nedeľa 3. augusta 2014

That guy 17.



Pohľad Blair 


Len čo som za sebou zatlačila dvere a zámok potichu cvakol, oprela som sa chrbtom o stenu a pomaly sa zosunula dole. Po mojich lícach stekali krokodílie slzy už druhý krát za tento deň. Tvár som si ukrývala v dlaniach, vlasy mi zmáčali vlastné slzy a ja som si zrazu uvedomila ako som zbabelo utiekla. Kurva nikdy sa ma nikto nedotýkal, nikdy ma nikto nechcel tak ako ma chcel on. Áno, páčil sa mi ale... moje myšlienky prerušilo tiché zaklopanie na dvere. Len čo sa otvorili a on zbadal ako sedím na zemi a bolo jasné, že vidí moje mokré líca a červené oči, sklonil sa, vytiahol si ma k sebe a objal ma v tesnom náručí.
„ Neplačte slečna.“


Potrebujem sa s ním porozprávať, viem to. Potrebujem mu povedať aby na to všetko išiel pomalšie a aby sa krotil pretože jeho dotyky mi naháňajú strach. Potrebujem aby to vedel, trochu mi to hrá do karát pretože stratiť panenstvo s niekým ako je Harry bude naozaj stáť za to. Dokonalé telo, krásna pokožka a niekoľko desiatok tetovaní ktoré pokrývali jeho kožu boli neuveriteľné. Tak veľmi pôsobil príťažlivo, tak veľmi sa mi páčil. Ak by to nebol niekto s tak hlúpou povahou akú Harry má a nebol by priateľ môjho otca možno by som samej sebe dovolila premýšľať o ňom ako o potencionálnom priateľovi. Možno to nebude len sex na jednu noc. Samozrejme Blair, to by sme sa k tomu sexu museli dopracovať a ty si zdupkala pri prvej príležitosti. Asthon ležal na gauči a prepínal kanáli kým som ja robila večeru. Zelenina na masle a hrianky. Nič iné neprichádzalo do úvahy, môj žalúdok bol ako na vode. Všetko čo sa mi dialo v hlave bolo len kvôli Harrymu. Kvôli tomu ako veľmi som ho chcela a zároveň nie. Rozhodla som sa pohľadať misku na zeleninu, takú ani nie veľkú ani nie malú. Po otvorení spodnej skrinky na prekvapilo ako veľa alkoholu sa tam skrýva. Akonáhle sa mi v hlave zrodil plán natiahla som sa po prvú fľašu vodky. Len na posilnenie, len pre odvahu ktorá mi chýbala. Malý pohárik teplej tekutiny som zapila pomarančovým džúsom a potom proces opakovala ešte raz.

Stačilo zeleninu presypať do misky ktorú som našla a v hlave som pocítila pocit alkoholu. Opojenie a dokonalú odvahu na to aby som sa postavila pred chlapa ktorý od včera večera nevyšiel zo svojej izby. Pred Ashtona som položila obed, džús aj s tabletkou na spanie. Balenie som našla v Harryho kúpeľni, letáčik dopodrobna naštudovala a keď som zistila, že mu jedna tabletka neublíži len si pospí niekoľko hodín rozdrvila som ju nožom a vyspala obsah bieleho prášku do džúsu. Nečakala som na reakciu, na zabratie alebo na hocčo iné. Vedela som, že len čo doobeduje, bude sa mu chcieť spať a nebude nás mať možnosť rušiť. 
„ Pôjdem si ľahnúť Ashton, oddýchni si aj ty.“ Poznamenala som pred mojím odchodom, on len zívol a pustil sa do jedenia. Už teraz sa mu chce spať a nič v sebe nemá. Posledné schody som vyletela ale niečo v mojom vnútri na pred jeho dverami zastavilo. Cítila som ako sa mi chodidlá prilepili na zem a mňa zablokovalo. Do riti, no tak Blair vojdi dnu. Ospravedlním sa mu, možno ma pobozká a možno ma konečne pretiahne. Presne, budem myslieť na to ako sa preťahuje. Opakovala som si v hlave kým sa moja ruka zdvihla a zaklopala. Len čo sa spoza drevených dverí ozvali kroky vedela som, že sa bojím ešte viac.


