pondelok 3. februára 2014

Fight off your demons 35.


 Nová časť...konečne... ja viem .. Ale milujem Vás za tie komentáre ! :) ♥ ♥ Barby

O pár hodín nato som sa zobudil, oťapený som sa poobzeral okolo. Bella stále spala na mne, skúsil som sa dostať z jej objatia, ale nedalo sa.
„Ešte chcem spať Li.“ Povedala zo spánku, načo som sa zaškeril a odsunul od nej.
Vedel som že spí. „Ale ja ťa spať nenechám.“ Šepol som zo žartu a postavil sa. Taký dobrý sex som nemal už dlho, to môžem povedať. Natiahol som si boxerky a rýchlo išiel do pracovne.
Kurva, hlúpi zvyk. Zapol som notebook a hned prezeral emailovú schránku. Zopár nových vecí od Abby nejaké stretnutia a tak. Zayn mi poslal číslo na chlapíka, ktorý je dobrý v hľadaní osôb. Musím násjť toho skurvysyna skorý jej ublížil ale teraz nie, neviem čo mi nato povie Bella. Asi sa jej ani pýtať nebudem, alebo mám ? Kurva...Neviem... Hodinky ukazovali niečo okolo šiestej, slnko už dávno nesvietilo. Nechápem ako som mohol tak zaspať, ale zasa bol to zaslúžený spánok. Pípol mi e-mail. Hned som ho otvoril.
Ahoj Liam, už si sa dlho neozval. Len sa ťa chcem opýtať či nemáš chuť prísť ku mne, alebo ja k tebe? Vicky .
Kurva! Kurva! Oboma rukami som sa chytil za hlavu. Čo odo mna chce tá štetka? Bože.. Toto musím Isabelle povedať. Nechal som to tak, vypol počítač a rýchlo zišiel do kuchyne.
Jogurt? Mäso? Zelenina? Ovocie? Pozeral som do chladničky dosť dlho nato, aby som si niečo vybral. Ale nevybral. Až ked som uvidel hore víno. Červené, parádne vychladené. Vybral som si pohár, otvoril ho a nalial. Sadol som si na stoličku k barovému pultu. Pamätám si, ked so  tu sedával sám. Teraz mám dievča ktoré spí v mojom dome,v mojej posteli, pod mojimi perinami a nikdy som sa necítil lepšie.
„Li?“ Opýtala sa spomínaná zaspalo zo schodov. Ešte som ju ani nevidel, ale počul som že je bosá. „Kde si?“ Opil som si z pohára.
„Tu. V kuchyni.“ Tieň vystriedal postavu. Nahú nádhernú ženu.
„čo tu robíš?“ Pretrela si oči a vybrala sa ku mne. Nasucho som prehltol.
„Pijem víno.“ Usmiala sa, vlasy dupkom a prišla až ku mne.
Lahostajne som si odpil z vína.
„Ani daľej nechod.“ Povedal som. Vypúlila oči.
„Prečo?“
„Lebo si nahá.“ Zaškeril som sa a očami skúmal jej krásne telo. Protestujúc prikráčala až ku mne. Ladne. Pôvabne. Naschvál. Vzala mi z ruky pohár a napila sa.
„Tak pod.“ Prehovorila omamne. Chlpky na rukách mi zježili a guča v boxerkách sa zväčšovala.
Bella potiahla stoličku do strany a pozrela na môj rozkrok. Usmiala sa.
„To sa ti až tak páčim Payne?“ Zachichotala sa.
„Ved to vidíš že áno.“  V momente si na mna obročmo sadla a panvou prirazila naproti mne. Z úst mi vyšiel nejaký neidentifikovateľný zvuk, podobný stonu. Rukami som chytil jej krehký zadok a nadvihol ju. Sám do ju šúchal proti mne.
„Isabella, si šialene sexy.“ Vzdychol som jej do malého uška. Mala zaklonenú hlavu a jemne vzdychala. To tie jej vzdychy ma tak vzrušovali. Trošku sa odsunula a chytila lem mojích boxeriek. Nadvihol som sa a chcel som si ich stiahnuť ale ona bola rýchlejšia. Chytila ma za zadok a potiahla. Stiahla ich rukami až dolu a potom som ich skopal na zem. Tentokrát sme boli obaja nahý. Jemne rukou šmátrala po mojích stehnách a potom sa dotkla teraz už veľmi tvrdého nástroja. Jemne pohybovala rukou sem a tam a pritom mi pozerala do očí.
„Páči sa ti to?“ Opýtal som sa potichu. Môj hlas bol taký nízky, že som myslel že ma ani nepočula.
„Milujem to pozerať na teba ako sa prehýbaš od rozkoše.“ Hned ako to dopovedala pevnejšie uchopila môj penis, čo ma donútilo ihned zakloniť hlavu a hlboko zastonať.
„Myslím že som objavila tvoje slabé miesto.“ Zasmiala sa.
„Ty si moje slabé miesto.“ Okamžite prestala.
„Zopakuj to.“ Zvážnel som.
