utorok 3. decembra 2013

Fight off your demons 19.

Očakávame veľa komentárov ! :)



Isabella


Bolo to tak krásne cítiť ho celého pri mne. Akoby patril len mne a nikomu inému no musela som to prerušiť, mala som v hlave plán.
„Liam?“
„Hmmm?“
„Chcela by som ťa o niečo požiadať.“
„Počúvam ťa.“ Usmieval sa.
„Ja... No ja...“ Koktala som. Do riti.
„Už to povedz Bella.“ Trošku som zaváhala.
„Chcela by som ísť do servisu.“ Zhlboka sa nadýchol a ja som hned vedela že chce protestovať.
„Počkaj... Nechcem aby tam boli zákazníci, len by som chcela aby som tam bola. A aj ty.“
„Chceš tam ísť len tak?“ Opýtal sa.
„Ano.“
„Bez zákazníkov? Krátkych nohavíc a trička, ktoré ani nie je tričko, ale šmata, z ktorej ti je všetko vidno?“
„Ano.“ Zaškerila som sa tak, aby to nevidel.
„Dobre.“
„Co?“ Nechápala som.
„že dobre, súhlasím. Ked tam pôjdem s tebou tak súhlasím.“
„No.. Ehm... Som v šoku. Myslela som si, že ťa budem musieť prehovárať aspoň hodinu.“ Hovorila som mu do hrude. Keby som sa k nemu pritisla ešte o jeden centimeter, cítila by som jeho vypracovanú hrud na perách. No teraz ked som cítila jeho vôňu sa mi motala hlava. Neviem čo by som robila, kebyže ho cítim na perách ale bola to krásna predstava. Jeho tvrdé vyrysované bruško, ktoré bolo teraz odkryté vyzeralo ešte viac sexy ako inokedy.
„Stačí sa len opýtať.“ Zasmial sa.
„A kedy? Kedy pôjdeme?“ Cítila som v žilách adrenalín. Chcela som tam ísť.
„Kedy chceš?“ Vážne si môžem ešte aj vyberať? Myslela som si, že bude kričať.
„Zajtra.“ Vyhŕklo zo mna.
„ Tak zajtra.“ Usmial sa, no viditeľne už chcel spať.
„Dobrú noc Liam... A dakujem .“ Usmiala som sa.
„Dobrú Bella. Zajtra si to užijeme.“ Povedal už v polo spánku.
„To dúfam.“ Šepla som a neodolala. Vtisla som ju jemnučkú pusu na jeho vyrysované bruško. Pokožka bola tak jemná a hebká. Chcela by som po nej prejsť jazykom. Ovládla som sa a počúvala jeho pravidelný dych.
Ako to robí? Že stále tak rýchlo zaspí? Usmievala som sa. Ani sa mu vlastne nečudujem. Nonstop pracuje a nikdy nemá pokoj, zamračila som sa. Môj krásny stále nervozny Liam pracuje a pracuje. No stále si na mna nájde čas. Je odporný a hnusný, ale ked sa mi pozrie do očí zmäkne.
Podvihla som hlavu aby som mu videla do tváre.
„Asi ťa mám rada Liam Payne.“ Šepla som a dotkla som sa jeho tváre. Spokojne si odfúkol a ja som sa znova schúlila na jeho hrud. Konečne som pokojne zaspala na chlapovi, ktorého mám rada a dúfam že aj on mňa.

