štvrtok 16. mája 2013

Another world 19.


Chloe

Večera bola fantastická, Niall zábavný a drink v malom klube na rohu ulice kde býval nám obom padol vhod.  So zámerom pozrieť si ešte nejaký dobrý horor som sa rozhodla prijať jeho pozvanie do bytu kde býval aj s Paynom, ktorý našťastie nebol doma.   Môj kabátik zavesil na vešiak v luxusne ale stroho zariadenej chodbe. Bolo príliš priestranná, taká typická chlapská. Pár šiltoviek, búnd a niekoľko párov topánok. Prekvapivé ako boli zoradené podľa farby.  Viem, že Niall nenosí conversy, takže som mohla predpokladať, že tieto patria práve môjmu úhlavnému nepriateľovi.   

Kým som  sa usadila na gauči, Niall zapol film a odobral sa do kuchyne. Moju ponuku pomôcť mu odbil, že on začiatok videl mám sa dívať. Neviem či si týmto hororom chcel dokázať  to, že sa k nemu pritúlim tak ako celé mužské pokolenie, alebo nie?  Predsa len s miernou nervozitou vyvodenou už len z krvavých titulkov som sa usadila hlbšie do mäkkého gauča a nenápadne som si prehodila cez polonahé stehná aj  elegantnú čiernu deku.  Z celej obývačky bolo tiež cítiť pánsku prítomnosť, nebolo to ako v hlavnom stane. Tam  chalani mali všetko, tu to zívalo eleganciou, vkusom a prítomnosťou mužského pohlavia.  Nervozita neprestávala a keď po niekoľkým minútach filmu prišiel krik, nevedela som  či prichádza z filmu alebo  niekde z bytu.

„ Čo si to o sebe myslíš? Že sa uprostred kariéry  naviažem na decko?“
„ Chcel si len sex a pretvárku pred fanúšikmi drahý môj, vôbec ti na našom vzťahu nezáležalo.“
„ Dobre vieš, že to tak nie je! Nahováraš si! Prečo to  do riti nechápeš !“
„ Prečo ma proste nenecháš spraviť ťa otcom? Prečo?“
„ Pretože nechcem decko ! “

  Niall túto hádku počul tiež, prebehol k páru meniacemu si názory niekam do útrob bytu a ja som pridala malým čiernym tlačidlom zvuk. Nemienim byť svedkom niečoho, čo sa ma netýka.
„ HORIA MI PUKANCE !!! POMOC !!“  Nevedela som kedy, Horan znova letel do kuchyne,  počula som zatváranie dverí a otváranie okien, určite ich pripálil.    Film nebežal dlho, obývačka spájala chodbu a izbu v ktorej sa dvoja hádala, naskytla sa mi teda možnosť vidieť uplakané dievča utekať z bytu. Bežala bosá a unesená hádkou so svojím priateľom. Nechápajúc prečo si proste nedá povedať a nenechá ho robiť si čo chce, veď je to idiot, ktorý nepozná súcit len seba, som sa predsa len postavila so záujmom skontrolovať Payna, nespravil si niečo?

 Ležal  do pol pása nahý na posteli, očami hypnotizoval strop zrejme jeho izby s rukami založenými za hlavou.  Mračil sa, môj príchod si nevšimol. Rýchlo som očami prebehla po miestnosti.  Biele steny, biele závesy z ľahkého saténu zakrývajúce svetlo z ulice.   Ležal na tmavom masíve, obliečky boli odeté do tmavofialovej, pohár na jeho nočnom stolíku mal totožnú farbu.     Na komode, tiež z masívu, mal položených niekoľko rámikov s fotkami a fotoalbum s názvom Afrika. Zamrazilo ma a presne vtedy, si ma všimol on.
„ Čo tu chceš?“  Zamračil sa.
„  Kričal si a tvoja priateľka ..“
„ Ex priateľka.“ Opravil ma, sadajúc si na kraj postele s očami nalepenými na mne.
„ Tak ex, to je jedno. Proste som prišla, pretože si kričal. Si v poriadku?“
„ Teba to aj tak nezaujíma, nechápem prečo sa staráš.“   Bola som predsa len zvedavá.
„  Lebo ťa dennodenne stretávam a si Niallov kamarát, preto.“     Stále bol nahnevaný, zatínal päste.
„ Nič to nemení na tom, že sa mi dvaja nemáme v láske.“  Znechutene nadvihol obočie a pokrčil nos. Ak by to nebol Payne, ak by to bol ktokoľvek iný, povedala by som aký je sexy.  Len letmo som sa zahľadela do jeho očí, odvrátila zrak a vyslovila otázku ktorá ma tak zaujímala.


