utorok 6. novembra 2012

Podvod

       čítať len 18 + ! 


            Barby

„  Nejdem tam prvý krát nestresuj Barb.  Keby sa niečo stalo hneď ti budem volať, spokojná?“  Odbila ma Ajč po mojom monológu k nej.
„ Nestresujem, len sa bojím. Naozaj nemám ísť s tebou? Harry, Leah a Zayn tu ostanú sami. Sú tu predsa ako doma.“  Znova prekrútila očami a pohár nedopitého čaju položil do dresu.
„  Calm down Barb, volám, píšem.  Je tam predsa Fred,  oddýchni si a hlavne nič nerob.“  Pohľadom skočila k mojej ruke.  Pred týždňom sme v bare oslavovali moje narodeniny a nejako sa to zvrtlo. Lekár povedal, že je to len narazené a predpísal mi masť a lieky na bolesť. Chcelo sa mi z nich spať, preto som dnes nešla do práce. Kým som ja sedela vedľa Leah a Harryho pri neskorej pizzi Ajč sa stihla obliecť a ešte nakukla k nám do kuchyne. Biele tričko, rifle  a čižmy pod kolená. Ako keby išla do obchodu a  nie do baru, smiala som sa.
„  Nerobte somariny a poslúchajte Barby vy dvaja.“ Zaškerila sa, darovala Harrymu jemný buchnát do ramena a spokojne pila môj čaj.  
„ Nezačal sa už program?“  Samozrejme ona musí stále meškať.
„ Veď už idem, uvidíme sa ráno.“ Poslala nám vzdušnú pusu a už som počula len buchnutie dverí a štartovanie auta.
„ Idem si ľahnúť, spíme v Jajinej izbe však?“ Otočila sa Leah k Harrymu. On len prikývol a mračil sa na dva posledné kusy pizze na stole.
„ Dojem, osprchujem sa a prídem.“   Bola celá jeho odpoveď.  Leah odišla, o malú chvíľku som sa zdvíhala aj ja.
„ Chce sa mi spať, hlúpe lieky.  Idem aj ja Hazza, zhasni potom.“ Žmurkla som na neho a vliezla som do svoje izby.  Spal tam Zayn.  Všetci traja tu boli preto, lebo pred vchodom do hlavného stanu stálo tak veľa novinárov, že sa nedostali domov.  Leah nestihla zaplatiť účty, vypli jej elektriku tak na týždeň ostane u nás.  Zo skrine som potichu vytiahla veľké biele tričko a pred zalezení do postele som stihla rýchlu sprchu.  Kým mi horúce kvapôčky  zmývali prijemnú čokoládovo pomarančovú vôňu sprchového gélu rozmýšľala som.

Zayn, tie prenikavé hnedé oči. Vlasy vyčesané dohora, tetovania a ten úsmev. Nikdy som nič dokonalejšie nevidela. Nikdy som nič krajšie necítila. Jeho vôňa zmiešaná s vôňou dreva, mora a sladkého kvetu. Milovala som to.  Ja som Ajč zoznámila s celou skupinou, ja som dala dokopy Lenku a Harolda.    So Zaynom sme boli kamaráti, každý deň sme spolu pili čaj, naťahovali sa. Niekedy sa ponúkli a zašli spolu s Liamom do baru po tržbu, tancovali oplzlé tanečky pri tyčiach v alkoholickom opojení len aby nás zabavili. Záznam z kamery nevymazali a sami sa ňom smiali.  Moje oči sa však najčastejšie stretávali so Zaynovými.   Ani jeden z nás nechcel vzťah, on preto lebo jeho srdce stále čakalo na tú pravú. Ja som mala prácu a nie každému chlapovi sa páči, že vlastním striptízový bar.  Ach Zayna  tie jeho oči, zajtra budem spať celý deň a vankúš bude voňať ako on.

