streda 19. februára 2014

Fight off your demons 40.

Takže, túto časť venujem samozrejme všetkým ktorý čítajú ale je aj pre jednu špeciálnu osobu :) Neviem ako sa voláš, koľko máš rokov, alebo odkiaľ si ale dakujem za to že čítaš ( aj ostatným dakujem!!) a želám ti všetko najlepšie v živote aby si dosiala presne to čo chceš :)
btw: Dakujem za komentáre, neviem kedy bude dalšia časť...určite ale v sobotu... :) Love you all Barby ♥


Isabella
Celý deň som sa poflakovala po dome a prekutrávala zásuvky. Asthon sedel dole a pozeral telku. V jednej ruke mobil a v druhej popcorn. Pozeral hokejový zápas Kings a nadával ako pohan, škerila som sa nad tým. Pravidelne každú pol hodinu chodil von s baterkou a prehľadával okolie.
„Nedáte si pivo Asthon?“ Opýtala som sa, ked som si robila sendvič.
„Och nie dakujem, som v práci.“ Jemne sa usmial. Nechápem ako ho to môže baviť. Išiel mu zápas, podľa toho ako do neho bol zažratý tak dôležitý, a on len tak vylezie von sa pozrieť či sa niečo nedeje. Bez opýtania som urobila sendvič aj jemu, pretože predpokladám že keby som sa opýtala povedal by že nie.
„Och dakujem, to ste nemuseli.“ Usmial sa a prijal tanier.
„To je v poriadku, idem hore. Dobrú noc.“
„Dobrú noc slečna.“ Povedal a s chuťou si odhryzol.
Vyšla som hore schodmi a zastavila sa pred spálnou, no nevošla som tam. Prešla som ešte dalej a vošla do Liamovej pracovne. Tanier som položila na stôl a usmiala som sa. Sadla som si za jeho stoličku a zapla notebook. Nemal heslo, čo ma prekvapilo. Všetko sa načítalo a vybehla mi jeho obrazovka, na ktorej som bola ja? Kurva... Moja fotka ako spím. Usmiala som sa, nemám ponatia kedy ma ten chlap fotil. Otvorila som internet a preťukávala som stránky. Už tak dlho som nebola na internete. Vlastne som to nikdy ani nemala za potreby. Hodiny ukazovali pol desiatej. Vypla som ho a poslušne zavrela, otovorila som políčku, kde mal papiere a náboje? Čo tu robia náboje do zbrane? Nikdy som sa do zbraní nevyznala, ale toto boli určite náboje. Postavila som sa a prešla k veľkej knižnici. Vedela som že tam má trezor, minule ho predo mnou otvoril, no obišla som ho. Nebudem sa starať to týchto vecí. Prechádzala som si knihy. Mal tam hocičo, ale najviac kníh o podnikaní. Postavila som sa pred veľké okno a pochopila prečo Liam stále pozerá von. Ten výhľad bol dokonalý. Mesiac osvetľoval New York, ktorý nebolo vidno celý a svetlo čo odtiaľ prichádzalo ma len utvrdilo v tom že je tam.  Hned veľa bol dom, kde som spala. Spomínala som si, ako som tam bola sama a ako som chcela prísť dnu a pozrieť sa na Liama ako spí. Zasvietilo sa v mojej bývalej spálni, no cez rám okna som nevidela nič. Sadla som si na Liamovu stoličku a mala som výhľad presne na moju izbu. Bol tam Asthon a kontoroval to tam. Prekvapilo ma to. Ten Payne ma určite sledoval! Musím sa ho opýtať. Zjedla som svoj sendvič a tanier vzala so sebou do spálne. Lahla som si na posteľ, ale pred tým som si obliekla Liamove tepláky a tričko čo mal pod vankúšom. Voňalo ako on. Čisto a mužsky, celý Liam. Nemohla som sa nabažiť tej vône.
Pred tým ako som šla spať som napísala Liamovi sms-ku že ho mám rada a že sa teším až príde domov.

Zobudila som sa na nejaký pohyb. Lenivo som podvihla hlavu. Sedel tam na mojej strane postele a ťukal do notebooku.
„Ahoj láska.“ Povedal šepotom.
„Ty si tu?“ Nechápavo som si pretrela oči.
„Hej.“ Chlapčensky sa usmial. „Chcel som tu byť ked sa ráno zobudíš.“ Povedal a natiahol sa ku mne. Jemne priložil pery na tie moje.
„A kedy si prišiel?“
„Asi pred pol hodinkou.“
Dozvedela som sa, že Liam toho Kanaďana uhnal, aby sa s ním stretol ešte včera k večeru, aby mohol prísť domov aby bol tu ked sa ráno zobudím. No existuje niečo romantickejšie? Usmievala som sa celý deň. Asthon, ktorý nakoniec spal v obývačke „keby niečo“ odišiel ráno a ostali sme s Liamom sami.
„Chýbal som ti?“ Opýtal sa, ked sme obedovali.
„Ano.“ Usmiala som sa, dojedla a odniesla svoj tanier.
„Ráno si ma prekvapila.“ Nechápavo som nadvihla obočie.
„čím?“
„Tvoj vankúš a perina boli na zemi a spala si na mojich.“ Och do riti.
„Ani o tom neviem.“ Určite som bola červená ako paradajka.
„Potešilo ma to.“ Pocítila som jeho ruky na mojich bedrách. „Aj toto.“ Usmial sa a ukázal na jeho pyžamo na mne.
Prstom sa dotkol môjho prsníka.
„Liam.“ Šepla som. „Mám menštruáciu.“ Och bože ako môže jeden dotyk spôsobiť takú túžbu?
Zúžil obočie. „Do riti. Tieto veci neznášam.“
„Bolí ťa niečo?“
„prečo sa pýtaš?“
„Deborah bolel chrbát.“ Odvrkol s hnusom pri jej mene.
„Brucho.“ Povedala som nechcene.
„Mám nato jeden liek.“ Povedal a ťahal ma hore. Jemne ako keby som bola z porcelánu ma položil na posteľ a podvihol jeho tričko, čo som mala na sebe.
„Liek ktorý ti pomôže.“ Uškrnal sa a začal bozkávať medzierku medzi mojimi prsiami až prešiel k bodbrušku. Prebozkával ho celé, nevynechal ani jeden milimeter pokožky.
„Si taká krásna, že to ani nie je možné.“ Hovoril tlmene, čo ma donútilo zastonať.
Jeho strnisko ma škrabkalo po brušku. Môj dych sa zrýchlil a srdce búšilo do hrude ako šialené.
„Och Bella.“ Zastonal.

