piatok 21. marca 2014

Fight off your demons 48.

Treaz som prišla  práce :) Ako som sľúbila tu máte časť :) ZNOVU DAKUJEM ZA KOMENTARE !!!!!! ♥ ♥ Idem si ihned prečítať After, ktorý nehorázne milujem a Anna pridala novú časť takže sa majte ! Barby ♥ ♥


Prezeral si ma celú a ja som sa  nikdy necítila tak dobre. Chcel ma, túžil po mne a vedel že ma má. Už dávno som sa nehanbila byť pred ním nahá. Usmial sa ked videl že na neho zamilovane civím. No nebol to ten jeho úsmev ten nadržaný... tento bol iný ako keby hovoril – hej pozerám na teba a čo? Nemôžem? 
Pomocou rúk sa vytiahol hore ku mne a pobozkal ma, nežne a vášnivo. Rukami prechádzal po mojom brušku až na prsia, ktoré jemne stláčal v pevných, silných rukách. Jazykom pokračoval po krku, smiala som sa. Na mieste pod uchom ma to hrozne šteklilo a on to vedel, no aj tak to stále urobil. 
Jazykom prešiel po celom krku a až po kľúčnu kosť. Prebozkával medzierku medzi prsiami a potom vzal do úst ľavú bradavku, pravý prsník stláčal. Cmúľal ho hodnú chvíľku a potom prešiel na druhý. 
Jeho erekciu som cítila na podbrušku. Vzal bradavku medzi zuby a jemne potiahol. Prudko som sa nadýchla a zavzdychala. Potichu sa zasmial, jeho plán vychádzal. 
Prsia mi obsypával bozkami a potom bruško. Nevynechal ani milimeter pokožky. Rukami som ho chytila za ramená a potlačila dolu.
„Si nedočkavá?“ Usmieval sa.
Neodpovedala som. Liam sa pod jemným tlakom mojich rúk presunul k môjmu lonu. Palcom prechádzal pomaly po klitorise, hlasom som vydychovala. Potom do mna zasunul jeden prst a pohyboval ním. Oblízol si pery a k ukazováku pridal aj prostredník. Jazykom prešiel po klitorise a jeho prsty vo mne zvýšili rýchlosť. Kmital nimi a ja som musela zakloniť hlavu a zavrieť oči.
Jazykom prechádzal po klitorise sem a tam, cmúľal ho a sal. Skoro som sa zbláznila. Kričala som ako divá a pritom som cítila jeho pohľad na mne. 

Liam

Ruky zaprela som periny pod nou a prehla sa v páse. Vedel som že ked neprestanem tam sa urobí. Prsty som z nej vybral a jazykom prechádzal po celom jej lone. Ked som ju tam videl takto sa zvýjať, bolo to to najlepšie v mojom živote. Podvihla hlavu a pozrela na mna, oči sa jej rozšírili a ústa otvorili dokorán. Zakričala moje meno a hlaso vyvrcholila. Nadvihla sa obomi rukami ma vzala za hlavu a potiahla ma k nej. Pobozkala ma. Tak hrubo ako sa len dalo. Nohy obmotala okolo mňa a sama nasmerovala môj penis k jej vstupu. Prudko prirazila. Ocitol som sa v nej celý až po koreň. Prestal som ju bozkávať a začal som sa pohybovať. Chcel som ju poriadne vyšukať aby vedela že nemá nadávať. Rýchlo a prudko som do nej prenikal a Bella kričala. Rukami prechádzala po mojej hrudi, alebo po mojej tvári. Cítil som ako ju celú obopínam a ako to na mna ide. Po pár prírazoch Bella druhý krát vyvrcholila. Prehla sa v páse a zaťala zuby. Pri pohľade na nu som vyvrcholil aj ja. Urobil som sa do nej a potom som do nej ešte pomaly prenikal. Oči mala zavreté a vlasy rozhodené na vankúši. Zvalil som sa k nej, prikryl nás jednou perinou a hlavu som si zložil na jej nahých prsiach. Počúval som ako sa jej spomaľuje tlkot srdca. 
„Plán ti vyšiel.“ Zasmiala sa. Hned som vedel čo myslí. 
„Kričala si tak, že si pobudila všetkých aspoň 10 kilometrov naokolo.“ Hladila ma už po skoro suchých vlasoch. Ani som si neuvedomil ako mi to robí dobre a že zaspávam. Ruku som prehodil cez jej bruško a tvár zaboril do jej prs. Zaspal som ako bábätko. 

