nedeľa 9. júna 2013

Another world 20.

Dopísal som to !!! Nie a nie sa dostať k niečomu, číta to ešte niekto? Inak dievčatá moje Sabi a Monka - nebojte sa :)) ĎAKUJEM VÁM !!!!! Nič neruším ... <3


Chloe

Kým moje podvedomie znova začala reagovať na podnety z vonku, vnútro horelo, prskavky   hnevu horeli zapálené podnetom z jeho hnedých očí.  Odkiaľ to vie?  Nie je možné aby si to všimol alebo  mu to niekto povedal.    Hlasy niekoľko metrov vzdialené od môjho tela sa zvyšovali, chlapci po sebe kričali  a ja som snažla neprebrať sa. Nie, nechcem byť v realite kde všetci vedia, že Liam Payne má dcéru. Nechce aby vyrastala pod záštitou paparazov. Nechcem. 


„ Niall  ja Chloe ne.. nechcem ju.  Ale nemôžeš mi  brániť stretávať sa s vlastnou dcérou.“
„ Ako môžeš vedieť, že ti to Chloe dovolí?“
„  Som predsa jej otec ! Mám na to právo !“
„ Doteraz si sa o ňu nezaujímal !“
„ Ako niečo také môžeš vôbec povedať! Nevedel som, že mám dcéru !  Chcem sa o ňu postarať, chcem sa jej venovať a byť otcom !“ 
„  Liam ty si neuvedomuješ, že ťa ani nepozná? Nevie kto si a nemá ťa rada.“
„ Možno sa to zmení, teda určitesa to musí zmeniť. Chcem ju vziať na dovolenku ! Chcem s ňou tráviť všetok svoj voľný čas ! Niall je to moja dcéra, dieťa ktoré vzniklo z ...“

 Znova som pevne zatvorila oči a pocítila ako ma páli hrdlo. Chce byť jej otcom, on mi ju chce vziať.  Rozhovor  dvoch nahnevaných  mužov – Nialla, potencionálneho otca mojej dcéry a môjho terajšieho partnera a Liama Payna biologického otca mojej dcéry a muža na ktorom mi niečo zvláštne vadí a stále neviem čo.   Neuvedomujúc si, že v byte je znova ticho a jediné čo sa ozýva sú kvapky bubnujúce o parapetu som hlavu pootočila k otvoreným dverám.    Stál opretý o zárubňu, ruky zložené na prsiach a pohľad zapichnutý do mojej tváre. 
„   Musíme sa dohodnúť Chloe.“ Prehovoril potichu, stále stojac vo dverách. 


Liam

„   Musíme sa dohodnúťako sa o ňu budeme starať.“ Nadýchla sa, stále bledá ako stena.
„ Ako sa ty chceš starať aj o moje dieťa.“  Štekla tichšie, klopiac oči k zemi. Vážnesa hnevala, no ja som bol ten  kto sa malprávo hnevať nie ona.
„ Chloe buď mi dovolíš moju dcéru stretávať a budem sapodieľať na jej výchove alebo mi sudca dá za pravdu a to, že som nemalmožnosť sa s ňou stýkať mi na súde prihrá do karát.“  Vedel som, že vybrať najhoršiu verziu príbehuje postraší a ona pristúpi.
„ Liam počkaj, prečo súd? Nerob to, neber mi ju. Bez jejkaždodennej prítomnosti nedokážem žiť.“  Pozerala na mňa, cítil som niečo zvláštne. Tmaktorá  počas nášho rozhovoru padla namesto, zahaľovala aj jej tvár, prinášala do nej neznámi smútok. Naozaj simyslí, že by som jej dokázal malú úplne vziať?  Taký nie som. 
„ Chcem sa o ňu starať, chcem jej kupovať veci a chcemaby ste sa presťahovali do môjho bytu na Oxford street.“   Nedýcha? Mám byt, nepoužívam ho a budú primne bližšie. Budú? Liam, vážne?  Bude,tvoja dcéra.  Zatriasol som hlavouvyháňajúc myšlienky na Chloe, kým som čakal na jej odpoveď.
„  To nejde my mámebyt v južnej časti Londýna. Brixton poznám a .. nie.. nejde to.“   Vedel som, že sa bude búriť. Moje peniaze sújej proti vôli.  Nenechám moju dcéru spaťv najnebezpečnejšej časti Londýna len pre to, lebo jej matka jetvrdohlavá.



