piatok 25. januára 2013

Another world 7.


Chloe

„ Čo sa to tu deje?“ Našu harmóniu vyrušil hlas, im známi pretože to bol piaty člen One direction, mne spomienkový. Nie, nie je to on. Nesmie byť.  Vyhnala som to z hlavy, otočila som sa na Nialla, on ma predstaví.
„ Liam, konečne si prišiel, pozri Horan sa konečne dokopal a prišiel nám predstaviť Chloe, vieš tú o ktorej stále rozpráva.“ Louis bol dnes veľmi akčný, alebo to je takto vždy?
„ Teším ma Chloe, som Liam Payne.“  Otočila som sa, podávanú mužskú ruku som stlačila tak pevne ako sa dalo a zdvihla som hlavu. Nie, to nemôže byť pravda. Zayn sa nemýlil, sú to oni. Poznám ich.  

„ Milé spoznať Vás všetkých.“ Ruku som mu pustila a radšej som sa otočila k malej a Niallovi. „ Mali by sme ísť, môj otec nás očakáva a Darcy je už určite hladná.“ Len čo som vetu dopovedala do miestnosti vošiel  vyšší muž s pivným bruškom a mierne plešatou hlavou.
„ Niall si na rade, ach my máme návštevu.“ Skočil pohľadom po Niallovi, potom na mňa a po malej.
„ Ouuu.. musím ale kamošku doviezť domov, nepočká to?“   Pýtal sa, Paul mu odpovedal ale ja som nevnímala.  On a jeho oči, pohľadom ma prebodával, pery mal prísne stisnuté do priamej čiarky a s rukami vo vreckách stál tak, aby ma videl celú.  Zmužnel, vlasy viac nemal dlhé, kučeravé a na sánke sa mu črtalo niekoľko dňové strnisko. Neuvedomujúc si, že  stojím pred chlapom s ktorým som sa pred niekoľkými rokmi vyspala som malej narýchlo obliekla bundičku, na hlavu som jej nasadila huňatú čiapku, rozhodnutá odísť a nikdy sa nevrátiť.  Vyrušil ma však Niall.
„ Chloe počkaj, nemôžem mrzí ma to, pôjde Vás odviezť Zayn, nebudeš sa hnevať však?“  Všetky vety zo seba sypal rýchlo, Paul, ako ho nazval, mu zrejme dýchal na krk.
„ Pôjdeme peši, ale ďakujem.“   Stačilo otvoriť dvere, stačilo pár krokov, Zayn bol rýchlejší ako ja.


 Celú cestu cez centrum mesta sme mlčali, Darcy skúmala Londýn pohľadom z okna, ja som tŕpla aby nás nezastavili policajti, pretože jej sedačka ostala v aute u Nialla.
„ Tu odboč doprava a na úplný koniec ulice.“  Ukázala som mu smer, mlčky prikývol a ďalej nervózne prstami klepkal po volante.  Zastavil,  motor auta stíchol a sám  Zayn moju dcéru vybral z zadného sedadla.
„Ďakujeme, som rada, že som ťa znova mohla vidieť.“  Usmial sa tiež, neklamala som.  Tento chlapec pomútil mojej najlepšej priateľke hlavu za menej ako jeden deň tak ako sa to nepodarilo nikomu.  Potiahol ma za rukáv, čižmou som stúpila rovno do mláky.
„ Môžem sa ťa na niečo, teda.. na niekoho opýtať?“ Vedela som čo chce, presne.
„ Býva tamto. Zvonček s menom Collins.“ Stačilo ukázať na panelák oproti otcovi a ostatné už bolo len na ňom.


Zayn

 Zvonček, jej meno, ulica ďalej a môj strach. Idem? Nejdem?
„ Mám ísť?“ Keď som sa znova otočil k Chloe stojacej pri mne, nebola tam.  S malou Darcy museli vojsť do bytovky, nechali ma tu.  Nemal my kto poradiť, nemal ma kto zastaviť. Zdreveneným nohám som prikázal pohnúť sa a až kým som nedržal prst na jej zvončeku, nerozmýšľal som nad ničím.
„ Ktoo je tam?“ Ozval sa hlas, mužský hlas. S zaváhaním som sa odtiahol.  Slúchadlo od zvončeka zdvihol chlap, je zadaná? Má už deti?  Muž sa ešte niekoľko krát opýtal kto je tam, potom  sa rozzvučal zvonček.  Bez akéhokoľvek zaváhania som potiahol kľučku a medzi dvere a zárubňu som strčil pravú nohu. Musím ju vidieť, možno je stále možnosť, že nie je zadaná.
Na zvončeku som si stihol všimnúť číslo poschodia 3, vybehol som po schodoch. Celá chodba vedúca k trom dverám bola tichá a tmavá.

„Collins, Collins... kde si..“ Hundral som hľadajúc  menovku na dverách.  Bola tam, ona je reálna. Ona existuje.  S menším zaváhaním som pritlačil prst na sekundu k zvončeku a čakal. Prešla minúta, dve až kým sa neozvali kroky k dverám.    Zámka cvakla a dvere sa pootvorili. 

 Taakže keďže moja rezerva sú ďalšie 4 strany...  zajtra večer 8.? 

8 komentárov:

  1. riadne super :D ale tak to vždy! už ani neviem čo ti tu vypisovať a áno už viem nová časť zajtra večer 8? jasné :) bolo by to riadne super!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. uzasna kapitola...uz sa tesim na tu zajtrajsiu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Je to super!! ... akoze s Paulom?? Ci som to Zle pochopila?? :-). Ale sa tesim na dalsiu!!:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ou ... Ale sa nám to poridne zamotáva :D :D Teším sa na ďalšiu :))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. A chcem ! A chcem ! A chcem novú časť ! :) Vydieranie niekedy zaberá, snáď sa to vyplatí aj teraz :D Nádhera, Zayn je znovu magnét :) Liam ma štve, prečo ? Teším sa na ďalšiu :* xx

    OdpovedaťOdstrániť
  6. bozeee... co najskor dalsiu prosiiiim :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Takže Paul je ocko malej Darcy? Alebo sa mýlim? :D
    Rýchlo ďalšiu lebo zošaliem :DD

    OdpovedaťOdstrániť