utorok 2. októbra 2012

I bet ..... ( stavím sa, že..) 2.


 Zabijete ma, keď Vám poviem čo chcem? :)  na pokračovanie -- 25 komentárov :) 

 Aj ja Vás ľúbim :)  


„ Pol hodiny a nikoho neberieme domov!“   Vyhlásila a posadila sa na barovú stoličku.  Kučeravé dievča vzalo za ruku tú hŕbu svalov a odišli niekam na parket. Mal som šancu a začínal som tomu všetkému prichádzať aj na chuť. Najprv som sa postavil trocha  ďalej a kopol som do seba pohárik čistej, priezračnej vodky.   

Svoju vyvolenú som si v hlave nazval obeť baby girl for new Zayn Malik.  Nerozmýšľal som nad ničím, objednal som dva krát to isté čo má ona a posadil som sa vedľa na stoličku.  Barman automaticky jeden pohárik položil pred dievča, druhý predo mňa. Konečne si ma všimla.
„ What do you want?“ Vyhŕkla čistou angličtinou a ja som zamrzol. No tak Malik máš ju pretiahnuť. Nezabudni na Harryho slová.
„ Can I buy you a drink?“ Váhal som nad oslovením, čo ak sa nevolá Baby tak ako tá z Hriešneho tanca, čo ak to bolo len oslovenie.  Preto som nepoužil žiadne.
„ Po prvé – už si mi ho kúpil a po druhé – nechcem. S cudzími nepijem.“ Dokonale ma odbila jednou jedinou vetou. Sebavedomie, ktoré Harry jemne oprášil sa znova stiahlo do úzadia.  Nikdy viac nebudem mať dievča.  Vypil som svoju vodku a bez slov som odišiel. Samozrejme prvý môj pohľad smeroval k Harrymu, ktorý sa z hlasného smiechu prehýbal na stoličke dozadu a pritom sa držal za brucho oboma rukami.  Robí si srandu? Jemu je smiešne?  Ja som dostal kopačky po jednej vete a on sa smeje?
„ Je ti smiešne Styles?“ Prikývol, smial sa ďalej a provokoval ma.
„ Veď počkaj...“ Ukončil som svoj rozhovor s opitým kamarátom a vybral som sa znova k obeť baby girl for new Zayn Malik. Dva týždne Malik, to musíš dokázať!

 Sebaisto som sa predral cez dav dievčat, presvedčený o tom, že ma určite aspoň jedna spoznala a uvidel som ju. Stále tam sedela a v ruke držala môj kúpený pohárik. Tak predsa len.
„ Chutí? Predpokladám, že nezapíjaš žiaľ.“ Konštatoval som, snažil som sa nadviazať konverzáciu.
„  Nebudem ti hovoriť čo zapíjam, bude ti ten jeden pohárik chýbať? Kúpim ti ho späť?“  Opýtala sa ma, len som sa zasmial a prisunul som svoje telo bližšie k nej. Voňavý obláčik môjho parfumu sa predsa  musí páčiť každej.
„  Prečo si nahnevaná čo som ti spravil?“ Bránil som sa, chcel som jej dať protiúder. Štipľavú vetu som mal už už na jazyku ale nemohol som. Takto by som si ju nezískal.
„ Môžeš prosím vypadnúť. Nemám najmenšiu chuť baviť sa s tebou.“ Znova ďalší odpal.
„ No tak, pozri sa aj tvoja priateľka sa baví s mojím priateľom.“ Použil som ťah kým som sa prekonával na barovej stoličke v zrkadle som videl Liama ako tancuje. Znova som si myslel, že je to Danielle. Nebola. Malá kučeravá a tiež hnedooká dievčina sa lepila na Liama, počkať alebo on na ňu? Vie, že to nie je Dan?  Baby girl for new Zayn Malik sa zrazu usmievala a kývla rukou barmanovi.
„  Prečo zrazu ten úsmev?“  Ukázal som svoje dokonalo biele zuby, tón jej hlasu sa nezmenil.
„ Pretože jej stále vravím, že ideme domov a ona zbalí hneď niečo v košeli.“ Usmial som sa. Kombinácia nahnevanej no starostlivej kamarátky ma pobavila, ale musel som pokračovať vo svojom pláne.
„ Ešte jeden?“  Opýtal som sa.  Kývla hlavou k našim priateľom  a premerala si ma pohľadom.
„ Myslíš si, že toto sa skončí skôr ako ráno?  Štyri krát to isté.“   Povedala barmanovi a ďalej sa smiala na kamarátke.
„  Môj priateľ má priateľku už veľmi dlho,  neviem čo to do neho vošlo.“  Hodnotil som situáciu a jedným okom som hľadal Harryho. Vidí ma? Vidí, že sa s ňou rozprávam?
„   Nedávaj tomu falošnú nádej, len tancujú. Ona na parkete znamená záverečná, nič viac. Tancovať môže nie? Alebo je tá jeho priateľka žiarlivá korytnačka?“  Teraz som sa už musel zasmiať naozaj nahlas. Payne, korytnačka, Danielle a baby girl.  Pretočil som pohárik, ktorý kúpila a objednal som ďalšie.