Zobudila ma Maria, ktorá umývala kúpeľňu. Snažila sa byť ticho, ale spadol jej Liamov šampon.
„Dobré ráno Maria.“ Zívla som sa. „Koľko je hodín?“
„Dobré slečna Casio je pol dvanástej.“ Usmiala sa.
Och. Rýchlo som sa vymotala z postele a umyla sa. Maria si pritom pospevovala nejakú čínsku pesničku. Musela som sa usmievať.
„Kde je Liam?“ Pýtala som sa ked som si česala vlasy.
„Pán Payne je dole, dnes nepracuje. Práca prišla za ním. Má tam nejakého chlapa.“ Pokrútila hlavou. „Dokonca ma vykričal.“ Neviem prečo mi títo stará pani pripomínala starú mamu.
„Prečo?“ Usmievala som sa, no ked ma napadlo že má zlú náladu rýchlo som chcela počuť jej odpoved. Prosím nech nie je nahnevaný, lebo nepôjdeme do servisu.
„Lebo tu bola ževraj zima. Vonku zima je slečna Casio, ale tu dnu ukazoval teplomer 21 stupňov. To je dobré, ale on aj tak kričal že môžete prechladnúť.“ Stále krútila hlavou.
„Ved ho poznáte Maria, je prchký.“
„Nie prchký, ale hlúpy.“ Rozosmialo ma to.
Pricupkala som až k schodom, kde som sa rozbehla dolu.
„Ups.“ Ruku som si dala k ústam. Liam sa usmial, no traja chlapi v oblekoch nie. Hore-nosy odporný.
„Chod sa nejesť.“ Povedal mi a ja som odkráčala preč. „Bella.“ Zvolal hrubšie, tak som sa otočila.
„Ano?“ Opýtala som sa, Liam už stál a prešiel do práčovne. Nechápavo som pozrela na chlapov, ktorý pozerali na mna. Potom prišiel a podal mi do ruky ponožky, celá som očervenela.
„Vdaka.“ Usmiala som sa a hned si ich obula. Raz je dobrý, potom zlý. Raz prehnane starostlivý a potom odporný. Zabijem ho.
Kým som jedla praženicu, počúvala som o čom sa bavia.
„Ekonomika na trhu vzrástla o sedemdesiat percent a vaša spoločnosť je veľmi výkonná. Je ale pravdepodobné že teraz bude klesať a nato sa potrebujete pripraviť.“ Hovoril chlap, ktorý si každých tridsať sekúnd naprával okuliare na nose.
„Ja viem najlepšie čo mám robiť a určite sa nebojím o ekonomiku, skôr sa bojím pätolizačov, ktorý sa derú do riti aby mali čo najviac peňazí a pritom len sedia na zadku.“
Musela som sa smiať, prečo len všetkých takto zdeptá a potom ich pošle preč? Toto je ešte dobrý prípad, čudujem sa, že ho ešte nevyniesol za golier pred dom.
Prestala som počúvať a radšej som sa venovala svojmu jedlu.
Kým som dojedla tak chlapi v oblekoch boli dávno preč.
„Obliekať.“ Povedal ked vypínal telku. Usmiala som sa a bez dalších otázok som utekala do svojho šatníka. Vysoké čierny čižmy, pančušky, zelené šaty a kabatik.
„Konečne.“ Smial sa. Cez rameno mal prehodenú veľkú tašku.
„Ideme do servisu?“  Prikývol. Vyhodila som rukami do vzduchu a smiala som sa.
„šoféruješ?“
„Je to moje auto Liam.“ Odvrkla som zo žartu a išli sme do garáže.
Nasadli do auta a frčali do môjho servisu, bol trošku nervozny lebo ma stále upozorňoval na rýchlosť ale potom sa upokojil.

„Nemožem tomu uveriť.“ Smiala som sa, ked vystúpil z toalety vo vyblednutých rifliach a snehobielom tričku. Dnu bolo teplo, ja som mala na sebe dávno rifle, nato mal tú tašku, mal v nej naše veci.
„Bud ticho. Chceš povedať že mi to nesekne?“ Usmieval sa.
„Sekne.“ Prišla som k nemu a objala ho. Tuho ma stisol a nadýchol sa vône mojich vlasov.

