pondelok 20. mája 2013

Everything will be fine 5.


 Pod nátlakom Barbory - pokračovanie .. a mám ďalšie .. ale už sa blížime ku koncu :)  Ako predpokladáte, že to ukončím?? :)  Inak - nápad som dostal - cez týždeň niekedy bude jednodielka s HORANOM ! ;)   

Zásnuby prebehli veľmi rýchlo a pokojne. Celý svet sa o novine člena svetoznámej chlapčenskej boyband dozvedel hneď deň po oficiálnej hostine. Pozvali sme všetkých kamarátov, rodinu a známych na ktorých nám Záležalo. Chalani sa tuším tešili viac ako ja, všetci do nás hustili pretože boli zvedaví na dátum svadby ten však ostal utajený. Nechceli sme sa unáhliť, ako tvrdila Barby, ja som však vedel, že stačilo ak by mi povedala zajtra a vzal by som ju do Las Vegas. Nič veľké, nič honosné tak ako to chcelo, len ja a ona. Nebolo to však možné, pretože sme obaja vedeli, že vynechanie svadobnej hostiny by nám Niall neodpustil. 

Obaja sme po náročnom dni zaspali, ráno nás zobudil dav dievčat pod oknami nášho bytu skandujúci Barby and Zayn Malik ! Barby and Zayn Malik. Vedeli to všetci, všetkým sa to páčilo.


Na termíne sme sa stále nedohodli, ani sme to nemali v pláne, jediné do čoho som moju lásku donútil bolo vybrať nám spoločnú dovolenku, sľúbila mi predsa viac času pre nás dvoch. 