 Harry spolu s Dan spali opretý na bare. Na parkete  bolo už len pár zamilovaných a Payne s kučeravou.  Josh odišiel dávno domov.  Ja som sedel vedľa baby girl a fajči som novú cigaretu.  Bola čierna, úzka  a chutila po čokoláde.
„  Som unavená, chcem ísť domov.  Ten tvoj Liam má nejakú veľkú výdrž.“ Zívla a odpila už len z minerálky.  Nudí sa so mnou?
„ Liam je .. no proste Liam. Tancuje kým môže a myslím, že dnes aj pil takže...“ Pozrel som sa cez pohár na jej reakciu. Potichu sa smiala a krútila hlavou. 
„  Jeho priateľka tu spí a on tancuje. Nevychovanec.“ Najprv som sa zarazil, Payne nie je taký, ale keď som videl ako sa začala smiať  pochopil som, že to nemyslí ironicky.
 Pozbieral som z barového pultu svoje cigarety, zapaľovač a postavil som sa. Myslím, že aj keď sme si s baby girl pokecali nikam to nevedie, je príliš studená.
„ Pôjdem, tešilo  ma slečna.“  Podal som jej ruku. Usmiala sa a pevne mi ju stisla.
„ Aj mňa mladý pán.“  Jemne som na baby girl žmurkol a odišiel som nájsť Danielle s Harrym.

Stále sedeli za pultom, hlavy položené na poskladaných rukách a Harry ticho chrápal. Potriasol som Danielle.
„ Hmmm.. chcem spať, choď preč a zhasni svetlo.“ Šomrala, zodvihla hlavu a došlo jej, že nie je doma.
„ Poď Dan, sadneš si do taxíka, potom naložím zvyšok a pôjdeme k nám.“ Prikývla a objala ma okolo pásu. Cestou z klubu ma objímala, opierala sa o mňa celou váhou. Nikdy som ju tak opitú nevidel. Bolo predsa známe, že Danielle nepije.  Otvoril som jej dvere, strčil som taxikárovi do ruky desať libier a poprosil som ho, aby ma počkal kým vytiahnem z klubu Harryho s Liamom.

„ Poď Harold. Je čas uložiť tvoj krásny zadok do postele kamarát.“  Triasol som ním, pár krát zdvihol hlavu, zašomral niečo, ale stále ma nevnímal. Potom sa mu podarilo objednať si ďalší pohárik vodky.
„ Nie nie nie nie Harold, musíme isť.“ Chcel som ho vziať ale odbil ma, aby som ho nechal spať, že on domov príde.  Zúfalo s nádejou, že aspoň Liam nebude opitý som sa ho vybral pohľadať na parket. Nebol tam, nikde som nevidel ani kučeravé dievča.  Prešiel som všetky stoly ešte raz a bez nálady som sa posadil k Harrymu. 
„ Neodnesiem ťa do taxíka,  Harry, prosím spolupracuj.“  Prehováral som ho, šomral niečo nezmyselné a objednal si ďalšiu vodku. Tak ako tá posledná, ostala nedotknuto na stole.

„ Na zdravie.“  Baby girl? Ona je stále tu? Je potom Payne stále s jej kamarátkou? Vzala  jeden z pohárikov a kopla ho do seba.  Nasledoval som ju.
„ Myslím, že potrebuješ pomoc.“
„ Sám ho neodnesiem, ako to chceš spraviť ty.“  Usmiala sa.
„ Mám svoje ženské zbrane.“  Prikývol som a čakal čo spraví.  Harry je zaťažený na ženy, ale v takomto stave? No nemyslím.  Naklonila sa k nemu, rukou mu prechádzala po chrbte. Niečo Harrymu šepkala do ucha, on sa zasmial a sám sa začal dobrovoľne zbierať.
„ Mysle-hik-la myslela si  hik to vážne?“ Opýtal sa opito.  Baby girl sa len usmiala a vzala ho za ruku, žmurkla na mňa. Išiel som potichu za nimi, rozmýšľajúc ako či si do taxíku sadnem dozadu k nej, alebo dopredu.  Kým som sa díval na Harryho prsty prepletené s neznámym dievčaťom mrazilo ma, hneval som sa. Dostane ju do postele skôr než ja. Nie, nesmiem to dovoliť. Ona bude moja. Moje ego kleslo ešte viac, keď ju Harold chytil za zadok a totálne ožratý jej niečo hovoril. Nechaj ju Styles! Ja chcem sex a nie počúvať ako tvoja posteľ trepe o stenu.

„ Kde je Danielle?“ Pýtal som sa sám seba. Pred klubom stál jeden jediný taxík, nebol to ten s Dan. Odišla? Dúfam, že s Liamom.  Pristúpil som k taxíku, otvoril im dvere. Harry sa posadil a poklepkal po mieste vedľa seba.


20 komentárov:

  1. áááá skveláááá!!! chcem, potrebujem, musím čítať ďalšiu!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. vááá jee to čím dalej tým lepšiééé :D :D rýchlo dalšiú !! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ďalšiu! Ďalšiu! Ďalšiu!!!!! Suprišná je! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. vyvyja sa to super..rychlo dalsiu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ajč, neviem či vieš, že toto milujem <3 <3 ...takže, ak tu tie komentáre nebudú použije starú dobrú zbraň s aninymkami :D :D :P ...ale nie. Žena píšeš úžasne, neskutočne... Tak jednoducho a tak dokonaloo :))
    Ľúbim ta
    Maruš ! :*

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ďalšiu :) je to úžasné. xx

    OdpovedaťOdstrániť
  7. nech je už dalšia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. nádhera! :) došli mi slová, ja nutne potrebujem pokračovanie! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. budeš ráta aj ked napíšem 25 komentárov po sebe ?? :D perfektné !!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. 25? nie je to nejako veľa? :) no čo už :D krásne, teším sa na pokračovanie :D *K*

    OdpovedaťOdstrániť
  11. bože to je úžasné , teším sa na ďalšiu
    btw. píšte komentáre všetci čo to čítate, chcem aby to pokračovalo ďalej, stojí za to čítať to :) xx

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Skvelá :DD rýchlo Ďalšiu :DD

    OdpovedaťOdstrániť