nedeľa 23. februára 2014

Fight off your demons 41.

Prídávam novú časť, idem pozerať hokej :) Dakujem za komentáre a za to že čítate :)
A nezabudnite... Toto je ticho pred búrkou ;) Barby♥


Rukami mi jemne sťahoval nohavičky a celý čas sa mi pozeral do očí. Stiahol ich až dolu a potom ich jemne hodil na zem no pred tým si k nim privoňal.
„Si šialený.“ Zasmiala som sa, hned preskočil očami na mna.
„Ale do teba.“ Povedal rázne bez štipky humoru v hlase. Asi sa mi práve roztopilo srdce.
Jemne mi bozkával podbruško a rukami šmátral kade-tade po mojích stehnách.
Palcom prešiel po tom najcitlivejšom mieste aké mám a ja som musela nahlas zavzdychať.
„Do riti.“ Vyhrklo zo mna.
„Správaj sa slušne.“  Usmieval sa.
A znova prešiel prstom po mojom vstupe.
„Nie len ja som tu chcel sex, čo ? Isabella?“ Zaškeril sa.
Červeň stúpala do mojich líc. Neodpovedala som, ale on vedel že mal pravdu. Končekmi prstov úplne jemne prešiel od mojích prs až po stehná. Skoro som to ani necítila.
„Liam.“ Vzdychla som.
Nevydržala som to a pritiahla si jeho hlavu k mojim perám. Potrebovala som to. Potrebovala som cítiť jeho jazyk v mojich ústach. Nie, ja som ho potrebovala celého.
Nežne ma bozkával na pery a pritom ma hladil po vlasoch. Ešte nikdy nebol taký romantický. Je toto ten chlap, ktorého som spoznala? Ano je a je celý môj. V duchu som sa zasmiala. Cítila som jeho ruky ako mu odsúvajú stehná od seba. A potom ako do mna pomaly vsúva jeden prst. Ihned som ho prestala bozkávať a od vzrušenia som zavrela oči. Vyšiel zo mna nejaký neidentifikovateľný zvuk.
„Pozri sa na mna.“ Povedal vzrušene. Urobila to to čo odo mna žiadal a pozrela som mu do očí. Boli jemné a nežné.
Jeho prst sa vo mne pomaly pohyboval a mna to privádzalo do šialenstva. Odklonil sa odo mna a sklonil sa k môjmu lonu. K prstu pridal jazyk. Och kurva!!
Jazykom prešiel po klitorise, hlasno som vykríkla jeho meno, čo ho ešte viac povzbudilo a urobil to znovu. Pozeral na mna spopod mihalníc a vychutnával si to, že kričím. Presne tak ako povedal.
Jazykom prechádzal po každom milimetri mojej pokožky a ja som kričala ako keby ma zato platili. Nemohla som byť ticho, také niečo som nikdy nezažila.
„Li-am ja už...už.“ Habkala som a pripravovala som sa na nádherný orgazmus. Ale jeho ruka vo mne v momente prestala kmitať a jeho jazyk zmizol.
„Liam!“ Skríkla som na neho. Zaškeril sa a pobozkal ma na krk.
„Zimomriavky?“ Usmial sa. Stále ked ma pobozká na krk mám zimomriavky až niekde dole.
„Hrozne rád sa pozerám čo s tebou robím.“ Škodoradostne sa usmial. Sviniar jeden.
Vzala som do ruky jeho penis a prechádzala hore-dolu, čo nečakal. Ihned sa prestal smiať. Na! Ale nato čo robím ja s tebou si zabudol Payne?  V duchu som sa mu posmievala ako malé decko.
Moju ruku jemne chytil do dlane a priložil si ju k perám. Bozkával mi celú dlaň, ktorú som mala pre chvíľkou na ňom.
„Teraz voniaš ako ja.“ Usmiala som sa, no smiech ma prešiel ked si vložil do úst môj prostredník a začal ho cmúľať a sať. Prudko sa zavzdychala.
„Bože, už ma nenatahuj.“ Žobrala som.
Ruku mi pustil a jemne ma priľahol, nasmeroval jeho penis na správne miesto a jemne ho do mna vsúval.
„Nikdy som nič lepšie nezažil.“ Povedal s privretými očami a napnutou tvárou.
„čo?“ Opýtala som sa, bez dychu.
„To aká si úzka, presne šitá na mna Bella.“ Povedal a prirazil až na koreň. Hlaso zastonal.
Pohyboval sa pomaly, jemne a nežne tak, ako ešte nikdy. Bol taký pozorný. Stačilo pár prírazov a cítila som ako to na mna ide. Liam si preplietol jeho prsty s mojimi a začal prirážať silnejšie. Len o trošku, tak, aby to bolo jemné.
Hlasno som vyvrcholila a len dúfala že dolu nie je Maria. Liam mal doširoka otvorené oči a po chvíľke sa urobil tiež. Zvalil sa na mna a hlavu si zložil do môjho lona.
„Toto bolo dobré.“ Povedala som zamyslene.
„Viem.“ Uškrnul sa a ľahol si na brucho aby na mna videl. Ležal tam medzi mojimi stehnami a hral sa mi s prstami na ľavej ruke.
„Nikdy by som ti neublížil.“ Povedal šepotom a pritom sa mi vpíjal do očí.
„Ja viem Liam.“ Usmiala som sa. Presunul sa ku mne a prikryl ma. Lahol si na moje nahe prsia a vdychoval moju vôňu. Hladila som ho po vlasoch a celý čas som sa usmievala. Keby si len vedel ako ťa milujem. Môj Liam. Vzdychla som si a jeho jemné chrápkanie uspalo aj mna.

Zobudil ma jeho smiech.
„Vstávaj ideme obedovať.“ Šepkal.
Pod tlakom jeho psích očí som sa postavila a hodila na seba župan. Zišli sme dolu a na stole nás čakal losos a zemiaky. S chutou som sa do toho pustila a pritom som samú seba presviedčala aby som začala tému ktorou začnem hádku. Kurva... Nádych-výdych ! Do riti !
„Liam?“ Opýtala som sa nevinne.
„Hmmm?“ Jeho oči boli zapichnuté v telke. Správy hlásili niečo o obchode, samozrejme teraz by mohla spadnúť aj atomovka a on by sedel a hučal čo to zasa hovoria. Tak dobre Bella, showtime.

3 komentáre:

  1. No tak teraz som naozaj ale naozaj zvedavá, čo sa bude ďalej diať! :)
    Vážne, taká pokojná časť toto :) A teraz príde niečo asi dosť zlé, čo Liama strašne vytočí alebo niečo.... No, prestanem s dohadmi, každopádne dúfam, že ďalšia časť bude čo najskôr :)
    ♥♥♥♥♥
    Love love love Xxx

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Když mně to tak strašně vyhovuje, když je klid :D Ale je fakt, že tak to zůstat nemůže a byla by to trochu nuda. Takže s chutí do toho :D Těším se <3 <3 <3

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Brutálne !!! Som zvedavá, čo sa udeje :) Teším sa. ... Danka :)

    OdpovedaťOdstrániť