štvrtok 21. augusta 2014

That guy 19.

Nečítam to,  ak sú tam chyby ospravedlnujem sa ale mizim do postele....  užite si časť :) 

 V skratke len takto: 
1. Som v Pardubiciach  (CZ)
2: konečne opäť pracujem 
3. Nie je nad to mať kontrolu nad tým kedy čo... ako... môžem..chcem a tak... 
4.  Neviem sa dočkať dňa výplaty 
5. článok - zajtra :) 

Harry varil dobre ale mamine raňajky boli mamine raňajky. Keď som sa postavila a začala znášať zo stola obaja moji rodičia uchvátene pozorovali čo robím. U nás to stále robia Maria s Carmen, jej nasledovníčkou. Tu som si musela zvyknúť a neprekážalo mi to, boli to veci ktoré robili všetky ženy.
„ Pomôžem ti, dáme si kávu? Na terase?“ Kývol Harry mojim rodičom k dverám jeho terasy smerom na záhradu a oni nadšene súhlasili. Keď sa mama ponúkla, že nám ju pomôže pripraviť vyhnala som ju so slovami, že som veľká a zvládnem to a navyše je tu na návšteve a ja vlastne doma. Potrebovala som hovoriť s Harrym, bol niekoľko minút s otcom a chcela som vedieť čo mu hovoril. Pre môj pokoj na duši a zachovanie čistej hlavy som to potrebovala už teraz, nemohla som počkať kým ostaneme sami.

Len čo som zložila taniere na pult, niečie ruky silno stisli moje boky a okamžite ma vysadili na kuchynskú linku. Jeho horúce pery sa v sekunde prisali na moje ústa a on ma vášnivo pobozkal. Nohy omotané okolo jeho pása, prsty v jeho vlasoch a jeho zuby na mojom krku. Prepukli sme vo víre neskutočnej túžby a nemohli sme sa nabažiť jeden druhého.
„ TO si zo mňa robíš srandu.“ Otvorili sa dvere a my sme sa od seba nestihli odlepiť. Do riti.
Nabrala bledšiu farbu ako inokedy, pohár ktorý mala v ruke dopadol hlasno na zem a rozbil sa na stovky drobných krištáľov. Harry sa odomňa mierne odtiahol ale jeho ruky stále nechal na mojich bokoch. Zhrozený výraz v maminej tvári neustával a ja som nevedela čo robiť.
„ Bella ... my... no teda ja a ona... Blair a ja...“ Nevedel čo povedať tak ako ja. Dvere do kuchyne sa znova rozleteli a do miestnosti vletel Ashton.
„ Čo sa deje?“ Preskakoval očami z mojej mami na nás, keď si všimol Harryho ruky na mojom páse zamrazilo ho. Jeho pohľad stmavol.
„ Nedeje sa nič, kde je Liam Ashton?“ Zareagoval Harry, pomohol mi zoskočiť z kuchynskej linky a potom odomňa ustúpil.
„ Toto nie je možné... Blair ako si mohla... prečo on a.... och.“ Videla som ako sa jej zatočilo v hlave a Ashton ju len tak tak podoprel.
„ Ste v poriadku?“ Opýtal sa, prstami jej prešiel po čele. Stále len pozerala do mojich očí. Predpokladala som, že si žiada nejaké vysvetlenie, ale čo jej mám povedať? Mami mám vzťah s Harrym? Je toto vôbec vzťah?
„ Som v poriadku Ashton, len mám na Vašu osobu prosbu.“ Videla som ako jej tvár skamenela a presunula pohľad na Ashtona.
„ Samozrejme.“ Odpovedal jej a čakal na pokyny. Asi by som mala niečo povedať?
„ Mami môžeme sa porozprávať?“ Chcela som ju vziať do mojej izby a vysvetliť jej o čo ide, ale nevedela som nájsť slová.
„ Nie Blair... toto musím vstrebať, ty a tento ..muž, čo medzi Vami je?“ Pýtala sa skákajúc pohľadom z jedného na druhého až kým opäť nenechala svoje čokoládové oči na mne a nečakala odpoveď.
„ Nič, len sa to proste stalo, nič medzi nami nie je.“ Povedala som a zrazu som v jej tvári videla, že mi verí, videla som ako jej odľahlo ale stále tam niečo bolo.
„ Ashton chcem aby ste strážili moju dcéru 24 hodín denne. Chcem aby ste spávali v jednej izbe a nepohli sa od nej ani na krok. Ak sa jej čokoľvek stane bude to Vaša vina a ja sa postarám o to ...“
„ Nebude to problém.“ Prerušil ju ešte predtým ako povedala, že sa postará o to aby ho otec vyhodil. Viem, že by to neurobil pretože Ashton je s otcom už od jeho začiatkov a vie o každej sekunde v jeho živote. Nevhodil by ho.
„ Mama... nestačí náramok?“ nadvihla som svoje tepláky tak aby videla náramok na mojej nohe. V tom momente do kuchyne vošiel otec.
„ Musíme odísť miláčik.. kurva čo to?“ Pozrel na mňa, na mamu a potom na rozbitý pohár. AK mu teraz povie čo videla v sekunde som skončila. Teda nie len ja, ale aj môj krásny chlap a otcov ochrankár tiež.
„ Ideme, radi sme Vás videla. Zavoláme si, dávajte na seba pozor.“ Prehovorila potichu, vzala otca za ruku a opatrne prekročila sklo na podlahe. Do riti ako ma mohla kryť? Prečo to spravila? Len čo som vyfasovala bozk na čelo od otca, prísny pohľad a pohladenie po líci od mami a Ashton zatvoril vchodové dvere začalo mi búšiť srdce ešte viac. Harold niekde zmizol, Ashton mi venoval nepekný pohľad a oznámil mi, že bude v obývačke a nechal ma stáť v kuchyni.

