sobota 26. januára 2013

Another world 8.

Vy by ste chceli novú časť? za 7 komentárov? HA-HA :D   Ja chcem komentáre, vy časť :)  tak sa vráťme do starých časov ... a aspoň máličko mi napíšte Váš názor a ja Vám zajtra ráno zverejním časť :)

Akurát hrajú LT ... môj úsmev.. och ... 2 časti za dva dni? Tak vyjadrite svoj názor.. hádam sa už pochopíme ... kto je otcom Darcy? 

Zayn

Na zvončeku som si stihol všimnúť číslo poschodia 3, vybehol som po schodoch. Celá chodba vedúca k trom dverám bola tichá a tmavá. 


„Collins, Collins... kde si..“ Hundral som hľadajúc menovku na dverách. Bola tam, ona je reálna. Ona existuje. S menším zaváhaním som pritlačil prst na sekundu k zvončeku a čakal. Prešla minúta, dve až kým sa neozvali kroky k dverám. Zámka cvakla a dvere sa pootvorili.
„ Ako Vám môžem pomôcť?“
„ Je doma Lee?“ Bola moja jediná otázka. Muž len nechápavo nadvihol obočie a otočil sa za ženským hlasom prichádzajúcim z bytu.
„ Haylee počkaj, je tu nejaký chlapec a zháňa sa po Lee.“ Odpovedal na jej otázku, ktorú som nepočul. Ľahké kroky sa ozývali po chodbičke, potom som zbadal tieň útlej ženskej postavy ale keďže svetlo svietilo cez okno oproti dverám, videl som len jej obrysy.
„ Lee? Niekto zháňal Lee? Takto ma predsa volajú len najbližší.“ Ale on nie, pomyslel som si. Chlap si zrejme myslel to isté, lebo sa zatváril naozaj čudne. Dievča natiahlo ruku k stene, zrejme k vypínaču na svetlo. Jej tvár, veľké hnedé oči, tmavohnedé, rovné vlasy padajúce na lopatky. Cítil som ako nedýcham, cítil som tlak na svoje srdce keď som si všimol čo má na krku.
 
Liam

„ Liiiii nemôžeš ma odviezť? Včera sme to s Harrym prehnali a Zayn ešte spí.“ Buntošil Horan, práve keď sa mi snívalo o Danielle, o jej kučerách a krásnom úsmeve.
„Hmm ahmm, hhviiil.“ Zamrmlal som prevaľujúc sa na druhý bok, spím ďalej, nikam nejam. 
„ Liam no tak, potrebujem sa dostať k Chloe a nikto tu okrem teba ešte nie je triezvy.“ Nechápal som prečo nezavolá Paulovi alebo niekomu od štábu nech od odvezie, prečo musí budiť práve mňa. 
„ Bože... Nialler.. môžem sa aspoň zobudiť?“ Prikývol a s pohmkávaním si little things vyšiel z mojej izby. Myšlienkami som sa vrátil do doby pred dvoma týždňami keď nám tú svoju Chloe priniesol ukázať prvý krát. 

„ Teším ma Chloe som Liam Payne.“ Podal som jej ruku, stisk mala pevnejší ako ženy obvykle mávali, čo svedčilo o tom, že je to silná žena. Musela byť, z Niallového rozprávania sme sa dozvedeli, že Chloe svoje dcéru Darcy vychováva sama, bez otca a bez akejkoľvek inej pomoci.
Usmiala sa ale nevenovala mi vôbec žiadnu pozornosť, bol som ako vzduch, dokonca som sa cítil akokeby som jej vadil, bol na obtiaž. Niekoho mi matne pripomínala, no nezaoberal som sa tým, určite som ju niekde videl, mohla byť fanúšika lebo ktokoľvek. Chalani rozlezení po štúdiu, každý si robil svoje, zabával sa. Môj pohľad však padol na možno päť ročné dievčatko sediace medzi Louisom a Harrym. Vlásky sa jej v veľkých vlnách točili okolo tváričky, oči mala sýtej hnedej farby, také ako mám ja. Dlhé mihalnice zdedila po mame a pery, chvíľku som sa díval a pozoroval ju. Líce kosti jej z vyčnievali z peknej tváričky, pery mala kojené do srdiečka s ružovým nádychom, boli také plné. Pocit, že sa pozerám na moju mamu, keď bola v jej veku bol zvláštny. Tak veľmi sa na ňu podobala, jej hnedé očká a šťastný výraz ak Louis pochopil čo chcela. Gesto, akým si pramienky voľných vlasov dávala za uško, poškrabala sa po malom nošteku a potom ruky zložila na svoje stehná, robila to presne tak, ako moja mama. Mrazilo ma, pocit, že s tým dieťaťom mám niečo spoločné bol silný, no nelogický, radšej som ho zahnal a prezvonil som Paulovi. Bol to náš znak, mal prísť po Horana pretože jeho sólo nebolo donahrávané. 