Harryho pohľad 

Neplánoval som sa postaviť z postele. Telo ma bolelo ešte stále z poslednej bitky a to už bola naplánovaná ďalšia. O dva dni je zápas s jedným z najväčších súperov. Usmial som sa nad myšlienkou ako z niekoho vymlátim dušu a ruky si založil pod hlavu. Slnko sa ako tak predieralo cez zatiahnuté závesy, pohár s vodou bol pohár z kúpelne a voda bola čistá. Nechcelo sa mi ísť do kuchyne, nechcelo sa mi pozerať sa na ochrankára a jeho zazeranie. Nevedel som prečo Blair včera večer utiekla a tak som len ležal a vyhýbal sa rozhovoru na ktorý som bol naozaj zvedavý.

Vedel som, že niekto vyšiel na poschodie a musela to byť ona lebo Ashton chodil tichšie. Počkal som niekoľko sekúnd, ostalo ticho a keď som sa postavil rozhodnutý zísť dole a prinútiť mi vysvetliť včerajšok ozvalo sa zaklopanie na dvere. Samozrejme ako som si myslel, bola to ona. Oblečená v sivom tričku a legínach, ktoré jej odhaľovali členky. 
„ Ahoj.“ Zašepkala a ja som v jej hlase počul niečo iné. 
„ Porozprávame sa?“ Len čo prikývla jej ruky sa ocitli na mojej hrudi a ona zatlačila moje telo späť do mojej izby. 
„ Ostaneme tu Harry dobre?“ zrazu vyzerala akoby jej patrila všetka odvaha svete, zdalo sa mi, že jej dotyky sú príliš odvážne a oči jej svietili ako dva svetielka. Posadil som sa na posteľ, potľapkal na mieste vedľa seba aby si prisadla a čakal. Mám začať ja? Vážne mám strach z rozhovoru s malou brunetkou? Je tak drobná a tak mladá, prečo sa potom bojím? 
„ Blair ja ...“ Začal som ale zastavila ma jej rukou na mojom stehne. 
„ Nehovor nič Harry. Včera som ušla pretože som sa zľakla tvojich dotykov a všetkého toho čo sa medzi nami deje. No ja viac nevládzem.“ Jej hlas na konci zlyhal a hnedé oči mala zapichnuté do mojich. To akým spôsobom jej niekoľko uvoľnených pramienkov padalo z tváre, to ako na mňa pozerala spod mihalníc. 
„ Ja ťa nebudem k ničomu nútiť..“ Znova ma nenechala dopovedať, postavila sa predomňa a ruky mi položila na ramená. Vzdychol som pod jej dotykom a pozrel hore. O čo jej ide? „ Baby ja ťa chcem. Chcem sa s tebou cítiť dobre.“ Zašepkala a naklonila sa aby ma mohla pobozkať. Jej ružové, plné pery sa ponorili do bozku, zatlačila mi do ramien a nechala moje telo klesnúť na posteľ. Ani na sekundu sa neodtrhla od mojich úst, pritom mi hladila ramená a pomalými krúživými pohybmi prechádzala na hruď. Ani som nevedel kedy sa na mňa obkročmo posadila. 
„ Budeme robiť to čo chceš Blair ... nebudem ťa nútiť.“ Prehovoril som kým ona šikovne rukami skĺzla k lemu môjho trička a vytiahla ho hore. Automaticky som zdvihol ruky a ona zbavila moju vrchnú časť tela odevu veľmi rýchlo. Stačil mi pohľad do jej očí a strácal som sa, tvrdol som pri myšlienke ako jej robím dobre, ako vnikám svojim kamarátom do jej úst ako vzdychá. Kurva ! 