Bosými nohami som opatrne zastavila pred roztriešteným sklom a zapozerala sa ako slnko kreslí dúhové odlesky na každej črepine rozbitého pohára. Do riti, stále enchápem prečo to otcovi nepovedala. Srdce mi bilo ako o život, cítila som ako sa mi potia dlane a ako strácam dych. Moje pľúca boli zrazu prázdne a telo mi oťaželo. Opatrne som sa chytila kuchynskej linky ale nepomohlo to. Keď sa mi zatočila hlava ešte viac a ja som cítila ako holými nohami dopadám na sklo, skríkla som od bolesti. Niektoré väčšie kusy sa mi zarezali do pokožky, vytvorili tak pár krvavých cestičiek stekajúcich
na podlahu. Schúlila som sa do klbka a zatvorila oči. Slzy ma štípali na krajíčku a bolesť bola stále väčšia a väčšia.

Haroldov pohľad ...

Vodu, potrebujem vodu. Čistú, ľadovú a veľa. Pomaly som kráčal smerom z kuchyne, ešte stále zo mňa voňala dofajčená cigareta. Otvoril som dvere a pohľad ktorý sa mi naskytol ma zamrazil. Ležala v kôpke skla z pohára ktorý rozbila jej mama, krv jej stekala po stehnách. Okamžite som sa rozbehol a opatrne ju zdvihol zo skla v ktorom ležala. Vzal som ju na ruky, nechal som jej krv vypíjať sa do mojich teplákov a niesol som ju hore na poschodie do kúpelne. Na prvom schode sa ale prebrala, pocítil som ako sa jej telo trasie, ako zavzlykala a zrazu ma udrela do ramena. Nie silno, nemala silu na akúkoľvek námahu.
„ To kvôli tebe! To kvôli teba sa moja mama pozerala na vlastnú dcéru ako na kurvu! Ona mi to nikdy neodpustí.“ Kričala, neustále opakovala, že toto všetko sa stalo kvôli mne a búchala ma do hrudníka. Nechal som to tak, vyniesol som ju hore a keďže som usúdil, že je ako tak pri zmysloch posadil som ju na skrinku v kúpeľni.
„ Seď pokojne, lebo sa ti to sklo zaryje ešte hlbšie.“ Protestovala a krútila sa. Nazývala ma debilom a odporovala mi. Nechcela aby som ju ošetril a bila ma.
„ Blair no tak prestaň! Nestalo sa nič vážne!“ Silnejšie som jej stlačil zápästia a pritlačil ich k jej bokom.
„ Nestalo? Kurva ty nechápeš? Nechápeš, že ak to povie otcovi zabije aj mňa aj teba!“ Zhíkla od bolesti keď som pinzetou vytiahol ďalšie ale zároveň posledné sklo z jej kolena.
„ Nezabije nikoho, bude trochu nasratý a potom príde na našu svadbu.“ Povedal som neuvedomujúc si moje slová a usmial som sa. Až potom mi došlo čo som jej vlastne naznačil. Kurva.
„ Kam? Kam príde? Ako sa opovažuješ.. ako len môžeš premýšľať nad svadbou keď ma mama neznáša.“ Opäť kričala ale to jej skákanie nabralo na intenzivite, vyhodil som tampón od dezinfekcie do koša a otočil sa späť k nej. Stála tesne predomnou a jej ruka o niekoľko sekúnd vyletela k môjmu lícu. Bolieť tu muselo viac ju ako mňa, aj napriek tomu som si chytil sčervenané líco a prudko ju zdrapil za lakeť.
„ Kurva prestaň, upokoj sa Blair lebo ťa vytrieskam!“ Moje slová spôsobili to, že prižmúrila oči a štopla ma voľnou rukou do hrudníka.
„ Vy- čo? Vytrieskaš ma? Toto by si nedokázal! Nedokázal by si sa potom pozrieť môjmu otcovi do očí! Nikdy by si mi nemohol skriviť ani vlas na hlave ty idiot! Zabil by ťa!“ Kričala a ja som sa rozosmial.
„ Baby stavme sa o hocčo, že ťa strieskam tak až si nebudeš môcť zajtra sadnúť a ty mu to ani nepovieš!“ Poznamenal som s dôvtipom v hlase a pritiahol si ju k svojmu hrudníku. Cítil som ako sa jej ošetrené rany dotkli mojich nôh, ako sa celá klepala a neskutočne ma to vzrušovalo.
„ Nespravíš to!“ Vykríkla ale to už som jej podlomil lakťom kolená a prehodil si ju cez rameno. Dávajúc pozor na to kam smerujú jej rany som ju odniesol do mojej spálne, položil ju na posteľ a zamkol ju na malý moment v izbe.

Keď som s dvoma pivami vošiel do obývačky, podal som Ashtonovi pozerajúcemu telku pohár s práškom na spanie, pár minút po jeho vypitý som počkal a ešte predtým som ho ubezpečil, že jeho objekt ochrany spí, nemusí si robiť starosti. Spokojne sa usmial, zrejme liek začali účinkovať a ľahol si k futbalovému zápasu.

Blair sedela v strede postele a len čo som vošiel do izby, opäť som zamkol dvere a zatiahol závesy na oknách. Potreboval som tmu, potreboval som pohodlie a ruka ma štípala.
„ Tak poď láska, pohráme sa.“ Navrhol som sadajúc si na posteľ, pozorovala na s takým strachom v očiach ale predsa len prikývla.

Pohľad Blair ...