Z španielskej autopožičovne sme si vzali AUDI R8. Malé, klimatizované a dostatočne rýchle na ich rozľahlé cesty. Precestovali sme niekoľko míľ, zastavili sa, jedli pili a vychutnávali si chvíle jeden s druhým. Rozprávali sa, pozerali si pamiatky, ktoré nás zväčša zaujímali len pár minút a potom sme si dopriali ľadový drink a nekonečné množstvo bozkov. Aj dnešný deň bol takýto. Navštívili sme jednu z najkrajších pláži španielov, na obed si dali pravého lososa s opečenými zemiakmi a melónovú zmrzlinu, potom sme sa opaľovali, natierali jeden druhého olejom, až slnko začalo zapadať moja láska vyhlásila, že je čas ísť do hotela a dopriať si pár dní s hotelovou obsluhou a nevyliezaním z postele. Smial som sa, jej veľkú plážovú tašku hodil do kufra a naštartoval. Navigácia hlásila každé moje odbočenie, nemusel som sa sústrediť na cestu. Barby zapla rádio, melódia starého klasického bluesu sa rozľahla po celom aute a slnko po našej pravej strane pomaly zapadlo za hory obkolesujúce krajinu. Malá sedela pokojne, obzerala sa občas medzi svoje dokonalé pery strčila slamku a odpila si z ľadovej vody, usmiala sa na mňa a pri pesničke ktorá sa jej páčila pridala zvuk. Tento život bez povinností sa mi páčil, páčila sa mi ona. Len čo som znova vyšiel na stanicu, privrela očká a ja som jemne stíšil zvuk rádia, presvedčený o tom, že zadrieme a ja sa budem môcť pozerať na spiacu krásavicu. Čakala nás niekoľko kilometrov dlhá cesta po rovine, neponáhľali sme sa, na auto som netlačil. Sledoval som cestu, keď sa Barby prudšie vyrovnala, odopla si bezpečnostný pás a naklonila sa ku mne. 
„ Čo to robíš?“ Zamračil som sa, nebolo to bezpečné. 
„ Dostala som chuť pobozkať ťa.“ Jej dych som cítil na krku, vôňa vlasov po modrej vode z mora mi pripomínala dovolenku a keď mi jemne jazykom prešla po ušnom lalôčku musel som sa usmiať. 
„ Chceš mi tým niečo naznačiť?“ Podrýpol som, trochu uvoľnil plynový pedál a stlačil gombík na tempomate. Auto išlo samé, stačilo mi držať volant. 
„ Chcem ti tým naznačiť, že by si mal nájsť odpočívalo pretože mám chuť ťa bozkávať.“ Zasmiala sa potichu a ďalej pokračovala v jemnom olizovaní môjho ucha. Dráždilo ma to, stále menila tempo a jazykom kĺzala hore dole. Musel som sám seba upozorňovať, že šoférujem a nemôžem privierať oči. Sala môj krk, potom na podráždenú pokožku fúkla a ja som zavzdychal. 
„ Neviem či robíš dobre miláčik.“ Pohoršene zažmurkala a vtisla mi pusu na kútik úst. 
„ Chcem sa hrať, ale nechcem aby si to niekde oprel a ... musíš sa sústrediť.“ Rozprávala, dýchala nepravidelnejšie. Chcel som ju, no oznamovacia tabuľa ukazovala najbližšie odpočívadlo niekoľko desiatok kilometrov od nás. Navyše sme išli dosť pomaly. 
„ Barby prestaň, lebo obaja zahynieme vzrušením.“ Sykol som, nie pohoršene skôr vzrušene. Keď sa s neochotou znova posadila do svojho sedadla, chvíľku ma pozorovala a potom si pretiahla tričko cez hlavu. Na opálenej pokožke sa jej leskol čierny diel bikín a na krúžku medzi prsiami jej visel diamantový kamienok. 
„ Provokatér.“ Pošepkal som, pridal plyn a auto idúce pomalšie pred nami som šikovne obehol. 
„ Nechceš ma?“ Opýtala sa príliš zachrípnutým a sexy hlasom a ja som sa len zasmial. Veľmi rýchlo ma to však prešlo keď si moja maličká začala prstami prechádzať po plavkách, masírovala si prsia, jemne sa dotýkala vlastnej pokožky. Prstami si vchádzala pod lesklú látku a odhaľovala stále viac. Pritom sa olízla, prižmúrila oči a hrýzla si spodnú peru. Cítil som, že môj kamoš sa začína preberať a to nebolo vôbec dobré. Tu? V strede diaľnice? Ešte trocha som spomalil, aby som sa tak nemusel sústrediť a jedným okom som ju pozoroval. Stále sa hladila, až kým si provokačne nerozviazala uzlík na šiji a ešte viac sexuálne nesiahla svoj vrchný diel plaviek na bruško. Odhalila tým svoje dokonalé prsia a ja som cítil ako na sucho preglgujem. Tak veľmi by som ich chcel ochutnať, ešte stále by určite chutili ako more v ktorom sa kúpala, jemne sa dotknúť opálených chĺpkov a zaboriť si nos do jej medzierky medzi prsiami. Chcel som ju na sebe, chcel som byť v nej a chcel som ju bozkávať. Vedel, že sa pozerám a tak pokračovala v provokovaní. Dlhými nechtami sa hladkala po brušku, prechádzala po pearsingu ktorý zdobil jej pupok až sa dostala k lemu krátkej sukničky, jedinej veci čo ju zahaľovala. Keď prstami zašla až po neho, nevidel som to ale slasť v jej tvári mi prezradila že sa hladká po lone, páčilo sa mi to, ale aj nie. 