Po dvoch hodinách práce na aute bol celý od oleja a čierny od špiny. Vyzeral tak neskuročne sexy. Ako sa zohýnal zakvačil si tričko o spodok auta a roztrhalo sa mu. Takže teraz mal na hrudi veľkú dieru a len ofučane sedel na stoličke.
Potom sa postavil a skúmal to tam. Ja som stále pracovala na mojom starom aute, ktoré som opravovala ked som sa nudila.
„Pod sem.“ Povedal a ja som vstala zo zeme.
„Hmm?“ Opýtala som sa.
„Sadni si sem a daj si to do úst.“ Podával mi moju jahodovú žuvačku v obale, ktorú som mala už dlhú dobu položené na stole. Potešila som sa, moje žuvačky som nežuvala už veľmi dlho.
Sadla som si na stoličku oproti nemu a dala som si žuvačku do úsť. Tá známa jahodovú chuť mi pripomenula Caroline a môj denný životný štýl. Kradnutie áut a veci ktoré nie su zákonné.
Bola som prekvapená že som bola rada že je Liam tu a že som s ním. Neviem kde by som bola keby ma nevzal k sebe.
Liam ma sledoval ako sup, nespustil zo mna oči. Páčilo sa mi to, tak som si začala pomaly žuvačku krútiť okolo prsta. Začínal byť nervozny.
„Chcel by som sa ťa niečo opýtať.“ Povedal „Ale odpoveď už poznám.“ Hovoril ako omámený a pokračoval. „Provokuješ ma Isabella, mám pravdu.“ Vydýchol.
Naklonil sa pred stoličkou dopredu a ruky si oprel o kolená.
„Možno.“
„Prečo to robíš?“
„Lebo sa mi chce.“ Podvihol obočie.
„Už je večer, ideme domov.“ Pokrútila som hlavou a dala som si žuvačku do pusy.
„Nechcem ísť domov.“ Odporovala som.
„Ideme.“ Oči mu stvrdli a ústa mal v stisnuté v jednej čiare.
„Ja...“
„Isabella. Domov.“ Ukázal prstom von a ja som musela poslúchnuť.
„Daj si kabát.“ Obliekla som si ho.
Bez otázok si sadol za volant a rýchlo išiel domov. Celou cestou sa nesústredil a očami skákal na moje stehná v rifliach.

