sobota 22. júna 2013

Everything will be fine 7.

  Od predvčerajšej noci som spala 4 a pol hodiny .. hell yeah ... ale pokračovanie máme na svete. :) So, enjoy it ! 


„Dobré ráno.“  Zašepkal som jej do vlasov.  Pomrvila sa, chcela aby som si myslel, že stále spí. Vedel som však, že bola hore. Dýchala inak, nadychovala sa hlboko vône z môjho trička.  Prstami som prechádzal po jej nahom chrbte, zachádzal až k nohavičkám zakrývajúcim to najdôležitejšie.   Keď som  bruškami prstov klesol až k jej boku, prestala dýcha aby sa nezačala smiať a len čo som sa vrátil k jej pokožke na zátylku spokojne odfukovala ďalej. 

„ Viem, že nespíš..“  Šepkal som.
„ Hmm.. ehmm.hmm.“  Zamrmlala a zhlboka sa nadýchla. Milovala moju vôňu, bola to jej droga.  
„ Dala by si si raňajky do postele miláčik?“   Len čo som dopovedal, znova sa pomrvila a rukou ma objala okolo krku. Zachytila prstami lem môjho trička a zastonala.
„ Prečo máš tričko?“  Jej rozospatý hlas mi pripadal milší, viac sexy.  Keď tie svoje veľké očká zdvihla ku mojim, hneď som sa natiahol a pritisol som sa na jej ústa.
„ Nebozkaj ma, nemám umyté zuby.“  Zavrčala, odtiahla sa a mne sa to prestalo páčiť.
„ Hej hej, čo to robíš? Myslím, že fázou nemám umyté zuby a dnes som si neoholila nohy sme si už prešli.“  Odpovedal som hľadiac na ňu, posadila sa a prehrabávala si prstami vlasy.
„ Prešli ale ...“  Chcela namietať a vtedy som si to všimol.
„ Máš na sebe nohavičky s spongebobom?“ Rozosmial som sa, v očkách jej vzbĺkol hnev. Och maličká, ja ťa milujem a si dokonalá.
„ Barby bozkával som ťa opitú, keď si zvracala. Nevadí mi, že nemáš umyté zuby. Milujem ťa, chcem aby si všetko čo sa medzi nami deje brala ako samozrejmú vec. Nevadí mi to, ak by sa mi to akokoľvek nepáčilo ver mi, že by som ti to povedal.“ Vydýchol som, na moment pripadajúc si ako Liam, pretože som rozprával tak rýchlo a potom som sa posadil k nej.
„   Prepáč..“ Zastonala a poskladala sa mi na nohy tak, že som sa jej prstami mohol prehrabávať vo vlasoch a ona si objímala kolená.
„ Milujem ťa. Nesmieš sa hanbiť, milujem na tebe všetko. Tvoju prirodzenú vôňu, chuť a všetko spojené s tvojou existenciou.“   Nad mojou úvahou si povzdychla.  Potiahol som perinu tak, že jej skĺzla z bokov, prstami som prešiel po jej odhalených bokoch, vyrovnala nohy a mne sa vyskytol úžasný pohľad na jej bruško a nohavičky so spongebobom.  Jemne som jej prstom zakrúžil okolo pupka, zišiel dole k nohavičkám a obkreslil som obrázok.
„ Zayn...“ 
V momente som moju maličkú prevrátil pod seba, ruky som jej uväznil nad hlavou a priľahol som ju celou svojou váhou.
„ Milujem ťa.“ Zašepkal som, obtrel pery o tie jej a pomaly som skĺzol nižšie na krk.  Pobozkal som ju na maličké znamienko ktoré tam mala.  Jazykom som si vytvoril cestičku až k ušku. Lalôček som jemne chytil medzi zuby a potiahol.
„ Milujem tvoje malé ušká, ako ťa stále strasie keď sa ich dotknem.“ Znova som jej jazykom prešiel po jemne pokožke a prešiel som späť ku krku.  Zahryzol som jej priamo do tepny a cítil som ako chce aby som ju pustil.
