nedeľa 28. októbra 2012

I bet .. (stavím sa, že..) 6.

 Ešte mám pokračovanie na 1 časť.. potom buď ma nejak prinúti Barby písať..alebo je to na Vás... so?? :)  

V tričku, rifliach a teniskách docupkala ku mne, zahanbene zastavila a sklopila pohľad. 
„ Ahoj.“ 
„ Ahoj Zayn.“ Pritiahol som ju k sebe bližšie, uväznil ju pevne v náručí. Prečo tak vonia? Prečo mi jej vlasy pripomínajú mamin koláč. Jej oči mi pozerajú tak hlboko do duše, až sa bojím, že ma raz odhalí a potom odíde a ja ju viac neuvidím. Malik rozmýšľaš ako keby si s ňou plánoval vzťah. V duchu som sa zasmial a otvoril som jej dvere na strane spolujazdca. 
Paulov kamarát mal v odľahlej časti Londýna vitálny svet. Prenajal som ho celý len pre nás, žiadny paparazzi, žiadny plavčíci len my dvaja, voda, sauna a možno nejaká masáž. Jediná pani, ktorá tam bola nám otvorila. Bola manželka Jacka, majiteľa kúpeľov, masérka. 
„ Ak budete čokoľvek potrebovať Zayn, zavolaj mi. V každej miestnosti je telefón, klapka 99. Budem tu na recepcii.“ Podala nám čisté uteráky, plachty a odviedla nás k saunám. 
„ Zorientujte sa tu nejako, myslím, že manžel mi spomínal ..budete tu do polnoci?“ 
„ Dlhšie určite nie, veľmi pekne Vám zatiaľ ďakujeme.“ Ešte nám ukázala skrinky a odišla. 

„ Ideš sa prezliecť nie?“ Otočil som sa k Barb, držiac v ruke už svoje plavky.
„ Samozrejme, nie nemysli si Malik, že sa budem prezliekať tu pred tebou.“ So smiechom mi vyplazila jazyk a zatvorila sa aj s svojou taškou v neveľkej modrej kabínke. Shit, mal som možnosť. Neunúval som sa zaliezť do kabínky ako Barby, plavky som na seba navliekol priamo tam na drevenej lavičke pri skrinkách. S nádejou, že vyjde von a uvidí ma nahého. Neporadilo sa. Barby vyliezla z kabínky omotaná v bielej plachte a otočila sa ku mne.
„ Mohol by si prosím ťa.“ Medzi dvoma prstami stískala červené šnúrky od plaviek. 
„ Ehm.. jasné.“ Pristúpil som k nej, jemne som jej šnúrky vzal a zatiahol. Moje prsty jemne prechádzali po jej šiji, dotýkali sa dokonalo hladkej pokožky. Na rukách mi naskákali zimomriavky, bál som sa, vzrušovalo ma to. 
„ Takto?“ Netlačia ju? Opýtal som sa, naučeným pohybom som spravil mašličku a zadíval som sa na jej krk. Barby mala vlasy prehodené cez rameno dopredu, videl som teda jej profil. Dlhé mihalnice vytvárali tieň na líčkach, plné pery mala zvlnené do jemného úsmevu a malý noštek. Prečo sa mi tak páči? 
„ Ďakujem.“ Usmial som sa a pomaly som odstúpil. Viac som sa jej nechcel dotýkať, nesmiem zabúdať, že ide o sex a nie o lásku. 
Do dlane som vzal jej rúčku, veci ostali na drevených laviciach, bielu plachtu som si prehodil cez rameno a odviedol som Barby pred saunu. 

