piatok 25. mája 2012

Directioner princes 1o.


       Fuj ale Vás naťahujem čo?! >_< Sa pučím smiechom, nevadí.. sľubujem táto je posledná, kde je všetko kľudné.. a nič sa nedeje :) enjoy! 


Didušiak zmaturoval!!!!!!!!!  Ona je PÁN! Ona je kráľ! Kým čakala na výsledky, skoro som od nervov skolabovala, ale dala to ! Má vysvedčenie a ide si plniť svoje sny! ľúbim ťa!  A s ňou Paťuš aj Lenka.. <3 


          Zayn

Raňajkám som sa radšej vyhol, Liam ma síce zobudil, ale dal som si cigu a vypil som poslednú plechovkovú kolu z lietadla, dobalil som veci a čakal som kým moji bratia dojedia a pôjdeme na letisko, včera som ich hľadal v izbách a neboli tam, musím sa opýtať čo robili.  Kým som rozmýšľal a po lícach mi znova tiekli slané potôčky, pretože ja odchádzam a ona sa so mnou kvôli hlúpemu princovi Harrymu nerozlúčila, bolí to, ako som sa mohol zamilovať tak skoro? Jasné Zayn, lebo si idiot.   Rozmýšľal som, až kým do izby nevtrhol nejaký sluha, vzal moje kufre a odišiel preč. O pár minút ku mne vletel Louis, že odchádzame. 

 Chvíľku mi trvalo kým som sa spamätal z prvotného šoku, ktorý nastal, hneď ako sme vyšli pred kaštieľ. Pážatká, všade vyobliekané služobníctvo, naše auto niekde ďaleko. Nechápal som, až keď sa spoza rohu vynorila čierna limuzína s uhlíkovými sklami, on vystúpil z auta a zaškeril sa na celý svet okolo.  „ Idiot.“ Zašepkal som sám pre seba, a pozoroval som toho pána dokonalého, ktorý mi ukradne moju princeznú. Ešte väčšia zlosť ma pochytila, keď sa z dverí vynorila Sarah s Mirandou za pätami a ja som si uvedomil že musím odísť z Anglicka. Budú spolu buď v Londýne, alebo tu v Amsterdame, toto neprežijem.

Mal som chuť sa k nej rozbehnúť a pobozkať ju, dokázať jej ako ju milujem ale nemohol som. Vlastne prečo nie Malik? Choď a sprav to. Koženú tašku, ktorú som mal v ruke som strčil Liamovi a rýchlym krokom som podišiel pod schodisko na ktorom stála.  Všetci sa dívali na Saru, všetci sa venovali tomu tupcovi s korunou na hlave. Ako sa mi môže sprotiviť človek ktorého ani nepoznám? Môže,  oprel som sa o stĺp a čakal. Netrvalo dlho kým sa dvor znova vyprázdnil. Svojou otupenou mysľou som sa díval na ňu a na ostatné som kašlal. Chcel som jej dať všetko, dám jej to, len musím prísť na to ako. Má celé moje srdce. Má celú polovicu môjho ja, záleží len na nej čo spraví, alebo nie?
Ostali sme sami, Miranda  odprevadila princa Harryho k Sarinmu otcovi, služobníctvo sa rozpŕchlo a ona ostala stáť pár metrov odomňa.
„ Pán Malik mali by ste odísť, čakajú na Vás vaši priatelia a auto..“ Bola smutná, ja som bol smutný. Potrebujem sa opiť. Vlastná hlava za mňa dedukovala a spájala vety.
„ Nie, prosím.. povedz mi, že mám šancu..“ Musí predsa nejaká existovať.
„ Neviem, ak b tu nebol Harry možno.. ja nemôžem odporovať svojmu otcovi...ty už vobec nie Zayn..choď prosím..“  Posledný krát som sa jej zahľadel do očí a odišiel som.  Ubíjal ma pohľad chápavého Liama, nevšímavého Louisa a hladného Nialla.. čo teraz?

