piatok 18. júla 2014

that guy 16.

I am a mess - 1. diel - klik a čítať ! všetci povinne ... a nie neviem prečo je to na wattpade... proste to tam chcem :) 



Nebolo to tak celkom podľa mojich predstáv. Vošiel som dnu, kľúče od auta hodil na skrinku a potichu prešiel do kuchyne. Naozaj ma čakala, len s malým rozdielom. Sedela na ostrovčeku v strede mojej veľkej kuchyni v tureckom sede a na stehne mala položenú zmrzlinu. Moju najobľúbenejšie čokoládovú.

„ Ahoj.“ Ozval som sa, mierne s ňou od ľaku trhlo. Nechápal som, ona plače? Oči červené od preliatych sĺz a teraz sa jej znova tlačili ďalšie.
„ Čo sa stalo?“ Opýtal som sa nedočkavo. Nevedel som, nemal ani poňatia o tom čo sa deje. Keď si neochotne vyhrnula spodok svojich pyžamových nohavíc s malými tučniakmi vyššie zbadal som to. Na jej členku bol pripnutý čierny náramok a maličkou skrinkou. Kurva čo to má znamenať? Prihnal som sa k nej zabúdajúc na to aký som hladný a dožadoval sa vysvetlenia.
„ Otec, chce vedieť o každom mojom kroku.“ Pri posledných slovách som ju už dobre nerozumel pretože sa rozvzlykala. Čo prosím? Náramok na monitorovanie pohybu? Taký ako dostávajú väzni v domácom väzení?
„ Má nejaké obmedzenia?“ Bola prvá moja otázka. Neviem prečo ale myšlienka na to, že ostane

„  Nie, nemá len otec potrebuje... potrebuje vedieť kde som. Harry aj keď pôjdem na záchod bude to vedieť, chápeš.“ Neviem prečo ale zrazu mi jej prišlo ľúto,  naozaj je ako princezná v zlatej klietke.  Nepreháňa to ten Payno už trochu. Automaticky som roztvoril náruč a ona  spustila nohy aby ma mohla objať.  Tá jej sladká voňa ma premohla,  zaboril som nos do jej karamelových vlasov a zatvoril oči. Mám ťa rád, či to chceš alebo nechceš Blair. 
„ Heej neplač, poď pôjdeme si zapáliť a potom ti uvarím nejakú dobrú večeru.  Blair.. ale ostávaš tu však? Však ťa Ashton nevezme preč?“ Opýtal som sa, bál som sa odpovede. Čo ak mi ju dovedie?
„ Ostávam, teda ak ma tu chceš....“ Odpovedala  mi a ja som mal chuť povedať jej, že ju tu potrebujem a nie, že ju tu chcem. Potreboval som jej blízkosť lebo som sa v jej prítomnosti cítil úplne inak.
„  Samozrejme.“  Zodvihla hlavu, bola tak veľmi blízko.  Jej ružové pery doslova žiadali bozk, neváhal som a keď privrela oči doslova som sa jej prilepil na ústa. Konečne.

Vareniu som sa vyhol veľkým oblúkom a objednal som čínu.  Kým sme čakali na zvonček  sedeli sme  v obývačke, vykašľal som sa na pravidlá a vypol techniku tak aby sme mohli fajčiť v izbe.  Ashton niekam zmizol a ja som mu bol vďačný  za chvíľku osamote. Sedela tak blízko až sa naše stehná dotýkali, rameno mala hneď pri  mojom a jej vlasy ma šteklili na odhalenej pokožke.   Ruku som mal pritisnutú pri tele, stačilo ale málo a len čo si Blair pokrčila nohy v kolenách neodolal som. Jemne som jej prstami prešiel po členku. Dotkol som sa náramku  na monitorovanie.  Obaja sme cítili ako sa energia v miestnosti zmenila,  mal som chuť vrhnúť sa na ňu, strhať tie vrstvy oblečenie ktoré mala oblečené a pomilovať ju tak ako nikoho. Nemohol som, nedovolili to podmienky, nedovolila mi to moja hlava.
„ Po-pozrime si film.“  Navrhla potichu očami hypnotizujúc telku. Prikývol som a len som sa natiahol po ovládač.   Keď sa na čiernom obdĺžniku rozjasali farby cítil som ako si vydýchla.  Jej svaly sa uvoľnili a energia klesla.     Napadlo ma niečo čo totálne nedávalo zmysel a tým by som sa ešte viac vyprovokoval ale musel som.  Oblečené mala len červené dlhé tričko a nohavičky, bosé nohy s ružovým lakom na nechtoch vyzerali dokonale. Keď sa moje prsty znova dotkli jej náramku a ja sám som mohol cítiť aké zimomriavky zrazu mala na pokožke,  uchopil som oba jej členky a potiahol som. Zrazu  mala členky položené na mojich nohách a ja som bol totálne mimo.    Videl som jej priamo do tváre, nedalo sa prehliadnuť ako sa jej líca sfarbili do červena.  Páčilo sa mi to a to veľmi.