Odrazu povolila svoje zovretie stehien okolo mojich nôh a ja som cítil ako sa mi rozkrokom otiera o moju stále sa zväčšujúcu hrču. Počkať, ona... pila? 
„ Pila si?“ Opýtal som sa priamo, len záporne zakývala hlavou a ja som pocítil ako ma jej nechty škrabkajú po bruchu. Bruškami prstov prechádzala po drobných chĺpkoch vyčnievajúcich z čiernych boxeriek. Vedel som, že ak mi nepomôže budem sa musieť urobiť sám. Vedel som, že som totálne nadržaný a stačilo by aby mi to dovolila a ja som ju pretiahol. 
„ Heeej uvoľni sa Harry.“ Jej hlas bol tak tichý, odvážny a krásny. Potiahla za tepláky, spolu s nimi zatiahla za lem boxeriek a tým na prinútila nadvihnúť panvu. Ležal som na postele, kým ona sedela obkročmo už teraz na mojich nahých stehnách a čakal čo sa bude diať ďalej, kam chce zájsť a čo chce robiť. Čo mi dovolí ? predsa len som v tých vzrušených očiach videl strach, bála sa. Nikdy to nerobila? 
„ Neviem čo robiť...“ Moje podozrenie sa potvrdilo. Hlava mi hovorila, že toto všetko by sa vlastne nemalo diať ale celá tá energia okolo nás bola príliš odzbrojujúca. 
„ Ukážem ti ako na to.“ Priložil si ju k ústam a celú dlaň jej navlhčil jazykom. Chytil som jej drobnú dlaň do svojej a opatrne ho vzal do ruky. Priložil si ju k ústam a celú dlaň jej navlhčil jazykom. Pár krát prešiel po špičke a začal pohybovať hore dole, tak ako som to mal rád ako som si to robil sám. S malým rozdielom krásnej dievčiny, ktorá sa prizerala na návod ako mi spôsobiť rozkoš. Keď som jej ruku pustil, pokračovala, druhou rukou sa mi zapierala do hrudníka a pritom sa tvárila tak neodolateľne. Kurva tie jej oči sa pri pohľade do mojich stále zväčšovali. Vyzerala tak nevinne. Nechtami prechádzala po mojom bruchu. 
„ Baby silnejšie.“ Povedal som, pociťujúc ako stisla dlaň a začala hýbať rukou rýchlejšie. 
„ Chceš aby som sa spravil?“ Opýtal som sa rozdýchane. Zmocňovala sa ma celá, totálne som podliehal všetkým jej dotykom. Len sa usmiala a zrazu klesla vedľa postele, kľakla si na kolená a môj kamarát skončil v jej ústach. Kurva, kurva, kurva. Stačilo pár krát prejsť po celej mojej dĺžke a pritom mi lízať špičku. Pozoroval som ju, to ako hýbe perami a ako si pomáha rukou. Jej spýtavý pohľad pretože sa bála či to robí dobre a zároveň vzrušenie. Nevydržal som to. Cítil som ako mi ním trhlo a ona si ho vložila celý do úst. Spravil som sa jej priamo do pusy. „ Ohh Blair..“ Zastonal som príliš hlasno, okamžite ju vytiahol na posteľ a začal ju bozkávať. Tá malá dievčina ktorá mala práve svoj prvý orálny sex mi dovolila spraviť sa jej do úst. Nevedela ako a trvalo jej to oveľa kratšie ako všetkým ženám s ktorými som doteraz spal. 
„ Bolo... bolo to dobré?“ Jej hlas bol piskľavý a ruky ktorými mi prechádzala po hrudi roztrasené. 
„ Najlepšie.“ Znova som ju pobozkal. Pomaly, dlho a precízne tak ako som nikdy nikoho nebozkával. Prečo mi to robí? Prečo ma takto zvádza. Nechápal som čo to všetko malo znamenať. 

Naznačila mi aby som sa posunul viac do stredu postele, posadila sa vedľa mňa a vzala moju ruku do dlane. Oproti mojej bola jej pokožka biela, krásna a hebká. 
„ Teraz..teraz ty...“ Prehovorila a priložila moju ruku na svoj prsník. Okamžite som cúvol. Kurva ja nemôžem! 
„ Nie Blair ...“ keď sa v jej očiach ukázali drobné otázniky a tak trochu pocit sklamania, musel som to nejak vysveliť. Nie pretože ju nechcem, chcem ale nemôžem. 
„ Pôjdeme na to pomaly dobre? Budeš sa učiť pomaly.“ Prehovoril som aby som zmietol jej myšlienku an to, že som ju zneužil pre vlastné potešenie. Baby ja ťa chcem ani si nevieš predstaviť ako. Myslel som na to čo by som s ňou dokázal, pretiahol prikrývku cez naše telá len
čo som si obliekol boxerky a pritiahol ju k sebe. Nemôžem s ňou byť, nie toto bola prvá a posledná vec ktorú sme spolu robili. Rozhodol som sa a ďalšj ju hladil po vlasoch. Milovala to, vedel som to pretože hneď zaspala.

3 komentáre:

  1. Oooo môj bože! ♡♡♡♡♡

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Oooch :3 Prečo mám pocit, že to ešte bude komplikovanejšie ako teraz? ...Jednoznačne je to dokonalé ♡♡♡ Milujem to :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Oooh toto je jednoznačne najlepšia poviedka! <3 Prosím pridaj ďalšiu časť <3 prosííím

    OdpovedaťOdstrániť