Odtiahla som rolety,  zhlasla malú lampičku na stole a zakrútila som sa do perín.   Tabletka začala účinkovať v správnej chvíli, ani neviem ako som zaspala. Zobudil ma až zvuk prichádzajúcej esemesky.
Jaja, preboha čo sa asi mohlo stať?  Tržba nad 5 tis. £ mala si tu byť! Pijeme! Nie, nestresuj idem pomôcť chlapcom  popratať a smer -> banka. Kúpim Vám raňajky!  Mobil svietil na celú izbu, prebral ma z polospánku.  Zabijem ju, takto ma stresovať.  Po pár minútach som však znova upadala do ľahkého spánku, ale prebrala ma myšlienka na pohár mlieka.    Vstala som, nohy som strčila do teplých papučiek a potichu som prešla cez chodbu do kuchyne.  Výhoda hosťovskej izby, nie je na poschodí.

„ Harry?“ Prekvapilo ma svetlo z digestora. Bolo tlmené no dostatočné na to, aby som rozoznala jeho kučery.
„ Prečo nespíš?“  Smutne oči upieral na pohár položený na stole. Whisky s ľadom .
„ Nemôžem.“  Ten chlapec je smutný. Niečo nie je v poriadku už dlhšie, všimla som si to dávno.
„  Pomôže ti vyrozprávať sa?“   Z chladničky som vytiahla mlieko, naliala som si pol hrnčeka a posadila som sa na kuchynskú linku.
„ Nepomôže.“ Až teraz som registrovala, že nemá tričko, len pyžamové nohavice.   Neskutočne ma priťahoval. Mala som síce plnú hlavu Zayna a jeho očí, chlapec sediaci v mojej kuchyni len v teplákoch a s tetovaním na ľavom ramene ma lákal viac.  Bol sexy pri každom pohybe.  Oči sa mu leskli v slabom svetle. Otočil obsah whisky do seba a usmial sa.
„ Ďakujem Babr, si poklad. Mala by si si nájsť niekoho kto ťa bude nosiť na rukách.“ Nechcela som nikoho, chcela som jeho. Chcela som ho mať a to hneď.  Je mi jedno, že jeho priateľka  vedľa v izbe, chcem ho. Musel som na to ísť jemne.
„ Harry povedz mi čo ťa trápi.“  Chvíľku sa díval na ľad roztápajúci sa v jeho pohári a potom zdvihol oči ku mne.
„ Nie som šťastný   Babry.“  Nechápala som.
„ Máš kariéru, máš peniaze,  máš lásku, čo ti chýba?“  Harry sa zrazu postavil. prešiel ku mne a svoj pohár položil k môjmu.  Voňal inak, bol v sprche a umýval sa so Zaynovým sprchovým gélom.
„    Láska musí byť obojstranná, vieš?“  Pozoroval ma, ruku natiahol k digestoru a kuchyňu ponoril do tmy.
„  Neľúbiš Leah?“  Opýtala som sa potichu.
„ Mám ju rád, ale nie som spokojný. Vedľa seba potrebujem ženu, nie dievča. Nedáva mi to čo potrebujem.“  Absolútne som ho chápala, bolo mi Leah trochu ľúto, no zároveň som zrazu prahla po jeho tele, perách a bozkoch.