Zachránim to? Má nado mnou zvláštnu moc. Nemôžem byť niekým, bez nej. Ozývajú sa hriechy, nebude to také ako predtým. Budem vedieť odolávať? Nezabudnem, už je toho príliš. Stále verím v zázrak, preto dúfam v návrat. Čo  po tom všetkom vlastne príde?


          Sarah

Eitketa! Etiketa nedovoľuje nosiť členom kráľovskej rodiny rifle. Z trucu som zo skrine vytiahla jedni, ktoré mi pred pár týždňami priniesla Denis, bolo to presne po 3 týždňoch, čo odišiel Zayn, teda 26. decembra 2o12.  Dnes večer odchádzame, súkromným lietadlom spolu s Harrym do Londýna, vrátime sa až po novom roku.  Anglická kráľovná sa teší na moju návštevu a Harry domov, ani sa mu nečudujem.  Znova o niečom rokuje s otcom a ja sa balím. Mala by som, ale môj plán zlyhal v momente, keď som zo šatníka vytiahla Zaynovu mikinu. Sivú mikinu v ktorej som spávala, keď som v izbe bola sama.  Teraz to tak nie je, Miranda sa nasáčkovala do môjho kráľovstva a otec jej prikázal dohliadať na mňa každučičkú sekundu. Svoju prácu si robí veľmi dobre, nenechá ma samú ísť ani na toaletu, stále je mi v pätách a sliedi s kým telefonujem a prečo toľko pozerám do mobilu. Áno, mobil, ďalšia vec z mojich trucov. Vydupala som si ho, aby som mohla byť v kontakte s Denis. Milovaná priateľka si zbalila kufre a teraz býva v jednom dome s One direction, ak sa mi miestami podarí dostať na internet a mám možnosť si pozrieť najnovšie fotky, nemôžem sa prestať smiať. Louisovi narástli svaly, Liamovi líčka a Niall chodí večne vysmiati. „Aspoň niekto je spokojní.“ Zašepkala som sama pre seba, Zaynovu mikinu som vložila do kufra a poklepkala som Mirande po pleci.
„ Nie si tu náhodou pre to, aby si mi pomáhala? Prosím ťa Miri dobaľ ma, ja sa idem rozlúčiť s Rebelom.“ Odišla som veľmi rýchlo, aby ma nestihla zastaviť a aby nemohla namietať. Telefón ťažil moje vrecko, Zaynove číslo som vedela spamäti. Bola to chyba, nemala by som to robiť, mala by som sa správať diplomaticky, ale to nejde! Od tej poslednej chvíle to nejde!

Niall prišiel po Denis, tá je teraz v Londýne a robí chlapcom pomocnú ruku, píše mi smsky a strašne mi chýba. Jedinú radosť som mala, aj keď sa k nej nepriznávam, keď som zbadala Zayna v Niallovom aute. Sladko sa usmieval a keď vystúpil z auta a obtočil okolo mňa svoje ruky, cítila som sa šťastne. Cítila som to čo nikdy predtým, bol to dokonalý pocit.  Niall s Denis nás nechali samých pár hodín, rozprávali sme sa. Prediskutovali sme všetky ľahké témy, ale ani jeden sa nevrátil k tomu, čo bude ďalej. Ja preto, lebo viem, že nemôžem sklamať otca a Zayn si užíval krátku chvíľu šťastia. Keď som sa ho jemne pýtala čo ďalej, len sa usmial a položil si hlavu na moje rameno.  Odchádzala som, pustil moju ruku a zrazu som mala tak prázdnu dlaň. Tak prázdny pocit, bez ničoho.  Odišli, auto zahlo za zákrutou, ja som sa vyšvihla do sedla. Hodiny som prechádzala lesom, do tmy som sa rozprávala s Rebelom, ten len strihal ušami a ochotne ma počúval. Eduard sa niekam odpratal, babička bola v Belgicku a otec nemal čas. Denis bola v Anglicku a ja sama v svojom trápení.

