nedeľa 22. júna 2014

That guy 10.



Pohľad Blair ...

Zaborila som tvár do vankúšov, voňali tak hotelovo. Župan so značkou hotela som si pritiahla bližšie k telu, chúliac sa viac a viac do klbka. Poviem to všetko otcovi, poviem všetko mame a on bude mať problém. Nemal ma tam nechať, plno turistov a množstvo ulíc ktoré ma doviedli až k tomuto hotelu. Na prvý pohľad vyzeral dobre, cena ma nezaujímala kartu mi dal otec, takže limit predpokladám nemám. Keď som svojmu unavenému telu konečne dopriala kúpeľ, použila som hotelový šampón ktorý smrdel a zakrútila sa do froté župana cítila som ako upadám do ľahkého spánku. Snívalo sa mi o ňom, o tom ako sa nakláňa a jeho ružové pery sa obtierajú o moje líce, ako prsty zabára do môjho boku a ako ma potichu volá menom. Jeho hlas znel anjelsky, priam úžasne a ja som cítila motýliky. Nechápajúc prečo som zaklipkala očami. Sedel na kraji postele a uškŕňal sa. Nesnívalo sa mi to?



„ Ako si ma našiel?“ Nahnevane som sa zamračila ... nechcela som sa s ním baviť, nechcela som aby sedel na mojej posteli a už vôbec som nechcela aby sa mi s ním snívali sny.
„ Kreditka...“ Jednoducho poznamenal a ja som ani neostala prekvapená, samozrejme vedela som, že o tom už vie aj otec a bude riadne nahnevaný ak po mňa poslal Harryho. Oh prečo práve ja?
„ Čo chceš?“ Bolo to jasné, zdramatizujem mu to ale nech to nemá chlapec ľahké, rozhodla som sa.
„ Blair chceš tu prespať alebo sa vrátime ku mne domov? Ak áno, ráno sa zbalíš a aj tak sa tam vrátime.. tvoj otec...“ Chcel pokračovať, postavila som sa s postele a zastavila sa až tesne pred ním.
„ Celý život mi hovorí čo mám a čo nemám robiť, daj mi s ním pokoj. Po prvé, po druhé s tebou ja nikam nejdem a po tretie vypadni z mojej izby lebo zavolám ochranku.“ S nadvihnutým obočím som ruku nasmerovala na vchodové dvere a zamračila sa ešte viac.
„ Tak prečo nespravíš niečo čo by sa tvojmu otcovi nepáčilo?“ postavil sa, jeho telo bolo tak blízko pri mne, cez hrubý župan som cítila aké teplo vyžaruje, cítila som ako vonia a ako sa stále hnevá. Ja som ale bola tá čo ostala stáť v centre Londýna sama.

„ Nepáčilo by sa mu veľa vecí čo robím, ale...“ Ale nepáčilo by sa mu ak by som niečo mala s tebou Harold Styles. Nepáčilo by sa mu, že svoje malé dievčatko poslal s dôverou k svojmu kamarátovi a on ju zviedol. Rozhodla som sa nahnevať otca tak, že sa zblížim s Harrym. Dám mu najavo záujem a potom poviem, že to on bol ten kto ma obťažoval. Otec bude mať výčitky a už ma nepošle samú nikam. Cítila som ako sa mi kútiky úst zdvíhajú s dokonalým plánom, zastavil ich ale chlapec stojaci tesne predomnou. Ruky mi jemne položil na pás a pritlačil naše bruchá o seba.

„ Sprav niečo čo tvojho otca naserie viac ako to, že si mi ušla.“ Neviem prečo to chcel, ale cítila som ako veľmi po mne túži. Bolo jasné, že niekto ako ja sa mu páči už od začiatku a hoci nepatrím k tým ktoré spia s každým čo príde, pri mojom otcovi by sa niečo také nedalo, ale s Harrym a jeho telom by niečo také za zlosť ktorá bude na pôžitok, stálo.
„ Pobozkaj ma.“ Prehovorila som potichu. Spravil to, jemne, nenásytne a ostýchavo sa mi prisal na pery. Musel sa skloniť pri našom rozdiely vo výške a pevnejšie uchopiť moje boky. Len som stála a moje pery spolupracovali. Nikdy ma nikto nebozkával takto, nikdy ma nikto nepriťahoval ako on.


Harryho pohľad ...

Bozkávala ma naspäť a ja som dlaňami pridržiaval jej telo, tušiac, že si sama neuvedomuje ako sa jej podlamujú kolená. Bola taká maličká a nevinná. Och čo to robím? Prečo ničím kamarátstvo kvôli pokušeniu? Odrazu sa otočila, nastavila mi líce a prudko vydýchla.
„ Vezmi ma k sebe domov prosím.“ Prikývol som, okamžite sa začala baliť a ja som ju pozoroval ďakujúc tomu kto vymyslel tak krátke župany. Kurva Harry ona ťa možno miluje, mal som plán ako to zisťiť, len som nevedel či bude fungovať.

„ Ďakujeme, dobrú noc.“ S úškrnom som vyšiel do daždivej noci stískajúc jej dlaň. Bola drobná oproti mojej ruke, napriek tomu dokonale sedela. Jej drobné kroky ma nasledovali, zvierala svoju hnedú kabelku a skláňala hlavu pred kvapkami. Kurva zajtra je zápas, spomenul som si.


