nedeľa 19. januára 2014

Fight off your demons 31.


Liam

„Povedz mi to slovo čo minule.“ Musel som sa usmiať, aj ked to išlo ťažko.
„Láska. B-ella je moja láska.“ Spokojne povzdychla, zaškeril som sa.
Rukou nečakane zašla pod boxerky. Skoro som vykríkol, zavrel som oči a pästou som veľmi silno udrel do stola. Počul som jej chichot.
„Je Vám niečo smiešne slečna?“ Povedal som bez srandy.
Ostala ticho.


Isabella

Jeho skrivená tvár ma privádzala do šialenstva. Chcela som sa dotknúť jeho pier a prstom prejsť po jeho pevne stisnutých viečkach. Ale mala som lepší nápad.
Celú ruku som vložila do jeho boxeriek a prechádzala po tvrdom kamarátovi, ktorý sa silou mocou chcel dostať von. Boxerky som rýchlo stiahla dolu a ukázal sa mi celý penis Liama Payna. Usmiala som sa. Vzala celú jeho dlžku do ruky a prechádzala dore dole. Liam sa automaticky začal pohybovať a prirážal do mojej ruky. No moja mala ruka pustila jeho penis, zalapal po dychu.
„Č-čo to robíš?“
„Ja si budem teraz robiť čo chcem, takže sa nehýb.“ Rýchlo prikývol. Kurva...on vážne súhlasil? Práva som našla tvoje slabé miesto Liam. V duchu som sa škerila sama na sebe.
Zoskočila som zo stola a pozerala na jeho výraz. Vyzeral akoby chcel plakať.
„Ved som súhlasil, ani som sa nepohol. P-risahnám.“ Pokrútila som hlavou a oprela ho o stôl.
Išla som si čupnúť, keď ma chytil za ruky.
„Bella, nemusíš to robiť, keď nechceš.“
„Ale ja chcem.“ Povedala som pravdu. Nechcela som nič viac, ako vidieť Liama ako prežíva orgazmus.
Lišiacky sa usmial, očividne mu odľahlo. Ruky mi dal nad hlavu, nechala som ich tam. Veľkými pevnými a teplými rukami prešiel cez moje ramená cez prsia až k bokom kde zastavil. Tričko mi jemne nadvihol a pomaly ťahal hore. Nemala som podprsenku. Tričko hodil niekde za hlavu a neveriacky na mna pozeral, teda na moje prsia. Rukami jemne chodil po ich obrisoch, bez toho aby prerušil očný kontakt so mnou. Jeho ruky som skoro necítila. Dotýkal sa ma úplne jemne, nechápala som, ako sa môže také veľké ruky tak jemne dotýkať ženy.
Trošku sa nahol a očami pýtal moje povolenie. Prikývla som. Ked sa dotkol perami vrchu môjho pravého prsníka, zježili sa mi všetky chĺpky na tele. Prudko som vydýchla.
Perami prechádzal cez celú moju hruď a ja som jemne vzdychala.
Evidentne ho to burcovalo, lebo keď som vzdychla viac, cítila som jeho prsty ako sa mi zarývajú do stehien.
Potom som ho jemne odtlačila a pritlačila naspäť k stolu. Kľakla som si na kolená a pozrela sa nato čo som mala pred sebou. Liam mi dal ruku na vlasy a jemne ich prečesával hore a dolu. Uhládzal každý jeden nezarovnaný vlas.
Olizla som špičku jeho penisu. Prestal ma hladiť do vlasoch a ruky zaprel do stolu. Znovu som oblizla špičku, no tentoraz to bolo dlhšie a omnoho jemnejšia. Liam zaklonil hlavu dozadu a otvoril ústa.
„Bella.“ Vzdychol potichu. Hruď sa mu cez košeľu prudko dvíhala. „Bella ja ťa prosím.“ Hovoril potichu.
Neváhala som a vzala jeho penis do úst.
Jemne som jazykom prechádzala po každom jednom milimetri hladkej pokožky. Jeho dych sa zrýchlil nevidela som mu do tváre, lebo mal zaklonenú hlavu a ja som čupela. Do pekla, chcem ho vidieť. Ale pokračovala som ďalej. Ruku som priložila na jeho penis a perami som ho obopínala. Počula som jemné zvuky, vzdychy. V duchu som sa škerila ako opica a najradšej by som vyskočila z okna od vzrušenia.
Jeho rýchle dýchanie a tiché vzdychy ma robili úplne inou osobou. Cítila som sa taká silná a vedela som že teraz ho ovládam. Ja Bella Casio mám aspoň v tento moment Liama Payna v hrsti.
Rukou som prechádzala po jemných chĺpkoch a potom som znovu hladila teraz môjho najlepšieho kamaráta. Nechala som sa uniesť a prešla som po ňom nechtami. Sykol. Ihneď som prestala.
„Prepáč Liam. Ja...“ Cítila som ako mi stúpa krv do líc a červeniem.
Pokrútil hlavou. „Bella no ták, pokračuj.“ Zapriadol.
Znova som jazykom prechádzala po jeho celej dĺžke, no teraz som pritlačila. Načo Liam hlasnejšie zastonal. Bože ten zvuk ma privedie na kraj šialenstva.
Medzi tým som sa pozerala na jeho ruky ako sa zapierajú do stola. Mala som pocit, že v ňom ostanú diery. Silou tlačil do dreva, žili na rukách mu vyskakovali a šľachy sa prehýbali pod náporom vzrušenia. Och, ako by som sa mu chcela pozerať do očí.
Začal vzdychať hlbšie, jeho stony už neboli také jemné. Keď som to počula, všetko sa vo mne rozhýbalo. Chcela som ho urobiť a chcela som sa pritom na neho pozerať.
„Už-ž budem baby.“ Šepol sekane. Rýchlo som vstala a nechala ruku na jeho penise. On položil jeho veľkú dlaň na moju a v podstate mi ukazoval ako to chce.
Konečne som sa mu pozrela do očí, planul v nich plamienok vášne. Ústa mal otvorené a vyfukoval na mňa teplý vzduch. Ešte viac zaklonil hlavu, druhú ruku ktorou ešte stále zvieral stôl uvoľnil a chytil ma ňou za bok, kde zatlačil prsty do kože. Pevne zavrel oči a hlboko zastonal. Cítila som teplú tekutinu ako mi tečie po stehne dolu. Usmiala som sa, keď som ho chcela pustiť ale on mi to nedovolil. Stále sme obaja prechádzali po jeho už teraz mäkkej dĺžke.
„Isabella.“ Šepol a pozrel na mňa.
Ostala som ticho, ešte v šoku z toho čo sa stalo som sa nezmohla na slovo. Aj druhú ruku mi priložil na bok a pritiahol si ma bližšie. Rukami som prechádzala po jeho sánke a kochala sa jeho krásou. Ako ma môže chcieť nieto ako je on? Keď k tomu vie, čo sa mi stalo? Pokrútila som hlavou a naďalej rukami prechádzala po pichľavom strnisku. Liam sa na mňa len pozeral, tiež bez slova. Na chvíľku ma napadlo že myslí tiež na to načo ja. Ale hneď som sa tej myšlienke vysmiala. On by mohol mať hocakú ženu na tomto svete.
„Mala by som ísť do sprchy.“ Nechápavo zúžil obočie. Pozrela som sa na stehno, pochopil a veselo sa usmial.
„Ja musím pracovať.“ Poobzeral sa okolo na ten neporiadok, no hneď nato preskočil na moje oči.
„Musíš si dať ostrihať nechty Bella.“ Zaškeril sa. Znova ma chytala červeň do líc, keď som si spomenula ako som nechtiac prešla nechtami po jeho erekcii.
Chcela som odísť, ale Liam ma potiahol za ruku do jeho náruče. Wau.
Objímal ma pevne a rukami krúžil po mojej chrbtici. Trošku sa odklonil a vtisol mi bozk do kútika oka. Pozrel mi do oči. Pripadal mi taký zraniteľný.
Potom ma bez slova pustil a ja som odkráčala preč. V kúpeľni som si stiahla vlasy gumičkou a dopriala si horúcu sprchu.