„ A teraz je to už týždeň čo som ho nevidela. Vlastne celé Vianoce, vieš jeho číslo som už toľko krát naťukala do telefónu a nestlačila som ten zelený gombíček, proste nemôžem. Chýba mi aj on aj Denis, čo mám robiť Rebel? Povedz mi čo mám robiť?“  Fúkol nosom do čerstvo nahádzaného sena v strede stajne a oprel svoju veľkú bielu hlavu o moje brucho.  Pod jeho tlakom som sa posunula dozadu, k balíkom slamy. Tu ma Zayn bozkával, tu videl moje malé tajomstvo, tu som mu to dovolila.
„ Prestaň fešák, ja nemôžem a to vieš, tak neprovokuj. Dávaj tu na seba pozor Rebelito, vrátim sa po novom roku a sľubujem ti veľkú vychádzku, tak ako niekedy len ja a ty v lese.“ Ešte raz som ho poškrabala medzi ušami, do vedra som mu k večeri – šrotu prihodila pár jabĺk a vrátila som sa do komnaty. Bez telefonátu, bez kontaktu. Ako dlho som nevidela jeho tvár? Prečo mi tak chýba? Ľúbim ho?

Lietadlo sa ľahko odlepilo od mojej rodnej zeme, odopla som si bezpečnostný pás a automaticky som si prekrížila členky.  S Harrym sme mali veľmi zvláštny vzťah, hovoril stále o práci o jeho pomáhaní v Afrike, jeho misiách a lietaní jeho staršieho brata. Nieže by ma to nebavilo, tešila som sa, že medzi nami nevládne ticho, ale chcela by som radšej počúvať o tom ako pán čokoládka nahráva pesničku, ako bol jesť a čo mu vystrojil Louis.  Let do Londýna netrval dlho, dozvedela som sa, že vojvodkyňa Kate, Williamova manželka bude v Londýne tiež. Konečne ju spoznám.  Kým sme vstupovali, Harry ma viedol za ruku, kráčal vedľa mňa a jemne sa usmieval. Stále sa mi v hlave objavovali obrázky jeho čokoládových očí, jeho jemne krojených pier, chcela som ho. Túžila som by obyčajným dievčaťom, ktoré on ukradne a bude milovať.

          Niall

Zamyslene som pozoroval Denis ako veľkou drevenou varechou mieša paradajkovú polievku. Dva krát v smere hodinových ručičiek, dva krát oproti. Striedala strany, niekedy sa na mňa jemne usmiala a vtedy som sa naklonil a vtisol som jej syrový bozk. Vôbec sa nehnevala, že som zjedol skoro všetok syr do polievky, len sa smiala a varila.  Kým vôňa predsilvestrovského obedu napĺňala kuchyňu, skladal som plán, približne som ho povedal Zanovi, vypúlil oči, prestal na pár sekúnd dýchať a poslal ma preč so slovami „ Ak sa niečo také pokúsiš spraviť tak si mrtvy!“ Nechal som to teda tak, aj keď si myslím, že môj nápad je geniálny.. 




Hovorila som, že Vám ukážem Sarah však?! Aj ste mi hodili link, na to ako si ju predstavujete.. no moja predstava pekných očiek a dokonalých vlasov je takáto... 