Matka sa usmievala na naše prepletené prsty. Celú cestu domov sme neprehovorili ani jeden, nemohol som. Bál som sa akejkoľvek reakcie. Boli tu dve možnosti, prvá tá, že by sa nehnevala a odmietla by akúkoľvek moju pomoc. Druhá, čo ak ma naozaj má rada? Čo potom? Budem schopný jej ponúknuť vzťah? Pristihujúc sa pri takýchto myšlienkach som jej dlaň stískal stále viac a viac. Len čo sme zastavili pred jej izbou, pustil som ju.
„ Ak budeš niečo potrebovať... budem v kuchyni? Pôjdem len odviezť mamu domov.“ Šepkal som ani neviem prečo. Mám ju pobozkať znova? Alebo nie? Situáciu vyriešila za mňa, jemne sa usmiala a vkĺzla úzkou škárou medzi dverami do izby. Bože ako veľmi som ju chcel nasledovať. Pozorovať ju ako sa vyzlieka a púšťa na seba horúcu vodu. Jej krivky ktoré boli tak dokonalé. Musel som sa prinútiť odísť spred jej dverí, matka ma už čakala v kuchyni.

„ Harry ona ťa potrebuje, len to ešte sama nevie. Vidím to ako sa na teba pozerá...“ Začala mama v aute, zatínal som sánku, hneval som sa sám na seba.
„ Mami to ona nemôže, vieš čo so mnou spraví Liam? Človeka ako je on je neradno si pohnevať, je to môj kamarát od školy, poznáš ho. Bude nahnevaný.“ Vypotil som zo seba akú takú vetu a ďalej pozorne sledoval premávku. Nemohol som si pomôcť. Nemôžem, ona nemôže. Ale vlastne chcem?

„ Myslím si, že je na svoj vek dosť vyspelá a vie čo si môže dovoliť a nie. Jej otec jej predsa nemôže zakázať milovať ťa.“ Milovať ma? Mňa? Harryho Stylesa ktorý nemal vzťah od strednej? Mňa toho ktorý sa každý víkend bije a má opletačky s políciou? Baby striedajú moju posteľ tak často ako je to možné. Ak by sa aj zamilovala a ja by som jej city opätoval čo by na to povedal Liam? Bože, prečo práve ona musí byť jeho dcéra? Mama ma musela upozorniť na rýchlosť, potom aj na odbočku k jej domu. Odišla bez pozdravu so slovami o tom aby som jej neublížil a ak sa chystám sklamať ju radšej skôr ako keď v tom budeme obaja až po uši. Nechápal som, hlava mi šla prasknúť od únavy a myšlienok. Myšlienok na ňu, na to ako ma bozkávala a ja som šiel zošalieť z toho čo som cítil. Nikdy tu nič také nebolo, nikdy tu nebol nikto ako ona. Niekto kto potreboval ochrániť a podržať. Potreboval som na ňu prestať myslieť aspoň na chvíľku, trochu som šliapol na pedál a prehnal sa Londýnom rýchlejšie ako obvykle.

Odparkoval som, stihol si zapáliť v aute a ostal som prekvapený. V celom dome bola tma, nesvietilo sa. Alarm zapnutý nebol, takže som predpokladal, že spí. Dal som si ešte jednu z silných mayfairiek a spokojne vydychoval dym do svojho okolia. Keď som sa potichu vyzul, zanadával som lebo som znova nezapol kúrenie a potichu vyšiel hore. Moje kroky smerovali rovno do kúpelne. Voňala za ňou, hoci som predpokladal, že sa sprchovala vo svojej ale cítil som ako keby tu bola. Akoby sa prechádzala po miestach kde som, dotýkala sa vecí ktoré mi patria. Zatvoril som sklo na sprchovacom kúte a nechal myšlienky na jej telo ovládnuť mi myseľ. Musel som, nezvládol by som udržať sa.

Trenírky som si natiahol ešte v kúpeľni a pomaly prešiel rozhodnutý zvaliť sa do postele. Prekvapene som ale ostal stáť pri mojej  posteli. Ležala tam, schúlená do klbka a objímala môj vankúš. Cítil som chlad v celej izbe, chlad z jej skrehnutého tela. Tuším dnes budem spať v hosťovskej izbe. Natiahol som sa po perinu na druhej strane postele a opatrne ju zakryl. Pomrvila sa, moje telo stuhlo ale keď opäť pokojne vzdychla vedel som, že spí. Otočil som sa, niečia ruka zachytila tú moju. Tak fajn, nespí.
„ Spi Blair, oddýchni si.“ Pošepkal som a jemne jej pohladil nahé rameno. Jej pokožka bola tak hebká, dokonalá. Och Harry, kroť sa. Prikázal som si, jej stisk môjho zápästia ale mierne zosilnel.
„ Ostaň pri mne, prosím.“ Ozvala sa rozospatým hlasom. Nevedel som čo robiť, posadila sa a zatiahla ma za ruku. Klesol som na posteľ, jej ruky omotali môj krk a ja som cítil ako sa neovládam. Dotyk mojich prstov na jej bokoch vyslal elektrický náboj do priestoru medzi nami, cítil som to a vedel som, že ona tiež. Jemne som jej telo posunul trochu ďalej a ľahol som si. Okamžite ma objala a pritúlila sa na moju hruď.

Prekvapený ale rád som si ju pritiahol bližšie a nos zaboril do jej vlasov. O tomto okamihu sa mi ani nesnívalo. Ležali sme tak blízko seba, natlačený jeden na druhom. Bolo mi horúco ale nechystal som sa ju pustiť ani za nič. Patrí mi, nechala ma dotýkať sa jej, musím si to užiť.

3 komentáre:

  1. Tohle nebude dobrý. To nemůže vydržet dlouho. Ta potvora má plán :D Jéééééj :D Super!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Milujem ťa za to,že to pridávaš! Je to neskutočné :3

    OdpovedaťOdstrániť