Bella
O týždeň neskôr

„Prídem po Vás hned ako zavoláte, slečna Casio.“ Hovoril Asthon, ale je som ho nevnímala. Len som prikývla. Bola som v mojom servise. Všetko bolo na svojom mieste presne tak ako som to nechala. 
„Dovidenia.“ Usmial sa Asthon. Snažil sa zakryť smiech. 
Ostala som sa tam sama, staré auto na ktorom som robila ked som sa nudila tam stále bolo. Za stolom stolička. Sadla som si a pozerala na stôl, boli tam kľúče, skrutky, olej a aj popolník. Ešte tam bol ohorok od cigarety čo som fajčila. Zvonil mi mobil, samozrejme Liam.
„Mala si mi zavolať.“ Prekrútila som očami. 
„Už som tu. Asthon ma odviezol a som v pohode. Čo robíš?“
„čakám na nového asistenta, kým mi donesie papiere a pôjdem a do zasadačky.“ Zasmiala som sa.
„Nesmej sa Bella, je to tvoja vina. Mohol som mať nejakú krásne asistentku a miesto toho tu mám homosexuála.“ 
„Aspoň sa mu nebudeš pozerať na zadok.“ Počula som, že sa smeje aj on. 
„Myslíš že by som sa pozeral nejakej asistentke na zadok? Ked mám teba? Noták!“ 
„Teraz aj tak nemáš na výber.“ 
„A ked sme už pritom.. radšej by som sa pozrel na zadok tebe. Čo máš na sebe?“ 
„Liam!“ Sykla som. „Prestaň si v práci a ja idem pracovať tiež.“ 
„Prepáč že som ťa nemohol odviesť.“ 
„Nevadí, viem že si nestíhal.“ 
„Dobre láska už musím ísť, uvidíme sa poobede.“ V pozadí som počula otvorenie dverí.
„Dobre Liam a pozdrav Chaviera.“ 
„Vieš o tom že vôbec nie si vtipná? Ved počkaj ked sa do neho zamilujem.“  Zašepkal.
„Chceš tým povedať že si do mna zamilovaný?“ Píp. Píp. Píp. Píp.
Kurva už zložil. Zapozerala som sa na jeho fotku na mojom displeji. Boli sme v kuchyni a raňajkovali. Samozrejme že mal na sebe čistú košeľu a samozrejme si ju okvapkal kečupom. Odfotila som ho ako sa smeje. Bola to ta najkrajšia fotka na svete. 
Pípol mi mobil. Nová sms-ka. 
Čo zasa chceš Liam? Zasmiala som sa v duchu a postavila sa.
*Bella prosím odpíš mi.*  Kurva to je Duke! Do pekla! 
Pred pár dnami mi napísal že mu je ľúto že ma prezradil pred Liamom s tými sms-kami a že či sa môžeme stretnúť. 
Liam bol v kúpeľni takže som mu neodpísala a sms-ku som hned vymazala. 
*Prepáč Duke, ale nemala som čas ti odpísať. Neviem či by to bol dobrý nápad keby sme sa stretli. Bella* Odpísala som mu rýchlo.
Odoslala som správu a podišla som k môjmu starému autu. Naposledy som opravovala motor a teraz v tom budem pokračovať. Usmiala som sa sama pre seba a vzala som do ruky handru, aby som ho očistila. 

Bola som tam pár hodín, medzi tým som si objednala pizzu a zapla rádio. Cítila som sa ako niekedy. Premýšľala som, aký by som mala život bez Pána Dokonalého a prišla som nato, že asi žiaden. Nikdy som nikoho neľúbila, ale jeho som musela. Nedalo sa to inak, bol pre mna vysnívaný. Zachránil ma a navyše vedel o mne všetko a aj tak ostal so mnou. 
„Ahoj.“ Prudko som sa otočila ked sa vypla hudba a ja som začula jeho hlas. Šrúbky mi vypadli z ruky a padali na zem. 
„Zľakla si sa?“ Smial sa. Jeho biele zuby svietili na kilometre. No do riti!

4 komentáre:

  1. Yeees,anoo luxusni dil! Zase si mi vycarovala usmev na rtech. :-) Dekuju. :-* Ses Pani spisovatelka! Fakt! :)) Par povidek uz mam prectenych,ale tahle je zarucene a opravdu nejlepsi, a to jsem cetla hodne dobre povidky. :-) Ale fakt,jak to dokazes opsat vsechno...nechapem! :D just keep doing it! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aaaaaaaaw :3
    Oni dvaja sú spolu úplne rozkošní, len ten Duke mi tam absolútne nesedí, obavám sa, že ten tam ešte zamieša karty :p
    ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    Love Xxx

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To jako váážně, useknout to takhle??? Vlastně u tebe docela pravidlo :D Opět si myslím, že do dalšího dílu asi nevydržím :D Ale skvěléé! A opravdu nechápu, jak to všechno můžeš tak naprosto dokonale popisovat! Naprostý TOP všech TOPů! :) Jsi skvělá! :)

    OdpovedaťOdstrániť