Barborka - Sarah .. moja krásna..slniečko..jebko a .. a tak.. je krásna však? 
NAJKRAJŠIA! <3

17 komentárov:

  1. jéééééj :) práve som na matike, tvárim sa že rátam objem ihlanov (pomóóóc,ako sa to robí??) a pritom čítam tvoj nádherný príbeh :) áno, viem, je to smutné, zlé, ale ja sa šťastne (priblblo) usmievam a som totáál Happy :D (prečo píšem Happy s veľkým H?? lebo som idiot!) ako je to možné, takto dokonalo písať?? :D a tá Sarah (Baška) jééééj krásna foto :D konečne som si uvedomila, na čo sa mi podobala moja predstava Sarah :) vedela som, že sa mi na niečo podobá :) predstavovala som si ju ako tú postavičku, ktorú máš pri mene ako foto a voľakedy bola na pozadí stránky :D (inak ešte donedávna som si tak predstavovala aj teba :D :D) kočka, tááák úžasne píšeš!! len že wáááááu a LOVE YA


    ----Kika----
    iná haluz, už som sa takto dávno nepodpísala, ale tak v škole sa prihlasovať nejdem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. neviem ako sa ihlan robí :D Matiku nemám už 3 rok, so.. bída a ďes :D :D môj idiot ♥
      No bolo to uvedená na správnu mieru, Sarah vyzerá viď hore, a mne sa šialene páči :D Mňaaaa??? :D :D No fajn, tak nič :D :D haha ...

      :* ♥ nevadí, ani ja sa v škole neprihlasujem

      Odstrániť
  2. krásne! dokonalé a Sarah alias Baška je dokonalá! Asi nejako takto som si ju predstavovala ako hovorí kika. Ako máš tu babiku na obrázku ale táto je krajšia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. joooj, Horan má zase nejaké plány ;) I like it :3 a Sarah(Barborka) je krásna :)
    nechce sa mi rozpisovať pusa.. napíšem ti potom všetko ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ♥♥♥♥ Horan zamieša karty ( ale zas prezrádzam pfuj mi) :D :* ľúbim ťa

      Odstrániť
  4. nemám slov.. so zatajeným dychom som čakala, ako to bude ďalej a teraz dych snáď ani nemám, taká som zvedavá, čo to moje blonďavé vymyslelo :) ľúbi sa mi ten vzťah Niall- Denis.. a viem si predstaviť aj pocity Sarah :/ je jej dobre, ale nie je jej dobre.. shit, dobre čudne to znie :) každopádne, Sarah(Barborka) je maximálne zlatá :) a tie oči!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D hhhhh.. bude to..rošambo?! :D ( nechcem byť zlá a bonzovať) ale už bola pricvaknutá, chápeme sa? :D :D môj Baš ♥

      Odstrániť
  5. bože ženo, mám sa z teba do kocky poskladať?! :D prečo nám to robíš? :/ to je takéé oo.. ja neviem, proste aww a... nemám slov :) dokonalo perfektné :) mám taký pocit, že sa mi z teba topíí mozog :D snažím sa vymýšlať "origoš" komentáre, ale veľmi mi to nejde, lebo sa stále budem len opakovať! :)
    Sarah - Barborka je naozaj dokonalá :)x

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ♥ neee neni, ale ´dakujem... ty hlavne píš jak už dlho čakám na nové časti a! ty ! vrrr :D

      Odstrániť
  6. Je to strašne dokonale :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ♥ ďakujem, ale dokonalé nie je nič.. všetko má svoje chybičky.. ♥ ale krásne sa to číta

      Odstrániť
  7. Sarah-Barborka je absolútne krásna :) :D úplne úžasné to je celé :* :D :D milujem ťa za to, že to píšeš! :* ... Horan sa nedá len tak odradiť, však? :D to by nebol on :D ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  8. úžastné sú tvoje príbehy ..kedy bude dalšia časť ?

    OdpovedaťOdstrániť
  9. krásná!! ale chcem další! hnééd! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. nádhera, ale posnaž sa a čo najskôr ďalšie :)
    čítam všetko čo tu máš, My favourite BLOGís :)
    btw:mám aj ja poviedku, ale blog si asi robiť nebudem, kvôli jednej poviede, tak len že či by sa tu nedala uverejniť :)aj tak je to ale nič proti tvojej :P

    OdpovedaťOdstrániť