streda 19. marca 2014

Fight off your demons 47.


Viete ako ste ma potešili komentármi ? Neviete ... Je to HROZNE PO RITI! Nechápem, ale veľmi sa teším ked vidím že sú komentáre! Dakujem  a Jaja súhlasila, takže sa bude písať pokračovanie FOYD. Bude to mať iný názov, ale budete spokojné :) Veľmi Vás ľúbim užite si túto "erotičnú" časť :) Pokračko do piatku !!!!! ♥ ♥ Barby ♥ ♥


„Môžem ťa vyzliecť?“
Neveriacky som sa na neho pozrela. „Myslím že áno.“ Nedalo sa nesmiať.
Postavil sa za mna a rozopol mi zips na šatách. Jemne pomaly nechal svoje ruky aby ho rozopli celý,  a látku nežne dával dolu. Bola som polonahá ked sa odrazu prihnal ku mne a postavil sa mi tvárou k tvár. Cítila som ako mi ružovejú líca. Nikdy som nič také necítila, ked sa na mna díval takto. Tak túžobne a majetnícky. Možno je to sebecké ale ked sa na mna díva takto, cítim sa ako tá najkrajšia žena na svete. S ním som pochopila čo je to mať rád a čo je to milovať. Tento chlap zo mna vybojoval všetkých mojich démonov.
„Bella ty plačeš.“ Kurva! Ani som si neuvedomila že sa mi jedna slza stiahla po líci. Hned ju zachytil a v panike sa ku mne nahol.
„Urobil som niečo?“ Opýtal sa. Bál sa.
„Ked tým myslíš že si to najlepšie čo som kedy stretla. Tak áno.“ Tvár mal nečitateľnú. Stál na mieste a pozeral mi do očí. Ani nevie ako by som mu to chcela povedať. Len dva jednoduché slová. Milujem ťa. No bojím sa toho že sa zľakne a utečie. Chcela by som aby to povedal on mne, aby sme si tieto najkrajšie a pre mna najintímnejšie slová vraveli navzájom.
„Najlepšie?“ Vydýchol. Prikývla som. „To nedáva zmysel. Prečo potom plačeš?“
„Ja neviem.“ Klamala som.
„Bella chcem ti ukázať že...“ Nedokončil. „Chcem ti dokázať že viem byť taký akého ma chceš mať.“ Vyplieštila som sa neho oči.
„čo si myslíš, akého ťa chcem mať?“ Nechápala som.
„Romantického.“ Povedal slabo. Chytila som jeho tvár do dlaní a prechádzala po jemnom strnisku. Pod mojim dotykom zavrel oči.
„Ja ťa chcem mať takého aký si.“ Otvoril oči.
„Ale ja len teraz zisťujem že viem byť romantický a chcem taký byť.“ Usmiala som sa.
„Bud taký aký chceš Liam, budem ťa mať rada aj keby si mal o koliesko menej.“ Zasmial sa.
„pri tebe nie som od toho až tak daleko.“ Jemne sa mi prisal na pery a rukami stiahol moje šaty až k zemi.
„Nemôžem uveriť že si moja. Len moja.“ Bozky sa z jemných zmenili na vášnivé. Rukami prešiel na môj chrbát a rozopol mi podprsenku ktorá padla na zem k šatám. Prešla som po jeho silných ramenách a prešla mu po svaloch na rukách. Liam ma k sebe pritiahol tesnejšie, takže som cítila ako na mu napli. Rukami behal po mojom chrbte a pery nasmeroval na môj krk. Zavzdychala som,  striaslo ho a on zavzdychal hned po mne.
„Nikdy...“ Pozrel mi do očí a spojil naše čelá. „Nikdy nikomu nedovolím aby ti ublížil a zabijem všetkých ktorý sa o to pokúsia.“ Nečakal na moju odpoved a znovu pritisol jeho pery na moje.
Ruky sa mi od vzrušenia triasli ako nepríčetné. No nejakým zázrakom som sa dostala k jeho košeli a rozpla prvý gombík. Nešlo to, tak som silno potiahla. Gombíky cinkali na zemi a neviem si ani predstaviť koľko penazí tá košeľa stála, ale teraz mi to bolo jedno. Chcela som ho, tak strašne.
Liam sa uškrnul a o pár centimetrov odstúpil. Vzal moju ruku do jeho a priložil si ju na hrču v jeho nohaviciach, ktorú som si ani nevšimla. Silno a hlboko zastonal a zaklonil pritom hlavu, potom dal moju ruku preč, ale stále ju držal v tej jeho.
„Nemáš ani len tušenie ako by si ma mohla ovládať keby si chcela Bella.“ Sykol potichu. Čo? Čo? Nechápem.. nenechal ma dalej rozmýšľať, pretože moju ruku položil na pracku čierneho opasku.
Rozopla som ho a hned nato gombík a zips. Nohavice padli dolu a on ostal len v boxerkách. Kľakla som si na kolená načo sa usmial. Keby sa dalo úsmev by sa mu obtočil okolo celej tváre.
Kachličky boli studené, ale nechala som to tak. Chcem ho potešiť.
„Vyfajčíš ma v kúpeľni?“ šepol a prebodol ma tým jeho nadržaným pohľadom. Usmiala som sa a prikývla.
Pozrela som sa neho veľdielo predo mnou. Ten chlap bol krajší ako obrázok od hlavy po päty.