O 3 týždne neskôr, budova hlavného Súdu Severný Londýn

Preglgol som hľadiac do jej tmavých očí, nenávidí ma. Todievča je tak neúnosné.  Celý procesprebiehal pomaly, v sále bolo horúco, netypicky na Londýn a celú ulicuzapratali fotografi.   Všetci sazaujímali o fakt prečo Liam Payne parkuje priamo pred budovou hlavnéhosúdu, všetci chceli vedieť prečo inak verejné súdne konanie je zmenené naverejnosti neprístupné a moje konto o jeden milión ľahšie.

„ Pán Payne  oboznámtenás so skutočnosťami ktoré žiadate vo vašom návrhu.“  Ozval sa sudcov hlas, rukou som si zahraboldo vlasov, pošúchal niekoľko dňové strnisko a postavil sa.
„ Pán sudca jediné čo si želám je pomôcť matke mojej dcére s jejvýchovou. Chcem jej poskytnúť všetok luxus ktorý si môže dovoliť, kedže somspevák.“ Hovoril som hľadiac mu priamo do veľkých, guľatých očí.   Mám na to právo, som o tom presvedčený,prečo to Chloe nechápe?

„ Chcel by som  jubrávať na dovolenky, viem však, že je malá a nepôjde bez Chloe pretozaplatím všetko aj pre ňu.“ Dodal som, ak by som nepútal všetku pozornosť prítomných v miestnosti chcel bysom teraz vidieť Niallov výraz. Ubližujem mu, ale musí pochopiť, že nemám záujem o Chloe ale o svoju dcéru.
„ Pán Payne ak dobre chápem Váš návrh v spise, chceteim dať svoj byt.“  Tentokrát som saotočil k Chloe a začal som hovoriť: „ Mám jeden krásny, veľký byt na Oxford street. Nevyužívam ho, ja bývam neďaleko,mohli by sme sa stretávať častejšie. Ak bude väčšia môže ku mne chodiť sama.Tak je to z Brixtonu nebezpečné.“ Videl som ako sa Chloe mračí, pokračovalsom však, mám na to právo.


Chloe

 „ už tri týždne saobhajuješ tým, že máš právo na to starať sa o svoju dcéru a ešte aniraz si ju za tie tri týždne nenavštívil!“  Vyštekla som,  kráčajúc cez úzku uličku za ním, bočnýmvchodom von z budovy.
„   Ako keď ty mi tonedovolíš?“   Kričal mi späť.
„ Môžeš ju vziať, ale nechcem aby sa dozvedela, že si jejotec.“
„ Čo jej mám potom povedať?“  Obraňoval sa.
„ JA NEVIEM !“   Nervyz celého súdneho procesu pracovali na plno, chodba sa mi zdala byť tmavá a tichá.Ozývalo sa len klopkanie mojich červených lodičiek a Liamové občastnepovzdychnutie.  Neviem čo ho napadlo, alezastavil, čím spôsobil, že som do neho narazila. Prudko sa otočil a zachytilmoje padajúce telo.
„ Dávaj pozor !“ Zamračila som sa, prikladajúc ruky na jeho ruky, ktorými ma držal zaboky.
„ Prečo stojíš?“
„ Vezmem ju do kina, pôjdeš s nami.“  Vyhrkol mi jeho úžasný nápad priamo do tvárea ešte sa aj usmial, zdá sa mi to alebo sa naozaj teší?
„  Čo tým vyriešišpred Darcy? Nechcem aby vedela, že si jej otec. Musíme ju na to pripraviť a..“  Zastavil ma dlaňou na ústach.   Jemnepotriasol hlavou akokeby chcel vyhnať myšlienky a už bez úsmevu miodpovedal: „  Budeme predstierať rande. Darcysa pýtať nebude, novinárom podhodíme to a nedozvedia sa, že je moja dcéraa ty sa nemusíš báť pretože s ňou nebudem sám.“   Nepýtal sa ma, vedel som, že musím súhlasiť.Panika medzi dievčatami ktorá by nastala po vyjadrení, že Liam Payne má dcéru  bola neprístupná. Prikývla som nemo hľadiac dojeho očí. Mal  v nich niečo, čo sasnažil potlačiť a nedarilo sa mu.
„ Takže oficiálne rande ja, ty a Darcy čo takto v piatok?“    Znova len moje prikývnutie.
„ Vyzdvihnem Vás o ôsmej.“  Poznamenal, chcel sa otočiť, zabránila mumoja ruka na jeho predlaktí.
„ Po prvé o ôsmej už štvorročné deti spia takže ťabudem čakať o štvrtej.“
„ Čakať budeš? Alebo budete?“  nechápal, s ironickým úsmevom som sa k nemunaklonila a zašepkala: „  Ja prídemz práce a potrebujem upratovať a variť, takže po Darcy pôjdeš doškôlky ty.“  Otvoril ústa ale nestiholnič povedať, vybehla som do davu dievčat jačiacich názov ich skupiny.   Chce byť otec? Ukážem mu, že to Nedokáže a dánám pokoj.

