
„ ČO-TO-ROBÍŠ?“ Skríkla som, nezastavil sa drsne, silno ma pritisol k dverám a ukázal mi kto je tu pánom.  
„ Chcem ťa pretiahnuť, chcem aby si zabudla na to, že som tvoj kamarát.“ Pobozkala som ho, dlho tvrdo, no nie tak ako on mňa.   Tak dlho ma nikto nebozkával, tak dlho mi nikto neukázal lásku.


Zayn 

Plné prsia, ktoré dokonale pasovali do mojich dlaní som si okúsil ešte raz. Najprv som jej bradavky žmolil medzi prstami, páčilo sa jej to, tvrdli.  Potom som si jednu vzal do úst a celú som ju preskúmal jazykom. Kým som sa ja venoval jej dokonalým krivkám, Haylee rukou prechádzala po mojej pýche v nohaviciach. Hore a dole, pritláčala až kým nevkĺzla úplne pod boxerky a ja som nezastonal, pretože jej studená ruka ma vzrušovala ešte viac.  Kým ma bozkávala, prekročila ma a začala mi bozkávať krk.  Potom hrudník s rozopnutou košeľov a až keď sa dostala k lemu boxeriek všimol som si, ako krásne vytláča zadoček. Boxerky mi stiahla, zahodila ich niekde na zem a rukou masírovala môjho kamoša. Najprv jemne a hladko, potom tvrdšie až kým siho nevzala do úst a nezačla ho sať. Jej jazyk bol šikovný,  bol som mimo, hladkajúc jej zadoček som zvažoval akojej stiahnem nohavice a dostanem sa k nohavičkám. Netrvalo to dlho, masírovala ma, druhou rukou trela vlastný prsník až som si ju priiahol úplne k sebe, vyzliekol som jej rifle, a prstom som krúžil nad jej klitorisom cez nohavičky.
„ Si tak vlhká.“ Zašepkal som, cítil som ako môj penis berie do úst, ako ho líže a tým ma dostáva do kolien. Keď som si ju pritiahol posledný krát a ešte bližšie kľačala nadomnu, stále ma fajčila a ja som jej stiahol nohavičky. Jazykom som sa podujal skúmať tie najtajnejšie miesta, dráždil som ju.  K jazyku som pridal prst, ktorým si si vyskúšal aká dokonalá je a potom nasledovali prsty. Najprv jeden, skúmajúc jej vlhkosť potom dva, to už sa Haylee prehýbala v páse. Stonala a presávala sa venovať mojej mužnosti, pretože nevládala.  Hladil som ju po hladkej pokožke, nechty som ryl do jej ružovej kože a pritom som ju spracovával jazykom. Jemne ale intenzívne, vrazil som do nej dva voľné prsty, zapišťala.  Chcela ma, chcela ma v sebe cítiť celého, malo to však problém. Mne sa to páčilo takto. Keď som k dvom prstom kmitajúcim v nej pridal tretí a pár plesknutí po zadočku, pri ktorých jej sčervenela pokožka, zaslúžil som si znvoa to, že ma vzala do úst a začala sa s ním hrať.  Skúšala dĺžku a pevnosť, cítil som aký som tvrdý.  Jazyk a tri prsty ju privádzali na vrchol, pár krát som rukou siahol  na jej prsník, stlačil som ho, nie nežne ale silou.  Zastonala, zaryla mi nechty do stehna a urobila sa. Cítil som aká chutná zrazu je, aká je vlhá a pripravená aby som si ju vzal. To bol  však koniec, nemôže mať všetko naraz. Ešte pár krát prebehla rukou po Malikovi juniorovi, olízala mi špičku a ja som cítil ako jej striekám do úst. Tá eufória, ten dokonalý pocit blízkej a milovanej osoby. Prehltla to, šikovne sa otočil k mojim perám a panvou dosadla na moje brucho. Bola vlhá, teraz som to cítil dokonale.
„ Vezmi ma Zayn.“ Tieto slová mi šepkala j na dovolenke, ale ja som nemohol. Spravený a vyšťavený som ju pomaly pobozkal a pritiahol k sebe na hruď.
„ nie všetko naraz dievčatko, daj tomu čas, až keď mi začneš veriť, že práve ty si pre mňa ako stvorená a budeš šťastná len so mnou, potom. Potom si ťa vezmem celú.“ Vzdychla, náslnícky ma potiahla za chlpy na nohe, bol to môj trest a privinula sa k mojej hrudi.
„ Dokáž mi to,  a potom .. uvidíme.“ Bola noc, ona ležala pri mne, oddala by sa mi celá ale ja som nechcel, chcel som aby bola šťastná a pochopila to, dokážem to.
„ Spi kráska, ráno nás čaká hnusná alkoholická opica.“ Ešte som cítil ako sa mi zasmiala do hrudníka a potom ma hladkla po ramene až kým jej ruka nepadla spánkom na môj vankúš. Izba bola zamknutá a ja som si celú noc mohol vychnutnávať jej prítomnosť.


Liam

„ Prosím Danielle nevystrájaj. Ja vážne nemám chuť ani záujem riešiť teba.“  Až keď som vetu povedal, uvedomil som si čo to znamená. Ja ju viac neľúbim, nie.
„ Nemáš záujem? Nie? Tak potom sa maj!“  Zvrieskla a dvere na jej audine tresli.
„ Nemyslel som to tak.“  Už som len pozoroval ako naštartovala, jej auto vycúvalo na hlavnú cestu a zrazu niečo silno zatrúbilo.  Sekundy sa mihali, plynuli príliš rýchlo a moje reakcie oslabené alkoholom boli zrazu triezve. Do pekla. Prečo ten kamión nezastavuje? Čo ten idiot robí? Nevidí ju cúvať? Preboha.

„  Upokoj sa Liam, dýchaj.“  Niall ma držal pevne za ruku, jemne sa mi prihováral. Čo to robím? Kde sedím? Prečo je tu tak veľmi veľa svetiel?

„ Niall čo sa stalo?“  Zvuk odchádzajúcej záchranky nepoukazoval na nič dobré, bol nepríjemný

13 komentárov:

  1. Wooow nádherná :O

    Klaudi

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Úžasné :D Rýchlo ďalšiu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja milujem tento príbeh a táto časť, úúú riadne pikantná :D super! Danka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. akoze.. fuuuha... skvela cast... :D nemam slov :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. nemám rada, keď takto končíš. nie nemám, to mi ver. no časť je aj tak perfektná, veľmi podarená. teším sa na ďalšiu :))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. To je dokonale . Teda vlastne ako vzdy ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. pekná a ten koniec som zvedava co sa stane :) tesim sa na dalsiu a dakujem ze ci sa predsa rozhodla pokracovat v AW :)-N

    OdpovedaťOdstrániť
  8. No, huh ! Konečne som sa sem dotrepala a prečítala. Jak to ? Kamionista ? Kidding me ? Chcem ďalšiuuuuuuuu !! :D xx

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Dokonaléé! ;) nemám slov a veľmi, veľmi sa teším na dalšiu! ;) :)..

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Aké je toto luxusné? Objavila som tento blog a stále len čítam a čítam! Dokonaléé! ♥

    OdpovedaťOdstrániť