utorok 31. decembra 2013

Fight off your demons 28.

 Tadááá ... usmievam sa ako Marcel (:  Sorry, že je to znova takto neskoro ale inak sa nedá. 

Prajem Vám ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK !!!!!!!!!! :) oslavuje, pite s mierou a hlavne 
úsmev (pretože ten dokáže viac ako čokoľvek iné (: 



„Už len chvíľku láska.“ Povedal a otočil sa späť k počítaču.
Kurva! On mi práve povedal... oslovil ma láska? Valcovala ma vlna spokojnosti. Liam strpol, trošku naklonil hlavu, ked si uvedomil čo povedal, ale potom pracoval dalej. Bola som štastná ako už dlho nie. Páčilo sa mi akým tónom mi to povedal. Tak, ako keby to vravel po ticíci krát práve mne. Nos som zaborila do jeho krku, cítila som malé drsné chlpky ako sa mi po nom šúchajú. Naskočili mu zimomriavky, usmiala som sa.
Prešlo asi 5 minút a ja som chcela takto ostať navždy. Len tam tak sedieť a vdychovať jeho vôňu.
„Ideme.“ Povedal šepky. Pozrela som na neho, usmieval sa.

„Si unavená.“ Skonštatoval.
„Nie som.“ Povedala som a naklonila sa bližšie. Postavil ma a nohy dal k sebe. Potom ma pritiahol k nemu aby som si na neho sadla obkročmo. Urobila som tak a ruky som si dala na jeho krk.
Bozkával ma jemne, pomaly a nežne mi vkladal jazyk do úst.
Potom sme odišli domov. Zaparkoval v garáži, kde už bolo aj Zaynove auto. Svetlo vo vedlajšom dome bolo zapálené. Smiali sme sa. Obaja sme presne vedeli čo sa tam deje.
„Idem sa osprchovať.“ Povedal ked som si sadla na posteľ. Vošiel dnu, nechal si dvere pootvorené. Počula som zvuk vecí na dlážke. Potom vodu. Premýšľala som o tom slove. Láska. Povedal mi láska. Vyšiel vysmiaty len v uteráku, prešiel cez izbu do šatníka a tam zhodil uterák dolu. Bol otočený chrbtom, ale bolo by mi jedno keby aj tvárou ku mne. Pohľad by som neodvrátila ani tak. Vyskytol sa mi pohľad na jeho zadok. Chcela by som ho o neho obtrieť rukou. Zastavila som sa. Si krava Bella, načo to kurva myslíš?
„Mal som to urobiť?“ Opýtal sa, ked prišiel v čistých boxerkách ku mne. Boli mu opnuté, mal ich zosunuté pod bokmi. Na brušku mal jemné chlpky, ktoré ma privádzali do šialenstva.
„čo?“ Opýtala som sa automaticky, lebo som nechápala.
„Tá suma penazí pre tie ženy.“ Pozrel sa mi do očí. „Mal som to urobiť?“ Bol nesvoj.
„Prečo sa pýtaš?“ Postavil som sa a dala si dole bundičku, ktorú som mala prehodenú cez ramená.
„Vyzerala si tak inak. Tak prekvapene a ako keby si to nechcela.“
„Cítila som sa trápne Liam. Všetci tam tlieskali, aký si veľkorysý a mne to pripadalo ako keby všetci vedeli čo sa mi stalo.“ Sklopila som oči a prehodila bundičku na sedačku.
„Nie. Ja som len chcel aby si sa cítila dobre. Vieš koľko ženám to pomôže?“ Usmiala som sa a prešla pred neho.
„Ano viem. Preto som bola rada, aj ked zaskočená. Jeden milion  dolárov je ale veľmi veľa.“
„Nie pre mna.“ Povedal sucho.
„Hej to je mi jasné.“ Zasmiala som sa a objala ho. Spolupracoval, tiež ma objal.
„Som na rade.“ Usmiala som sa a šla do kúpeľne. Zavrela som dvere a vyzliekla sa.
Pustila som si priam horúcu vodu, chcela som sa ohriať. Poriadne som sa vyumývala a vyšla zo sprchy. Jeho veci ležali na zemi. Rozosmialo ma to. Niekedy je ako malý chlapec.
Nahá som prešla cez kúpeľňu a začala dvíhať jeho veci zo zeme. Zacítila som niečo tvrdé. Kufrík. Kurva! Do riti! Povedala som si v hlave že to neotvorím, lebo on by to nechcel. Ale nemohla som. Musela som ho otvoriť! Bol na kod. Netušila som aká môže byť kombinácia. Skúsila som povoliť zámkami. Bože! Bolo to otvorené! Jemne som ho otvorila. Hore boli len papiere a dokumenty. Potom tam boli peniaze, kreditné karty a iné veci. Nadvihla som to a zalapala som po dychu. Do ruky som vzala čierne čipkované tielko. Bolo moje. Pamätám si ho. Mala som ho oblečené ked som pri nom prvý krát spala. Cítila som z neho ešte moju vôňu. On to tu má? Ten kufrík nosí všade pri sebe. On to tam má aby som bola stále s ním. Napadlo ma. Usmiala som sa a vrátila som všetko tak ako bolo. Len kufrík som mu oprela o stenu a veci poukladala. Mala som divný pocit. Prečesávala som si vlasy a potom sa natierala telovým mliekom. Nešlo mi to do hlavy. Nevedela som, čo si o tom myslieť.