Ruky som dala na jeho podbruško. Mal tam už maličké chlpky vyčnievajúce spod boxeriek.
Škrabkala som ho ma mieste kde mal svalmi vytvorené V-éčko. A na to isté miesto priložila pery. Vonial ako čisté obliečky a  detské mydlo. Jemné bozky som rozkládala po celom brušku až sa prehol dozadu.
„Bella prestaň, lebo prisahám že sa urobím.“ Povedal rázne. Musela som sa zasmiať, ale prestala som.
Oboma rukami do chytila len boxeriek a ťahala dolu, až padli k členkom. Pred očami sa mi objavila jeho pýcha a teraz som si mohla byť na sto percent istá že som nič krajšie ako tohto chlapa nevidela. Vzala som ho do ruky a par krát po nom prešla. Ked som sa pozrela hore videla som, že má ruky v bok, hlavu mierne zaklonenú, zavreté oči a sánku zovretú tak že mu až neprirodzene trčali lícne kosti. Usmiala som sa a vez váhania ho oblízla.
Sykol cez zaťaté zuby. Och bože... Jazykom som blúdila po špičke jeho penisu a počúvala jeho hlboký prerývaný dych. Potom som ho vzala do úst celý. Teda...čo sa mi do úst vopchalo. Nechápem ako do riti toto môže do mna vojsť. Mimovoľne som pokrútila hlavou a užívala si ten pocit.
Liam hlboko dýchal, čo ma vzrušovalo ešte viac. Pomáhala som si rukou, prechádzala som nou hore-dole.
„Dosť- D-osť.“ Povedal, ale neodtiahol sa. „Bella.“ šepol a ja som neprestávala. Nechala som svoje ústa aby pokračovali. Obopínali celý jeho sval, až kým trhavo nezavzdychal. Vykríkol a ja som cítila v ústach známu tekutinu. Rukou som mu pomáhala aby to všetko dostal von a potom som prehltla.
„pane bože.“ Prehovoril zadychčane a vytiahol ma na nohy.
„prehltla si to?“ Prikývla som, usmial sa a vrhol sa mi na pery.
„Si neuveriteľná.“ Zapriadol a bozkával ma dalej, čím ochutnával samého seba.
Vzal ma za ruku a nechal vojsť do sprchového kúta. Bol veľký asi ako moja bývala izba pri Caroline.
Pustil na nás prúd teplej vody a do rúk si nalial môj čokoládový sprchový gél. Namydlil si s ním ruky a priložil ich ma môj krk. Jemne trel gél do pokožky a prechádzal nižšie. Na kľúčne kosti, dekolt, prsia- kde sa zdržal a prechádzal na bruško. Donútil ma kričať od vzrušenia. Prudko ma otočil chrbtom k nemu a môj zadok pritlačil o jeho rozkrok. Cítila som aký bol tvrdý a ako ho šúcha o moj zadoček.
„Kurva.“ Vzdychla som.
„Isabella.“ Počula som jeho drsný ton. „čo si to povedala?“ Pustil ma a pozrel na mna. Ups...
„Ja som nechcela, len mi to vyklzlo.“
„Vyklzlo?“ Usmieval sa. On sa usmieva?
„Tak. A teraz to urobíme po mojom aby si vedela, že také slovo už viac nepovieš, dobre?“ Zaškeril sa.
„Odpovedz kurva.“ Arogantný hajzel! Naschvál zanadával, lebo on môže! Do pekla aj s tým! Prikývla som sa a ona ma jemne strčil pod prúd vody, zmyl zo mna penu zo sprchového gélu a potom ma nechal vyjsť prvú von. Vzal ma na ruky, nahý a mokrý kráčal do spálne. Podložil ma do postele a nahol sa nado mna. Tvrdo ma pobozkal a usmial sa, voda z jeho tela na mna kvapkala zo všetkých strán. Nadržane prižmúril oči a nebezpečne sa zasmial.
„Donútim ta kričať tak, že zobudíš polovičku New Yorku Isabella.“ Pane bože! Ten spôsob akým to povedal, tie oči a to ako naklonil hlavu a nadvihol obočie. Ako malý chlapec, ktorý musí mať to čo chce, Sklzol k môjmu lonu bez toho aby prerušil očný kontakt.
Rukami som sa zaprela do postele a vykukovala spopod mihalníc na toho najkrajšieho chlapa na svete. Oči sa mu leskli vzrušením zazeral na mna tými jeho očiskami až ma striaslo.
Ukazovákom prešiel po mojom klitorise a pery priložil k môjmu stehnu. Zanechával na nom vlhkú cestičku, jazykom prechádzal stále vyššie a niekedy na mna pozrel. Ruku priložil na vnútornú stranu môjho stehna a jemne ma šteklil prstami. Dych sa mi zrýchlil a oči sa mi samé od seba privierali. 
„Bella.“ Šepol a podvihol ku mne hlavu. „Chcem aby si bola otočená na mna, chcem vidieť ako sa tváriš.“ Nespokojne zúžil obočie. 
Prikývla som, neschopná odpovedať a hlavu som oprela o vankúše tak, aby na mna videl. Nemohla som si ale pomôcť a oči sa mi stále od vzrušenia zavierali samé.

