utorok 2. októbra 2012

If We Ever Meet Again


 Sľúbená ( Alebo skôr, ste si ju vykomentovali") od Dominičky :)) Mne sa veľmi páči, tak ju skúste okomentovať minimálne tak ako  v predošlom príspevku ;) :* 
 
 
Stála som na chodníku a bez prestania zízala na vysvietený modrý nápis. FABRIC. Najvychytenejší klub v Londýne. 
Nevedela som sa rozhodnúť- ísť či neísť? Bola som pripravená na párty. Trochu sa zabaviť po ťažkých časoch bez srandy. Oblečená, namaľovaná a predsa nerozhodná. Vedela som, že vnútri ma čaká Valentina aj Hazal, ale nebola som si sama sebou istá. 
Čo tam budem robiť? Tancovať neviem. Nepijem. Nefajčím.  A vtom ma v mojich úvahách prerušil môj BlackBerry.
,,Hey girl where the hell are you?!“ Uuups, Valentina.
,,I´m standing out deciding whether I´m coming or not...“ Chyba, to som nemala hovoriť.
,,You´re kidding me right? You promised!“
,,Okay okay, don´t be mad I´m coming.“
,,You´d dare not to!! Bye, see you at the bar.“
,,Bye.“
Ešte posledný krát som na seba hodila kontrolný pohľad. Telové lodičky. Obtiahnuté béžové šaty bez ramienok s kabelkou identickej farby ako lodičky. Tmavomodré sako. Vlasy na spôsob ,,as messy as possible“. Hazalin nápad. 
Okej, nič mi netrčí, ideme. Zhlboka som sa nadýchla a vstúpila do raja.


...01:00am...
Do kelu, prečo je Valentina taká presvedčivá? Celý večer sedím pri bare, pijem Piňa Coladu  a odháňam ožratých úchylákov. Toto mi len bolo treba.  Okej, ide Val a Hal(prezývka spred desiatich rokov) .Úsmev a idem.
,,Hon, you okay? Why aren´t you dancing?“ Val.
,,Because I am not drunk enough to. I´m sorry girls, just have fun without me this time okay? I´m going home, see you. Call me to pick you guys up.“ Usmiala som sa, zbalila si švestky a začala sa chystať domov.
,,Zara?“ Obzrela som sa na Hal.
,,Yep?“
,,That boy over there was asking about you. Go talk to him. He´s not drunk.“ Dodala keď videla môj zhrozený pohľad.
,,Why would I go talk to someone I don´t know?“
,,Because it´s Harry-super-sweet-Styles.“
,,So what? Okay,I´m going I´m going.“ Ešte raz som sa obzrela dozadu, ale svoje priateľky som už nevidela . 

...05:00am...
,,A dala by si mi tvoje číslo, prosím?“ 
,,Prepáč, Harry ale nedávam svoje číslo len tak hocikomu. Ľuďom, ktorých som pred pár hodinami stretla. Maybe if we ever meet again?“ Odpovedala som mu a na dodatok som pridala úsmev. Zvláštne. Nemusela som sa doňho nútiť.

...o päť dní...
Môj život bežal v stereotype ďalej, ale na Harryho som nezabudla. Akoby som mohla. Bol to jediný chalan s ktorým som bola schopná povedať si viac ako len ahoj a ako sa máš. Cítila som sa s ním...inak. Dobre. Stále sme sa mali o čom rozprávať, reč nikdy nestála. Zistila som, že sme ako jeden človek rozdelený na dve polovice. Obaja milujeme Twix a jeme obe tyčinky naraz. Neznášame olivy. Naša obľúbená kapela sú  Beatles. Milujeme Eda. Naše obľúbené jedlo je Tacos. 
Trochu sa na seba hnevám za to číslo. Okej, veľmi. 
Kým som takto rozmýšľala a znovu ľutovala nejaké svoje rozhodnutie, kráčala som zasneženým Londýnom v kabátiku, čiapke, šále a Uggoch na Tacos a do Starbucks. A ako si tak idem, kde ľad, tu ľad...
,,I´m sorry Zara, but we are meeting again. Can I have you phone number now?“ Ako som si tak ležala na zemi, zrazu pozerám a nadomou kučeravá hlava. Plamienky v očiach a úsmev na perách. No nádhera, čo vám poviem.
,,Mohol by si ma najskôr zdvihnúť?“ Opýtala som sa s patričnou dávkou irónie, aj napriek tomu, že som už túžila stáť na nohách a pozerať sa mu do očí.
,,Sure.“ Odvetil so smiechom.
,,Vďaka. Čo tu robíš, len tak, na okraj?“ Začala som konverzáciu cestou do reštaurácie. 
,,Idem si po Tacos,ty?“ Čudne som sa na neho zahľadela a vybuchla som do smiechu. A zrazu som to nebola ja, kto sa čudne pozeral.
,,Veď ja nič, ja len že aj ja.“ To mi už otváral dvere.
,,Dobre, v tom prípade pozývam.“ 