Len čo som poštvornožky preliezla k Harrymu sediacemu na kraji postele, cítila som aké mdloby na mňa idú. Čo bude robiť? Naozaj dostanem bitku? Nikdy ma nikto neudrel, nikdy mi nikto neskrivil vlas. Nerobili mi to vlastný rodičia a nie to ešte cudzí chlap.
„ Bojíš sa?“ Prehovoril a jeho oči stmavli, celý sa správal inak. Očividne sa mu situácia páčila viac ako čokoľvek.
Za stehná si ma posadil obkročmo na seba, pritom bol naozaj opatrný keď sa ma dotýkal. Ranky neboli hlboké ale štípali. Nemala som stále dostatok síl, preto sa útek ani odporovanie nemohlo konať, neprichádzalo do úvahy. V mysli ma napadlo, že ak to bude bolieť Ashton bude počuť môj krik a príde ma zachrániť. Malo to však aj opačnú stránku, určite by ma odniesol niekam do hotela a ja by som Harryho viac nevidela. Kto by mi potom pomohol s odpútaním sa od otca?
„ Neboj sa maličká, nebude to také hrozné.“ Šepkal do medzery na mojom krku, jeho pery si tvorili mokrú cestičku k mojej sánke, cítila som akýsi druh vzrušenia. Keď nechal ruky na mojich stehnách a obtrel sa pritom o jednu z rán pomrvila som sa na jeho stehnách a až vtedy som pocítila, že ma tlačí jeho vzrastajúca túžba. Jemu sa to naozaj páči? Je to pre neho hra? Keď mi jeho pery prebozkávali celú sánku, konečne ma pobozkal na ústa, poriadne tak vzrušujúco a vášnivo ako naposledy...
„ Bude to bolieť?“ Opýtala som sa, len sa zasmial do mojich pier, postavil sa a týmpádom postavil aj mňa.
„ Otoč sa a opri sa rukami o posteľ.“ Prikázal mi. Bála som sa ale niečo mi hovorilo aby som to spravila, možno to bolo preto, lebo Ashton bol dole a ak by mi Harry chcel ublížiť zachránil by ma.
„ Nebuď hrubý prosím Harold.“ Pošepkala som, stál tak tesne za mnou, že som na zadku cítila jeho hrču na nohaviciach. Jazykom prechádzal po mojom uchu a pritom vzal do ruky môj prsník a stláčal ho. Cítil ako brneni v brušku, niečo ako vzrušenie? Kurva to sa to páči aj mne?
„ Povedz ešte raz moje meno.“ Zašepkal. Poslúchla som a niekoľko krát zopakovala jeho meno. Jeho ruka putovala po mojom zadku, stláčal ho a šúchal látku.
„ Budeš kričať.“ Poznamenal a odtiahol sa. „ Chcem aby si takto stála a ak sa čo i len na sekundu otočíš nedosiahneš svoj vrchol, rozumela si ma Blair?“ Zašepkala som slabé áno. Cez moje nohy som videla ako si čupol, poláskal dlaňami celý môj zadok a potom opatrne zastrčil prsty za len šortiek a potiahol dole. Nemala som nohavičky, videla som jeho úsmev, videla som úškrn ale v okamihu som pocítila ako mi jeho veľká dlaň pristala na pokožke. Švihol ma a ja som vykríkla od ľaku.