Bola som rada, že to tam má. Ani neviem prečo. Proste ma to tešilo. Chcel ma mať pri sebe. Už tak strašne dlho nemal sex a určite to potrebuje a som si istá, že ho s nikým mať nebude. Lebo ... on ... má ma rád? Tak má? Pýtala som sama seba. Keby nemal, nikdy by to nespravil. Nesprával by sa ku mne tak milo a nechápal by ma. Neodopieral by si sex a nebol by taký nežný a neistý v dotykoch a bozkoch. Mám ma rád. Liam Payne ma má rád. Do očí sa mi nahrnuli slzy, ktoré som úspešne zahnala a do líc mi vstúpila červeň.
Obliekla som si jeho voľné tričko a nohavičky. Neisto som otvorila dvere a nakukla. Sedel v kresle a v ruke mal Notebook. Ked počul kroky otočil sa.
„Nie si nahnevaná?“ Skúmal.
„Nemám byť načo.“ Usmiala som sa nad jeho pohľadom.
„To je dobré. Bál som sa.“ Povedal.
„A možno som.“ Odpovedala som už bez smiechu.
 „č-čo ? Prečo?“ Nechápal. Notebook dal na stôl a otočil sa ku mne celým telom.
„Možno by som nebola. Keby si zopakoval to čo v tvojej práci.“
„Neviem čo myslíš.“ Povedal a nasucho preglgol. Pomaly som sa blížila k nemu. Jeho tričko bolo krátke, netuším kde ho vyhrabal ale páčil sa mi. Ked som si pomyslela že mi vidno nohavičky, hned som očervenela a na tele mi naskákali zimomriavky.
„Zopakuj to, čo si povedal v tvojej práci. Ked sme tam sedeli.“
„Neviem čo myslíš, ale pod ku mne Bella.“
„Bella? Nie, Bella si mi nepovedal.“ Už vedel o čo mi ide. V očiach sa mi urobili malé iskričky a jemne sa usmial.
„Nepamätám sa.“ Povedal a postavil sa, dalej som kráčala k nemu.
„Povedz to Liam Payne.“ Moje oči na neho pozerali zvodne, vedela som to. Cítila som ako po mne túži.
„Tak pod sem...“ Urobil pauzu. „Láska.“ Šepli jeho pery tak jemne až som neverila že to povedal znovu.
„Zopakuj to.“ Usmiala som sa.
„Láska.“
„Ešte raz a pobozkám ťa.“ Zasmial sa.
„Láska.“ Šepol a on sám spojil naše pery. Toto už nebol taký jemný a nežný bozk, ale aj tak som cítila že sa krotí. Bozkávali sme sa tvrdo, páčilo sa mi to veľmi. Až priveľmi. Chcela som viac, ale Liam tak nevyzeral.
„Nechceš to?“ Opýtala som sa.

„Nie. Teda áno, ale nemôžem.“ Povedal a sklopil oči. Čože?????

5 komentárov:

  1. konecne... tak velmi som sa tesila na dalsiu cast ale nevedelasom ze bude takaskvela.. odivujem ta Barby :) pises uzasne a prosiiim ta takto k novemu roku mohli by ste pridat dalsiu cast?? :D si uzasna :D <3

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Úžasná časť !!! Asi som sa roztopila :D Baby, šťastný nový rok Vám prajem !!! Všetko len to najlepšie ;) ... Danka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No tak to neeeeee. Takovýhle konec :( To nevydržím!!! Prostě ne! Hned teď potřebuju další tak skvělý díl jako byl tento!!! Prosííííííím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. jedno veľké awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww nad 'láska' časťou. :))) toto každá chceme :D badboya, ktorý bude ku ostatným hrubý a zlý a len o nás sa bude starať ako o nežný kvietok. :D dokonalé :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Sakra, ja som neokomentovala, sorry :)
    Ale je to úžasná časť Barby, tak ako vždy ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
    Love love love Xxx

    OdpovedaťOdstrániť