Liam

  Odíď z mojej izby Chloe, prosím. Bol som príliš nahnevaný a príliš rozladený a ak by som vedel, čo ma nasledujúce minúty bude čakať, zamkol by som sa.
„ Prečo   nechceš aby bola matka tvojich detí.“  Vykĺzlo jej z úst. Z tých načervenkastých pier, ktoré som dávno bozkával.    Pár sekúnd mi trvalo kým sa informácia, ktorá ma tak rozčúlila dostala do môjho mozgu a potom to prišlo.
„ Čo si sa ma to opýtala?“   Zdvihol som hlas, zneistil ju. Nechcela sa ma to opýtať, niečo jej v tom bránilo ale aj tak bola zvedavá.
„  P-p-prečo nechceš deti s Danielle?“  Snažil som sa dýchať pokojne, nešlo to.
„ Ty sa ma pýtaš prečo nechcem deti so svojou priateľkou.“    Postavila sa a začala pochodovať po izbe, znervózňovala ma ešte viac.
„  Ex priateľkou, nemiluješ ju? Preto ste sa rozišli?“  Zastavila pohľadom na mne čakajúc na nejakú zmysluplnú odpoveď  ale vo mne to vybuchlo. Prečo sa ma to do riti pýta práve ona!  Chcel som aby  sa o tom, že som otcom jej dcéry, teda o tom, že to viem dozvedela inak, nemohol som ale už čakať.
„   Pretože jedno dieťa už mám.“ Vyslovil som,  Chloe zbledla a jej mierny úškrn vystriedal strach.
„ M-máš d.. ty máš dieťa? Kto je tou šťastnou?“  Snažila sa zachrániť situáciu.
„ Viem to Chloe, nepopieraj to.“ Postavil som sa. Teraz som stál tesne oproti nej, jej prerývaný dych som cítil na hrudi, len potiaľ mi siahala.
„  Ja nič nepopieram.“ Toto zatĺkanie ma dráždilo ešte viac, prečo mi proste nepovie pravdu?
 Dýchala tak rýchlo, jej oči  stmavli a z líc stratila krv, cítil som zvláštny prílev energie. Pochopil som konečne, že to čo ma k tejto malej čiernovláske ťahalo, bola práve ona. Moja dcéra.
„   Som otcom tvojej dcéry.“ Povedal som príliš nahlas, Niall práve vošiel do mojej izby a Chloe sa podlomili kolená. Omdlela. 


Niall

    Môj kamarát ju zachytil na poslednú chvíľu. Jej drobné telo stratilo rovnováhu a klesalo k zemi, bola biela ako krieda a celá sa triasla.   Zaujímalo ma však to čo jej povedal Li.  
„  Odnes ju na moju posteľ.“  Hlesol som, pokrútil hlavou a hneď ju uložil do svojich perín.
„ Čo  si jej to povedal?“ Pýtal som sa.
„ Niall mohli by sme to riešiť potom? Dones mi pohár vody a namočený uterák prosím.“
„  Prečo si jej povedal, že si otcom jej dcéry?“ Vyzvedal som, stojac na prahu dverí so zamrznutým výrazom na tvári.  Čo to hovorí za nezmysli?
„ VODU ! HNEĎ NIALL ! Inak budeme musieť zavolať záchranku.“ Posledné slová povedal tichšie,  posadila sa k nej a ruku jej priložil na čelo.     Kým sa moje telo nechcelo zosúladiť s mozgom, Liam ma obišiel vzal si potrebné veci a už s mokrým uterákom a pohárom vody sa vrátil do izby. Priložil jej ho na čelo a otočil sa ku mne.
„ Máme kolu? Alebo stačí káva, potrebuje adrenalín.“
„ Liam ty si otcom jej dcéry.“ Povedal som znova potichu a viac menej pre seba. Boli spolu an dovolenke, pamätal si ju. Vedel som, že sa spolu vyspali, ale že to zašlo až takto ďaleko?   Nasucho som preglgol a ďalej tam stál.
„  Mohol by si sa rozkývať Niall? Naozaj ti to vysvetlím potom.“  Rozprával mi môj kamarát rázne, pritom jej utieral čelo  mokrým uterákom až zamrzol.
„ Horan.“
„ Liam.“
„ Miluješ ju.“ Skonštatoval, po chvíľke sa ku mne otočil.
„ Milujem ju.“  Prikývol som.
„ Hneváš sa?“  Zakrútil som hlavou, klamal som.  Ako to mám prijať? Ako mám prijať fakt, že človek, môj najlepší priateľ a brat má dieťa s ženou o ktorej si myslím, že je pre mňa tá pravá? SHIT.  