Liam

Otvoril som jej vchodové dvere a ona vošla dnu. Kúsal som si do jazyka, pretože som ju chcel pobozkať no vedel som že ked ju pobozkám tak to len tam nezostane, preto som potreboval aby som ju dostal do spálne.
„Liam?“ Ozvala sa, ked som ju hnal hore. Neodpovedal som.
Vysoké čižmy jej klopkali po podlahe a ja som len privieral oči. Musíš počkať Liam, už len chvíľku. Upokojoval som sa sám.
„Chod hore.“ Povedal som najtvrdšie ako som vedel, ked chcela zastať.
Vyšli sme do spálne, kde som ju silou posadil na posteľ. Zohol som sa k nej a vyzul jej topánku, potom druhú. Vyzliekol som ju z kabátika a zapozeral sa jej do očí. Nehovorili nič tak som ju vzal za ruky a postavil.
Gombík na rifliach som jej uvoľnil a zips pomaly rozopol. Ruky zaprela do mojej hrude, ako ma chcela odtlačiť. Ale bolo mi to jedno, úplne. Chcem sex, chcem ju a budem ju mať. Hned. Teraz.
Vzpierala sa, búchala ma do hrude, ale ja som jej jazyk hladne vložil do úst a začal ju bozkávať. Vôbec nespolupracovala.
„Isabella, ihned ma pobozkaj.“ Stlačil som jej zápästia a tým som jej zabránil aby ma odtláčala. Nemala žiadnu silu, vôbec žiadnu. Oproti mne bola ako steblo trávy.
„Prosím nerob to, všetko tým pokazíš.“ Povedala, využil som situáciu a hned som ju znova začal bozkávať.
„Bella spolupracuj, lebo to bude horšie.“ Jemne sa mi obtierala o pery.
Tričko som jej vyzliekol a hodil ho na zem, hned nato aj podprsenku. Vtlačil som ju na posteľ a priľahol ju. Rýchlo som si dal dolu moje špinavé tričko a rifle.
Prstami som jej prechádzal po brušku až k prsiam, ktoré som jemne stlačil. Nič sa nedialo, ona nič nerobila. Len ležala.
Rukou som zašiel do jej nohavičiek a obtrel som sa o citlivé miesto. Ona vykríkla, ale nebol to výkrik rozkoše. Hned som sa spamätal a pozrel na nu. Plakala, horúce slzy jej dopadali až na nahé prsia.
„Bella?“ Hned som z nej zišiel a ona sa rýchlo prikryla perinou.
„čo sa to deje? Čo to ... Ja nechápem... Bella je to sex, len sex. Ja neviem ... ja...“
„Liam mne je to tak ľúto, ale ja nemôžem. Proste nie.“ Hovorila potichu.
„Dobre, ale ja...“ Nedopovedal som.
„Liam ja viem že to je hrozné a viem že si už veľmi dlho nemal sex, ale ja proste nemôžem. Nie teraz.“ Postavil som sa a začal som prešľapovať hore dole po izbe.
„Ja som to porušil.“ Ani neviem prečo som to povedal, ale zdalo sa mi správne.
„Co si ? Ja nechápem?“ Cítil som strach v jej hlase.
„Ja som to porušil Bella, vyspal som sa s jednou kurvou a to už sme sa poznali. Nevydržal som to a pred pár dnami som znova bol za jednou ale...“ Bella vyskočila z postele a postavila sa predo mna.
„Ty si to nedodržal? Liam? Mal si sex?“ Prečo boli jej oči také zranené?
„Ano.“ Povedal som, chcel som jej povedať že ten druhý krát som nemohol, ale ona sa zahnala.
„Si hajzel!“ Skríkla a dala mi facku.
„Bella, ja som nechcel, vážne.“ Líce ma trošku štípalo, ale vysral som sa nato. Kurva toto bude problém.
„Ja ti nato seriem! Si skurvysyn a nenávidím ťa!“ Kričala, chcela odísť.
„Nikam nejdeš. Musím ti to vysvetliť.“ Ešte som ju takú nahnevanú nevidel.
„Drž hubu Payne! Ja od teba nechcem počuť nič!“ Vybehla von z dverí. Nešiel som za nou, chcel som jej nechať priestor na premýšľanie. A ja som musel premýšľať tiež. Počul som ako prebehla do jej domu, striaslo ma. Je zima, dúfam že neprechladne.
Lahol som si do postele, nikdy som sa necítil takto. Ako debil. Kokot.
Zradil som ju a ublížil jej.
Prebudil som sa nato, že sa prehadzujem v posteli ako ryba na suchu.
Nemohol som spať, nebola pri mne a ja som nevedel či spí. V jej izbe bolo zhasnuté. Len som ležal v posteli a premýšľal.
Prečo ma to takto serie? Ved som s nou nič nemal. No to dievča. Moja Bella...
Ukázala mi veľa vecí, ktoré som doteraz nevidel. Štastie, napríklad. Som štastný už len vtedy ked je aj ona. Ked ju vidím, ako sa usmieva, alebo ked sa ma dotkne. Stále cítim takú vibráciu, akoby ku mne patrila.
Ked kráča, alebo ked uteká. Tlieska rukami, ked je rada. Ked prídem z práce vidím že je rada a že jej odľahlo. Ked sa ku mne v noci túlila. A ako ju pozorujem ked spí. Je tak nádherná, bystrá a inteligentná. Nechcem aby tam spala sama, chcem aby tu bola. Aby som cítil teplo jej tela ked sa prehadzuje na posteli a usmieva sa na mna zo sna. Ked sa ma dotkne a ešte nespí. Zľakne sa a rýchlo dá ruku preč no ked si myslí že spím tam jemne prechádza prstami po mojej ruke a mna až naskakujú zimomriavky, ktoré musím ukývať aby sa neodtiahla lebo jej dotyk mi je tak hrozne príjemný. Chcel by som aby sa ma dotýkala stále, každý deň a aby tú bývala stále. Ja si na ňu počkám a vydržím to. Lebo ja ju mám rád.
Seklo ma, posadil som sa. Čo som to práve povedal?
„Kurva.“ Vydýchol som.
Ja ju mám rád? Rád? Počkať...
Liam James Payne má rád dievča. Nikdy som nemal rád žiadne dievča, ked sa nepočíta moja láska zo strednej. Alebo Deborah, nemal som ju rád len som si to myslel. Ale teraz cítim že toto je iné. Nikdy som nechcel niekoho tak ako ju.  Musím jej to povedať!
Hodinky mi ukazovali päť hodín ráno, vstal som. Rýchlo si natiahol tepláky a behal dole.
„Bella.“ Šepkal som si, ked som prechádzal do jej domu.
Poviem jej to  a ona to pochopí. Možno má ma tiež rada. Ihned ju objímem a všetky jej veci presunieme ku mne. Už tu nebude mať nič, teraz patrí ku mne!
„Bella!“ Povedal som hlasnejšie, ked som vošiel do jej izby. S úsmevom som sa prihnal k jej posteli, ale bola prázdna.
„Isabella Casio, pod sem!“ Smial som sa.
Vošiel som do kúpeľne a potom do šatníka. Neviem prečo mi to nedochádzalo, ale až ked som vošiel do kuchyne zamrazilo ma a bez dychu som znova musel ísť hore, lebo si nebol istý čo som tam videl som kráčal po schodoch. Rukou som posunul dvere na šatníku. Boli tam jej veci, nikto by si nevšimol že niečo zmizlo. Ale pár ich tu chýbalo, viem to lebo sám presne viem čo tu má.
Rifle, tričká, conversy, kabátik a ešte pár vecí tu nebolo.
„Isabella!“ Skríkol som na plné hrdlo. Ale nemal som silu chodiť, postavil som sa pred jej posteľ.
Nebola tam, no neviem prečo som ju tam hľadal. Rozhádzal som všetky vankúše a periny. Potom som ešte raz prehľadal celý dom.

