štvrtok 26. septembra 2013

It hurts 1.

Dopredu upozorňujem - bude to Larry ... takže prosím nehejtujte. Ak ste Elouanor shippers ani nečítajte ... ja patrím k Larry Shipperom ale El nehejtujem. Myslím, že Harold je bisexuál, ak nie gay ... je mi to jedno.. stále som directioner ... rešpektujem ale v hlave mám svoj názor ( aj keď je mi to v podstate jedno) :) El s Louisom sú nádherný ale páči sa mi myšlienka  Hazz & Louisa ... tak vznikol nápad ...

  So, enjoy it ! 




Mal chuť prisať sa na pery chlapca pred sebou, mal chuť vziať jeho tvár do dlaní a jemne mu poláskať tie načervenkasté líca. Bol však prinútený, alebo radšej sám seba prinútil k sklopeniu očí na zelenkavú trávu. Ani pohľad na najlepších kamarátov tešiacich sa z víťazstva jeho tímu ho netešil. Tak veľmi po ňom túžil, len na moment, na pár sekúnd. Objímali ho, oni mohli on nie pretože oni to zakázali. Zakázali mu mať niečo s ním. Očami radšej zablúdil na dievča ktoré ho tam sprevádzalo. Bessa. Nepatrila k tým ktoré boli výrazné, vedel ale, že jej vzťah s chalanom a k nemu samému nie je založený na peniazoch ale vzájomnej dôvere a potrebách. Nikdy by nepovedal, že niekto ako ana môže byť jeho najlepšia priateľka. Stretli sa náhodou. 

„ Kurva mohol by si vsunúť ten lístok do tej dierky a prejsť ? Niekto potrebuje to metro stretnúť.“ Zahundralo dievča za jeho chrbtom. Bol si vedomý, že zdržuje, nevedel však ako prejsť kontrolou, nikdy necestoval metrom. 
„ Vieš ja som nikdy nešiel...“ Nedopovedal, tá malá ho sprosto predbehla a vsunula svoj oranžový lístok do stroja, dvierka sa otvorili a ona šikovne prekĺzla dnu. 
„ Tak ideš? Alebo tam ostaneš do zajtra?“ Napriek tomu, že ju nepoznal, neveril jej, nemohol tušiť kto to je, nasledoval ju. Štikol lístok presne tak ako ona a len čo prešiel za zábrany schmatla ho za ruku a ťahala k eskalátorom. 
„ Kam ideme?“ 
„ Naučiť ťa cestovať metrom.“ Konečne zdvihla pohľad k jeho tvári. Vlasy padajúce pod lopatky medovej farby jej odhalili ružové líca, plné pery a malý nos. Taký, že vyzerala ako dieťa. 
Od toho dňa nepoužíval Harry auto, vozil sa metrom. Dennodenne cestoval s tou malou Bussy Bee, ako ju nazýval sám pre seba. Hovorili spolu, cestovali spolu až sa z nich stali priatelia. Taký na život a na smrť. 

„ Vzchop sa, je na tebe príliš vidieť ako ťa to trápi. Usmej sa Styles.“ Podpichla ho, mysliac to síce dobre. Ju samú bolel pohľad na kamaráta ktorý bol nešťastný. Vzala kúsok lepkavej hmoty, nedokázala to svinsto nazvať cukrovou vatou lebo to tak nechutilo, strčila mu ho pred ústa a usmiala sa tým svojím úškrnom. 
„ Ďakujem...“ Začal Harry, stále jej ďakoval, chcel aby vedela aká dôležitá je, chcel aby ... len ona ho vždy zastavila. 
„ ... ďakuješ za všetko čo robím a bla bla bla, ja viem. Poďme si sadnúť, Louisa čaká druhá tretina a ak na nás kameraman ešte raz stočí kameru a ja ťa budem musieť pobozkať Harry tak ten kúsok vaty skončí na..“ Nedopovedala. Na veľkej plazmovej telke nad preplneným štadiónom sa zjavila ona s Harrym v presladenom srdiečku. Potichu zanadávala a natiahla sa k jeho ústam. Cmukla na ne, žiaden bozk, nič čo sa citov týka.
„ Neďakuj, sadaj.“ Postrčila ho. Stihol si vymeniť pohľad s kamarátom oblečeným v drese Doncasteru a potom nasledoval Bessi, nechcel tam byť, nemal rád verejnosť. 

( ale samozrejme, že to nebude len o Larrym ....)



11 komentárov:

  1. Ajč ja ťa zbožňujem. Názor ti neberiem. Opäť vidím, že vieš písať. Ale ako do riti si ľudia môžu tvoriť takéto názory, keď o tých chalanov po 1. okom nikdy NAOZAJ nezavadili a po 2. z bodu č.1 vyplíva, že ich ani nemômu poznať! toto ma serie, lebo je to obyčajné, hajzelské súdenie ľudí, a to sa nerobí! a teraz, kde je Another World?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to fanfiction .... tu sa myslím môže všetko, nie? AW je niekde hlboko v priečinku ...

      - Ajč

      Odstrániť
  2. love iiiiit! ale, chcem sa len vyjadriť pomimo, nechcem nikomu brať myšlienky, alebo meniť presvedčenie, ale shipperov proste neshippujem :D.. at the end of the day sme stále directioners a už ma serie, ako sú stále hádky medzi ES a LS..
    ale to len tak pomimo..
    naozaj to zbožňujem.. už teraz! x x

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Šak to ... hádky/nehádky ... ak sa niekomu nepáči nech nečíta .. mne sa toto chce písať :) a je mi jedno ako je to reálne :) ale ďakujem ! Som čítal dnes že aj na tvojom blogu sa niečo deje, sa teším až sa do toho pustím ! :) x

      - Ajč

      Odstrániť
    2. mooooja ♥ .. a je len dobre, že sa ti chce :) pretože keď sa chce, tak sa to aj dá ;) a toto sa rozhodne dá! ba viac :) toto sa už miluje ;) x

      Odstrániť
  3. Jááááj! Ajč a Larry? Hvězdná kombinace, děkuju, děkuju, děkuju za povídku s těma dvouma! <3 <3 <3 xx

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Teším sa, že sa tešíš Naty <3

      - Ajč

      Odstrániť
  4. ááááááááá ♥
    Larry :3
    Fajn,.... tak toto sa mi úplne brutálne páči! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ak máš záujem, na mojom blogu prebieha súťaž o najlepší blog.
    Prihlášku nájdeš tu: http://best-story-1d-jb.blog.cz/1309/sutaz-o-najlepsi-blog-prihlaska :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Som nehorázne rada, že si sa vrátila, žena! :) ♥ A je to skvelé! Aj keď nemám rada, keď robia z Harryho a Louisa gayov, toto milujem! A to je ešte len začiatok ;) Welcome back, babe ;) ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahoj Ajč, ja som tak strašne rada, že si sa vrátila :3 Neskutočne zbožňujem tvoje písanie a teším sa všetko, čo sem pridáš. Aj keď nepatrím medzi LS a rešpektujem Louisa a El ako pár, rešpektovala by som aj Harryho a Louisa, ak by to bola pravda ;) Zbožňujem 1D a pravdu povediac mi je jedno, akej sú orientácií. Späť k poviedke, bomba som zvedavá na pokračovanie, je to super ... Danka :)

    OdpovedaťOdstrániť