„ Čo chceš pozerať?“ Prepol som kanál  na Apple prehrávač a nastavil filmy.   Romantické, komédie, horory a nejaké novinky. Čakal som, že niečo vyberie, čakal som, že niečo povie a pritom som očami prehľadával  výber na telke. Keď som si ale uvedomil, že je stále otočená tvárou ku mne a čaká, celý som stuhol.
„ Blair ...“  Oslovil som ju pretože ma nič iné nenapadlo. Dýchaj Harry, dýchaj a nerob nič čo by si ľutoval.
„ Harry...“  Vrátila mi oslovenie a pomaly zaklipkala tými dlhými mihalnicami. Jej krásne oči boli plné zvláštneho nepoznania.  Keď jemne pootvorila pery stalo sa niečo čo sa nikdy nemalo stať...


Pohľad Blair ...

Moment kedy sa jeho telo naplo a on ma zrazu privalil celou svojou váhou ma neprekvapil. Chcela som to a očividne on tiež. Potrebovala som tie jemné pery cítiť na sebe, vžiť sa do bozku a nechať to spraviť niečo čo ešte nespravil nikto.    Všetky jeho pohyby boli prudké až príliš, ale bolo to jedno.   Zubami napadol moju sánku, silno zatlačil do kože na mojich bokoch svoje prsty a ja som spravila niečo nečakané. Moje boky prirazili panvou k jeho telu skláňajúcemu sa nadomnou a ja som cítila ako sa prebral k životu.  Ústami našiel tie moje a len čo dostal možnosť  začal ma bozkávať tak ako nikto. Jeho jazyk narážal do môjho, prstami drsne hladil moje brucho, ani som si neuvedomila  kedy mi vyhrnul tričko. Jeho pokožka dotýkajúca sa jej mojej ma pálila, miesta ktoré nás spájali doslova horeli, vedel som, že z jeho dotykov budem mať modriny ale v tejto chvíli mi to bolo jedno.   Nohy som mu obtočila okolo pása a znova prirazila panvou oproti jeho rozkroku. Vzdychol a silnejšie zaťal zuby do mojej spodnej peri. Zasyčala som a on sa tlmene zasmial do mojich pier.  Keď  nás  oboch trhlo od prichádzajúceho zvončeka z chodby Harry sa otiahol a moej ruky skĺlzli na jeho ramená. Prstami som prechádzala po celých jeho rukách až k dlaniam.  Jemne ma chytil, preplietol nám prsty a zadýchane sa odtiahol.
„ Mal.. asi.. by som otvoriť.“ Obaja sme boli  obratý o prísun kyslíka.  Objala sme dýchali prerývane a zrýchlene, videla som  aké červené líca mal, horel. Presvedčila som sa o tom keď moje prsty prešli k jeho lícu a jemne ho pohladili po rozpálenej pokožke.
„ Choď ...“ prehovorila som  neuvedomujúc si ako smutne môj hlas pôsobil. To čo sa s nami pred chvíľku stalo bolo neuveriteľné, to ako sa ma dotýkal a pritom ma bozkával.  Nerobil to nikdy nikto a ja som bola presvedčená, že ak by sa môj otec dozvedel o tomto  romantickom momente s Harrym určite by ho zabil.


Harryho pohľad ...

Postavím sa a pôjdem otvoriť dvere. Nemohol som sa nahnúť a ešte raz ju pobozkať pretože som si bol istý, že to nezvládnem. Pokračoval by som v láskaní a všetkých tých veciach a ona to určite nechcela.  Nechcela alebo sa bála? Nahováral som sám sebe, že sa len bojí mojich prudkých dotykov ktoré som nevedel pri vzrušení akým pre mňa bola, ovládať.
 Keď som konečne prešiel až na chodbu, z vrecka bundy zavesenej na  skrini som vytiahol peňaženku a otvoril som dvere.   Jedlo bolo stále horúce, nechal som mladému aziatovi dosť vysoké prepitné a spokojne s štyrmi krabičkami večere som sa vracal do obývačky.  Našiel som ju sedieť na gauči a nalievať si vodu z džbánu.
„ Je to ešte teplé.“ Keď som sa ozval jej telo podskočilo, to ma naozaj nepočula?
„ Nad čím si premýšľala?“ Opýtal som sa ani nie zvedavo, len som neikde čítal, že ženy sa chcú so svojimi myšlienkami zverovať nám chlapom a tak som to vytiahol.
„ Už nie som hladná, ospravedlň ma ale naozaj som unavená.“ Nechápal som jej slová, pozoroval som jej drobné nôžky ako sa zosunuli z gauča, prebehli až ku mne. Stál som medzi gaučom a dverami, vrecko s jedlom mi viselo na malíčku. Jednoducho prešla pomalým krokom až ku mne, postavila sa na špičky a pritisla pery k môjmu lícu.

„ Dobrú noc Harry.“   Pozoroval som jej pery ako sformulovali vetu ktorú som tak počuť nechcel, pozoroval som ju  ako sa otočila a pomaly mi zmizla na poschodí. A ja som tam stál  ako idiot a nevedel som čo si o jej úteku do izby mám myslieť. Nechce ma? 

4 komentáre:

  1. Krásna časť, ostatne ako vždy :)
    Oh i love it ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. bozii bozii as usual :) jezis jak je skvele prijit po praci domu a precist si takovy super dil :) keep writing babe :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nevěřím, že jsem se ke čtení dostala až po více jak týýdnu :( Ale skvělé!!! Kde je další dííl? :(

    OdpovedaťOdstrániť