„V plavkách či v plachtách?“ Opýtal som sa, okom som mrkol na teplomer . Fínska sauna, 110°C. Otvoril som sklenené dvere a Barby vošla dnu. Zabalená v plachte mi dala jasne najavo, že mám vziať tú svoju. Nasledoval som ju. Kým si ona sadla na rozhorúčene drevo, posadil som sa vyššie o stupienok. Tak, aby som ju mohol pozorovať. Jemná para, prijemná vôňa mentolu a dokonalá teplota. Ľahol som si na bok, lakťom podopierajúc sa som pozoroval Barby ako si ľahla podomňa a jemne sa usmievala. Vlasy mala uložené na pravom ramene, skúmal som každý jej maličký kúsoček tváre. Bola dokonalá. 
„ Nepozeraj na mňa!“ Vážny tón hlasu, jemné trhanie kútikmi úst ju robilo viac než sladkou. 
„ Páčiš sa mi.“ Povedal som, spontánne, príliš potichu, nevedel som či to počula. Do nosa mi udieral mentol, šteklil ma a pohrával sa s mojou mysľou. Ako asi chutia jej bozky? Po sladkej mentolke? Po čokoláde? Po maminom čerešňovom koláči? Ruku som natiahol k jej rozpálenej tvári a kvapôčku potu na spánku som zotrel jediným pohybom palca. Barby sa ani nepohla, sústredil som sa na každý pohyb a na jemné dotyky. Ruku som nechal na jej líci, pošúchal som ho palcom, prešiel som jemne po jej plných perách. Nedalo sa nevšimnúť aká bola napnutá, ako rukami stískala plachtu omotanú okolo seba, bála sa tak ako ja? 
„ Som smädná, mali by sme ísť von.“ Skonštatovala, zažmurkala tými dlhými mihalnicami a čakala kým zložím ruku. Zložil som ruku, no automaticky, kým som otváral dvere som ju chytil za ruku. Netušil som či má dlaň mokrú od sauny alebo od nervozity. Necíti sa so mnou dobre? Kým sme kráčali k bazénu v hlave sa mi vynorila Harryho postava, jeho smiech a podrývanie do mňa. Nie, ešte som ju nepretiahol. So zaťatými zubami som zastavil pri stolíku, nalial som dva poháre bublinkovej minerálky a jeden som Barby podal. Celý ten čas, aj v saune medzi nami panovalo ticho, len som ju pozoroval, len som si vychutnával ten pocit byť s ňou, páčilo sa mi to. 
„ Ďakujem.“ Obsah trojdecového pohára vypila na ex a pohľadom zastavila na mojom tetovaní na ruke.
„ Mikrofón?“ A do frasa!!!! Začal som spriadať plán, ako vysvetliť prečo mám na ruke vytetovaný mikrofón. Nenapadlo ma však nič. 
„ Miluješ spievanie však?“ Len som prikývol a rýchlo zmenil tému. 
„ Ideme si zaplávať?“ Strach z vody som síce neprekonal, ale bazén mi nevadil. 
„ Počkáš ma?“ Otočila sa k záchodom a nežne sa usmiala. 
„ Bež, budem vo vode.“ Prikývla, odcupkala bosými nohami po mokrých kachličkách a zatvorila sa tam. Plachtu som zhodil na lehátko, jediným pohľadom som si vo veľkom zrkadle skontroloval vlasy a opatrne som sa postavil k kraju bazénu. Voda, ktorá mi obmývala prsty bola prijemné teplá a hriala. Položil som nohy na prvý schodík, na druhý až neviem ako ocitol som sa vo vode až po ramená. Neviem plávať, tak som sa oprel o kraj a čakal s očami nalepenými na dverách wécka, kde Barby bola. Vyšla von, venovala mi nádherný úsmev a rukami nahmatala uzlík na bielej plachte. Potiahla, rozviazala ho a opatrne si plachtu stiahla z pŕs, bokov až ju hodila k mojej na lehátko. Cítil som ako držím ústa otvorené a čumím ako blbec. Vlasy jej padali na ramená, kopírovali dokonalú tvár až som sa zastavoval nad tou krásou. Dokonalé opálené ramená kontrastovali s červenými plavkami, zastavil som až na prsiach. Dvojky? Možno trojky? S istotou, že by mi pasovali presne do dlaní som pokračoval v obdivovaní jej tela. Dokonalé bruško zdobil jemný, no svojím leskom výrazný kamienok v pupku. Šnúrky spodného dielu plaviek mala zaviazané na mašličky, jemne jej odstávali od bedier. Žiadalo sa mi potiahnuť a pozrieť sa na to dokonalé telo bez už aj tak maličkých častí látky. Potom som si to všimol! Jej stehná! Tak nádherne vytvarované, prechádzajúce do jemne vyrysovaných lýtok, zdobilo tetovanie. Áno, na vnútornej strane pravého stehna mala vytetované noty? Nebol som si istý, podrobne si ho obzriem neskôr. Prešla tých pár krokov, bez zaváhania nad teplotou vody zišla schodíky a na poslednom sa ponorila a plávala. Netušil som ako sa mi podarilo dostať sa do polovice bazéna, len som stál a čakal čo sa bude ďalej diať. Pod vodou preplávala až ku mne, vynorila sa. Kvapôčky vody jej stekali po lícnych kostiach, po perách a kvapkali z vlasov. 
„ Si nádherná Barby, ja..“ Nevedel som čo povedať. Voda okolo mňa ma ovplyvňovala, jej typická vôňa tiež. 
„ Zayn si iný ako ostatný prečo?“ Už už som mal na jazyku, pretože som spevák a pakistánec, ale nevyslovil som to. Miesto toho som viac neodolal jej perám a naklonil som sa bližšie. Chcela mi ujsť, potopila sa ale podarilo sa mi ju chytiť za pás a zatlačil ku kraju bazénu. 
„ Neutekaj Barby, dovoľ mi...“ Stál som držiac ju pri kraji, obe ruky som nad nad jej ramenami držal na kraji bazéna a približoval som sa. Bozk netrval dlho, no bol intenzívny. Najprv som sa jej jemne obtrel o pery, jazykom som prešiel po spodnej. Bozky mi vracala, prvá vkĺzla jazykom do mojich úst, začala neúprosný boj o výhru, ktorú aj vyhrala. Keď som sa po pár minútach chcel odtiahnuť, cítil som ako mi prsty vplietla do vlasov, pritiahla si ma bližšie a nohy omotala okolo môjho pásu. Cítil som aké sú hladké, cítil som chuť mentolovej vône na jazyku, cítil som jej bozk. Najhoršie na tom bolo, že som nechcel pokračovať. Nechcel som ju mať hneď. Chcel som sa zamilovať, spoznať ju a až potom... Malik toto si posral.

7 komentárov:

  1. Je to nádherné! :) <3

    OdpovedaťOdstrániť
  2. trikrát Jééé!! :) strašne sa mi to ľúbi, ten obraz ako sa Zayn zamilovávávává :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ajeje ...je to aaaach úžasné rozkosne:) milujem ten príbeh :) milujem túto časť ;) je dokonalá !!! A ja nemám slov..:) neskutočne si mi zdvihla náladu...:) ďakujem a ďakujem aj Za to že pises tak dokonalo:) šup šup ďalšiu:) teším sa na ňu ;) Macko Puu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. vaau..paraaada :D rychlo dalsiu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Daj daj daj :D Ďalšiúúú please :D A ináč,krása ako vždy :* Xxx

    OdpovedaťOdstrániť
  6. wau :) je to krásne, dokonalé :) chcem ďalšiu :) milujem ako píšeš, ako to dokážeš tak skvele opísať :)) je to úžasné :) ty si úžasná :) *K*

    OdpovedaťOdstrániť
  7. aaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh delas si sranduu!! t je to nejkrasnejsi co ctuuu!!******si dokonalaa!))))***:DDD

    OdpovedaťOdstrániť