Dezorientovane som blúdila pohľadom po izbe. Je piatok. Počula som Liama bol v kúpeľni, ale nechcelo sa mi vstávať takže som ostala ležať a čakala som ho.
Prešlo pár minút a za zavretými dverami bolo zvláštne ticho. Postavila som sa a prešla k dverám, nechcela som počúvať tak som ich rovno otvorila.
„Li...“ Stál nahý pred zrkadlom a v ruke držal svojho kamoša, ktorý stál.
Zahanbene sa na mna pozrel. „Nebudem ti klamať, proste som sa už takto zobudil.“ Zaškeril sa. Jeho veta ma donútila sa hlasno rozosmiať.
„Ideš ...ehm... masturbovať?“ Smiala som sa.
„Inak to nevidím Bella a nesmej sa mi, máš „návštevu“ takže mi tým odopieraš sex, vieš?“ Prestala som sa smiať a podišla som k nemu. Neviem kde sa vo mne nabralo toľko odvahy, ale postavila som sa až pred neho a zložila ruku z jeho penisu. Jemne som sa ho dotkla. Hlboko vydýchol.
„Bell-a nerob to lebo sa neudržím.“ Oči mal pevne zavreté, ale moju ruku nechal tam kde bola.
„Liam.“ Šepla som. „Včera sa moja návšteva skončila.“ Prudko sa narovnal a vypúlil oči. Bez váhania mi zaplietol ruky do vlasov a vášnivo ma pobozkal. Vrhol sa na mna ako hladný lev, to nás prinútilo ustúpiť dozadu.
„Pre-čo, si mi t-o nepo-vedala?!“ Hovoril medzi bozky.
„Bola noc.“ Šepla som.
Veľkými rukami ma vzal za zadok a prechádzal po ňom.
„Bože, raz ma zabiješ.“ Šepol a prestal ma bozkávať.
Vzal ma ruky v štýle princeznej a usmial sa.
„Teraz ťa donútim kričať, aby si vedela že také veci mi máš hovoriť včas a nie až po záverečnej.“ Zasmial sa.
Položil na do stredu postele a lahol si na mna. Podopieral na rukami, aby ma nepriľahol a prstami mi dával vlasy za ucho. Pozrel sa na hodinky.
Nechápavo som sa zamračila, myslela som si že ide do práce ale potom prehovoril.
„Je ráno a ty si tak krásna.“ Nad jeho slovami som sa usmiala a bozkala som ho na pery.
Na stehne som cítila jeho tvrdý penis ako sa jemne šúcha o moju pokožku. Všetky chlpky na tele sa mi zježili.
Posadil sa na kolená medzi moje nohy a začal mi vyhrnať tričko. Bozkával ma na boky, čo ma šteklilo, potom na bruško až k prsiam. A znovu to opakoval, potom som zacítila jeho jazyk pri pupku. Hlasno som vydýchla a cítila jeho úškrn.
„Bella niečo vyskúšame.“ Povedal a aj ked ma nevidel rýchlo som prikývla, teraz mi je jedno čo bude robiť, len nech pokračuje.

5 komentárov:

  1. Noo, tak takovou kapitolu jsem si snad ani nezasloužila!!! :D Jéééé, totálně absolutně skvělá!!! Moc jsem tady nechtěla vystupovat, jelikož je mi lehce trapně, že ve svém věku jsem totálně zblázněná do povídek o 1D, ale když už je mi věnována kapitola (mimochodem což je hned druhý nejlepší dárek k mým 21. narozeninám - první nejlepší byly lístky na jejich koncert do Manchesteru - jenom co to píšu, tak si myslím, že do května nevydržííím!). Opravdu moooc děkuju za věnování, ale hlavně za to, že píšeš! Opravdu je to pro mě jedna z nejlepších povídek, na kterou se vždycky neuvěřitelně těším. Jsi skvělá a tvoje psaní taky!!! Děkuji!!!!!!! <3 <3 <3 P.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vôbec nemáš začo a mimochodom mám 20 :D takže si myslím že sme tu dve také uletené :)
      Hrozne sa za teba teším že ideš na ich koncert a dúfam že si to užiješ na 100% ! :) Dakujem za podporu ! ♥ ♥ Dakujem :) Barby

      Odstrániť
  2. Strašne zbožňujem túto poviedku ♥ Stále to hovorím, no je to pravda ♥ Dokonalé :3
    A to, ako Liam hneď prišiel za ňou... aaaaaaaaw :3
    Love love love Xxx

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem že stále komentuješ, je to od teba milé Juli :) Barby :))))) ♥

      Odstrániť
  3. Jééj, to bolo veľmi milé a romantické, že ju Liam ráno prekvapil. ♥ Stále sa poteším novej časti, túto poviedku mám veľmi rada a vždy si oddýchnem pri čítaní. Ďakujem/e Barby ♥ :) ... Danka :)

    OdpovedaťOdstrániť