Pohľad Harryho ...

Pri tretej rane mal jej zadoček tak nádhernú ružovú farbu. Sklonil som sa a jemne jej kopíroval prstami stehná.
„ Baby bolí to?“ Zašepkal som trúc si nos o jej zadoček, nepochyboval som, že to bolelo ale teraz som jej to potreboval vrátiť potešením.
„ Prosím Harry.“ Zašepkala, jednou rukou som sa pridržiaval jej stehna, druhou prešiel k jej lonu a opatrne okolo neho zakrúžil. Cítil som ako vlhká je, ako sa krúti pod mojim dotykom a to som ešte nezačal. Prstom som našiel jej vstup, poláskal ho a bez opýtania alebo upozornenia som ho do nej vrazil. Prehla sa prudko v páse a z pusy jej unikol prenikavý ston.
„ Je to príjemné však? Zatvor oči a nechaj ma spraviť ťa.“ Len letmo prikývla a zakrútila bokmi. Vedel som, že všetky moje dotyky ju vzrušujú viac a viac. Prstom som do nej pravidelne prirážal. Bola tak úzka, že ma jej steny stlačili. Kurva naozaj je panna? Nikomu sa nepodarilo ošukať tú krásnu prdelku? Okamžite som pridal na tempe a strčil do nej aj druhý prst. Zaskučala, vedel som, že ju to bolí. Preto som prsty povytiahol a naklonils a tak aby som dotiahol jazykom. Cítil som ako mi idú prasknúť nohavice, ako sa môj kamoš derie von a celý nažhavený potrebuje poláskať. No teraz bola prednejšia ona. Zakrúžil som okolo jej lona, vstúpil dnu a stačilo niekoľko kmitov jazykom a jej kolená sa podlomili. Celý ten čas šepkala moje meno, teraz však vykríkla a dopadla na kolená. Stihol som ju zachytiť len tak tak, stiahol ju k sebe do náručia a otočil ju tvárou k sebe. Jej chuť sa mi rozlievala po jazyku. Páčila sa mi, tak sladká a svojská.
„ ochutnaj.“ Ponúkol som jej prsty, vzala ich do úst a prisala sa na ne jazykom. Kurva budem musieť spraviť sám seba. Zanadával som, nechal jej hlavu dopadnúť únavou na môj hrudník a pomaly som ju odniesol do jej postele. Páčil sa mi pohľad na jej ružové líca, na opuchnuté pery ktoré si od bolesti zmiešanej s rozkošou hrýzla. Vlasy sa jej rozprestreli na vankúši, zakryl som ju a otočil kúpeľnu s tým, že na jej nočnom stolíku som nechal pohár priezračnej tekutiny a advil. Neskôr to bude treba pomasírovať, ale to jej pomôžem. Nebezpečne som sa uškrnul, vtrhol do kúpelne a oslobodil svojho kamoša von.

