streda 8. januára 2014

Fight off your demons 29.




Liam

„Prečo?“ Vypúlila oči, chcela to. Zaváhal som.
„Ja sa bojím.“
„čoho?“ Kurva.
„Toho že odídeš, že sa ti to nebude páčiť, že ťa zraním alebo toho že urobím niečo čo potom nebudem môcť vrátiť.“ Sklopil som oči, no hned nato som pozrel na nu. Nevedel som čo čakať, čo hľadať v jej očiach.
„Och Liam.“ Vzala mi tvár do dlaní. „Bude to perfektné.“
„Určite?“



Isabella

Ešte som nevidela nikoho tak zraniteľného. Teraz v tento moment bol úplne citlivý. Bál sa toho aby mi neublížil. Vedela som ale že to bude nádherné. Dokonalé.
Rukami som ho hladila po strnisku, zavrel oči a pochopil že to myslím vážne. Jemne som prstami prechádzala po jeho čele, nose, potom som prešla na sánku, uško, krk. Z hrdla sa mu vydral tichý ston, čo mi podvihlo moje zaprášené šedivé ego. Oboma rukami som mu prechádzala po kostičke na krku, potom po ramenách. Všetko som robila pomaly, chcela som cítiť každú časť jeho tela. Chcela som prejsť rukami všade, úplne všade a chcela som aby si to užil aj on.
„Bella.“ Šepkal potichu cez privreté pery. Až teraz som si všimla že ich pootvoril a dýchal nepravidelne.
Položila som dlane na jeho hrud a prechádzala po milimetroch dole, chlpky mi prechádzali cez dlane, cítila som ako ma šteklia, chcela som ich ochutnať. Naklonila som sa a priložila na ne pery. Na jeho nahej mužnej hrudi som zanechávala jemné bozky, ruky som mala opreté stále v polovičke jeho hrudi.
„Týraš ma.“ Zaklonil hlavu a otvoril oči. Usmiala som sa, ale pokračovala.
Prešla som cez celú jeho hrud, až k pupku.
Rukami som zatlačila do jeho hrude, aby si ľahol. Videla som jeho úsmev, páčilo sa mi tu. Prešla som prstom pod jeho trenírky v ktorých už dávno mal navretú hrču.
„Počkaj. Chytil ma za ruky a potiahol, takže som ležala na ňom celou svojou váhou. „Pobozkaj ma.“ Povedal vážne. Nadržane.
Nečakala som a urobila o čo ma žiadal. Takto sme sa nikdy nebozkávali, bola tam taká dávka vášne a lásky. Zavrela som oči a bozkávala chlapa, ktorý poznal všetko moje tajomstvá a aj tak som samu páčila, aj tak som tu teraz ležala v jeho posteli, v jeho dome a išla sa s ním milovať. On prerušil bozk, zadíval sa mi do očí.