 Keď malá zaspala a Milopo fľaši červeného opustil môj byt tiež, chystala som sa zavolať  otcovi, že vo štvrtok má voľno prekvapila mavšak blikajúca správa na displeji.
Do ktorej škôlkychodí? L.  S ironickým úsmevomsom stlačila červené delete a pobrala sa do postele s myšlienkou – siLiam Payne, zisti si to. 

18 komentárov:

  1. Aach boze stalo to za to cakanie ;-) ako vzdy je to dokonaleeeee. Uz zasa sa opakujem ale naadherne pises.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. úžasná časť..krásne a som strašne rada, že som si to mohla prečítať, nehorázne sa teším na pokračovanie :)-N

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ááááááá .. :3 to je aké dokonalé :3 ale že jaké :3 neskutočne užasne to je :3 a tato časť obzvlášť a táto veta : si Liam Payne, zisti si to. :DD juuuj :3 užasne to je :3 nekutočne sa teším na dalšiu :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ta mu dává zabrat :D ... ale patří mu to ;D :P ... je to dobréé na tvoje povídky se oplatí počkat ;)).. na tom soudě mu to pěkně řekla !! ;) ..a jako ta poslední věta:'si Liam Payne, zisti si to' ta je prostě dokonalá .. pobavila mě :D ... celá tahle část jako všechny ostatní je DOKONALÁ!! :)) těším se na další :))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. milujem ta a mega extra milujem ako trapis liama...este este este :-D :-D a mas stastie zennic nerusis.sice nie som payne ale nasla by som si ta :-D :-D a nedopadlo by tto dobre :-P :-*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a ešte ešte aj mne sa to veľmi pači :D bojím sa !! :)))

      Odstrániť
  6. Perfektní :D Máš všechno tak dokonale vymyšlené :3
    Je mi docela líto Nialla :X :D Ťuťánek, Chloe musí být s ním! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nebudem prezrádzať dopredu, lebo by sa Vám neoplatilo čítať :) ale tak myslím, že stále bude niekto šťastný a niekto nie ... ale ďakujem :)

      Odstrániť
  7. Ja to čítam určite! :) ♥ Pokračuje je to úžas čítať! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Je to nádherné ❤ dúfam, že bude pokračko asap! :) xxx

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Jasné, že to čítam ! Milujem AW :) a táto časť, ach perfektná, páči si mi Chloe, ako mu chce dokázať, že byť rodičom je ťažké, čo Liam zatiaľ ani netuší, čo rodičovstvo obnáša :) a tá posledná veta, výstižná ! Super, teším sa na pokračovanie ... Danka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tak na toto sa teda určite oplatilo čakať :33 <3 Mám nejak pocit že nakoniec skončí s Liamom , aj keď by som bola rada, kebyže s Niallom . Ale to ukáže až čas :) A práve preto už očakávam daľšiu čaaaasť! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. tak to sa naozaj oplatilo cakat :D uzasna cast :D dzana

    OdpovedaťOdstrániť