Nad Londýnom bol dávno padnutý súmrak, kráčal som ticho po chodbách môjho domu smerujúc do vrchnej kúpeľne pri jej izbe. Ulica bola tmavá ako obvykle, páčilo sa mi to. Zrazu som pocítil silnú túžbu posadiť sa k pianu a hrať. Hlavou mi chodila melódia ktorú som hral naposledy. Melódia ktorá mi pripomínala ju. K nájdeniu vecí ktoré som tak nutne potreboval mi stačilo svetlo z malej lampičky v kúpeľni. Vo vrchnej skrinke sa nachádzala fľaštička s advilom a sklenený, vysoký pohár na vodu. Len čo som ho skoro po okraj naplnil vodou, zhasol som a vošiel do jej spálne. Ležala prikrytá len na polovicu, nohy jej trčali a prikrývka odhaľovala kúsok jej zadočku. Len čo sa posteľ prehla pod mojou váhou zobudila sa. Jej telo stŕplo, otvorila oči. Zo zadného vrecka som vytiahol masť ukrytú presne pre tieto prípady, teda bola na upokojenie svalov po námahe a ja som ju používal po bitkách, teraz som ale nebol ja ten, kto ju potrebuje.
„ Bolí ťa to?“ Opýtal som sa.
„ Áno.“ Zašepkala a ja som pochopil, že ešte stále nie je pri zmysloch. Jej myseľ odpočíva a mal by som ju nechať tak. Nemohol som.
„ Podvihni panvu.“ Prikázal som jej, stiahol som z jej tela prikrývku, potom aj šortky. Jej pokožka bola osvetlená len žiarou mesiaca a ja som aj tak videl aká sčervenaná je.
„ baby môže to trochu páliť.“ Pousmial som sa nad jej zmäteným výrazom a vytlačil si kúsok chladivej masti do dlane. Opatrne som gél zohrial v rukách a naniesol ho na jej krásny zadoček. Krúžením som ho vmasíroval do jej pokožky a aj keď to viac nebolo potrebné nechal som svoje ruky odpočívať na miestach kde ju to stále štípalo.
„ Zjedz tú tabletku od bolesti Blair, pôjdem si ľahnúť a uvidíme sa zajtra dobre?“ Len prikývla, zakryl som ju opäť vrstvou látky a prikrývkou a vtisol jej slabý bozk na čelo.

4 komentáre:

  1. To sa mi len zdá alebo si čítala 50 shades :') super časť, rýchlo ďalšiu ;*

    OdpovedaťOdstrániť
  2. aj mne sa chvíľu zdalo, že je to ako 50 shades...
    Každopádne, časť je úžasná :333333 a snáď ti nemusím opakovať, ako veľmi sa mi tento príbeh páči! <3
    -Ajča

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja milujem tento príbeh <3 Sa už neviem dočkať novej časti... Ináč super diel :)

    OdpovedaťOdstrániť