piatok 11. januára 2013

Another world 5.


 Hore v pravom rožteku máte novú záložku.. klikať .. napísať svoj názor.. aj tu pod časť :) 


Chloe

„ Prepáč, že ruším ale vaša ulica je neprejazdná a ani taxíky nechodia. Pešo ísť by bolo nemožné, navyše bývam na druhej strane mesta a...“   Z krátkych vlasov mu kvapkalo a zimnú bundu mal premočenú no poslednej nitky. Otvorila som dvere dokorán a vpustila ho dnu.   Kým sa vyzúval a ja som z kúpelne priniesla čistú osušku zamrzol a prebehol po mojom tele pohľadom.
„ Vyrušil som ťa?“

„ Nevyrušil, sadni si ..len sa oblečiem.“ Dodala som rýchlo a behom sekundy som mu zmizla z pohľadu modrých očí.  Pyžamové nohavice s kreslenými levami, biele tielko a hrubý župan. Cestou späť do obývačky som vypustila vaňu a otvorila okienko, aby sa vyvetralo. Niall sedel s polo vysušenými vlasmi a kradol tyčinky z stolíka.
„ Si hladný?“   Opýtala som sa. Oči sa mu rozžiarili a mňa napadlo jediné. Po pohľade von oknom som sa len utvrdila v tom, že dnes an mojom gauči bude spať cudzí chlap. Zachránilo ma pyžamo otca, ktoré tu mal ako poistku.   Blondiak zjedol plný tanier kapustovej polievky, pýtal si ešte raz a až potom so mnou začal komunikovať.

„ Naozaj ti nebude vadiť, že tu ostanem?“    Hypnotizoval ma, neprestával sa pýtať na to isté.
„ Ak by mi to vadilo  nesedíme tu ver mi. Dáš si so mnou pohár vína?“ Opýtala som sa zo slušnosti hoci jeho odpoveď som predpokladala.
„ Nie ďakujem, nemôžem piť zajtra máme koncert.“  Koncert? Nechápavo som zdvihla obočie, zaregistroval to a automaticky  vybral z vrecka telefón.
„  Nepoznáš nás? Naozaj? Nič ti nehovorí one direction?“  Odmietavo som pokrútila hlavou, odpila som si z pohára, zatiaľ čo on sa z kresla premiestnil ku mne na gauč a niečo ťukal do mobilu.
„ Pozri pozri toto je Louis.“  S privretými očami som sa dívala na zlatohnedé vlasy a svetlé oči, bol mi známi.
„ Toto je náš pán dokonalý Zayn.“ Ďalšia fotka, mobil mi strčil pred nos a ukázal na chlapca. Bol potetovaný a mal nádherné oči.
„ A toto je Harry.“   Tie kučeravé vlasy! Oči! Kde som ho videla?   Nemal namiesto vtáčikov vytetované niečo iné?   Moja myseľ pracoval až tak, že sa mi určite parilo z hlavy. Víno tomuto len pridávalo, horeli mi končeky uší. Poznám ho. Poznám ich, alebo nie?
„ A toto je Li.. a shit!“  Dodal a zosmutnel. Myšlienkami som sa premiestnila späť k dávnej dovolenke...

„Čo to robíš“ Otáčal ma okolo svojej osi, jeho ruky boli všade, jeho vôňa sa točila aj okolo mňa.
„ Točí sa ti v hlave?“ Opýtal sa ma so smiechom v hlase, svojimi veľkými rukami ma zastavila  pritiahol ku mne.
„ Som opitá z alkoholu a ti tomu len pridávaš.“ Okomentovala som to, kolená sa mi podlamovali, nemala som cit v končekoch prstoch.
„  Páčiš sa mi takto vieš.“   Jeho úsmev ma privádzal do rozpakov, jeho blízkosť mi uberala na živote, strácala som dych.
„ A chcel si týmto krútením dosiahnuť to aby si sa aj ty páčil mne?“  Nebola by som to ja, ak by som do niekoho nerýpala.
„ Nie, chcel som dosiahnuť niečo iné.“ Zrazu šepkal a jeho dych ma šteklil na líci.
„ Čo?“   Hlas mi preskočil,  celá som visela na jeho rukách, ako bábka.
„ Toto...“ Tie sladké pery,   ak by ma nedržal, nie ani tak by som to neustála. Jazykom sa dobíjal do mojich úst. Prstami kopíroval môj zadok,  prsiami som sa opierala o jeho hrudník. Pohybovali sa v rovnakom rytme, obaja sme dýchali rýchlo, srdcia bili ako splašené.
„ Na toto som čakal celý večer ale chcem viac.“ Povedal, keď sa odtiahol. Perami len skĺzol na môj krk a pokračoval. Milovali sme sa tam na pláži. More nám obmývalo nohy a my dvaja sme sa dopĺňali ako stvorení jeden pre druhého.

„ Vybil sa mi mobil!“  Blondiak sa rozčertil, telefón hodil na stôl a hlavu si oprel o gauč.
„  Liama ti ukážem zajtra. Je už dosť veľa hodín nechceš si ísť ľahnúť?“ Prikývla som, po tejto bolestivej myšlienke som sa usmievala ale aj trpela naraz.  Milovala som tie tri noci strávené s ním, ale bolelo ma, že nevie o svojej dcére. Nevie o tom, že nejaká Darcy existuje a má presne také orieškové oči ako on. 
„ Ak by si niečo potreboval, tak sa obslúž ako doma alebo ma zobuď.“   Postavila som sa, Niall so mnou jemne ma objal a ja som si zrazu pripadala akokeby som toho chlapca poznala celý život. Jeho vôňa mi niečo pripomínala, ale moja myseľ opojená pohárom červeného a únavou z celého dňa dávala jasne najavo, že potrebuje oddych.
„ Dobrú noc Chloe.“ Dodal
„ Dobrú noc Niall.“ Odpovedala som a dvere na svojej spálni som nechala len privreté, dúfam, že sa Darcy nezobudí skôr ako tento chlapec.