Liam

Díval som sa na nu a mohol len hádať načo myslí. Jemne sa jej dvihli kútiky úst.
Chytil som ju za boky a posadil na moje stehná, posadil som sa a vzal ju za chrbát. Tisol som ju bližšie k svojmu telu. Cítil som sa trošku trápne, cítila celé moje mužstvo na jej stehne. Ale úplne celé, začala pohybovať bokmi oproti mne, čím ma dráždila.
„Och.“ Zavzdychal som, lebo som ten nápor nevydržal.
Rukami som šmáral pod jej košieľku, pretiahol som jej ju cez hlavu. Sklopila hlavu, hanbila sa.
„Bella?“ Opýtal som sa do ticha. Pozrela na mna a vyrovnala. Cítil som ako sa moje oči chceli pokochať jej prsiami, ale jej oči boli tak nádherné.  Nechápavo som sa na nu pozrel ked vzala moje ruky do dlaní. Položila ich na svoje prsia. Kurva Bella toto nerob, lebo sa nebude ovládať.
„Liam.“ Vzdychla vzrušením a stláčala jej rúčky na mojích veľkých dlaniach, ktoré som mal na jej prsiach. Pozrel som na ne. Krásne tvarované prsia, ktoré priam kričali aby som ich ochutnal na jazyku. Bez váhania som sa hrbil a naklonil k nim. Olízol som jedno, potom druhé. Čo spôsobilo že Bella sa prehýbala v páse.
Olizoval som ich jemne, na jazyku som cítil ešte chuť jej ovocného telového mlieka.
Ruky mi zamotala do vlasov a tisla sa ku mne ešte tesnejšie, aj ked to už nebolo možné. Vzal som ju pod pazuchy a preložil na jej stranu postele.  Pravou rukou som sa dotkol jej krku a tahal ju cez medzierku medzi prsiami až k podbrušku. Naskočili jej zimomriavky.
Mala na sebe kraťasky, ktoré som pomaly sťahoval dolu.
„Kurva Isabella to si si mala obliecť rovno všetko čo máš v skrini.“ Mala na sebe aj nohavičky. Chcel som ju mať už teraz v momente. Bella sa zasmiala.
Nadvihla panvu aby som jej mohol dať dolu kratasky  a rukou prešiel po čipke na nohavičkách. Prehla sa v páse. Z úst jej vychádzali jemné vzdychy. Vzrušovalo ma to. Nikdy ma nič tak nevzrušovalo ako ona. Bola môj vesmír a duplom ked tu ležala takto skoro nahá.
Prsty som zakvačil za jemnú čiernu čipku a potiahol dolu, celý čas sme si pritom pozerali do očí.
Pohľadom som prechádzal po jej nahom tele, v líčkach mala červeň.
„Na čo myslíš?“ Pýtala sa nedočkavo.
„že keby som vedel čo to mám doma, nečakal by som tak dlho.“ Povedal som a nedal jej šancu ani odpovedať. Priľahol som ju a bozkával na pery. Rukami sklzla na môj zadok a prechádzala po nom nechatmi.
„Láska.“ Šepol som. Cítil som ako rukou sťahuje jedinú časť látky ktorú som mal na sebe. Skopal som boxerky dolu a jemne na nu sadol. Pozerala na moje nahé telo tak túžobne.  Nikdy som sa za svoje telo nehanbil a pred nou sa ani nikdy hanbiť nebudem.
„Budem jemný Isabella.“ Šepol som a ona prikývla.
Naklonil som sa nad ňu  a pred tým ako som do nej vnikol som jej pozeral do očí. Nasmeroval som ho k nej a pomaly som prenikol. Stačil jeden malý náznak, že ju to bolí, alebo že to nechce a prestal by som. No jej oči zaplnila vášeň, otvorila ústa dokorán a hlboko zavzdychala. Usmial som sa nad sebou. Privrel som oči, konečne som to urobil. Konečne mám ženu ktorú mám rád a ona má rada mna nie preto koľko mám penazí, ale preto aký som.
Nečakane prirazila panvou a ja som sa v nej ocitol až po koreň. Začal som pravidelne prirážať, Bella vzdychala stále viac a viac. Páčilo sa jej to. Sem tam ked som cítil veľký tlak som zavzdychal aj ja.
Cítil som ako ju celý obopínam, ako je robená na mna. Ked si zvykla, vnikal som do nej rýchlejšie a hlbšie. Rukou som jej zotrel kvapôčku potu na čele a s rukou položenu na jej líci som ju pobozkal. Vzdychala mi do úst, čo ma prinútilo ešte zrýchliť.
„Li.. Li ja už... už budem.“ Povedala a po chvíľočke sa urobila.
Pozeral som jej do očí, ako prežíva orgazmus. Ako si to užíva a aká je spokojná. Rozšírili sa jej zreničky a ja som podľahol. Rýchlo som z nej vybral môj penis a urobil som sa na deku prehodenú na posteli. Pozerala na mna a usmievala sa. Potom sa posadila a vzala ho do ruky. Prechádzala rukou hore dole a dívala sa na moju tvár, ktorá sa krivila vzrušením z orgazmu.
Ked som sa upokojil ľahol som si a ona ku mne.
„Tak?“ Opýtal som sa. Lahla si na moju hrud. Cítil som ju všade a teraz ked mala vlasy pri mojom nose, som mohol kľudne spokojne odpočívať.
„Bolo to to najlepšie v mojom živote.“ Usmievala sa.
„To som rád Bella.“ Hladil som ju po vlasoch, až dokým som nepočul ako spokojne odfukuje.
Prechádzal som po pramienkoch a uhládzal ich rukou. Usmieval som sa a pritom som jej hmkal uspávanku. Som zamilovaný.  

7 komentárov:

  1. Posledná veta ň_ň
    Celé úplne úžasné, odpadávam. Strašne sa mi páči, ako sa vyvíja dej, že Liam konečne smerom k Isabelle zmäkol a zaľúbil sa, no to je mega! ♥
    Love love love Xxx

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásna časť... oh už len čakať kedy jej toLiam prizná :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ach <3 <3 <3 Já nemám slov! Musím přiznat, že už jsem začínala být naštvaná, když nový díl, tak dlouho nebyl. ALE rozhodně se vyplatilo čekat!!! Opravdu, opravdu, opravdu je to jedna z nejlepších povídek, kterou čtu. A ŽE JICH NENÍ MÁLO!!! Děkuju moc za to, že píšeš a za to, jak píšeš! Je to skvělé, úžasné, perfektní!!! Jen nás PROSÍM nenechávej čekat tak dlouhoooooooooo!!!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Súhlasím s Julkou, tá posledná veta je najkrajšia. <3 Zbožňujem túto časť, je to perfektné !!! ... Danka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. A zase raz a znova sa mi overilo, že na dobré sa čaká!! :) Achhhh skvelé!! a úprimne??!! na toto som čakala od začiatku!!! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Liamko je zamilovaný. A nie do seba! miracleeee :D skvelá časť, teším sa na ďalšiu :))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Liamko je zamilovaný. A nie do seba! miracleeee :D skvelá časť, teším sa na ďalšiu :))

    OdpovedaťOdstrániť