„Je preč.“ Ruky som si dal na tvár a chcelo sa mi kričať. Moja krásna Isabella. Kde si?

15 komentárov:

  1. No, toto je v ri... V keli :D
    A tak nech sa už aj on konečne spamätá, blbec jeden :p A Bella mu dúfam, odpustí, ale len pod podmienkou, že ju poriadne odprosí :)
    Ja zbožňujem túto poviedku, krásne píšeš Anonymka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ani sa jej nečudujem, že odišla. Úžasná časť, dúfam, že sa všetko napraví. ... Danka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krasne :) dufam ze mu to Bella uz povie co sa jej stalo :( necudujem sa ze odisla. Liam by vojel aj strom ak by sa hybal:D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Normálne mám slzy v očiach! :D
    Takto to všetko zdramatizovať! :)
    Krásne píšeš :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. :OO Jednoducho skveléé!! :) Ja neviem čo nato povedať!! No dúfam že si to čo najskôr vysvetlia!! a chcem Liama domov!!! hned teraz! achhh

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Neeeeee :( Ach jo. Ať už mu to Bella řekne!!! Další díl, prosím, hned! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Nobelovú cenu autorke! Páááni je to skvelé!! ale chcelo by to už novú časť! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Oni sa pohádali...? To je fakt napínavé! :) Ako mám vydrzat cakat na pokracovanie!? :) prosím rýchlo dalsiu.... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Krásna časť :) Och dúfam, že sa to medzi nimi spraví a že sa nikomu nič nestane :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Aaaaaach. Nemám slov. Krásné <3 Další, prosíííím!!! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Dokonalosť!! Strašne super je to!! .. Ja by som sa asi zachovala tak isto ako Bella... Liam je... chlap!! Nečudjem sa mu.. :) Ale dúfam že budú v poriadku.. resp. Verím že budú v poriadku!! :)))
    Viky

    OdpovedaťOdstrániť
  12. To bude ešte vzrúšo, keď ju bude hľadať. teším sa už nato! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Zase s tu:D pozeram to tu kazdych 5 min a nova cast vobec nikde:( prosim dajte novu:(

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ako napísal anonym nado mnou tak tu pozerám každých 5 min či nepribudla nová časť a stále nič! :(( Je to ako droga!!

    OdpovedaťOdstrániť
  15. ani sa mi nesnívalo, že to takto skončí! Anonymka prosím pridaj pokračovanie nech ju Liam ide hľadať! prosím!

    OdpovedaťOdstrániť