pondelok 3. decembra 2012

- tma -


Tak sa cítim... tma, prázdno, bolesť ... nič. Toľko nezodpovedaných myšlienok... obrovský svet a nič nezmení, nikoho, nič nedokážem..   Stav chvíľkový, aspoň dúfam ... nespala som. Pri ich pesničkách prepnem rádio,  neprihlasujem sa na tt.. na fb bohužiaľ musím.. škola ma čaká posledný týždeň, informácie k skúškam.  Včera pred spaním som si sľubovala, že viac nebudem fajčiť ale predsa som si kúpila nový balíček mentolových... hrnček s kávou som zalievala už 5 x. ...4 skúšky, ktoré ma čakajú .. je mi jedno ako dopadnú...  neteším sa z vŕzgajúceho snehu spod mojich topánok tak ako niekedy,  nebaví ma nič. Prečo? 

Lebo sprosté ružové okuliare.. 

 taká maličká pripomienka - nie nemám depku kvoli Payzer.. ak sú spolu šťastný, nech sú.. a klaniam sa pred Mr. Paynom lebo to zahral dokonale..   a nekončím s blogom a neprestávam byť directioner... len sa musím správať dospelo ( aj keď toto veľmi dospelé nie je) 

fuck.u.bitch

Poviedku Vám pridám.. keď mi Natálka pošle diel ..okomentujte to potom.. ď. 

 Nech sa páči, tí ktorí ma nemajú radi.. neprajú mi... teraz treba udrieť.. možno mi niečo dokáže podlomiť kolená ešte viac... ale len možno.. 

Tento Vianočný dizajn.. nechávam..lebo aspoň spomienka na to čo o pár dní bude .. ma teší.. aj keď málo..

6 komentárov:

  1. najviac mi je ľúto vety "Pri ich pesničkách prepnem rádio" :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj mne.. a nevieš si predstaviť ako veľmi.. ale musím

      - ajč -

      Odstrániť
  2. Len toľko, že je to v správe na fb :) lúbim ťa :*

    OdpovedaťOdstrániť
  3. nepoznam ta a ani vlastne neviem vsetky tvoje dovody preco tot robis.. ale to musim sa spravat dospelo sami nepaci.. nemusis..mozno by si mala ale nemusis.. v prvom rade by si mala byt sama sebou a ak si myslis ze ked zacnes prepinat radio pri ich pesnickach nieco zmenis tak o tom silno pochybujem..vies dospelost neznamena zanechat vsetko co mas rada a tvarit sa ze vsetko zvladas a zijes tak ako sa od teba ocakava... v kazdom dospelom je kus dietata len ju v sebe ludia zabijaju lebo si myslia ze tak to ma byt.. to dieta v tebe ti pomaha prekonavat problemy... zodpovednost a dospelost nemusia ist ruka v ruke..
    ak som ani len netrafila k teme tak prepac.. mala som potrebu to sem napisat :D
    džana

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dávam ti ten najmegamaximálnejší LIKE a úplne s tebou súhlasim :) a prosím neprestávaj byť DIRECTIONERKOU O:)
      Domi :)

      Odstrániť
    2. dakujem :D ja vlastne ani neviem ci som directionerka...ako mam ich rada to jasne.. ich hudba mi dodava chut do zivota ale to hocijaka ina..na hudbe som zavisla..ale zase chalani su fesaci... aj ked vsetci mladsi odo mna..mam 22 a stale si rada uletim na niesom takom ako su tieto vase poviedky.. som dospela ale stale trosku dieta.. a nehanbim sa za to :D džana

      Odstrániť