„ Milujem ako veľmi  ti krk vonia. Trochu za  mnou, trochu za tebou a trochu za vôňou nášho milovania.“  Zasmiala sa, neviem ako si vyslobodila spod mojej váhy nohu, ale preložil ju cez môj pás.
„ Toto mi zavadzia.“  Zubami som uchopil  ramienko od jej saténového tielka a stiahol jej ho dole.
„ Milujem túto malú jazvičku po očkovaní.“ Prešiel som po nej jazykom a znova pocítil tlak.
Tielko som jej voľnou rukou stiahol  tak, až som odhalil medzierku medzi prsiami.
„ Milujem ako ti naskáču zimomriavky keď ťa tu bozkávam.“  Nadýchol som sa vône jej pokožky a pobozkal ju tam. Jemne centimeter po centimetri.
Voľnou rukou som siahol na jej stehno.  Hladil som ho hore dolu, pomaly som precízne prechádzal po jej jemnej pokožke.
„ Pusť ma.“ Oči mala doširoka otvorené a keď som dlaňou zašiel až k jej vnútornej strane stehna zastonala Hlasnejšie než doteraz.
„ Nepustím ťa, si moja a moja už navždy budeš.“  Hovoril som tlmene do jej pokožky a ruku presunul na lem nohavičiek.
„ Milujem túto tvoju kosť, keď ležíš tak nebezpečne na mňa číha, mám chuť ju bozkávať.“  Posunul som sa viac nadol, nohy mi trčali z postele a Barby mala teraz svoju opálenú nohu omotanú okolo môjho chrbta.   Jazykom som prešiel po jej brušku,  oblízal som jemné chĺpky pri pupku a fúkol na nich. Hneď sa jej ukázali zimomriavky.    Keď som sa so svojimi vyznaniami lásky dopracoval až k jej kolenám, ktoré som jemne pohladil a ona zasyčala viac od toho aké jej to nebolo prijemné než od vzrušenia, vrátil som sa ústami k jej brušku, pár krát som ho ochutnal a potom som jej musel pustiť ruky pretože to bolo nepohodlné.   Prstami som zachytil lem nohavičiek a s pohľadom zapichnutým do jej očí som jej s jej miernou pomocou, nadvihnutím panvy, stiahol nohavičky ku čelnkom.   Ochutnal som ju, jazykom som sa prepracoval až k jej lonu, zatiaľ čo mala Barby prsty zapletené v mojich vlasoch a nohami zvierala môj krk. Chcela ma tak veľmi ma chcela, až som po nej zatúžil ešte viac.  Okúsil som ju jedným prstom,  pridal druhý až sa maličká prehla v páse a potiahla ma za vlasy.
„ Ach áno.. milujem ťa.“ Zastonala a povolila.   Blažene spokojný so svojím výkonom som sa usmial a vytiahol sa k jej perám.  Len čo som sa jazykom prebojoval do úst a dal jej ochutnať svoju vlastnú šťavu, začala ma bozkávať tak dravo, hltavo a vášnivo.
„ Chcem – ti – vráťiť – to – potešenie.“ Hovorila pomedzi naše bozky.
„ Nie..“   Chcel som jej dokázať o tom ako ju milujem, potom si užiť a ísť na raňajky, nedala sa však odbiť a len čo mi rukou zašla pod trenírky cítil som, že proti tomu ako si ma pretáča pod seba, sadá si zadočkom vystrčeným von a skláňa sa tak aby si Malika juniora mohla vziať do úst, bol som bezmocný.  Najprv špičku, ochutnala ho. Pomáhala si rúčkou a mňa ešte viac provokovali tie jej červené nechty. Odhrnul som jej vlasy z tváre aby som videl čo s mojou pýchou robí, vzrušovala ma to ešte viac.  