 A tú sú moje kecy.... lebo sa mi nechce zatiaľ robiť nový článok .. 

V prvom rade sa ospravedlňujem, že mi trvalo takto dlho.  Nechcelo sa mi, z roboty chodím unavená a keď píšem tak jednodielky :)  ďalší fakt na tom - tento týždeň   môj noteboočik  umrel v úchvatnom veku troch rokov, jedného mesiaca a troch dní.   Nemám ani jeden jediný diel, nič som nemala zálohované, takže to aj tak vyzerá...  Ale už tu bude normálny režim, tuším mám čo dopisovať ... 

Inak pamätáte sa na poviedku ako sa Harry a Zayn stavili o Barby? Aj tú dopíšeme nie? Potom EWBF, samozrejme nejaké pokračovanie už mám - bolo v notebooku, takže ho napíšem znova a kedže sme AW s Dijan domysleli dokonca - píšem konečne normálne
( keď budem mať na čom, dnešná časť je písaná teraz 23,57 h v noci - mamka mi požičala noťas) 

a kecy o tom ako si kyvkám nožkami, pracujema  tak niekedy v piatok/sobotu v článku, ok? 

 Dobrú noc alebo ráno alebo čo ja viem kedy to budete čítať :)))) 



9 komentárov:

  1. užasné to je:) ja som vedela že on ju ľubí :) užasné to je .. dokonalé :) dokonalosť!:) šupito dalšiu :) !!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. časť úplne perfektná (tu nie je už o čom, tvoje dokonalé písanie mi furt otvára ústa dokorán, na ďalšiu časť sa nesmierne teším!!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Aaaaaa ja to milujem !!! Som divna ked napriek vsetkemu chcem aby bola Liamom ??? O:-) ale bech uz to napises ako budes chciet viem ze sa mi to bude pacit ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja jednoducho nemám slov, krásna časť, to ako popierala :D juuj super si to napísala, ach on ju miluje, ja som to vedela ;) neviem prečo, ale Chloe patrí ku Liamovi, ja viem aj Nialler ju má rád, ale jednoducho sa mi ku nej viac hodí Liam, neviem prečo :D strašne sa teším na ďalšiu časť a na to, ako bude reagovať Darcy, keď sa dozvie, kto je jej daddy :D jedno je isté milujem túto poviedku a tvoje písanie ! ... Danka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. moje dievčatá <3 ďakujem za komentáre

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Konečně!! Payne dostal rozum a řekl to... Ale Niall je zlato, líbilo by se mi, kdyby s ním Chloe byla :3 Shit, netuším, jak by to mohlo být dál :X :D Moooc se těším na další díl :)
    A to, jak moc je to dokonalý a jak bezkonkurenčně píšeš, protentokrát vynechám ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Úžasne.Myslela som si,že sa nedočkám toho,že to zistí.Krásne.A toho laptopu mi je ľúto.;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Hm, konečne komentujem :) Časť, zaujímavá...popletená a stále som zvedavá, čo sa bude diať...je to super, ale prečo mám tak zmiešané pocity ? Vysvetli mi to, prosím ťa pretože je to krásne :)xx

    OdpovedaťOdstrániť
  9. uz som ani nedufala ze to bude pokracovat :D super :D fajnova cast:D tesim sa na dalsiu :D dzana

    OdpovedaťOdstrániť