„ Chcem ťa.“ Vyslovil som šepky, jednu ruku som stiahol z volantu a chcel sa jej dotknúť. Zakrútila hlavou a vytiahla si ruky spod sukne. Veľmi rýchlo si znova odopla pás, sadla si na svoje kolená a jednou rúčkou ma objala. Sledoval som cestu celý rozptýlený z tej malej potvorky ale keď mi jej prstíky, ktoré ešte pred pár sekundami mala hlboko v sebe, ponúkla a ja som ju mohol ochutnať, privrel som oči a hlasno zavzdychal. 
„ Tak tebe sa to páči, páči sa ti to? Teraz polož tie svoje ruky na volant a venuj sa šoférovaniu!“ Rozkázala mi, ani by ma nenapadlo neposlúchnuť ju, cítil som sa ako jej sluha. Položil som ruky na volant a znova sa otočil k ceste pred nami. Pozoroval som ju len kútikom oka ako si znova zašla do nohavičiek a jednou rukou na moje bruško. Bruškami prstov kĺzala hore dole po vyrysovaných svaloch, nechtami sa obtierala o moje bradavky, prechádzala po chĺpkoch teste nad šortkami ktoré som mal oblečené a pritom hladila aj seba. Zatváral som oči, nemohol sa sústrediť, príliš ma rozptyľovala. 
Keď jemne dlaňou prechádzala po celej mojej pýche, ktorá už stála v pozore, vzdychala mi do uška a šepkala sladké slová. 
„ Macko si tak tvrdý, chcem ťa cítiť celého v sebe, chcem cítiť tvoje veľké ruky na mojich prsiach.“ Usmievala sa hrýzla ma do krku, jediné moje šťastie bolo, že nezachádzala po látku šortiek, to by sme už nabúrali. 
„ Zayn chcel by si aby som ti ho vyfajčila? Chceš aby som ho mala v ústach?“ Opýtala sa ma, znova som preglgol a nemo prikývol, ona sa však len zasmiala. 
Viac som to nevydržal a drsne som ju odseba odtlačil, opatrne sa natiahol po pás a zapol ju. 
„ Kurva seď!“ Nechápala mojej reakcie, pretože v jej očkách sa mihol strach, ruku však stále nechávala v svojich nohavičkách. 
„ Ja som chcela..“ 
„ Psst Barby, zatvor oči a ruky si zlož za hlavu.“ Prikázal som jej, spravila to a ja som mal možnosť konečne sa jej dotknúť. Jednu ruku som nechal položenú na volante a druhou som jej uchopil prsník. Hneď vzdychla a keď som drobnú ružovú bradavku stisol silnejšie, začala si hrýzť spodnú peru. Ešte viac ma to vzrušovalo. Romantické hladkanie som odtlačil bokom a rovno som jej rukou zašiel pod sukňu. Roztiahla stehná, čím mi umožnila lepší prístup a jemne sa prehla v páse. Trel som jej najintímnejšie miesto, hral sa s prstíkmi až kým som jej ich nevrazil na úplné dno. Potom som znova zmenil tempo. To už Barby dávno zvierala opierku auta a hlasno vzdychala, dosiahla prvý orgazmus.
„ Tak ty ma budeš provokovať hej?“ Vytiahol som z nej prsty, nechal ju samú oblízať svoju šťavu a potom som sa znova začal venovať šoférovaniu. Nežne sa usmiala a ja som vedel, že len čo prídeme na odpočívalo, verejné záchody nám poslúžia k dokončení večerného hrania sa. Usmial som sa, Barby si zaviazala plavky a položil mi dlaň a koleno. 
„ Dupni na to.“ Zašepkala a oživila rádio požičaného auta opäť.



4 komentáre:

  1. ojojojo .. :) dokonalé :D také ... pfuu :3 super to je :) rýchlo dalšiu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Áááá, rozplývám se :3 Oni jsou tak dokonalý pár :D
    Nedokážu a ani nechci tipovat, jak to ukončíš; určitě napíšeš něco nečekaného a úžasného :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. úplne umieram z tejto poviedky! vážne! :O ešte viac preto, že je so Zaynom :3 a je maximálne skvelá a dokonalá ;) ďalšiu prosím ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. skvelá časť :)) hoci som sa celý čas bála, kedy to fakt Zayn nezvládne a nabúrajú niekde :D ale chválabohu nič sa nestalo. :D

    OdpovedaťOdstrániť