        Harry

 Nevedel som ako jej mám naznačiť čo chcem.   Chcel som Barby bozkávať, chcel som si ju vziať v jej kuchyni aj keď moje dievča spalo hore v izbe. Musel som.
„  Sprav s tým niečo, je dôležité aby si bol šťastný Harold.“ Povedala to tak vážne, rozumne. Bola žena po akej som túžil, v tom momente som ju musel pobozkať.    Keďže som zhasol svetlo, bola tma Barby sedela na linke, priblížil som sa pomaly k nej a chytil som ju za obe ruky.
„ Chceš sa ešte rozprávať?“ Opýtala sa ma.
„ Nie.“ Jednoducho som ju potiahol dole, len čo sa postavila na vlastné nohy objal som ju. Rukami som skĺzol na jej zadoček a pevne som ho stisol. Počul som sa Barby potichu zasmiala.
Pery som jej pritlačil na kľúčnu kosť, prešiel som po krku,, sánke až k perám a cítil som ako Barby zamrazilo.  Usmial som sa a jemne som ju pobozkal.  Jazykom som vkĺzol do jej úst, spolupracovala a zaplietla mi prsty do vlasov.  Stále som ju hladil po pevnom zadočku, nič lepšie som v rukách nikdy nedržal.  Bozkávala ma vášnivo, no so strachom.
„ Ak to nechceš  Barby zastav ma a ja odídem, ak ti to va....“ Pobozkala ma, Zodvihol som ju na linku, bozkával ju a na svojej hrudi som cítil jej stvrdnuté bradavky.
„  Čuš a bozkaj ma.“ Len čo to dopovedala, netrebalo mi dva krát hovoriť. Vášnivo som sa pustil do skúmania jej pier, krku a jemne poodhaleného ramena, keďže mala veľké tričko.
„ Chcem ťa... tak veľmi.. Barbara.“ Šepkal som pomedzi bozky.   Odtlačila ma od seba, zoskočila z linky a pevne ma chytila za ruku.  Jej malá rúčka sa v mojej dlani úplne stratila.
 Hosťovská izba v ktorej Barby spala bola vedľa kuchyne, zatvorila dvere, zmkla a tak som ju rýchlo otočil k sebe a prisal som sa na jej pery. Prebozkávali sme sa až k posteli.   Tam som sa otočil, položil som Barby na ňu a priľahol som ju.   Znova ma bozkávala, svoje nohy obmotala okolo môjho pásu, takže určite cítila aký som vzrušený.
 Neviem ako sa jej podarilo, ale  prevrátila ma, posadila sa na moje brucho a svojími perami kopírovala môj krk. Hrýzla a škrabkala ma nechtami po rukách, po ramene a tetovaní.    Barby bola dosť uvoľnená.  Jazykom prechádzala po mojom hrudníku, zastavila sa až pri leme teplákov. Nemal som ani trenírky.  Nebezpečne sa usmiala, stiahla mi tepláky a rukou začala masírovať môjho kamaráta. Vedel som, že Barby je dobrá vo všetkom do čoho sa pustí, ale keď si môjho kamaráta strčila do pusy skoro som zomrel. Hrala sa s ním, masírovala a trela ho, až kým nebol dokonale tvrdý.  Ruky som mal striedavo za hlavou a jemne som Barby prirážal do úst,  niekedy som  ju chytil za vlasy a sám som si určoval tempo.  Keď sa trochu odtiahla a usmiala sa na mňa pritiahol som si ju k sebe a kým som ju bozkával stiahol som jej dole tričko. Mala tak dokonalé prsia. Presne sadli do mojich dlaní . Pevné a nádherne tvarované. Možno ak by mala také prsia Leah.. nie nie nikdy by som ju nemiloval.  Ústami som láskal ružovú pokožku v medzierke medzi prsiami, hral som sa a jemne ich hladkal.   Barby sedela na mojom bruchu, potichu stonala a ja som na svojej pokožke cítil jej vlhké nohavičky.    Znova som ju pobozkal, znova som sa hral s jej bradavkami a jemne som ich hrýzol. Pretočil som si Barby pod seba a začal som ju bozkávať na brušku. Zanechával som mokrú stopu od jej pupku až k prsiam a späť.  Dostal som sa dole, stiahol som jej nohavičky a zdvihol som hlavu tak, aby som jej videl do očí. Ten jej výraz ma privádzal do rozkoše.    Myslela si, že  sa jej odvďačím a spravím ju ústami tak ako ona mňa, no ja som sa vytiahol hore k nej a začal som ju bozkávať úplne jemne. Kým sa mi oddávala drsne som do nej vnikol celou svojou dĺžkou až Barby privrela oči.
 Prirážal som pravidelne, nadoraz a tvrdo. Cítil som aká je vzrušená a ako sa jej to páči. Obaja sme vzdychali potichu, predsa len neboli sme v dome sami.   Vytiahol som ho z Barby von, kľakol som si k posteli. Robil som sám seba jednu rukou, druhou rukou o jej  silno masíroval prsia a jazykom som dráždil jej klitoris.  Barby sa stískala v dlaniach  prikrývku, prehýbala sa v chrbte a hlasnou vzdychala.  Neváhal som, ľahol som si za ňu a znova som ho do nej celého strčil.  Vzala moju rukou, priložila si ju na prsia.  Páčilo sa mi čo spravila, ukázala čo chce, priviedla ma tam sama.  Prirážal som do nej, Barby mi vychádzala panvou v ústrety a pomaly sa dostávala k vrcholu.  Chytila ma za ruku, nechty zaborila do mojej kože a zastonala posledný krát, hlasno a sladko.   Nemusel som hovoriť nič,  teraz kľačala pri konci postele Barby držala v rukách môj penis a slastne ho oblizovala.  Preháňala sa rukou hore-dole po celej dĺžke, robila mi dobre. Cítil som, že to prichádza. Chcel som sa jej spraviť na prsia, potom ich poláskať a zaspať s ňou v náručí, no nemohol som. Rýchlo som sa posadil a pritiahol som si jej pery k mojim. Pobozkal som ju, stačilo pár ťahov rukou po mojom kamarátovi a obsah môjho dnešného vzrušenia skončil na jej prsiach.    Barby s úsmevom zotrela kvapôčku zo svojho líca a ochutnala ma.   Vtisol som jej ešte pár bozkov, postavil som sa a do ruky som vzal tepláky.
„  Bola si dokonalá, rozídem sa s Leah, máš pravdu nestojí to za to.“  Usmial som sa a prstami som jej prechádzal po rebrách.
„ Ďakujem Harold.“ Och ako ma provokuje mojím menom.
„ Za čo?“  Opýtal som sa.
„ Za kamarátsky sex.“ Obaja sme sa rozosmiali na celý dom. Rýchlo som si natiahol tepláky, ešte raz som krásku pobozkal a vybral som sa do postele k Leah. Musím rozmýšľať ako jej zajtra poviem, že som sa vyspal s jej kamarátkou.
              