„Isabella ty si moje slabé miesto a myslel som že to vieš.“ Zamračil som sa. Ani neviem ako ma pobozkala. Proste v sekunde bola na mojích perách a hrubo ma bozkávala, rýchlejšie pohybovala rukou stále na mojom kamošovi a jazyk nenásytne vrážala do mojej pusy.
„Bella.“ Povedal som, ale neprestávala.
„Isab-ella.“ Rýchlo som protestoval medzi bozky.
„Hmmm?“
„Prestaň, lebo o chvíľku budem.“ Neprestala. Kurva. Vedel som že to nezvládam tak som ju vzal za zadok a nadvihol. Bella si tri prsty strčila do úst a potom ich naslinené priložila na moju špičku. Pár krát po nom ešte prešla a potom sama nasmerovala jej vstup ku mne. Chytila ma za ramená a stláčala ich.
„Milujem to aké máš silné ramená a ešte viac vtedy, ked sa zapieraš.“ Očami ich prezerala, držal som ju rukami za zadok skoro vo vzduchu, to chcelo nejakú silu. Bella chodila rukami od mojich ramien až po hánky na rukách.
Pomaly som ju posúval dolu, až som cítil aká je vlhká na mojej špičke. Zastonala a prirazila, no zastavil som ju rukami.
„Pomaly. Počkaj kým si zvykneš Bella. Nechcem ti ublížiť.“
Pretočila očami a znovu prirazila, Ocitol som sa v nej až po koreň.
„Kurva.“ Vzdychol som, ale maličká zasyčala.
„Au.“ Povedala.
„Bolí ťa niečo? Spravil som niečo?“ Už už som sa chcel postaviť, ale zastavila ma.
„Je to toma chyba, mala som počkať.“ Zapýrila sa.
„Vravel som ti to ale nepočúvaš ma. Musíme ísť nato pomaly.“ Usmial som sa.
Prikývla sa jemne sa hýbala. Bella nekontrolovateľne vzdychala. Vzal som ju za prsia a masíroval ich v rukách. Po chvíľke som prirážal rýchlejšie a hlbšie. Kričala ako nepríčetná a to ma prinútilo si ju vziať celú. Pevne ma chytila za ramená, trošku sa odklonila dozadu, takže som pustil jej prsia a chytil som ju stehná.         Zaklonila hlavu a dosiahla orgazmus. Ja hned po nej. Oprela sa o moju hrud a ja som ju objal, stále v nej.
„Musím pracovať, ale len chvíľku.“
„Potom si môžeme pozrieť nejaký film nie?“ Usmiala sa.
„Hej, len neviem či sa zmestíme na gauč.“ Oči jej svietili tak ako mne. Nadržano.
Rýchlo vstala a zhíkla. Porútil som hlavou. Nikdy nepočká.
Zohla sa a podvihla moje boxerky, ktoré si následne obliekla. Išla hore a ja za nou. Vošiel som do šatníka a vzal si kárované červeno-modré pyžamové nohavice na šnúrku. Obliekol som si ich, Bella stála opretá o zárubňu, ruky zložené na nahých prsiach.
„čo je ?“ Zasmial som sa.
„Tvoj zadok. Je chutný.“ Prudko som sa otočil a pritlačil sa k nej. Prstami som prechádzal po tom jej zadku. „Je to divné, dotýkať sa svojho vlastného prádla na takom krásnom zadočku. Cítil som ako sa jej stvrdnuté bradavky obtierajú o moje chlpky na hrudi. Pobozkal som ju hladne, tak aby vedela ako ma vzrušuje.
„Môžem pracovať s tebou?“  Premeral som si ju.
„Ked sa oblečieš. Takto by si ma veľmi rozptyľovala.“ Nadšene sa usmiala a vzala si moje pyžamové tričko. Navliekla si ho.
„Tadááááá, ideme?“ Pleskol som jej po zadku, až zakňučala a vybrali sme sa do pracovne.

5 komentárov:

  1. Konečne som sa dočkala :3
    Strašne milujem túto poviedku a ich krásny vzťah :3
    Liam je k nej taký... aaaaaaaaw ♥
    Táto časť bola taká milá a hráva a nehorázne úžasná! ♥
    Neviem sa dočkať ďalšej :)
    Love love love Xxx

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Úplne bombová časť !!!
    Milujem Liama a Bellu.
    Teším sa na pokračovanie. ... Danka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já opravdu nechápu, jak to může být pořád tak skvělé <3 Liam je totálně božský a Bella je taky skvělá. A přímo tahle část? No nemám slov!!! I need more!!! Prosím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. kurva to je dobre ! :) Ďakujeme Baši !

    OdpovedaťOdstrániť
  5. oni dvaja tvoria super dvojku :) úplne ich milujem!! :)

    OdpovedaťOdstrániť