streda 31. októbra 2012

I bet...( Stavím sa, že..) 7.


Posledné 2 strany napísané... treba to dopísať.. možno ak budem mať čas a Barbora bude mať záujem..tak potom :)  


Z bazénu a celých kúpeľov sme sa s Barb vyparili niečo pred pol dvanástou, poriadne hladný a unavený.
„ Chce sa ti ísť domov? Poďme sa radšej niekam najesť a potom... no ja neviem.  Ešte chcem byť s tebou.“  Na konci vety Barby hlas stíšila a aj keď rádio v aute hralo, počul som to.  Neubránil som sa úsmevu.
 „ Mcdonald? Alebo slečna také rýchlovky nerada?“   žmurkol som jej smerom a zastavil na červenú.
„ Papá a to veľmi rada.“  Autom sa ozval jej zvonivý smiech.
„ Tak potom ideme tam.“  Dodal som s úškrnom na perách a pridal plyn smerom k najbližšiemu Mcdonaldu.    Všimol som si, že po mojom odbočení na ulicu s klubmi a novými budovami Barby znervóznela. Začala si poklepkávať nohou a keď som ju viedol k Mcdonaldu, chytil som ju za ruku a jej dlaň bola vlhká. Čo sa deje? Opýtam sa jej neskôr.

„ Jeden zeleninový šalát a Bigmac a čaj – ice tea.“  Odpovedala Barby obsluhe na otázku čo si dá a potom sa otočila ku mne.
„  Kuracie nugetky, jablkovú šatôčku, dvojité hranolky a tie mozarelly v chrumkavom obale ešte máte?“ Pýtal som sa stále skúmajúc ponuku.
„ Áno spolu s chilli omáčkou a paradajkami.“ Malá blondína ukázala na letáčik a čakala čo jej poviem.
„ Tak aj to.“    Podal som jej kreditnú kartu, Barby sa zamračila, tej som len vyplazil jazyk a poslal som ju k stolu.   Červenú tácku som opatrne položil pred svoju spoločníčku a prisadol som si.
„ Dobrú chuť.“   Vzal som si šatôčku a s chuťou som zahryzol do horúceho koláča.   Na jazyku som pocítil teplé jablkové pyré, pálilo to, ubíjalo moje chuťové bunky. Barby sa smiala.
„ Pomaly, lebo  zhoríš.“   Zobkala šalát, jedným okom ma pozorovala.  Kým sme jedli, hovorili sme o jej detstve, o kamarátoch.     Počúval som ju veľmi pozorne, pýtal som sa a snažil sa zapamätať si dôležité fakty, ale nedarilo sa mi. Vibrujúci mobil vo vrecku a Harryho fotkou ma znervózňoval, Barb bola čudná tiež. Pretiahni ju Malik, nenamotávaj sa.

Vyšli sme von, zips na vetrovke som si pritiahol bližšie ku krku a chytil som Barby za pás.
„ Čo ti je?  Znervóznela si Barb, ak chceš ísť domov, povedz. Odveziem ťa.“ Sklamane som sa díval do jej orieškových očí, dúfal som, že povie nie.
„ Musím ti niečo ukázať a potom pochopíš.“  Zaklipkala dlhými mihalnicami a potiahla ma.  Pritúlení k sebe sme  kráčali  tmou až k novopostavenej budove o niekoľko uličiek ďalej.  Omietka bola  tmavá, budova nemala okná  a dvere do nej dosť masívne.
„ Mám ťa počkať tu?“ Kým som dohovoril, Barby odomkla dvere a vtiahla ma dnu.  Do bielej skrinky naťukala bezpečnostný kód a znova ma chytila za ruku.
„ Poď ale dávaj pozor kde stúpaš, je tu ešte plno škatúľ.“  Ťahala ma, zakopával som, potichu som sa smial a ona so mnou. Zastavili sme uprostred čiernej tmy,  Barby stála po mojej pravici. V tme som nevidel čo robí, ale šťukla do vypínača a zrazu sa miestnosť ponorila do tlmeného svetla.
„ Ešte nie je osvetlené všetko, treba to dokončiť, domontovať podsvietenia.“  Hovorila, očami skákala po miestnosti a nežne sa usmievala.
„ Počkaj, kde to sme?“  Odstúpil som od nej o pár krokov a konečne som sa rozhliadol.  