Maria už dávno odišla. Pobehovala som po dome a čakala kým mi zovrie voda na čaj.
„Jeden pre mňa a druhý pre Liama.“ Hovorila som si, keď som ich zalievala. Vzala som tácku a niesla ich do pracovne. Neklopala som, len som proste vošla. Znova stála otočený chrbtom k dverám. V uchu slúchadlo a znova s niekým hovoril. Obitý notebook stál na stole. Čudujem sa, že ho zapol. Ale určite by nechcel protestovať Liamovi, ešte aj notebook sa ho bojí. Už nemal na sebe košeľu, len boxerky, ktoré si musel natiahnuť po mojom odchode. Tácku som položila na stôl a sadla si za jeho honosné kožené kreslo.
„Tak tam niekoho pošlite. Nemám čas vybavovať banality Chuares, pošlite tam niekoho a potom sa ozvite.“ Zložil a znova vytukával číslo.
„Doniesla som ti čaj.“ Povedala som potichu. Otočil sa, čo ma automaticky prinútilo postaviť sa.
„Vdaka.“  Usmial sa. „Bella kľudne tam môžeš sedieť.“ Ukázal na stoličku. Prikývla som, ale neposadila sa. Prižmúril oči.
„Prečo stále ked voláš, si pri okne?“ Zaujímala som sa.
„Lebo mám dosť čísel v počítači.“
„Aha.“ Mobil položil na stôl a sadol si do kresla. „Ideš pracovať so mnou?“
„A nemáš už dosť čísel?“ Zaškeril sa. „S tebou nie.“ Vzal ma ruku a ja som si mu sadla do lona, jednou rukou ma objal a druhou tukal do mobilu.
„Chcem ti pomocť.“ Vyhrko zo mna.
„Dobre.“ Povedal. „Zavoláš tam a povieš presne to čo ti poviem, dobre?“ Nadšene som prikývla.
„Povedz, Pán Payne si želá aby ste mu poslala do e-mailu celý plánovací kalendár na budúci týždeň. To bude všetko Abby, ďakujem.“ Prikývla som a vytočila číslo. Keď si myslíš že budem k tej ježibabe milá Payne, si na omyle. Ešte pred tým ako dvihla vzal Liam mobil a daj to na reproduktor. Usmieval sa od ucha k uchu.

„Ano Liam? Teda pán Payne. Prepáčte.“ Zasmiala sa tá krava do telefónu. 

4 komentáre:

  1. Krásne,nádherné,dokonalé skoro som nedýchala ked som to čítala,už sa teším čo jej povie do telefonu :-D :-D :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Teraz sa neviem dočkať ďalšej časti, čo jej povie :D
    Ja túto poviedku tak zbožňujem :3 Úplne najviac :3 :)
    ♥♥♥♥♥
    Love love love Xxx

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super časť, som zvedavá čo jej povie :)
    Teším sa na pokračovanie ;) ... Danka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zasmiala sa tá krava do telefónu - zas a znovaaa. Naprosto skvělé! Miluju to! Doslova jsem to přečetla jedním dechem! <3 Děkuju za to, že píšeš!

    OdpovedaťOdstrániť