streda 16. októbra 2013

Fight off your demons 1.


  Ja osobne som čítala dopredu a poviem Vám, máte sa na čo tešiť ... tá Bella... tá Abby .. :)) So lets go!! enjoy it ... ♥


„Hej Abby!“ Skríkol som na moju sekretárku. Už tretiu za mesiac. No ako keby som mohol zato, že sú všetky kompletne neschopné!
„Pán P-Payne.“ Zakoktala sa a oči sklonila k zemi.

„Povedz mi že si už kurva volala do Malik business corporation!? Mám tam byť o hodinu!“ Vysoká blondína s umelými prsiami! Čo som doriti čakal?
„Ja-ja hned tam zavolám.“
„Tak to by som na tvojom mieste urobil! Kedy dnes končíš?“ štekal som na ňu ako pes, ale mňa nikto vytáčať nebude!
„No o pol štvrtej pane.“ Kľudne som si dal ruky za hlavu a usmial som sa na ňu.
Na chvíľku prestala dýchať, načo som zvyknutý.
„Chod zavolať do Malik business corporation.“ Pozrel som sa na hodinky. „Je pol jednej, tak povedz že do pol druhej som tam.“
„Dobre pane, prajete si ešte niečo?“
Naklonil som sa nad stôl a ironicky som sa usmial.
„Samozrejme Abby priprav si pero ktoré píše a o tri štyridsaťjeden máš na stole výpoveď.  Teraz zavri dvere z vonku a skús ma neotravovať!“
Už som ňu ani nepozrel, jej vzlyky ma nezaujímali, tak som sa mohol konečne venovať práci.

Znova som sa pozrel na moje hodinky Franck Muller a zakrútil som hlavou. Vzal som si čierne sako, peňaženku a do ruky hrnček. Vyletel som z kancelárie ako výchor a zastavil som pri Abby. Nedali sa neprehliadnuť mokré vreckovky na jej stole. Môj nasratý výraz jej povedal že má držať hubu a všetko na poschodí stíchlo.
„Som tu výkonný riaditeľ! Rozumieš tomu slovu?“ Jemne prkývla. „Znamená to, že mi to tu patrí! Všetko! Ešte aj ten prach ktorý dýchaš, lebo nevieš ani popratať je môj! Tak ako je do riti možné že mám na stole studenú kávu?“
„Pane, ja som ...“ Znova tie slzy. Už ma to nebaví!
Zval som šálku kávy vylial som ju jej na stôl a ona sa ani nepohla.
„Nezabudni na to pero!“ Odporne som precedil cez zuby a odkráčal som a Astonom v pätách.
Sadol som do auta a dal som mu pokyny kam ideme.