10 komentárov:

  1. Vieš, v podstate som totálne odignorovala tvoje upozornenie o čítaní len pre 18+. :D a rozhodne toho neľutujem. :3 toto je také úchýlné až je to dokonalé! :O x

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Osobne si myslím, že to malé upozornenie odignoruje kazdy ... Lebo to stojí za ten malý prehrešok. Je to dokonalé ... Krása. Mohla by si niečo podobného typu písať častejšie ;))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já si myslím, že nás, který úplně přeskočili upozornění na začátku bude víc :D Protože já si prostě nemůžu nechat ujít nic co napíšeš ;) :* Moc hezké :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. pripájam sa do "klubu" tých, čo ti kašľali na upozornenie :D prepáč, dúfam, že sa za to nehneváš :D komentár ako kompenzácia?? asi nestačí, ale tak skúsim :D ty vieš napísať VŠETKO, však?? ty by si dokázala napísať o čomkoľvek a urobiť z toho to najlepšie, čo som kedy čítala :D je to perfektné :) píšeš naozaj úžasne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tiež sa pridavam..úprimne si myslím že to odignoroval kazdy kto číta tvoje úžasné príbehy :) :D a mohla by si jednodielovky písať častejšie :) a mám taký pocit že vôbec nebude vadit ak budú takéto :) dokonale je to ako všetko čo napises :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Dobře, dobře... Pár let mi sice do 18ti ještě zbývá, ale když vydíráš tím prologem... :DD
    Povídka je to úžasná :) Všechna tvá díla si náležitě užívám a při čtení mám motýly v břiše(to se mi nestává)... Dokonalé, úžasné, bombové,... Stačí ti to? Slova chvály už nenacházím, ale ty už určitě víš, jak perfektní spisovatelka jsi :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ale že Váu .... Fakt je to krásne ... Si fakt talent, rozvijaj ho dalej a mozes si byt ista, ze ako spisovatelka sa uzivis ! Hm, keď tak premýšľam, možno píšem komentár a názor pre budúcu najslávnejšiu najlepšiezarábajúcejšiu najobľúbenejšiu najtalentovanejšiu najdokonalejšiu spisovateľku na svete !! Fúú, to je česť ... :DDDD
    Narazila som na tvoj blog len dnes a trochu ľutujem, ze sem nechodim uz dlhšiu dobu ... Ale od dnes sem chodim pravidelne :))
    A ta poviedka je super ! Píš také castejsie !! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ouuu tp je dobré :DDD a keby som chcela poviedku na prianie??

    OdpovedaťOdstrániť