Veľa lesklých stolov. Každý jeden obkolesovali  stoličky s rovnakým povrchom, očami som ich spočítal. Pri každom stole stáli štyri.  Svetlo, ktoré prenikalo  spod ostrovčeka, za ktorým sa nachádzalo niekoľko skriniek, tuším chladnička a poličky tiež v lesklej čiernej.  Tlmená fialová osvetľovala šesť pohárov zavesených zvislo nad pultom.  Rovnakou fialovou svietili svetielka po stranách, vytvárali príjemnú atmosféru s ľahkým nádychom erotiky.  Obrovský oblúk, ktorý bol akoby obsiati tmavofialovými hviezdičkami, ktoré sa leskli a blikali, predeľoval miestnosť na dve. V druhej visela veľká diskoguľa, steny boli namaľované fialovou s čiernym zebrím vzorom.  Obrovské repárky po stranách boli potiahnuté tou istou zebrou. Páčilo sa mi to. Vedel som si predstaviť tancovať tu, baviť sa s priateľmi.  Nevšimol som si dvere pri ktorých Barby stála, až potom, keď ich otvorila z vnútra ma oslepilo biele svetlo.  Nasledoval som ju, vošiel dnu a nechal som svoje oči zvyknúť si na žiarovky.
„ Chýba stôl, počítače, možno nejaké skrinky a telka.“ Očami prešla po prázdnej bielej stene, tam si ju predstavovala. Nechápavo som pokrútil hlavou, posadil som sa k nej na čierny gauč a chytil som ju za ruku, ktorou objímala zebrí vankúšik.
„ Barby, prosím vysvetlíš mi to?“ 
„ Nevidíš? Je to klub.“ Nepozerala sa mi do očí, radšej hypnotizovala čierny stolík s fľašou minerálky pred sebou.
„ Klub? Aký klub?“ Nevedel som o žiadnom klube.
„ No klub, bar.. alebo diskotéka.“  Vysvetľovala.
„ Tomu rozumiem,  budeš tu pracovať?“  Nezdalo  sa mi niečo, musel som ale zistiť čo.  Z rúk som jej vankúšik vzal, chytil som ju a prstom som šúchal jej studenú dlaň.
„ Nie, nebudem tu pracovať. Zayn je to bar.  Diskotéka, môj klub.“  Tvárila sa vážne, akoby šlo o nejakú zlú vec.
„ P-p-počkaj čo si to povedala?“
„ Bar, diskotéka.“  Zašepkala a zastavila sa v strede miestnosti.
„ To som počul, ale to potom...“ Nechal som slová plynúť do svojho mozgu.
„ Môj bar.“  Pomaly som sa postavil, opatrne prešiel k nej a oboma rukami som ju chytil za ramená.