Naslinila si dlaň a rukou prechádzala po celej mojej dĺžke zatiaľ čo si z môjho žaluďu spravila lízatko. Chutilo jej,  s privretými očkami si vychutnávala moje prepínanie bokov k jej ústam a keď jej Malik junior zmizol v puse celý, nechtami ma škrabkala po brušku a druhou rukou si zablúdila do lona.  Cítil som ako tvrdnem, ako ma napĺňa všetka ta rozkoš.  Z toho ako  mi to robila, z toho aká bola, z toho ako veľmi som ju miloval.  Stačilo pár prepnutí bokov k jej ústam, pár poláskaní jazykom a bol by som hotový ale ona prestala.  
„ Barby..“ šepol som na protest. Chcel som sa posadiť, zatlačila ma však do ramien a nohou prekročila moje brucho.
„ Užívaj si to.“ Povedala s úsmevom a sama si Malika juniora nasmeroval na správne miesto. Vnikol som do nej až po koreň.  Prehla chrbát tak aby som mohol pozorovať jej vlasy padajúce na prsia a začala sa hýbať. Bola jemná, nechala ma pridržiavať jej boky. Sama si určovala tempo aj hĺbku vniknutia, páčilo sa mi to.   Napĺňal som ju celý, pasovali sme k sebe ako dve puzzle.   
„ Za-Zayn...“ Naklonila sa a v rozkoši ma pobozkala, keď sa jej telo znova chcelo vzdialiť, posadil som sa s ňou a objal ju okolo pása. Stále hlboko v nej, prirážajúc som ju nechal určovať si pôžitok, nohy mala omotané okolo môjho pása,  bradavky mi v pravidelných intervaloch prikladala na hrudník a jazykom vychádzala v ústrety tomu môjmu.
„ Ešte... hlbšie..“  dodala medzi bozkami a kým som perami skĺzol na jej krk a uhryzol som ju, nadvihol som panvu ešte vyššie ako doteraz a prenikol do nej najviac ako sa dalo. Zastonala a nechala kŕč orgazmu doliehať. Prestal som sa v nej hýbať, cítil som ako ju zapĺňa moja tekutina. 
„ Aj tak ťa milujem viac ako ty mňa.“ Šepla s perami na mojich, ruky mala omotané okolo môjho hrudníka, jemne ma svojimi červenými nechtami škrabkala po chrbte a keď naše spoločné vyvrcholenie už len doznievalo, obaja sme začínali dýchať pomalšie, nechal som svoj poklad ponorený v nej, prevalil som sa s maličkou v náručí na bok a pritiahol som si jej tvár bližšie.
„ Nikdy nikto nemiloval nikoho tak ako ja milujem teba.“  Usmiala sa, prikývla a v tom momente sme hlavu otočili k hluku prichádzajúcemu z vedľajšej izby.
„  Ach tá ich láska.“ Zasmiali sme sa spoločne.  Mysliac na druhé kole, ktoré som mal premyslené v hlave som si spomenul na raňajky.
„ Hladná?“
„ Veľmi.“  Jej tvárička bola tak usmiata a krásna.
„ Tak sa poďme najesť a potom ti niečo ukážem.“   Postavil som sa a vytiahol ju k sebe.
„ Čo?“  Pýtala sa ma zvedavo.

„  To že nielen romantický sex je dobrý.“ Usmial som sa dráždivo a Barby sa zasmiala.  Hej, nesmej sa, nevieš čo s tebou plánujem robiť v kúpelni. 

3 komentáre:

  1. ooo :OOO dokonalosť! :3 užasné :) neskutočne :) sa :) teším :) na :) dalšiu :) časť! :)) dokonalosť! :)))))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. oh tak to bylo dokonalé :33 .. a ten konec ? .. proč nám to děláš? :D ... už se velmi těším na další část :)...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ááá dokonalosť ♥ ♥ ♥ strašne sa teším na ďalšiu časť..

    OdpovedaťOdstrániť