„ Môžeme ísť?“ Vošiel som do kuchyne s otázkou, vypil som svoj pohár mlieka a obliekol si mikinu. Len čo sme s Niallom vychádzali z apartmánu, stihol ma zhrešiť za príliš tenkú mikinu v dnešnom zlom počasí, bol december, vybehol za nami Zayn. 
„ Ideeeeeeem s Vami!“ Zakričal, bez akejkoľvek reakcie sa posadil na zadné sedadlá môjho mercedesu a mlčal až kým som nezaparkoval pár vchodov od domu Chloe. Niall vysúpila letel k zvončekom, Zayn ma počkal, zamkol som auto a pomalým krokom sme kráčali k chodníku. 
„ Nie je to Darcy?“ Ukázal Malik na dievčatko hrajúce sa na lavičkách. Fialová čiapočka s veľkým brmbolcom, teplá bunda, oteplováky a čižmy. Hrala sa s paličkami a vedierkom, hneď ako nás spozorovala usmiala sa a odkývala Zaynovi. 
„ Chcel by som vidieť toho blbca, ktorý sa o tak krásne dieťa nezaujíma.“ Skonštatoval som, Zayn prikývol. 
„ Aj ja, a o to viac o Chloe, tak krásna a milá ženská. Všetko zvláda, zarába, má krásnu dcéru, bohatého otecka.“ Zasmial sa, držiac ma za rukáv bundy, pretože na chodníku bol ľad. 
„ Vieš o nej nejako veľmi veľa informácií nie?“ 
„ No tak Payno! Ty si Chloe nepamätáš?“ Pýtal sa s nadvihnutým obočím. Pokrútil som hlavu a vtedy sa jej hlava zjavila na okne prízemného bytu. 
„ Darcy poď domov ! Niall prosím, vezmi ju hore. Jé ahojte chalani.“ Nesmelo sa usmiala a okno znova zatvorila. Malá pribehla k Niallovi, objímala ho. 

„ Odkiaľ si ju mám pamätať?“ Zaujímal som sa, zdala sa mi známa ale naozaj neviem. 
„ Naša spoločná dovolenka v Afrike?“ Malik mi odpovedal otázkou a ja som si spomenul na peknú tmavovlásku so silikónmi, ktorej som nepovedal svoje meno, pretiahol som ju a potom som zmizol aj s Harrym a Zaynom, to je Chloe? Môj pohľad musel kričať o jasnom rozpamätaní sa. Zayn sa len zaškeril a vošiel do otvorených dverí bytu. Zmení sa niečo tým, že som pretiahol novú Niallovu kamošku? Pochybujem. 


„ Zayn, Liam dáte si čaj?“ Chloe stála vo dverách, na nohách mala teplé papučky a na sebe hrubý hnedý sveter.
„ Veľmi rád, musím sa ťa niečo opýtať “ Odpovedal Zayn, hrnul sa za Niallom, ktorého Darcy videla do obývačky a my dvaja sme ostali stáť na chodbe. 
„ Budeš tu stáť alebo si ten čaj nedáš?“ Opýtala sa, líca mala červené a ja som cítil, že my dvaja nikdy nebudeme kamaráti. 



11 komentárov:

  1. ja som to vedelaaaaaaaaa! od začitaku som to vedelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! og fuckin amazing :33333 dnes ma nejak priveľa ľudí zabíja časťami -_- :D no dokonalosť ♥ ách...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ale nahodou mne to doslo uz pri minulej casti :D :D uzasna cast :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Takze predsa to nieje paul :-) :-) :-) :-) dalsiu ceeem :-) :-) je to super!! :-) :-) :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. HAHAHA! Payne! Ty preťahovač žien! Síce, ktorá by odmietla... :D :D :D
    fucking amazing, ženaa rýchlo ďalšiu :-)))))))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. óóóóó od tej krásy som mala ústa otvorené do korán :DD prekrásne a už mi to je konečne jasné kto je otecko :D Predtým som si to aj myslela ale ten Paul dáko to zmietol :D a keď si uvedomím ako tento príbeh hltám a že ďalšia časť bude až v piatok :( hneď mi zvedá úsmev na tvári... a nadávam do riti! prečo som si túto časť nenechala na štvrtok? :D nemusela by čakať tak dlho :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Toto je naozaj úžasná časť . Vlastne, všetky sú úžasné a dokonalé až nemám slov O.O Teším sa na ďalšiu *_*

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Náš daddy Liam :D teším sa, keď si konečne uvedomí, že Darcy je jeho dcéra...milujem túto poviedku a som zvedavá, ako sa budú správať ku sebe Liam a Chloe :) Danka

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Zdá sa, že vydieranie zaberie :D či ? Ale hej, prepáč že som nekomentovala. No, tak som si konečne ujasnila kto bude tatko, teším sa :D len som zvedavá, ako sa to on dozvie, jáááj super :) xxx

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Dobre, dobre, vážne som sa zľakla ... :D ... čítam povinne každú jednu časť keďže je to mega úžasné celé a tak teraz teda aj komentujem, že je to mega úžasné celé :):D .. Barbi :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. je to dokonalé veľmi :) Ájč už nás toľko netráp a daj nám sem časť... prosíme :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. ooo dalsiu dalsiu dalsiu,uplne tooop to je! :)

    OdpovedaťOdstrániť