pondelok 31. decembra 2012

last year was...

Rok 2o12 ... 

Dal mi veľa ... ale aj veľa zobral, ukončil. 


Dal mi príležitosti, ktoré som využila naplno ... ale aj také, ktorými som sa nezaoberala a mala som sa. Neľutujem nič, neviním sa za nič čo som spravila, pretože všetko má svoj zmysel a všetko  čo sa udialo alebo nie mi niečo dalo. 

Tento rok mi veľa vzal, ale aj napriek tomu mi veľa dal. Priniesol mi do života niekoľko ľudí a niekoľko vecí za ktoré som vďačná.   Bol v niečom dobrý, v niečom zlý a 

Zmenila som sa ja, zmenili sa veci okolo mňa a ľudia okolo mňa. Možno je to dobré, možno zlé ja naozaj neviem ale viem, že to bolo pre niečo, pre niečo sa vecí dejú... alebo?  Ja v to verím 

Dominika, Lucia, Monča, Maťa, Martin ... pár spolužiakov z vysokej Miško, Barborka, Baška ... veľa ich nie je, ale oni mi naozaj budú chýbať. Mám ich rada, mám s nimi vytvorený vzťah, kamarátstvo. Niečo, na čo sa nezabúda.  Aj keď budem na konci sveta, aj keď budem niekde ďaleko nikdy na nich nezabudnem a naozaj ich mám rada. 

Maruška, Katka, Tánička ... bloggy ktoré navštevujem dennodenne. Dievčatá, moje deti ktoré ľúbim aj keď sú ďaleko. 

Maruš, ty vieš ako to je. Sama si to v článku napísala, vystihla dokonale.  Verím, že toto sa neskončí len tak, pretože príležitosť poznať niekoho ako si ty.. je ... nenahraditeľná. 
Katie, Katka, moje malé zlaté ( a naozaj je malinké!)  získala si ma všetkým čo z nej vyžaruje, je iná, tak svojská. Mám Vás rada bábiky :) 

Osobitnú kapitolu, ktorú mi tento rok priniesol boli moje dievčatá. Barborka, Didi, Lenka.  Ľudia ktorý v mojom živote veľmi veľa znamenajú. Vyskytli sa tak ako som sa ja vyskytla medzi nimi, potrebujem ich, ľúbim ich. 

Barbora, Baša, Barby, Barka ( toto nemá rada >.<) moja Baška. Moje slnko,  dáva mi všetko, je istá kapitola, ktorá sa začala veľmi nevinne a teraz ... neviem to opísať. Nikdy som taký vzťah s nikým nemala, nikdy som nikoho tak nepotrebovala. je iná, tak odlišná od mojej povahy ale zároveň keď sa pozriem na ňu, vidím seba. 

Dian je Dian, viem, že som hnusná a protivná a veľmi do teba rýpem. Odpusť mi to, ty si tá ktorou sa to všetko začalo, ty a tvoje more than this... ty a oni.  Ďakujem za to že si.  

Moja plány sa zmenili, za pár týždňov sa mi život zmení o 18o° a budem mať čo robiť aby som uniesla váhu toho čo ma čaká, verím, že mi pomôžete, že naďalej budete čítať moje myšlienky zverejnené v poviedkach. Ďakujem, za chvíľu to bude rok ( koncom februára) čo sme spolu, čo ma čítate... patrí Vám massive thank you.. pretože VY ste niečo čo POTREBUJEM. VY ste to čo ma NAPĹŇA ! 

Choďte sa zabaviť, zapiť starý rok.  Osláviť príchod nového a tešiť sa z všetkého čo nás čaká, či už spoločne tu na smalltowngirl...ale v našich životoch.   

 Ešte posledné slová .... mami, Radi... Ďakujem, že Vás mám. Nebudú to čítať, ale oni to vedia. znášajú moje nálady, majú ma radi aj napriek mojej sebeckosti a protivnosti.  Ďakujem, že tu pre mňa sú. Verím, že raz na mňa budete hrdé, že raz poviete - Ona to dokázala.  Budem pre to robiť všetko :) MILUJEM VÁS


Oslavujte!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aj my oslavujeme !!!!!!!! Pri hruške, hororoch, pukancoch, kuracích krídelkách a čokoláde. Prajem Vám šťastný Nový rok !!!!!!









2 komentáre:

  1. Ľudia sa nemajú obzerať za tým čo bolo, nemajú plakať nad rozliatym vínom. Ľudia majú žiť pre prítomnosť, a naplno si užiť budúcnosť. Ja už v podstate ani neviem, čo trepem, ale chcem ti sem dať komentár :D ..a nie, moc som toho nevypila. Max. pól flaše šampanského, a jedno alkoholické mojito. :) Ako to je s nami? V podstate neviem ani to. :D Len viem, že mi chýbate. Je mi smutno, lebo keď sme sa stretli, bolo mi akoby som vás poznala celý život. Možno sme ešte neboli oťukané, zo začiatku určite. Stála som s tebou sama pri eskalátoroch a v bolo to divné. :D ..ale ono to šlo potom samo a nakoniec v K2, ja neviem.. bolo mi blažene. A je to divné patriť k tebe len takto internetovo. Asi mi to nestačí :( :D ..ale som rada, že som vás spoznala, neskutočne rada, lebo ste mi veľa dali. :) ..a preto dnešný, vlastne aj veľmi nereálny, návrh, že po mature prídem za vami aj ja, beriem!
    a Jaja? :D ..ja vážne neviem čo píšem, takže ak ťa požiadam, zmažeš to tu? :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ..počkať nie, ja viem aj to, že vás mám rada :)

    OdpovedaťOdstrániť