Snívalo sa mi,  zobudila som sa na vlastný plač a jeho náruč. Prečo ma objíma? Prečo je tu?  A znova som sa ponorila do spomienok...

„ Tak slečna ešte raz zatlačte, nádych, výdych  a poriadne.“ Poslúchla som, znova som zatvorila oči a ako spravil som presne to o čo ma lekár žiadal. Hlboký nádych, výdych a tlačenie.  Po operácii som sa cítila slabá a ubolená, ale tento pôrod bol ešte horší.  Zazlievala som tomu idiotovi, že on si niekde míňa peniaze a chrápe s kým chce a ani nevie, že bude mať syna a ja tu musím takto trpieť.  Potom sa ozval plač ktorý prekričal radostný povzdych lekára a osamelé tlieskanie môjho otca. Nechápala som prečo chcel byť pri pôrode, nie nedovolila som mu to, sedel za dverami ktoré boli privreté a počúval, pozerať sa nemohol.
„  Gratulujem Vám slečna, máte krásnu dcéru.“  Registrovala som pohyb sestričiek a potom niečo malé, krvavé  čo mi bolo vtlačené do rúk a stále plakalo. Počkať, povedal dcéru?  Mám mať syna! Je možné, že ho vymenili ešte na pôrodnej sále?
„ Dcéru?“  Lekár prikývol alebo sa mi to cez uslzené oči len zdalo.
„ Ako sa bude volať Chloe?“  Drzo sa pýtal a moje telo začínalo protestovať, únava prichádzala a dieťa stále plakalo.
„  Ja neviem.. mal sa volať Jesse.“  Môj plán vychovávať chlapa zlyhal, čo teraz? Plač neustával, hlasivky má to dieťa dobré, ako keby malo otca speváka. Zasmiala som sa v duchu, hej otca ktorý je neznámi.
„ Potrebujem jej to meno napísať na kartičku slečna.“ Otravná sestrička, lekár zrejme odišiel.  Lovila som v pamäti ale spomenúť som si nevedela.  Moje oči prebehovali po miestnosti, nebola tu žiadna krabička alebo obal ktorý by pomenoval to plačúce niečo v mojich rukách, nebolo tu nič. Chcela som  Jesseho.
„   Čo mám napísať na tú kartičku?“  Držala v pazúroch zlej bosorky jej drobnú nôžku a prebodávala ma pohľadom.
„ Darcy Mead.“ Povedala som bez rozmýšľania.
„ Priezvisko otca a nie vaše slečna.“ Zamračila som sa, vtedy mi to došlo.
„ Ona nemá otca ona  má je len moja.“  Vtedy ten malý zázrak prestal plakať a zahľadel sa na mňa otvorenými očami. Boli také ako jeho.  Stále mi ho bude pripomínať.

„ Pššššt neplač.“ Držal ma v náručí ako už dlho nikto. Takto ma netíšil ani Milo.  Prečo to robí?  Moje telo sa nadvihovalo vzlykmi, spomienky boleli. 

13 komentárov:

  1. ťa tak zbožnujem, ty nočný tvor . kto iný by predsa písal poviedky o jednej ráno a tým ulahodil mojej duši aj v tykýchto hodinách ? :33 trpezlivo čakám

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som to vedelaaa že to bude liam :D dakujem dakujem dakujem teraz aspoň pokojne zaspím ! <3 :) každým novým článkoch prekonávaš sama seba . nikto nepíše krajšie než ty . viem , že raz o tebe budeme všetci počuť

      Odstrániť
  2. Uoh, ááh.. Tie flashbacky.. Som stopená.. Keď už sme pri tom, chutí mi eksymo.. Ale slečna, ono to je nádherné! <3 <3 <3

    OdpovedaťOdstrániť
  3. uzasna cast :) velmi vydarena tesim sa na pokracovanie :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ty to vieš furt tak zadrieť ! Ja som si stále nejako istá, že to pomeníš. Ty si tak nevyspitateľná ako pri princeznej. Čítam čítam a zrazu sa prebudí z kómy. No, bola som zrelá na psychiatriu ale o tom po tom ;) Proste super, nádhera a ja neviem čo ešte. Teším sa na ďalšiu a ten denníček si prosím, pridávať :* ♥ xx

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Proste dokonalost!! Je to nadherne tesim sa na dalsiu!!.. :-) .

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahoj,
    práve sme začali nový blog,
    mohla by si ho pozrieť a poprípade zanechať komentár, prosím? Dakujem:)
    http://ziamlovestories.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Som zavisla :-) . Prosiim dalsiu je to dokonale!! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. takze liam hej ? jaaaj rychlo dalsiu

    OdpovedaťOdstrániť
  9. dokonalé :) a som veľmi rada že to je Liam

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ♥ ♥ ♥ ♥ úžasné ♥ mne už dávno na teba došli slová drahá ♥ x

    OdpovedaťOdstrániť
  11. akože toto je to najdokonalejšie čo som kedy čítala :)) jooj :) prosím :) ďalšiuuu :))

    OdpovedaťOdstrániť