...o pol roka...
Zo mňa a Harryho sa časom stali nerozluční kamaráti. Zistili sme, že bývame pár blokov od seba a tak sme sa navštevovali tak často, ako to len bolo možné.
,,Zara? Si tu?“
,,Jasné ,v kúpeľni.“ Harry mal vlastné kľúče a tak sa nám stalo už aj pár ošemetných situácií ale cez všetky sme sa so smiechom preniesli. 
Otvorili sa dvere a v nich stál nahnevaný Harry a zjavne ním ani trošku nepohol fakt, že som bola skoro nahá.
,,Kto je to?“ Strčil mi pod nos ruku s telefónom. 
,,Josh, prečo?“ 
,,Prečo ťa oblápa?“
,,Harry ukľudni sa a hlavne nehysáči.“ To som už začínala byť naštvaná aj ja. Čo má čo byť žiarlivý?
,,Ja nemám hysáčiť? Keď vidím dievča, ktoré milujem najviac na svete ako ju oblápa chalan, ktorého nenávidím? Dá sa to?“ Zrazu bol zadychčaný ako po olympijskom behu a výraz jeho tváre sa zmenil z nahnevaného na totálnu rezignáciu. 
,,Čo si to..“ Pristúpil ku mne na pol metra a pozrel sa na mňa s otáznikom v očiach. Na jeho odpoveď som k nemu pristúpila tento krát ja, ale to sme sa už dotýkali hruďami(s ktorých moja bola v skoro priesvitnom tričku bez podprsenky, podotýkam!!) a pobozkala ho. Toto som túžila urobiť od prvého stretnutia s ním. Ochutnať tie sladké pery. On na tom zjavne nebol inak. Zrazu sa náš bozk prehĺbil a už nebol nežný, ale ctižiadostivý a vášnivý.Naše pery sa nechceli prestať dotýkať. Boli ako zelektrizované, popierali každý zákon. Čím dlhšie boli priložené na sebe, tým lačnejší sme po nich boli. V mojom bruchu sa roztancovali motýle a nie a nie prestať.  Prešiel mi jazykom po spodnej pere a ja som sa mu nohami zakvačila okolo bokov. Obsypával moju horiacu tvár malými pusinkami,pričom pery si nechal nakoniec. Spojil ich do najsladšieho a zároveň najromantickejšieho a najvášnivejšieho bozku,aký som kedy zažila. Akonáhle sa ma jeho chladné prsty dotkli, naskákali mi po celom tele zimomriavky. On to samozrejme zacítil a zasmial sa mi na perách.
,,My biggest dream just came true...“

8 komentárov:

  1. Wow <3 Nádhera :) Je to fakt nádherné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. aaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh**************

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jooooj! Krásne <3 :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Woow, je to krásne a dokonalé :) Dominička by mala začať nejakú poviedku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Strasne sa mi paci ze domi dala niektore dialogy po anglicky ! Fakt super :))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ďakujem baby fakt ste zlaté :) Nečakala som, že sa to bude tak páčiť!! :D A k angličtine: milujem ju, tak prečo nie? :)
    *Dominička*

    OdpovedaťOdstrániť
  7. dokonalosť, je to paráda...ách, Harold <3 krásička, ,teším sa na ďalšie diela od teba!! :)

    OdpovedaťOdstrániť