6 komentárov:

  1. ako si tam provokačne dala na začiatok: „Môžem ťa vyzliecť?“ sa mi to páči ! Baši brutalna časť. Ajč kedy bude prvý diel novej poviedky?Konečne chcem niečo čítať a nie len sračky. Mima

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Toto bolo úžasné, teším sa na ďalšie ♥ Xxx

    OdpovedaťOdstrániť
  3. luxusné :3 :D už sa tešíííííím na pokračko :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To jako vážně??? Pro mě takhle na noc??? A to mám jít prostě v klidu spáát??? :D Asi ne, ne??? Ach jo!!! Snažím se zbavit závislosti na 1D a jejich povídkách, ale tohle mi opravdu vůbec nepomáhá!!! I need more!!!! MORE, MORE, MORE!!! Božské, skvělé, úžasné zas a znova!!! Já nechápu, jak tohle může někdo vymyslet!!! Neuvěřitelné! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. to prečo si to takto ukončila Barby? O.O to náš chceš zabiť? Ja zas nebudem spať lebo neviem či niečo bude :/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. slubila si pokracovanie dneska mas cas dopolnoci a potom si ta najdem a uvidis ten proces vrazdy ty! nikto nepise tak skvelo a ked to citam pripadam si ako v inej realite takej kde su a ja ich poznam. super to je ty si super

    OdpovedaťOdstrániť