Kurva! Som riaditeľ Payne industrial company a tá krava mi ani nie je schopná urobiť kávu! Rozmýšľal som nad tým celý čas v aute.
„Vyhoď ma tu a ty chod po podzemnej garáže.“ Povedal som môjmu ochrankárovi a šoférovi v jednom.
„Pane ale to nemôžem, nikdy neviete kde a čo sa môž...“ Pokrútil som hlavou dúfal som že sa ukľudním.
„A teraz ma počúvaj, pôjdeš do podzemnej garáže a tvoje skurvené riziká ma vôbec nezaujímajú idiot.“ Kráčal som dnu do spoločnosti môjho najlepšieho kamaráta. Dnes už vybuchnem do nervov, všetci ma serú!
Sadol som si na sedačku pri Zaynovej kancelárii. A znova tie hodinky, je to môj zlozvyk po otcovi. Ešte máš 10 minút kamoško povedal som si v duchu.
Dve slečny ktoré prechádzali okolo sa na mňa krásne usmiali a ja som im to opätoval. Čo tak nejaká do zbierky a čo rovno dve? Rukou som si prehrabol so vlasov a zvodne som sa usmial. Slečny krásne vypli prsia, ktoré mal schované v blúzkach. No gombíčky boli tak tesné, že som sa musel usmiať. Čienovláska mohla mať také štvorky, predstavil som si ich v rukách a usmial som sa ešte viac.
Už už som sa išiel postaviť aby som krásky privítal a pozval ich niekam, keď vybehol Zayn z kancelárie.
„Kde mám tie veci Lili?“ Pýtal sa rýchlo jeho sexy sekretárky. Možno by som Lili mohol presvedčiť aby prišla pracovať ku mne. Zayn by ma zabil a to sa mi páčilo. No ten sviniar by mi to chcel vrátiť. Spomenul som si na dve krásky, no keď som sa otočil, neboli tam.
„Liam! Už si tu?“ Kamarát sa na mňa usmial a potrepal ma po chrbte. „Počkaj ešte 5 minút, hned budem hotový.“ Prikývol som.
„Zayn prekazil si mi kšeft, mal som tu dve krásne slečny a ked si vybehol tak sa hneď vyparili.“ Zamračil sa.
„Payne pre teba som vyhodil už polku personálu ženského pohlavia. Stále ked sa s nejakou vyspíš, musím ju vyhodiť. Nechci ma nasrať a prestaň.“ Vedel som že to myslí vážne.
„Dobre, ale len pre teba. Nakoniec si ukradnem všetkých tvojich zamestnancov a poserieš sa.“ Hrdelne som sa zasmial a Zayn so mnou.
„Drž hubu a sadni si.“ Usmial som sa, ale ostal som stáť. Zayn vošiel do kancelárie a zavrel dvere.
Po chvíľke som sa otočil aby som si sadol, no moje miesto bolo obsadené.
Dievča asi o hlavu nižšia ako ja, možno aj viac. Nádherné vlasy a krásna postavička. Miniatúrne kratasky, v nich biele tričko a nejaká uvinerzitná bunda. Na nohách botasky. Sadol som si do najbližšej sedačky asi pol metra od nej. Obzerala si to tu ako keby ešte nikdy nevidela taký luxus. Potom si vzala palec a ukazovák a začala si z úst ťahať žuvačku. Omotávala si ju okolo prsta a nakoniec to urobila znova.
„Ahoj.“ Povedal som sebaisto.
„Odpáľ.“ Ani na mňa nepozrela.
Čo má toto kurva znamenať? Ona ma práve poslala so riti? Mňa? Tak toto nie maličká!
„Nepoznáš výchovu?“
„Poznám, ale s kreténmi sa nebavím.“ Zasmiala sa a pozrela na mňa. Civela a točila si žuvačku na prste.
Prečo ma kurva takto vzrušuje? Asi jej rovno strčím jazyk do úst a určite podľahne.
„Pán Payne, Pán Malik Vás už čaká.“ Sekretárka Lili bola milá.
„Vdaka.“
Z kancelárie Zayna vyšla nejaká hnedovláska a hned ked videla tú nevychovanú rozžiarila sa.
„Isabella!“ Skríkla a hodila sa jej okolo ramien. Zdá sa mi to, alebo sa Zayn usmieva?
Nevychovaná Isabella sa na mňa pozrela oblízla si pery a potom spokojne odkráčala preč. 

3 komentáre:

  1. OMG ! No ja nemám slov, je to brutálne! Payno je už aký hnusný ale niečo ma na tom priťahuje :D Sánka mi padá dole, keď to čítam, v tomto príbehu je Liam absolútne iný ako v skutočnosti (ale v poviedkach sa môže diať čokoľvek :D ) No ja horím nedočkavosťou, ako to bude pokračovať a tá Bella no paráda, som zvedavá a strašne sa teším na ďalšiu časť ! ... Danka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Woow, toto je úplne skvelé! :) Neviem sa dočkať ďalšej! Krása ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Wooow tento príbeh mám v pláne čítať už dosť dlho,lebo som naň počula chvály a konečne som si našla čas :3 Úžasé to je,idem hneď ďaľšiu časť čítať :)

    OdpovedaťOdstrániť