 V očiach mala strach, nejaký ten pocit úzkosti a otázniky.
„ Tvoj bar.. moja baby girl má bar. Wáu.“  Pritiahol som ju k sebe, uväznil ju pevne v náručí.
„ Ty sa nehneváš?“
„ Prečo by som sa mal hnevať?“ Opýtal som sa nechápavo, rozhliadajúc sa po miestnosti.  Biele steny, dva stoly, ten gauč na ktorom sme sedeli, miesto na telku ako povedala Barby a na stene oproti viselo niekoľko zarámovaných fotiek. 
„ Pretože som ti nepovedala pravdu, klamala som.“ Po tejto vete som pocítil ako mi stuhla krv v žilách a zamrazilo ma.  Klamem predsa aj ja. Začali ma páliť dlane, ktorými som jej hladil chrbát. Som idiot.
„  To-to nevadí, videl som. Chápem, to nič. Vyzerá to tu naozaj úžasne, môžem sa pozrieť?“ Snažiac sa zmeniť tému som Barby pustil a pristúpil som k fotkám na stene.  Na prvej bola Barby s dáždnikom v ruke, mokrými vlasmi a gumákmi na nohách. Za ňou svietil Big Ben a pršalo. Druhá fotka, znova  ona spolu s nejakým kučeravým dievčaťom. V hlave sa mi vynoril  obraz z diskotéky, kde sme sa spoznali. Ako sa to volala? Aha, tá kučeravá.  Tretia fotka bola zavesená trochu krivo, opatrne som prstami prešiel po bielom drevenom ráme, narovnal som ju a začal skúmať obsah.  Tri dievčatá. Malá, blondína s veľkými modrými očami plnými nadšenia a šťastia. Kučeravá v bodkovaných šatách a znova jej veľkými vlasmi a Barby. Zelený satén jej padal cez ramená, vytváral jemné vlnky a končil tmavozelenou čipkou nad kolenami.  Niečo sa mi zdalo známe, potom som si všimol sochu uprostred nich. Funky Buddha! Ten klub poznám, chodí tam Liam. Dievčatá sa na fotke tvárili šťastne, spokojne. Mohol som však s istotou povedať, že je stará niekoľko rokov. Barby má teraz plnšie prsia, dlhšie vlasy a je vyspelejšia.
„ Taká menšia súkromná zbierka.“ Povedala ticho, prerušila moje myšlienky. Len čo som sa otočil stála za mnou. Oprela sa rukami o moje ramená, postavila sa na špičky a oprela čelo o moje.
„ Je super, ale nie viac než ty.“ Poznamenal som, pretože som si spomenul na Harryho.  Z vrecka nohavíc sa ozvala moja vibrácia, práve vo chvíli keď Barby spojila naše pery do súvislej hry dvoch dospelých ľudí.
„ Ehm-ehm Zayn nemyslíš, že by si to tomu Harrymu mal už zdvihnúť?“ Naznačila, vybral som mobil z nohavíc, potiahol som Barby na gauč a posadil si ju na kolená.
„ Harold?“  Načo sa to pýtam, keď viem, že mi volá on?
„ Zayn, tak čo ako si na tom?“  Barby bola príliš blízko, moje ego potrebovalo zdvihnúť a potvrdiť Harrymu schopnosť byť muž. Začal som ju bozkávať s telefónom pri uchu, nechal som vytočeného Harryho.  Hrala so mnou? Alebo? Jemne ma zatlačila do sedačky, vzala mi mobil a položila ho vedľa, mysliac si, že Harold zložil.  Nezložil, počúval ako sa naše pery obtierajú o seba, ako jej kradnem mentolový cukrík, ako sa zachichotala keď som jej dlaňou prešiel pod tričkom a ako slastne zavzdychala keď som jej bozkami obsypával krk. Harry nepoložil, vedel som to, pretože malé svetielko na vrchu telefónu svietilo na modro, hovor trval. My sme sa bozkávali, a ja som vedel, že on počúva. 

7 komentárov:

  1. toto bude masaker ked to ona zistí .. oj .. :) ale je to dokonalé :) krásne .. :) woooow :) šup šup ďalšiu:)) Macko Púú :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dokonalá časť!!! :O Perfection! bude prúser ale bude sranda sledovať ako to vyriešia :) xx

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vuáá !!! Ďalej, prosím, zase nebudem môcť spať !!!
    Bože, je to tak dokonalé, že sa to ani nedá popísať slovami ... Až sa mi z toho všetkého trasú ruky. Váu, fakt nemám slov. Perfektné.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To je úžasný! :) jsem přesvědčená, že to Harry nepoloží, ani kdyby hořelo :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. fuck!!! to jeak dokonalyyy!!!!!!!! smankote ja e kiluju!!:DDDDDDDDDDDDd si uzasna!***

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Sakrááá! Ona na to přijde! A bude z toho problém... Ne, snad ne :DD
    Dokonalý příběh :)))) <3

    OdpovedaťOdstrániť